- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nak0n
aktív tag
válasz KardosAttila #172701 üzenetére
Operált vállal otthon lenni 3 hónapot, amiből 6 hétig nem TUDSZ játszani, na az a szar. 😀
-
törölt tag
válasz nak0n #172702 üzenetére
Rögzített main hand mellett 2. napon már elvertem bal kézzel 2db legerősebb ai-t starcraft 2-ben, de gta 5-tel is játszottam évekig "1" kézzel. Gyakorlatilag nem áll másból a játék, csak A pontból mész B pontba, így beszállás után kiakasztottam hajgumival a gáz ravaszt, és érkezéskor levettem. Értelemszerűen a ravasz kiakasztására kellett használni az akkor már csak részlegesen rögzített main hand-et, de nagyjából 1 kezes volt a játék.
Szóval nincs lehetetlen -
-
l.skywalker
Topikgazda
Fan art by @XboxPope
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bep
őstag
válasz l.skywalker #172672 üzenetére
A durva, hogy szerintem még azok se
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
Topikgazda
De őket látom Twitch-en, Twitteren. Relative sokan játszanak vele. Többen mint pl. megjelenéskor egy The Darwin Project-el
(#172708) oriic: egy ilyen még nekem is instan buy a polcra fel
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz l.skywalker #172706 üzenetére
Ha lenne is ilyen egyszer, tuti árverésen kötne ki ez is, és több ezer dodóért menne el...
Pedig ez gyönyörű!
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Nekem erről a Hulk jut eszembe. Túl zöld. Az xbox one halo 5 edition sokkal jobban bejön. Azt kilehet tenni egy mancave-be...
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Zafir78
tag
Sziasztok!
A game pass-ban lévő két Metro játéknak érdemes esélyt adni, és ha igen melyik a jobb: a Last Light, vagy a 2033?
[ Szerkesztve ]
-
Medocsabi
addikt
Nekem Star Warsos limited kell! És ne csak skin legyen, legyen faszán 3d Star Wars a borítás! Dögöljek meg fizetnék érte + 20 vagy 30%-kal többet! (meg velem együtt nagyon sokan)-> ha annó a 360 érában meg tudták R2D2 kiadásra csinálni, akkor ezt a generációt mé' hagyják ki?
Ráadásul egy olyan rajongó bázisról beszélünk, akik valószínű akkor is vennének a konzolból ha ne is konzolon játszanak. -
-
l.skywalker
Topikgazda
A nagy Crackdown 3 síránkozásról ennyit:
Crackdown 3 was the most-played new game at launch, beating Far Cry New Dawn and Metro Exodus
GamePass is rocking baby.
-
veterán
-
F_Peter
őstag
válasz l.skywalker #172720 üzenetére
Nem csodálkozom. Erre írtam pár napja, hogy a GP nagyon megváltoztathatja az ipart, ha jól csinálják akkor jó irányba (ez most még nem az szerintem 🙂).
[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
ez elég érdekes összehasonlítás. ennyi erővel, akkor egy low budget kategóriás cím is tönkre ver akármit, mivel "ingyenes" gamepassban.
Én leszedtem a crackdown 3 -at, még nem indítottam el. Videók alapján tetszik.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
-
szupermacs
veterán
Csak nehogy az MS elhitesse saját magával a GP miatt, hogy egy eladásokban siralmas, de sokak által kipróbált játék a jó irány.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #172728 üzenetére
A Netflix-nek sikerült.
A Spotify-nak sikerült.[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
Bekerült a GP-ba ergo sokan letöltik, inkább olyan statot kellene linkelni hogy hányan adtak pénzt ezért. (nem GP részeként) 😀
Nem véletlenül adták ki ugyanazon a napon a Metro és FC New Dawn játékokkal, így gyorsan elfelejtik hogy egy újabb 55-60% értékelésű exclusive érkezett..A cikkből:
"Crackdown 3 just doesn't meet contemporary standards as a premium $60 title, with dated visuals, thin gameplay features, and an under-delivered story."[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
belan
addikt
Kipróbáltam a crackdown 3 hát elég siralmas lett , igazából ha nem lenne más játék akkor talán játszanák vele többet , ez a játék miatt senki nem fog boxot venni .
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
S e t h
nagyúr
Biztosan sok profitot sikerül ilyen húzásokkal realizálni. Xart olcsón mindenkinek.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Zoleee83 #172730 üzenetére
A lényegen nem változtat. És ez nem a Crackdown 3, hanem a GamePass sikerét mutatja. Igen, a játékosok nagy százaléka meglepő módon könnyebben ad 2$-t ki GP-re és játszik ezzel, mint 60-70$-t a Metro-ra és a rózsaszín FC-ra. Ez a statisztika támasztja alá.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
persil
nagyúr
Tud nekem valaki ajanlani valami olcsobb, de megbizhato tolthheto elemet toltovel egyutt?(azt sem tudom mi a hivatalos neve )
Play & charge kittel garantaltan nem akarok vackolni, a 360hoz volt, de kb barmelyik mezei elem 10x tovabb birja, viszont rendszeresen meg lusta vagyok elemeket venni, szoval ez az AA-s akksi lenne a legjobb megoldas.Ha van valami megbizhato cucc akar kinabol, az is megfelel. A lenyeg, hogy ne egjen le a lakas
Elore is koszi![ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Throme
veterán
válasz persil #172736 üzenetére
Én is az ikeás ladda cerka akksikat ajánlanám. 2400mAh emberi áron van. Én anno vettem egy 4 állásos töltőt is (mostanában nem látom ez utóbbit az ikeában, csak 2 állásút, vagy azt a batár könyv méretűt), de szinte bármilyen meglévő ceruza akksis töltővel töltheted.
Azt mondják, hogy egy helyen gyártják az eneloop-pal.... nem tudom, minden esetre fényképező vakukhoz is ezt ajánlják. Nekem is pozitív tapasztalatom van vakuhasználathoz is, és kontrollerben is.A töltőt más helyre szánt cerka akksikhoz is tudod használni, míg egy ilyen kontroller dokkoló egy plusz kacat (számomra) és abban a kontrolleren kívül nem tudom mit lehet tenni (töltésre).....
Mondjuk nem néz ki rosszul, az igaz, de akkor se kéne.[ Szerkesztve ]
-
dajkapeter
senior tag
válasz persil #172736 üzenetére
Az előttem szólóhoz (#172738) hasonlóan nálam is az IKEA-s LADDA akksi vált be leginkább. Plusz egy Liitokala lii-300.
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
-
Lehiñito
senior tag
válasz twi452 #172742 üzenetére
1500ft a soroksári ikeából a házhozszállítás országosan. Azt hiszem meg van adva mekkora lehet a maximális mérete a csomagnak amit még feladnak. Tudom, hogy soknak tűnik a 2ezer forintos 4db ladda elemhez képest a szállítási költség, de ha még vesz az ember egy két apróságot akkor érdemes elgondolkodni rajta. Dpd szállítja a csomagot. Ha délelött rendeled akkor másnapra általában hozni is szokta a futár. Nekem ez a tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az ilyen cikkek után biztos ez lesz, beleraknak egy gyenge játékot, utána meg büszkék lesznek magukra amiért többen próbálták ki a 2 dolcsis gp-ban, mint egy újonnan megjelenő minőségi címet. Ez aztán nagy dolog
-
persil
nagyúr
Jo sokan irtatok koszonom mindenkinek!
A venom nem oke nekem, irtam, hogy a 360hoz is ilyeneket hasznaltam, de botrany a kapacitasuk nem akarom 5 orankent tolteni, plusz ez csak a kontrollerhez jo, kevesbe univerzalis. De koszonom!
Az ikeas otletet is koszi mindenkinek, valszeg ez lesz a nyero.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
yanesz
tag
Sziasztok,
Éves game passt hol a legolcsóbb venni? -
dunc
nagyúr
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest