-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Chaser
legenda
érdekesség, mielőtt eladtam az s-t, lemértem a két gép tömegét:
s - 2926g
x - 3688g~ 76dkg különbség
és egy csoportkép, nem véletlen, h a fekete maradt ( :
elnézést szupermacs, nem tudom mikor tudok gow4 coop multizni, nagyon nyár lett
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
eL Geri
őstag
válasz KardosAttila #183474 üzenetére
Huu, az Inside nagyon jó indie játék. De “sajna” egyik nagy akciókor már megvettem. Többi meg nagyon nem érdekel
-
szimszonos
őstag
válasz AMD Power #183499 üzenetére
Ez átlagos ennyi idő alatt.Én sem sokkal maradtam el tőled: Sniper Elite 3 Ultimate Edition,Sniper Elite 4,GoW Ultimate Edition,GoW 4,Far Cry 4,Far Cry 5 Gold Edition,Far Cry New Dawn,Far Cry Primal,Assassin's Creed Black Flag+Freedom Cry,Homefront the Revolution+össz dlc,Forza Horizon 4,Forza Motorsport 7,Dirt 4.Battlefield 1,Battlefield 4.Igaz ezekben van olyan amibe 100+ órat beletettem mint a Far Cry 5,Black Flag,Forza Horizon 4.Multiban pedig rendszeresen nyomjuk haverokkal a PES 2018,2019,Mortal Kombat XL,UFC 3
[ Szerkesztve ]
-
Bogyi007
veterán
Az elmúlt két évben nem toltam végig ennyi játékot szerintem.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
szimszonos
őstag
válasz icemad #183477 üzenetére
280-290 mb/s töltött többször is a jelenlétemben,és 300 a lehetséges leggyorsabb sebesség játékok letöltése esetén ez igaz,mindegy hogy 300mb vagy 2gb gyors neted van.Mondjuk azért a szolgáltató is fontos mert nagyon nem mindegy melyiknél van az ember.Én a Digiről tudom hogy minálunk szinte majdnem teljes sávszélességgel tudok letölteni.Lehet hogy nálatok nem volt 250mb/s felett a sebesség letöltésnél soha,akkor nálad valami gond lehet.Ha viszont többen lógnak a neten a csaladban akkor természetesen csökkenhet a sebesség de ez természetes mert megosztódik többfelé.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz mike1334 #183508 üzenetére
Na jó de én idő milliomos vagyok
Van amúgy friendlisten olyan ember akinek Ps4-en összesen 30000 felett van a trophy és ebből 500feletti platina, már elérte a bűvös 100-as határt annál már nem számol tovább a trophy list!
Boxon is van olyan akinek 200000 feletti acsija van!
Na ezeknek az embereknek biztos nincs normális életük az 100%!
Én is imádok játszani, de azért vannak határok főleg már így 50 felé, már a szemem sem bírja úgy stb...[ Szerkesztve ]
-
hhenry
őstag
válasz N.YCityBoy #183515 üzenetére
Vannak játékok amiket pár óra alatt lehet platinázni
-
Micsurin
nagyúr
A One S kontroller D pad mennyire masszív?
Nem tűnik túl acélosnak, hogy bírja a tartós nyomkodást Mortal és Injustice alatt?The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Maxxy10
addikt
Én szerintem összesen nem vittem végig ennyi játékot...
Egyfelől hatalmas respect neked másfelől nálam a multi címek ami iszonyatosan sok időt vesznek el.. Pl apex legends több mint 330 óra van már benne...
De F_peter kolléga ahogy írta ő már 1200+ órát rakott a PUBG játékba, így ő se hiszem,hogy nagyon sok single címet tudhat maga mögött...
-
tome0001
senior tag
Sziasztok,
Konzolvilágban láttam hogy június 30-ig (azaz még ma) 5590 Ft a 3 hónapos game pass ultimate.
Meg lehet azt csinálni, hogy megveszem, de majd csak később váltom be? Vagy a mai nap az utolsó amikor be lehet váltani ha megveszem?
Továbbá ezt a homeolással, haverral tudjuk felezni elméletben?
Köszi előre is a választ, csak új vagyok az xbox világában -
AMD Power
titán
válasz szimszonos #183511 üzenetére
Én is igy gondolom. Ezèrt is nem èrtem ezt a hűha de sokat játszol.... 😊
-
S@c@
őstag
Kulso ssd mennyire oldja meg a texturak gyorsabb betolteset?
Pl metro exodus vagy battlefront v?
-
AMD Power
titán
válasz Maxxy10 #183521 üzenetére
A multit amennyire tudom kerulom. Egy ideig sokat toltam az Apexet. De ma mar szinte nem is jatszok vele. Szerintem ha mar jo sok jatekon tul leszek akkor fogok tobbet foglalkozni a multis jatekokkal. Abbol is van egy par ami erdekel. Amitt a legjobban varok,hogy legyen vegre kesz az uj lakasunk es benyomhassam a One X-t az uj 140cm 4K Samu Tv a 300W hangprojektorommal!! Nah akkor fog majd beindulni igazan az Xbox elotti hodolas!!
-
i@lex
őstag
válasz N.YCityBoy #183515 üzenetére
230.000G
Remek életem van, köszönöm. :-D -
veterán
válasz hhenry #183516 üzenetére
Azért azt az 536 platinát és 30000+trophyt biztos nem pár óra alatt szedte össze...
i@lex- Benéztem egy nullát, boxon 2000000 acsis ember is van! Amúgy 230000 acsi az nem is olyan sok nekem 21000 2 hónap alatt összejött és alig játszottam szinte!
Amúgy tudom mennyid van fent vagy barátlistán, de te szinte minden nap játszol nem keveset, akkor gondolj bele akinek millió felett van,szerinted🙄oriic-bocs ezt már közben írtam, befejeztem
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz N.YCityBoy #183532 üzenetére
Nyilván nem és ez szép eredmény, csak nem az Xbox One topikba való. Szóval engedjük el a témát ha kérhetem. Nagyon szépen köszönöm.
Live-Die-Respawn
-
szimszonos
őstag
válasz N.YCityBoy #183532 üzenetére
2 hónap alatt 21000, azért azt ne mond hogy alig játszottál.Egy játék dlc kiegészítők nélkül 1000pont.Az pedig nem pár óra,mert sokszor multis acsi is van bennük ami időt igényelhet.21000pont az kb 15-20 játék ha maximumra mész és az legalább játékonként 20-50 óra lehet.Egy Assassin's Creed vagy Far Cry 4-5 esetén is kb 50+ minimum.Ha ezt vesszük legalább 1000+ óra is lehet ennyi gamerscore összeszedése.Azt pedig 2 hónap alatt necces.Persze kinek mi a sok.Van akinek napi 10+ óra átlag nem sok van akinek hetente jut ennyi.Pl a Wolfenstein jatékok is kb 30óra ha rámegy valaki a maximum pontra,max indie vagy egyszerűbb gyerekjátékoknál tudom elképzelni hogy 2 hónap alatt 21ezer gamerscorét szedsz össze "kevés" játékkal.Kíváncsi lennék azért ha megnéznénk hogy jatékonként mennyi órád vann benne és azt összradnánk.Barki megnézheti mondjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok. A Plague tale játékkal játszik valaki? Videók alapján nagyon jónak tűnik. Kicsit olyan, mintha a Dishonored-et kereszteznénk a Tomb Raiderrel. Érdemes beszerezni? Jó a történet?
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
mike1334
veterán
No néztem egy "before you buy" videót a csutulutus süllyedő városról...erről egy időre leteszek, kb fél év és jön game passba, kb mint a vampyre...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
veterán
válasz szimszonos #183536 üzenetére
Napi 4-5 óra játék van átlagban, de ha rákattanok valamire képes vagyok 24/24-ben tolni...
-
szimszonos
őstag
válasz AMD Power #183526 üzenetére
Legalább te bevallod hogy mennyit játszol,nincs ebben semmi szégyen.Munka mellett is lehet játszani napi 3óra atlagot azért ha az embernek olyan a beosztása.Én napi 12 órát dolgozom kb 20 napot de még így is összejön a havi 100 óra mivel szabadnapokon meg szabadság alatt van annyi idöm még a család mellett is hogy 3 órát játszak ha van ra időm.Így azért havi 100óra évi 1200óra meg van és semmi és senki nem szenved hiányt semmiben.Igaz sok más hobbym nincs,esetleg még a horgászat de az nem ilyen időigényes.Nem járok bulizni,kocsmázni haverokkal meg stb.Így azért nem tartom soknak ezt.Van aki naponta 10órát a Facebookon lóg,vagy a kocsmában,vagy a sorozatokat bámulja a tévében,és azt hangoztatja hogy bizony neki semmire sincs ideje,és irigykedik a másikra hogy az meg játszik napi par órát.Ez mindig vita tárgya lesz,eleinte nekem is az volt otthon a családom körében,de már rájöttek az elönyeire és sokszor az asszony mondja hogy nyugodtan játszak,amíg ő megfőz vagy kitakarít mert úgy se szereti ha láb alatt vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
daver88
aktív tag
válasz icemad #183538 üzenetére
Üdv!
Nagyon jó hangulatú játék, jó a sztori, én minden percét nagyon szerettem. Viszonylag rövid, gyorsan kijátszható...félve írom le, de ez a klasszikus lemezes játék: kijátszod-eladod.
Néha meglepően véres dolgok is vannak benne, nem is gondolná az ember az alapsztorit ismerve, hogy:
félbevágott, kibelezett emberek ill. a patkányok által húsuktól megfosztott csontvázaktól hemzseg az út, amelyre a főhősök járnak... Kis logika, némi ügyesség kell hozzá, de azért az ember "szájába" adják a megoldást minden problémánál.
Mindenképpen érdemes bepróbálni..
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz N.YCityBoy #183541 üzenetére
Így már hihető.De ha neked ez nem sok játékidő,akkor mi a sok
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz szimszonos #183524 üzenetére
Én mindkét kínálatban érintett vagyok, az Inside-nak nagyon örülök, a PES meg kell a f...nak (gyűlölöm a soccer minden formáját és megnyilvánulását).
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
veterán
válasz szimszonos #183545 üzenetére
Van olyan barátom aki reggel felkel
utána elkezd játszani és hajnalig tolja, és ezt minden nap! Maximum enni kel fel a kanapéból, na ez már nem egészséges! És nem egy ilyen van...kaki pisi
Van olyan aki mióta kijött a Destiny ami már mennyi is? 4 éve talán, na az azóta minden nap 12-14 órát rajta van, persze most már átment Destiny 2-be🤣 Ja és ezek meglett családapák nem egy gyerekkel és dolgoznak is valamit!
De tudnék mesélni itt még órákat, meglepődnél...[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz N.YCityBoy #183547 üzenetére
Gondolom nem dolgozó emberekről van szó...
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz N.YCityBoy #183549 üzenetére
Brutál, család és munka mellett nem fér a fejembe, hogy sikerül egy 24 órás napba 12-14 óra játékot belesűríteni. Nagyon jók lehetnek időmenedzsment és hatékonyság terén.
De lehet, hogy ezzel át kellene mennünk az offtopikba.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Suzuki topik
- BestBuy ruhás topik
- Hárommilliós AnTuTu pontszámmal büszkélkedik a Redmi K80 Pro
- AliExpress tapasztalatok
- OLED TV topic
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PlayStation 5
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- PS5 Slim (garanciás)
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest