- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz F_Peter #183898 üzenetére
nálunk két notesz volt wifin, két telefon, miközben a box is, klíma is, soha nem volt gond, egy flipes modem-router vitte az egészet, pedig az elég szutyok, klíma repült el sokszor, de valszeg defektes wifi modul volt a hunyó
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Boonen007
őstag
Sziasztok!
Egy Xbox One S-t akarok venni ami, ha nincs 4k-s TV úgy olvastam a legjobb megoldás. Tesómnak már van konzolja és van is egy pár játéka azt mondta van valamiféle játékmegosztás, ami neki megvan az nekem is működhet, ez valós, hogy működik?
(#183905) Chaser
Köszi, nem tudtam, hogy ez a neve, pedig direkt megnéztem.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amazon lebuktatta, hogy jön a Batman Arkham Collection. [link]
Live-Die-Respawn
-
Siffredi
senior tag
válasz Boonen007 #183904 üzenetére
Szia!
Ráférne egy frissítés az összefoglalóra is sajna. Elég sokszor felmerül - bár elég triviális -, hogy működik-e fizikai, lemezes játékokkal a home-olás. Csak digitális tartalmakat lehet home-olni, és azok közül sem mindent (igaz, a legtöbb játék, dlc, sőt még az előfizetések is megoszthatók 2 fél között).
Én személy szerint hiányolom a home-olás beállításának pontos leírását is.
-
Siffredi
senior tag
válasz oriic #183910 üzenetére
Hmmm, nekem a linkre kattintva bulikavagyok hsz-e jött elő, amiben nem volt benne a leírás (vagy csak nekem volt még nagyon reggel...). Mindenesetre köszi a gyors reagálást!
Annyit talán még érdemes lenne hozzátenni a 8. ponthoz, hogy a home-olás csak akkor szűnik meg, ha a home-olt profilt más gépen beállítják home profilnak. Tehát ha a tulajdonosa megváltoztatja a jelszót, vagy ha a home-olás után letörlik a profilt a gépről, az nem szünteti meg a megosztott tartalmak elérését.
A másik dolog, a kiegészítésben lévő A-B, és offline dolog elsőre nem tűnhet olyan fontosnak, illetve talán elsőre nem is érti az ember igazán (én nem értettem). Egészen addig, amíg nem marad internet-elérés nélkül az emberfia. Én is home-olok, de minden digitális tartalom az én profilomon van. Aztán mikor eljött az a nap, és rájöttem, hogy net nélkül nem fogok tudni játszani, max. csak lemezes játékkal, na akkor egy életre megjegyeztem...
-
persil
nagyúr
-
JenciHUN
aktív tag
Sziasztok,
Garanciális szervizelés/csere mennyi idő szokott lenni általában?
Hétfőn vitték, szerdán reggel már Frankfurtban volt a konzolom, de azóta csak "Your order is being processed" státuszban van. -
veterán
-
Chaser
legenda
válasz Diokhan #183906 üzenetére
nem baj ha nem érted, én értem és használom, gyári távok elég hitványak, telefon meg nagyobb esllyel van a kezem ügyében mint a többi táv, ezen kívül kb bárhol vagyok tudom működtetni
persil
yt videókat néztem, ugyanazok a játékok s-en és x-en, százalékosítani nem tudom, de sok játék jóval szebb volt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
persil
nagyúr
válasz Chaser #183917 üzenetére
Okay persze, ertelek, de akkor is sokkal nagyobb a diffi a hardverben, ami szaggat one-on meg one s-en, az vajsiman megy az x-en.
De mindegy vegul is, csak nekem fura, hogy mindenhol - de meg kulfoldi forumokon is - folyamat a grafikarol van szo, nem arrol, hogy a ket gyengebb gepen egy csomo jatek kb jatszhatatlan
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Micsurin
nagyúr
válasz Diokhan #183906 üzenetére
Én pl Alexával vezéreltetem. Az égőkkel együtt a hifivel meg az okos fali dugaszokkal együtt.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
törölt tag
3 hónap Game Pass Ultimate 13,59€-ért cdkeys-en [link]
-
persil
nagyúr
válasz Chaser #183921 üzenetére
Akkor probald ki pl az agents of mayhem-et, ami jo esetben megy kb 20 fps-sel, vagy a warframe feloras toltesei sem rosszak, de tudnek mondani meg nehany peldat...
De egyebkent egymas melle teve a kettot latni igazan a diffit, nyilvan az x javara. Eg es fold.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Boonen007
őstag
(#183909) Siffredi:
Köszi!Majd szeretném a Tour de France Season 2019-et megvenni, de létezik ebből digitális nem lemezes verzió valahol? Én csak lemezest találtam. Ti jobban otthon vagytok a játékok elérhetőségeiben.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz persil #183913 üzenetére
Pár napja néztem load game összehasonlítást és kb 30%-al volt átlagban gyorsabb az X az S-nél.Kivéve 1-2 játékot ott lefeleződött a betöltési idő(Mirror's Edge Catalyst).Meglepő de nem annyival gyorsabb mint amennyivel sokan hiszik.Igaz 30% is sokat számít ha az ember türelmetlenebb.De sok esetben ez 40s helyett 30s jelent.Full hd tévém van és S-em de már nem tervezek X-et hiába a gyorsabb betöltés meg némely játékoknál nagyobb fps szám.Inkább már a tévét kell lassan lecserélnem,utána már elkezdhetek a nextgenre gyűjteni.Mondjuk én olyan jatékokkal jatszottam idáig általában ahol S-en meg volt a 30fps.Persze X esetében mindig meg van a 30 ha jól tudom,de azért egy 4k tévével lehet igazán kihasználni a tudását szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Bep
őstag
válasz szimszonos #183926 üzenetére
Még mindig a merevlemez a gyenge láncszem. Ezen felül az X-nek az újabb játékoknál melynek ugye van X kiadása nagyobb felbontású textúrákat kell olvasni a nem túl fényes teljesítménnyel bíró merevlemezről.
-
Madoc
veterán
Van itthon mind a kettő,mind sebességben mind grafikában nagyon látványos az X előnye. Fullhd-tvk vannak itthon csak. Nem akartam hangzatos hasonlatokat hogy ég és föld ,de igen..az.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Siffredi
senior tag
válasz oriic #183914 üzenetére
Ezentúl nyugodtan lehet hivatkozni az összefoglalóra, legalábbis ebben a kérdésben.
Más: most végeztem a Walking Dead The New Frontier Telltale játékkal. Te jó ég, hogy milyen sztorit dobtak össze... A korábbiakban is voltak ütős részek, de talán ez volt az eddigi legjobb. Lehet a skybound-os közreműködésnek is szerepe volt benne. Ha a final season legalább ilyen jó lesz, akkor már örülni fogok!
-
Chaser
legenda
válasz persil #183924 üzenetére
majd ha fizetnek érte ( :
engem a rakat yt video meggyőzött, h pusztán a grafika szépsége miatt is érdemes x-et venni 1080p kijelzőhöz, ha ezenkívül több/stabilabb az fps az csak előnyBep
ssd-t usb-vel mindkét géphez lehet csatlakoztatni, aki nem akarja bolygatni belül a gépet, ha megtartom az x-et kap is egyet, eléggé lenn van az ssd-k -ra, nem hiszem h tétel egy x ára mellett akár egy 1tb-os értelmesebb is, persze simán el lehet lenni 500gb alatt is, én még nem léptem túl_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Wesder
félisten
Lezárult a jelentkezés a pontvadàszatra. Szeretnék gratulàlni Siffredi-nek, egyedüli jelentkezőként ő nyerte az egy havi GPU-t. Nyereményét àtveheti privàtban
A jövő havi jàtékot az egy éves EA Access-ért màr meg sem hírdetem, mert tök felesleges...
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Bogyi007
veterán
-
hhenry
őstag
Eladtam az X-et
-
mike1334
veterán
válasz r.levente75 #183940 üzenetére
Én hétvégén bekapcsoltam, ültem előtte fél órát, meguntam, kikapcsoltam. Ez volt 3x...majd a lego undercover lesz az, ami érdekel. Nem is értem így utólag, hogy minek lőttem el a 3 havi gold kódom...bár bízom benne, hogy lesz még addig pár jó játék game passban.
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
r.levente75
addikt
válasz mike1334 #183941 üzenetére
Nem tudom, hogy függöségnek számít e, de napi szinten játszok, igaz csak kb 4, max 5 játékkal. Esténként kikapcsolódni, a mindennapos malomkerékből kiülni a gép elé 1,5-2 órára, kifejezetten jó érzés. A fiam már más tészta, ha rajta múlna ott is enne, inna, és vizelne. Nyilván nem engedem neki, csak szigorú felügyelet mellett, hogy mivel játszik, kivel beszél és játszik.
-
mike1334
veterán
válasz r.levente75 #183944 üzenetére
Amíg lehetett én is
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
Def26
félisten
boxra van valami retro super marios játék?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen monitort vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Elektromos cigaretta 🔞
- Akciókamerák
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest