- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
-
Heraldry
tag
Előzőleg kicsit bonyolultan kérdeztem, de megpróbálkoznék ismét, mert a monitor választó topikban nem jött válasz.
24-30" közötti monitort keresek, amit elsősorban XBOX One S -hez használnék.
Nagyon változatos freesync range-el rendelkezők vannak a piacon.
30-60 FPS közöttieket kell keressem? (Ha jól értem az interneten található infókat 60 feletti rész felesleges, de a range aljáról nem találtam infókat.)Nincs olyan hogy "felhő" csak olyan van, hogy valaki másnak a számítógépe... - "I love the way the Earth rotates... It really makes my day."
-
dunc
nagyúr
válasz N.YCityBoy #172751 üzenetére
Konzolokszervize.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #78687232 #172744 üzenetére
Az ilyen cikkeket nem az MS írja. A Windowscentral nevével ellentétben gyakran nagyon kritikus az Xbox-al és a Win cuccokkal általában. Ez egy leírt tény, ami azt mutatja, hogy a "játékok netflix" típusú szolgáltatása életképes.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz l.skywalker #172754 üzenetére
Reméljük a streames megoldás is az lesz. Kíváncsi leszek, hogy oldják meg az előfizetést. Goldhoz jár majd alapból, vagy külön szolgáltatás lesz? Lehet e majd laptopon, PC-n használni, homeolva? Vagy telefonon? Egy előfizetéssel mennyi eszközön lehet használni egyidőben? Megkell venni a játékokat, vagy a gamepass kínálatával kell beérni? Rengeteg kérdés van még ezzel kapcsolatban...
(Én néha beszállnék a fiaimhoz Sea of Thievesben, de ezért nem vennék még egy xboxot.)
Meg ugye Amerikában van olyan, hogy x havidíjért kapja meg az ember az xboxot, gamepasst, stb. Ezt mikor hozzák már Európába? Van valami infó?Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
wayne1
senior tag
A Rocket League ma frissítette magát a cross platform Friend List miatt. Valaki tudja, hogy hol találom? Mert vagy én vagyok béna vagy jól eldugták. Kollégáim PC-n játszanak és velük szeretnék én is. Amiatt vártuk ezt a frissítést.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz #78687232 #172755 üzenetére
A cikk viszont erről szól
#172756) icemad: a stream-től én még félek. Eddig még nem igazán tudtam kipróbálni ilyen típusú szolgáltatást élőben, de papíron lehet bármilyen széles a sávszélesség, lehet bármilyen gyors a sebesség, ha a szervertől távol vagyunk (márpedig hozzánk a legközelebbi Azur talán München) akkor is kell, hogy legyen ill. lehet késés. Gondolom (remélem) erre van valami megoldása az MS-nek, különben az egész nem sokat ér.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
veterán
-
törölt tag
válasz wayne1 #172757 üzenetére
Tegnap este jött az új update. Menüben RT és felugrik egy steam szerű friends list. Ebben láthatod a meccseken játszott 25 játékost, vehetsz fel ismerősöket és a RocketID-d bármikor kedved szerint átnevezheted. Plusz elindult a 10. season, tegnap mindenkinek kiosztották a kilencből a jutalmakat.
l.skywalker: ennyi erővel jöhetnek az ilyen középszerű játékok nyugodtan, mert az előfizetésben a +100 játék között kb egy hónap alatt lemorzsolódik. Nem lenne célszerűbb fh4 szintű aranybányával megtölteni a nyitó címeket?
[ Szerkesztve ]
-
Sumptuous
senior tag
Offba teszem, de lehet nem az.
Tudnátok olyan játékot ajánlani, amit úgy lehet játszani 2 controllerel (barátnővel, de szeret lövöldözni, versenyezni is..) ami nem split-screenben megy, hanem úgy mint pl.: a Unravel 2.
(Nem tudom hogyan nevezik az ilyet..)Vagy bármilyen játékot amit jó játszani az adott feltételekkel?
Forza 4 horizonban nincs splitscreen, de a sima 7-ben van?
-
gproject
aktív tag
válasz dajkapeter #172740 üzenetére
ugyan mi is toltheto elemeket(HR6) hasznaltunk eddig(most vettem venomot), de mindig is kivancsi voltam mennyire jo otlet ezeket hasznalni
mar csak azert, mert ezek nem 1,5V, hanem csak 1,2V feszultseguek
itt LR6-os elemeket ir, azok pedig 1,5 voltosak
rengeteg(nem mechanikai) kontroller problemarol olvastam mar, nem e ezeknek a "nem javasolt" elemeknek a hasznalata lehet a-z egyik- baj?(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Sumptuous #172761 üzenetére
Cuphead
Diablo III (figyelem, felskállázódik az ellenfelek ereje)
Gear of War-ok
Sky Force Reloaded
Assault Android Cactus
Vicious Attack Llama Apocalypse
Way Out (!) ebben van split-screen rész is és egyéb is
Overcooked 2
Rocket League
Lego játékok
Super Bomberman R
.
.
.
és még nagyon sokNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
válasz l.skywalker #172763 üzenetére
Ezek nagyrésze split screen... Nem ilyet keres.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
gproject
aktív tag
a gow tuti? a 4-et mi csak splitben tudtuk
(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
Sumptuous
senior tag
Köszi, megnézem ezeket.
@icemad: Lehet nem splitscreen is, mert szerintem nem sok olyan játék van, ami megfelelne nekem/nekünk.. így ami splitben is élvezhető, kipróbáljuk.
[ Hiába a nagy 4K TV, megfelezve nagyon kicsi. ( Persze csak miután megszokod, hogy az egészen játszol, utánna jön az asszony, és csak a fele a tied.. ) ]
-
akva
tag
válasz Sumptuous #172761 üzenetére
Mi a Diablo III-at tervezgetjük most, hogy co-opban nyomjuk, egy képernyőn, két controller-el.
Igen, az FH4-ben nincs split screen, az FM7-ben van. De a split screen sajnos nem az igazi egyik játéknál sem szerintem.
Usbridge -> iFi Nano -> Tabla -> Metrum Octave DAC / Chord Mojo -> Pointe 672SE / tmp Ant -> Vandersteen 2ci / Amiron Home / RHA T20 / AudioQuest kábelek, iFi tápok
-
gproject
aktív tag
válasz Sumptuous #172766 üzenetére
ha minden igaz egy co op game lista. a kis ikonoknal jeloli melyik osztott kepernyos, es melyik nem
[ Szerkesztve ]
(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
Sumptuous
senior tag
Nekem sem jön be így..pedig csak ketten játszunk. Ismerek olyat, akik 4 controllerel játszanak, egy boxon.. gondolom mekkora felület marad úgy, szétosztva
Jó ötlet lenne ha az x hátulján a második Hdmi is kimenet lenne, és egy másik kijelzőt rálehetne dugni. Nyílván így nem működne a 4k, de mondjuk két fhd-t szerintem kihajtana a box.
@gproject: Ez jó! Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Bird
addikt
-
StLui
veterán
Én állandóan rajta tartottam, szóval fogalmam sem volt mennyit bírna, és évekig így használtam, talán ezzel együtt is adtam el a gépet. És valóban nagyon jól néz ki rajtuk, jobban mint csak ledobva valahova.
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz icemad #172764 üzenetére
Cuphead - shared screen
Diablo III - shared screen
Gear of War-ok - valóban nem shared screen
Sky Force Reloaded - shared screen
Assault Android Cactus - shared screen
Vicious Attack Llama Apocalypse - shared screen
Way Out - lehet, hogy csak splitscreen van benne, de nekem úgy rémlett mintha vegyes lenne
Overcooked 2 - shared screen
Rocket League - split screen
Lego játékok - ha a karakterek egymáshoz közel vannak shared ha távol akkor split, pl. [link]
Super Bomberman R - shared screenTehát helyesen:
"Ezek nagyrésze
splitshared screen...NemÉpp ilyet keres."[ Szerkesztve ]
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #172729 üzenetére
Egyáltalán nem értem, hogy hogy jön ide a Netflix meg a Spotify szupermacs hozzászólására válaszként. Semmi köze a két dolognak (streaming szolgáltatás vs. előfizetéses játékkatalógus) egymáshoz, hacsak nem arra gondolsz, hogy fix havidíjért kapsz tartalmat – de itt meg is áll az egyezés.
Szupermacs felvetése teljesen helytálló szerintem – attól, mert valaki kipróbál ill. játszik egy rossz/közepes játékkal, ha az "ingyen" van, egyáltalán nem biztos, hogy egyáltalán megfontolná a megvételét, ha fizetnie kellene érte.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
F_Peter
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #172780 üzenetére
Előfizetéses játékkatalógus, előfizetéses film vagy zene katalógus, a legtöbb felhasználónak ennyi.
Nem kell megvenni, de nyilván nem ingyen adják oda az Ms-nek a GP-hez, ergo kevesebb a bukta és csökken a kockázat.
Meg ugye vannak azok a játékok, amik ránézésre, kritikák olvasás után nagyon gyengének tűnhetnek, aztán kipróbálja az ember és neki mégis tetszik. Ennek szerintem is érdemes egyre nagyobb teret adni.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Csapoati #172779 üzenetére
Csak 99%-ig voltam biztos benne, hogy neked Megvan még, ha igen ez a cucc működik még? Jó kis hosszútávú teszt lenne, meddig bírta
Konzolokszervizénél vettem, és elsőre egyből cserés lett egyébként.[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
törölt tag
Köszi a megerősítést, azt hittem senki nem érti Szupermacs felvetését
-
Csapoati
nagyúr
válasz StLui #172782 üzenetére
Nincs meg, az X1-re váltáskor beszámították (de jó kis gép volt, a Kinect miatt kicsit bánom is, hogy már neincs meg), azóta a forzás X1-et nyüstölöm. Mondjuk ez túlzás, idén csak kétszer volt bekapcsolva, valahogy kevésbé vágyom a játékokra.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
l.skywalker
Topikgazda
Idézet - "Csak nehogy az MS elhitesse saját magával a GP miatt, hogy egy eladásokban siralmas, de sokak által kipróbált játék a jó irány." - idézet vége.
Spotify - senki nem vesz már CD-t mióta megjelentek az online zenestreaming szolgáltatások
Netflix - DVD, Blu-ray piac is haldoklik az online video streaming ótaGamePass - válaszként részletezve: az MS elhitette magával, hogy nem az eladás számít, hanem az, hogy az előfizetés keretében mennyien próbálnak ki egy játékot.
Szerintem.
-
l.skywalker
Topikgazda
Batman: Return to Arkham (February 21)
Headlander (February 21)
Disney Epic Mickey 2: The Power of Two (February 21)
The Walking Dead: Season 2 (February 28)
Alien: Isolation (February 28)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
mcwolf79
veterán
válasz l.skywalker #172786 üzenetére
Alien és Batman jöhet.
Jó a felhozatalXbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
-
veterán
Batman-Alien-Walking Dead, csupa jó játék, elvagyunk kényeztetve😀
-
Sefneni
őstag
Az Alient ajánlom bárkinek szeretettel, akinek esetleg eddig kimaradt volna!
Not all stories have happy endings. But yours has yet to be written.
-
törölt tag
Ms-nél mostanában betalálnak a gp-vel nálam. :-)
Batman és Alien , mind a kettővel szemezgettem már egy ideje!
-
Bep
őstag
Akkor a Vigor még mindig várat magára a kezdeti infók ellenére
-
ferkoczy
tag
válasz l.skywalker #172785 üzenetére
Szerintem elbeszéltek egymás mellett - a kiinduló megjegyzést én úgy értettem, betolnak egy ilyet gp-be, elájulnak, hogy hú de megy, és ezért ilyen szintű exkluzívokkal árasztják el a felhasználókat... na ezt azért nem kéne.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz ferkoczy #172795 üzenetére
Nyilván van valami félreértés, hiszen mindannyian intelligens jófej emberek vagyunk. De tekintve, hogy mennyi a vételi ára a Crackdown 3-nak és mennyien játszanak vele GP-ben, gyanítom, hogy az egész játék csak a GP promóciója miatt jött ki végül.
-
TaRka94
senior tag
Ezek a batman játékok hogy vannak megjelenési sorrendben?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest