- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz parandroid #171848 üzenetére
Nincs gond. Különbözőek vagyunk. Nekem szerencsére csak sikerélményem volt a játékban, így nem kell "csak a jóra" emlékeznem. Az a lényeg nekem, hogy kipróbáltad és ezentúl a véleményed teljesen hiteles számomra
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Sumptuous
senior tag
@zzola: Már ebből is van kamu? A kamu Hz-et ismerem, de elvileg ha nem felel meg a kritériumnak, akkor nem is kaphat HDR plecsnit. Nem?
@Maxxy10: Köszi a beszámolót, akkor lehet inkább egy komolyabb modellt nézek.. (na meg egy másik tv-t is )
[ Szerkesztve ]
-
válasz parandroid #171848 üzenetére
Próbáld ki egy jó csapattal. Igazából én sem játszottam még vele, de a fiaim nyüstölik rendesen. Én csak őket nézem. Vannak izgalmas pillanatok benne. Kb az első 10-15 perc unalmas, amig mindenki felszedi a cuccokat (deszka, banán, ágyúgolyó, stb.) Utána viszont a hajócsaták, vagy harc a Krakennel baromi jó.
Wowhoz kár hasonlítani, az rpg ez meg nem. Mondjuk nekem az is vérgagyi kategória.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Sumptuous
senior tag
válasz zzola #171856 üzenetére
Gyanus is volt egy kicsit.. Ez már nagyon off, de esetleg tudsz ájánlani konkrét típust, ami megfelelő lenne? Esetleg egy másik topikot, ahol megkérdezhetném? Tv-ben nem mozgok otthonosan..
@StLui: Hát ez szomorú.. manapság már minden csak a marketing, a tudás meg elmarad
-
-
-
mr.storm
csendes tag
Sziasztok,
Ma bekapcsoltam a konzolt (one s 500gb) es villódzó kék zöld lila képet ad a tv. Hdmi kábelt es bemenetet is cseréltem. Van még vmi amivel probalkozzak vagy egyből szerviz?
Köszi! -
-
mcwolf79
veterán
válasz Sumptuous #171858 üzenetére
Nem tudom fejlődtek-e már, de szoftveresen a Philips nagyon ratyi volt. Én akkor már inkább Samsung-ot vagy LG-t vennék, azok szoftveresen jobbak.
Nekem LG-m van, én nagyon meg vagyok vele elégedve. Igaz nem csúcskategória, tehát a HDR nem az igazi. de minden más tekintetben meg vagyok vele elégedve. A "kamu" 4K-túl sem kell félni, eléggé fel van ez fújva. GYakorlatban nem fogod észrevenni a különbséget még 5 cm-ről sem.
Ami Philips-szel én találkoztam az nagyon fos volt, lassú a szoftvere mint a csiga.[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
fesii
aktív tag
Sziasztok
Remelem jó helyre írok. Szemezgetek az Xboxal jól gondolom hogy van a sima xbox one az s illetve az x? A legelső generáciossal akadhat problemam? Illetve gyerek miatt egy kinect jó lenne de akar használtan akar újonnan is alig találni. Egyszerűen csak nincs rá igény vagy nem igazán működik jól a kamera? Előre is köszi a válaszokat. (Nem vok gamer fan csak néha egy fel órát elautokaznék) -
törölt tag
válasz fesii #171867 üzenetére
Nincs rá igény , szinte nincs rá játék és már régóta nem is gyártják.
Ha nem vagy 4k és gamer fan ,akkor vegyél egy S-t. Bőven elég lesz. Az S és a kinect kapcsolatához azt hiszem kell valami +adaptert beszerezni. (ehhez nem értek)
Első gen-t nem érdemes venni. S-ből meg van bőven használt is jó áron , akár még garanciás is.
[ Szerkesztve ]
-
-
parandroid
félisten
válasz #22718208 #171868 üzenetére
Első gent (fat xbox) is érdemes lehet venni, ha nagyon olcsón adják, és megbízható az eladó. Ami 3 éve rendesen működik, az simán elmehet még egyszer ennyit, és ha sikerül 30k körül kifogni, akkor belépő konzolnak akár jó is lehet, főleg, ha nem is vagy benne biztos, hogy ez neked bejön-e, kell-e. Ha új gép, vagy ha használt, és hasonló áron adják, tehát nincs jelentős árelőny, akkor persze one s, és lehetőleg minél több garival.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
fesii
aktív tag
Szombathelyen mindig is elcseszett árak voltak. A fat 50+17kinect 3jatekkal 3ho sajat számlás garival.az s játék nélkül 3honapos 65 így gondolom Gari meg van rá. Forza illetve GTA érdekel ha kinecteset veszem akkor a gyereknek kell ra valami játék. Mivel én se tudom mit is akarok így döntésképtelen vok :@
-
orc88
őstag
Sziasztok!
Vannak ugye az XOne S gépcsomagok, amelyekhez 1-1 játék letöltő kód jár (jelen esetben Forza Horizon 4)
A kérdésem az lenne, hogy erre a kódra is érvényes a "Play anywhere", tehát tudom aktiválni és használni Win10-en? Vagy csak a digitális boltból vásárolt kódokra igaz ez?Előre is köszi!
"Life's simple: You make choices and you don't look back."
-
törölt tag
Mi a hivatalos és legegyszerűbb menete annak, hogy a lemezes játékot a storeból telepítsem??
Kétfélét próbáltam most feltenni.
Watchdogs2.
Lemezt berakom ,storeban megkeresem , majd néhány mp után ,(de nem mindig) feligrik az install fül és rányomva elkezdi leszedni. Ez oké.Witcher3 GOTY lemezt beteszem és soha nem ugrik fel a storeban ez a fül. Így lemezről kell feltenni.
Az meg amikor a forza7 elkezd lemezről települni + netről közben tölti a 30gb frissítést , az egy örökkévalóság. :-(
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz fesii #171871 üzenetére
Csináltok egy kellemes családi kirándulást Bécsbe, vagy Grazba, és ha már ott vagytok, beugrasz egy mm-be, és elhozol egy s-t kevéssel 200 eur fölött egy jó bundliban, vadi újan, 2 év garival. Németeknél most épp 231 eur két kontrollerrel, három battlefielddel (1, 5, 1943), fallout76-tal, és egy év game pass-szal, gondolom sógoréknál is van valami hasonló. Ebből csak a második kontroller olyan 50 eur, plusz a játékok ára (na jó, fallout 76-ot úgysem vesz senki), valamint a game pass előfizu, amit adnak hozzá, az is alsó hangon olyan 60 eur egy évre. Szóval ennek függvényében nézd a használt árakat.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Szabi®
addikt
válasz Sumptuous #171858 üzenetére
Én 220 ért vettem agusztusban az LG 49UK7550MLA-t és az is alkalmatlan hdr-re,,ha ilyet látsz ne vedd meg,smoothol érezhetően késöbb reagál stb nah meg többször "elfelejti" a gamer mode-ot és mindig vissza kell rakni hiába van mentve.Viszont hdr nélkül elmegy kategoria .
-
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #171878 üzenetére
Tartós a játékosbázis a kezdeti hype-ot követő "elhalás" óta. És tekintve, hogy milyen support és folyamatos fejlesztés van mögötte, nem hiszem, hogy az MS aka. a Rare temetné. Egyszerűen nem mainstream játék, megvan a saját közönsége, de az hűséges. [link]
És még most januárban is voltak jó időszakai a Twitch-en is:
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #171878 üzenetére
Ja, olyan jó kis chatszoba hogy belement 3-5 óra egyszerre
Egyedül meg randomokkal biztos nem jàtszanék vele.I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #171881 üzenetére
Mi az a Just chatting? Fantasztikus listának tűnik.
(#171882) wesder: Azóta se nyúltunk hozzá, úgy érzem szinte mindent kipróbáltunk benne ami tartalmat nyújtott.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz szupermacs #171883 üzenetére
az azóta az mondjuk ugye december elején vagy november végén volt? csqk emr a játék fél év alatt annyi tartalmat és annyi újítást kapott amit nem sok játéknál láttam.
Hasonló mennyiségű hibajavítást és változást a Divisionnél éltem meg, de ott picivel több idő alatt.Lényegtelen is ezen vitatkozni. Nem tetszett Neked, mással játszol/játszottál.
Fortnite-al meg PUBG-vel is iszonyú sokan sokat játsznaka, én meg azzal nem.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
r.levente75
addikt
A SoT-ről a 9 éves fiamat nem lehet leszedni...
Icemad gyermekeivel rengeteget játszanak együtt, nem rossz játék, pedig anno a demo engem is lelombozott... -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Wesder
félisten
válasz szupermacs #171887 üzenetére
Majd kedden le tudom szedni. Hàny GB?
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Suineg
senior tag
válasz Madoc #171811 üzenetére
A Kodi 18-ast a boxon, miképp tudnám összehangolni a NAS tartalmával?
Androidos boxon lévő 17.x változatnál Windows SMB alatt kiválasztható a NAS és tartalma.Itt csak NFS-t látok, de azt nem használom a NAS-on és nem is szeretném mókolgatni ha nem muszály. Másképpen hogyan állítható be az elérése a NASnak?
-
ferkoczy
tag
válasz l.skywalker #171881 üzenetére
Ms aka. Rare? Te milyen értelemben használod az aka.-t?
-
Bep
őstag
A SoT egyszerű, hangulatos, jó játék. Nem is akar ennél több lenni szerintem. De év játéka címmel együtt emlegetni szerintem a SoT-nak cziki... cz-vel...
[ Szerkesztve ]
-
válasz #22718208 #171880 üzenetére
Elolvastam, és rosszul tudod. Storeból nem fogsz soha (!) lemezes játékot telepíteni. Csak frissítést. A lemezről feltudod másolni a hdd-re a fájlokat. Ennyi.
Ha neked ez valamikor működött az vagy nem xbox volt, vagy lemezről raktad hdd-re. De ennek köze nincs a storehoz. Net nélkül is működik.
(Arról meg nem tehetek, hogy ilyen fogalmakkal nem vagy tisztában. Bocs, hogy segíteni akartam, többé nem fordul elő.)Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
AMD Power
titán
válasz szupermacs #171887 üzenetére
Igen? Nekem is egyre jobban mozgatja a fantaziamat!
-
-
törölt tag
válasz icemad #171899 üzenetére
Ez még hozzátartozik :
A dolog legfőbb lényege, ha megkarcoltad a lemezt (vagy épp a gyerkőc) , akkor már esetleg nem olvasható végig! Ha szerencséd van a gép felismeri és elolvassa azt a pár szükséges megabájtot, a játék így tovább használható!
@Dreimus
Nincs meg a home társamnak sem 100%, mert egyébként akkor lehet menne lemez nélkül is.
Mellesleg az FM7 ugyanígy felmegy. Az is trialban fent lenne a storeban?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest