-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
l.skywalker
Topikgazda
Elkezdtek szivárogni az EA Play címek a PC Store-ba
EA Play + Xbox Game Pass for PC: Three new EA titles recently added to the Microsoft StoreNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csuvicsuva
addikt
Alpha skip ahead legutóbbi frissítése óta ha kaptam egy értesítést, akkor teljesen meghülyült a dashboard (szimbólumok, az összes nyelv egyéni betűi), tegnapelőtt jelentettem és tegnap megjavult frissítés nélkül. Az hogy?
Másnál is jelentkezett ez a probléma?
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz ρσгτσ #230605 üzenetére
És ez még nem is csillám póni föld a szivárvány goblinon keresztül.
[link] nagyon kicsi a chance, hogy rainbow goblin hagy maga után portált de akkor odavág.
Szerintem 701 paragon szint alatt talán 2x vagy 3x láttam, tényleg ritka pedig poén.[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz persil #230609 üzenetére
De a szárnyak csak a goblinos Whimsydale-ben szerezhetőek meg nem? Emiatt sose néztem rá shire-ra.
philoxenia Vele sose futottam össze.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
persil
nagyúr
válasz Micsurin #230611 üzenetére
Igen, a szarny az egy ritka drop es maga a rohadek, aki kivagja az szinten ritka. :D Mondjuk szerintem egy ruppotlan vacak, szoval egy percet nem szannek ra, hogy meglegyen. :D
Pet-es goblinnal nem futottal ossze?!
Nem mondom, hogy napi ketszer, hazugsag lenne, de azert kozel sem olyan ritka.[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Micsurin
nagyúr
válasz persil #230612 üzenetére
Petessel tényleg nem futottam össze pedig tetemes óra mennyiséget vertem bele a Dio3-ba PC-n.
Az is lehet nem rémlik csak, de nem emlékszem, hogy láttam volna egyet is. Menagerist-re gondolunk nem? Tudtommal eleve ő a legritkább goblin típus.
edit.: [link] srác tapasztalatai alapján pedig nem... wow.
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
válasz philoxenia #230614 üzenetére
Par ezer orat jatszottam a jatekkal, tudom mi van whimsyshire-ben.
Maga a "palya" tokig ugyanolyan, ezert irtam, hogy nem kell gobbo, ha meg akarja valaki nezni, lehet nyitni. Az "elmeny" ugyanolyan, foleg uj jatekosnak, a droprol nem volt szo.
Boxon is meg minden platformon megegyezik amugy, ilyen teren nincs kulonbseg.Viszont mig pc-n lattam a "fejlesztoket tartalmazo" dungeon-t, addig boxon soha. Mondjuk kizartnak tartom, hogy mas lenne a megjelenes eselye, szimplan az is bitang ritka, szoval valszeg csak ennyi az oka.
-
Micsurin
nagyúr
válasz persil #230615 üzenetére
Nem is a különbség miatt mondtam. Én azon kívül, hogy tudtam, hogy van nem tudtam hol és mint van a másik opció.
edit.: Blizz és a ritkaság az... 2 év, 2 évig minden héten letoltam 3 karakterrel hátha droppol a játék (wow) egy Ashes of Alart, azóta sincs meg az a mount.
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz persil #230615 üzenetére
A pályához könnyebb hozzájutni véletlenül szvsz. mint a staffhoz, valamelyik cucc miatt, ami kell hozzá, volt, hogy vagy harmincszor mentem be a jégbarlangba mire aki velem jött és még csak párszor volt ott megkapta, nekem meg semmi. Csapattal bountyzva addigra már sokszor voltam, mire lett botom, de egyénileg is jó párszor. Mondjuk nekem egy idő múlva nagyon repetitívvé vált a játék, nagyon hiányzik belőle nekem a magyar nyelv is. Másolgattam a karaktereket az Icy-ról, de nem mindegyik állt kézre. Necro szinte egyáltalán nem jött be, crusival, wizarddal, WD-vel kipróbálni sem volt kedvem.Dehonesztáló volt a LB-t nézni, pláne, hogy én csak olyan '17-ben kezdtem el igazán sok időt beletenni. Addigra már sokan utolérhetetlen mesterré váltak.
-
persil
nagyúr
válasz philoxenia #230617 üzenetére
A drop rate-eken azota lehet valtoztattak, nem tudom. En megjeleneskor vettem meg pc-re, amint elerheto volt whimsyshire meg is csinaltam, de nem remlik, hogy sokat kellett volna gorcsolnom rajta, nehany probabol minden meg lett hozza.
Hat, az teny, hogy kurvara repetitiv, hazudnek, ha azt mondanam, hogy nem. :D De minden hack'n slash, igy vagy ugy, de mind az. Mondjuk en nagyon szeretem a mufajt, szoval mindbe konnyen belecsuszik par szaz ora, ami meg olyan, abba a tobbszorose is.(diablo, poe)
Lehet ott szurtad el, hogy icy-rol neztel build-et. En is ilyen vagyok, a "mase" valahogy mindig szar es nem all kezre. Mindig probalok valami sajatot es csak kiegesziteni icy-rol. Persze nagyon szukosek a lehetosegek, szoval minden nagyon hasonlo, de a "kezreallas" aprosagokon mulik. En egyedul a dh-val nem tudtam es nem is akartam megbaratkozni soha, a tobbit imadtam.
De most esik le, hogy nem a diablo, hanem az xbox topikban vagyunk, reszemrol be is fejeztem, bocs mindenkitol! :)
-
l.skywalker
Topikgazda
It Just Got Easier to Discover Games on Xbox in Your Preferred Language link
#XboxNews
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
eL Geri
őstag
Ezt a Tell Me Why játékot már megint / még mindig elárazták + van most rá 50% akció is.
Persze az egész benne van a Game Pass-ban. Az első rész pedig teljesen ingyenes is lett (volt?). -
Olynor
csendes tag
Sziasztok!
Monitor vásárlás előtt tanácstalan és laikus apukaként szeretném megtudni, hogy a fiamnak xbox one s konzolhoz, főként Fortnite játékra milyen monitort érdemes vásárolni? 1920 x 1080 felbontásban gondolkodom. Van értelme, ki tudja használni a 144 hz-t, vagy elég a 60, vagy 75 hz + FreeSync? A display port használható/kell/szükségtelen, elég a HDMI?
Köszönöm a segítséget!
Üdv, Oly -
homerhamm
addikt
Hétvégi Free Play Days
-Cities Skylines
-StellarisIhn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Czimby
addikt
válasz Olynor #230624 üzenetére
HA nem terveztek konzolt cserélni akkor elég az 1080p-s monitor.
60Hz elég
Freesync-re sincs szükség
És elég a HDMI ha csak a box lesz rákötve.
Tehát kb a legalapabb monitor is jó lesz egy S mellé.
One X mellé már jöhetne egy 4K-t tudó monitor.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz Olynor #230627 üzenetére
Egyébként TV-nem lenne jobb?
Gondolom 23-24" méretű monitort tervezel venni?
Kb 10-15e Ft-ért kapnál egy 32"Tv-t ami azért jóval nagyobb, és USB-ről tudna filmezni sorozatot nézni stb.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
Czimby
addikt
válasz eL Geri #230629 üzenetére
Pont azt nézem árukeresőn stb mi lenne jó választás Tv-kből.
Háát nem, nincs semmi értelmes Tv kispénzért.
Telekomnál voltak jó Tv-k pár hete apróért, de most nem találok semmit.
Akkor marad a monitor.[ Szerkesztve ]
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
félisten
válasz Olynor #230624 üzenetére
Mondjuk egy keretet nem ártott volna írnod, de 80k HUF körül kaphatol' játékra alkalmas TV-ket...
- LG 32LM6300PLA (webOS, BT)
- Philips 32PFS6805/12 (Saphi,, 3.5 jack)Illetve ez a multimédiás FHD monitor érdekes lehet, és most akciós néhány helyen:
Samsung S32AM500NU[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
humi1
tag
Nicsak-bicsak!
[link] -
Olynor
csendes tag
válasz AxBattler #230631 üzenetére
Egy LG 55UM7000PLC tv-t használ a nappaliban, de beköltözik a konzollal a szobájába, asztalhoz, ezért kell a monitor. Max 45 ezret szánok rá, ezért is volt kérdés, hogy vadásszam (használt) 144 hz monitorokat, vagy elég gyengébb is. Nagyon tetszenek neki az ívelt VA Samsungok, bár mindenhol IPS-t javasolnak valószínűleg az lesz, ha belefér, 27-es, kivéve, ha lebeszéltek róla. Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Üdv, Oly -
csuvicsuva
addikt
Biztos volt már százszor, kerestem is, de csak jobban összezavart.
Tehát bátyámmal home-olunk, gyerek is az ő fiókján játszott, most viszont csinált neki külön gyerekfiókot. A gyerek viszont csak akkor tud játszani, ha előtte apja belép a saját passkeyes fiókjába. Ezt ki lehet kerülni anélkül, hogy közöttünk megszakadna a home? Gondolom apa fiókot kéne beállítani home-nak, de az ugye most nálam van.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz csuvicsuva #230634 üzenetére
Állítsák be, hogy apa fiókja bekapcsolásnál automatikusan belépjen. Nálunk így van és akkor nem kell hümmögni. Az egyéb dolgok vannak nálunk lekorlátozva, tehát nem tudnak vásárolni, beállításokban szüttyögni, ilyenek.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
csuvicsuva
addikt
válasz l.skywalker #230635 üzenetére
Akkor gondolom az a megoldás, hogy apa fiókjára is be kell állítani az időlimitet, mert az lett volna a másik szempont. Ő úgy is nagyon ritkán játszik, magának meg passkeyjel levédi az idő hosszabbítást és a vásárlást, hogy gyerek ne tudjon garázdálkodni apa fiókjában, ha lejárt az ideje. Nemsokára nyolc, de okosabb mindannyiunknál is.
[ Szerkesztve ]
-
Czimby
addikt
válasz Olynor #230633 üzenetére
IPS VA mindkettőnek megvan az előnye hátránya, illetve mostanra már kisebb a különbség a kettő közt.
Itt nektek kell tudni milyen a helység, sötét világos, mennyire zavarná az IPS esetleges glowingja. (IPS nagy előnye hogy nem torzulnak a színek ha nem derékszögben nézed, de mivel monitor úgyis vele szemben fog ülni.)
De az biztos, hogy a konzol nem használná ki a 144Hz-et és a Freesync-et.Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
félisten
válasz Olynor #230633 üzenetére
45k HUF-ért még a 60-75Hz-esekből is csak használtat kapsz...
Ez a kettő elég jó ár/érték arányúnak számít:
AOC 27E2QAE
Acer Nitro VG270bmiix[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
l.skywalker
Topikgazda
Beyond a Steel Sky is jön konzolokra [link] 2021 Q3
-
addikt
Megvettem az Abzu -t, most akciós. 2 rongyért vihető, de biztos volt már ennél olcsóbb is máshonnan.
Kicsit tartottam attól, hogy nem lesz túl tartalmas játék. Mert szinte minden videó arra megy, hogy meglegyen a full achi és minél hamarabb lepörögjön. Szerencsére azért elég szórakoztató játék és el lehet vele szöszölni, ahogy keresgeted a dolgokat, megoldasz feladatokat.
Az irányítás kicsit fura volt nekem. Illetve közben is néha elvesztettem a fonalat, hogy merre vagyok arccal. Bár lehet csak nekem volt vele gondom.
Kifejezetten tetszett a játék. Szerintem pont olyan, amit nem csak egyszer lehet kijátszani.
ZX Spectrum - Commodore 64
-
humi1
tag
Megfordult a fejemben hogy lecserélem az s-et, x-re. Az x-el is műxik a Kinect? Valamint továbbra is egy LG full hd tv-n szeretném használni. Látványban nagy a különbség?
-
humi1
tag
-
válasz IntelKiller7 #230646 üzenetére
Ha one x 4k-n szaggatott, akkor full hd-n is fog.
Egyébként humi1 helyében inkább már series gépet vennék. Full hd-hez az s is elég lehet. Megéri a felárat.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Playstation 1 , Ps1 eredeti használt játékok
- BESZÁMÍTÁS! Xbox Series S 2 kontrollerrel, GYÁRI GARANCIÁVAL! Webshoptól!
- PS5 Slim (garanciás)
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest