- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
KardosAttila
aktív tag
us és ausztrál storeban felment a game pass ára 2$-ra, és még 7 napig tart az akció, nálunk továbbra is 300 ft, de akinek nincs aktív GP húzza be most, nehogy 300 ft helyett 600 ft legyen holnapra.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz gproject #172350 üzenetére
Pedig sajnos elképzelhető, hogy a bankkártya lesz gond. Én Revolut-al sem tudok fizetni az us store-ban, pedig az papíron angol kártya.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
válasz KardosAttila #172352 üzenetére
Olvass vissza egy kicsit, ezért az összegért 2 hónapot kapsz most...
l.skywalker nekem az angol régiós beállításaimnál van Manchesteri cím és magyar kártyás és cimes paypal van hozzáadva. Ezzel is vettem meg tegnap az akciós Game Pass előfizetést.
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
zedcon
csendes tag
válasz Scholes9 #172203 üzenetére
Sziasztok!
A barátnőm vett magának tegnap egy XBox One S 1 TB + Forza 4-et. Játszogattunk vele, remek.
Én PCs vagyok, de engem is érdekel majd egy-két játék (pl. Red Redemption 2, Mortal Kombat 11) a jövőben.A gondom az, hogy a nő nem tud spórolni semmin és nem szeretném, hogy beregisztráljon a XBox Game Pass-ra és Gold Live-ra (havi 2 általában gyengus ingyenes játékért és eget rengető 50-75%-os online vásárláshoz, a gatyán rámenne erre)
Nekem 1-4 minőségi játék kéne nem az összes, rengeteg pénzért.
A hardveraprón van pár hirdetés használt XBox játékra, az 576, Konzolvilág stb ezeket szinte megjelenési áron árulja (10K+ HUF).
A kérdésem:
1. A nem forgalmazónál hirdetett használt, lemezes játékok működnének új készüléken?
2. A régi XBOX 360-as játékok is mennének a One S-en?
(A barátnőm a Fatal Frame 2001-es játékra vadászik, elsősorban azért vette az XBoxot, valszeg nincs meg senkinek magyarországon és külföldről kell használtan)Köszönöm a segítséget.
Üdv.
ZoliPontos vagyok mert mérnök, de van mikor eldobom az agyam. Lelkes Újonc vagyok 2003 (!) óta :)
-
MunezXBK
nagyúr
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz zedcon #172356 üzenetére
Minden original Xbox One lemezes játék működik rajta, teljesen bevált dolog, hogy használt lemezt vesztek, kijátszátok és utána továbbadjátok.
Xbox Live Gold nélkül nem megy a multiplayer erre figyelj.
Ezen a listán: LINK lévő 360 és original Xbox játékok mennek a One-on, akár lemezesen akár a store-ból megvéve. Fatal Frame pont (még) nincs benne, így azzal nem fog tudni játszani.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
dunc
nagyúr
Jót mosolyogtam, így kora reggel! XD Van egy eladó RE2 remakem, amit párszor végigjátszottam, meg is hirdettem, de gondoltam felhívom a három számjegyes boltot. Megkérdeztem mi a helyzet használt játék fronton, hogy működik, közölték bevihetem, és vagy beszámítják az árát, vagy törzsvásárlói pontot kapok érte!
Majd a kérdés mennyit adnak érte majd közölte 7200 FT! Jól kiröhögtem , és sok sikert kívántam nekik....[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Februári játékok közül a One-ra érkező nálam már tölthető:
a Star Wars Jedi Knight: Jedi Academy még pénzt kér ill. el sem jutok fizetésig.
-
Timyyy
őstag
Microsoft Xbox One S 1TB + Battlefield V Deluxe Edition + Gears of War 4
72 490[ Szerkesztve ]
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
dunc
nagyúr
Most másolom fel az új Metrot, nagyon kíváncsi vagyok rá!
-
félisten
válasz zedcon #172356 üzenetére
A barátnőm vett magának...
+
PCs vagyok, de engem is érdekel majd egy-két játékvö.
...a nő nem tud spórolni semmin és nem szeretném, hogy beregisztráljon a XBox Game Pass-ra és Gold Live-ra (havi 2 általában gyengus ingyenes játékért és eget rengető 50-75%-os online vásárláshoz, a gatyán rámenne erre)
Nekem 1-4 minőségi játék kéne nem az összes, rengeteg pénzért.Először jó lenne, ha eldöntenétek, kinek is a gépe a szóban forgó Box + ki fogja fenntartani, mert ez így előreláthatólag elég sok vita forrása lesz még.
Egyébként apróról 12 hónapos Gold + 12 hónapos GamePass összesen 13k + 15k HUF, az kevesebb, mint 2.5k HUF/hó, és ha nem akartok multizni, akkor Gold-ot nem is kell megvennetek.
Backward Compatibility List: ezek a korábbi konzolokra (Xbox Classic + 360) megjelent címek futnak One-on, Fatal Frame pont nem.
Igen, lemezeket lehet használtan adni-venni, működnek így is.
Szerk.:
Ja bocs, most látom, hogy vótmá'.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Cyrin
addikt
válasz l.skywalker #172358 üzenetére
mennének One a BC játékok ha be tudnék jelentkezni a marketbe, de bármit csinálok már két hete, nem megy, bekéri a jelszót, aztán visszadob ahonnan indultam, így nem lehet megvenni semmit, cache törlés másik böngésző, másik gép megvolt, semmi.
[ Szerkesztve ]
-
NoOne1976
őstag
-
-
Szabi®
addikt
Havernál sikeresen beletoltunk bő 10 órát az este a game-be,nekem nagy csalódás volt sajnos,nagyon nagyon sok bug van benne,ugy indul az install hogy egy 3 Gb os patchet is húz.
Ami nagyon nem volt benne szimpatikus hogy a karakter csiga lassú,,a stick sensitivitását maxra húzva is baromi lassan narratikusan néz körbe a karakter.A leg apróbb tárgyakban is elakad,és a program ugy indit hogy bedob 12 szörnyet hogy melle attack-ezd le(puskatussal,elég kiábránditó) ,az elején a lootolni való kb nulla,a sörétes ujra töltése még a bf1 m91-es lajhár tempójú ujra töltésétöl is lassabb.A grafika szép (xbox one x) de akinek nem sürgös még egy pár tapaszt várjon meg[ Szerkesztve ]
-
wayne1
senior tag
Gondolkodom a Batman : Arkham Night-on. Érdemes megvenni? Jó játék? PC-n az Arkham City-vel játszottam az nagyon tetszett.
-
Medocsabi
addikt
Én ma megvettem az új Metro-t, járt hozzá egy metro2033 redux kód, ezt szívesen odaadom valakinek, akinek nincs meg, és nincs gamepass előfizetése! (nekem már mindegyik rész megvan)Azzal a kikötéssel, hogy ha meglátom hogy árulja bárhol is azonnal beváltom, akkor is ha megvan, mert győlölöm a sz@rrágást!
-
dunc
nagyúr
X box indításánál már többször van, hogy nem jelentkezik be automatikusan....beállítások rendben vannak.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Anthem indult már valakinek?
(#172390) pzstm
Itt sincs, azért kérdeztem. Már volt restart, más régió, minden. Szóval várunk még.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz pzstm #172390 üzenetére
"Go to the microsoft games store on your console and find the entry for anthem preorder under the coming soon section
toggle down to the "In This Bundle" section and select the entry for Anthem
On the anthem page it should have an option to install the free trial"Kipróbáltam, elindult.
Live-Die-Respawn
-
werszomjas
addikt
Azt hol tudom beállítani, hogy az xbox ki/be kapcsolásnál kapcsolja a TV-t is automatikusan?
Eddig csinálta, xboxot cseréltem, most az újjal nem csinálja.
üdv
-
chipesz
őstag
válasz werszomjas #172392 üzenetére
Settings > TV & OneGuide > Device control > Device power options > WHEN XBOX TURNS ON, SEND On és WHEN XBOX TURNS OFF, SEND Off
Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
Beniii06
addikt
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Szabi® #172379 üzenetére
Nekem a korábbi részek után nem tűntek fel ezek... illetve nem probléma.
Szerintem pont olyan, mint a korábbi részek... csak más a környezet.
Igaz én még az elején vagyok relative.[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
Bogyi007
veterán
válasz Cyrin #172371 üzenetére
Itt tudod megnézni és/vagy beállítani a jelszavadat X360-as játékok futtatásához.
Konkrétan az Alkalmazásjelszavak rész kell neked innen és itt kell az Alkalmazásjelszó létrehozása részt kiválasztanod és a Boxon az itt megadott/látott jelszót kell beírnod majd.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
chipesz
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest