- Windows 11
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Microsoft Excel topic
- MinDig TV
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Linux Mint
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz l.skywalker #172792 üzenetére
... detto!
Talan mar ket eve is lassan, hogy valami rohadt jo aron adtak (de lehet kevesebb, fene tudja mar) es akkor en is megvette... azota sincs idom napkozben jatszani, este meg ugye ki akar fel orankent pelust cserelni magan˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz l.skywalker #172853 üzenetére
Igen-igen, emlekszem, meg meseltel is egyszer rola, hogy excelbe vezeted azt a komoly listat, ami "majd egyszer jo lesz" ... de ez ilyen. Az osszes PC-s haveromnak tobb100 jateka van a fiokjaban, melynek az 5%-val sem jatszottak kb.
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
AMD Power
titán
CD3 kb a 60% tartok. Porgos mozgalmas egy jatek.
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #172856 üzenetére
PS4-re miért?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
axlfsi
veterán
válasz l.skywalker #172856 üzenetére
léyzusmárijjám! ... mig masok faberzsee tojasokat hagynak az orokosokre, Te jatekszoftvereket, de mindjart annyit, hogy vetekszik az elozo peldaban felhozott hagyatek ertekevel
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
dvtkfan
senior tag
Sziasztok!
Van egy 2017.decemberben vett még garis one x-em, ami tegnap óta azt a hibát ( vagyis nem tudom, hogy hibás-e) produkálja, hogy egy idő után épp játék közben fogja magát és kikapcsol...illetve első bekapcsolás után is szinte rögtön kikapcsol.
Azt már csináltam, hogy mikor épp működött, akkor nyomtam hosszan a gépen a kikapcsoló gombot...ezenkívül van még amit érdemes megpróbálni? Vagy inkább szervíz?
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
Madoc
veterán
válasz dvtkfan #172860 üzenetére
Más eslektromos eszköz nem viselkedik furcsán otthon? Ha igen akkor okozhatja feszültségcsökkenés a hálózatban. Ha tudsz mérj rá egy multiméterrel. Ha nincs mással gond akkor gariztasd a boxot.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
dvtkfan
senior tag
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #172785 üzenetére
Két külön dologról van szó, ezért nem helyes szerintem az analógia:
Zenék (jó zenék is) készülnek továbbra is, hiába vannak streaming szolgáltatók.
Filmek, sorozatok (jók is) készülnek továbbra is, hiába vannak streaming szolgáltatók.A fenti esetekben egyedül a terjesztés formája változott, a produktumok minősége nem ennek a függvénye, attól nem lesz sem jobb, sem rosszabb, hogy nem CD-n vagy DVD-n kerül a vásárlóhoz. Továbbá a filmeknél a mai napig a mozis bevétel a sikeresség mércéje, nem az hogy hányan nézték meg Netflixen.
És itt van szerintem a hiba az összehasonlításban (vagy egy kis félreértés a diskurzusban), ugyanis szupermacs mondandójának a lényege szerintem annyi volt, hogy azt, hogy egy friss játékot (ami Day0 bekerül GP-be) mennyien próbálnak ki, nem lenne szabad hogy az MS-t abba a hamis illúzióba ringassa, hogy az adott produktum jó, és/vagy GP nélkül megélne vagy értékelhető gazdasági eredményeket produkálna a piacon, azaz ne az ilyen adat legyen az, ami alapján megítélik a termékük sikerességét vagy minőségét – ez (ti. középszerű játék, amivel a GP miatt eleinte sokan játszanak) ugyanis hosszabb távon fals információkat ad.
Különösen igaz ez a platform exkluzív cuccokra, aminek az átlagos, sőt a legtöbb AAA+ multiplatform játékoknál jobb minőséget kell(ene) képviselniük egy vagy több aspektusban. A Crackdown 3-nál én ezt a videók alapján nem látom, de hála a 300 forintos havi GP intézményének (50%-ot emeltek a piszkok! ) én is ki fogom próbálni, hogy valóban olyan rossz-e, mint amilyennek nekem tűnik. Namost ha mondjuk még 500 ezer user (és szerintem ez egy nagyvonalú becslés) próbálja ki a játékot 1 dolláros áron, és nagyon lesarkítva a matekot így kerestek 500 ezer dollárt, az azt jelenti, hogy a játék sikeres? Szerintem legalább tízszeres pénz mehetett el a fejlesztésére, és akkor az egy nagyon, nagyon szolid becslés a mai AAA címek költségvetését ismerve.
Remélem, hogy sikerült kicsit jobban megmagyaráznom, hogy miért nem értettem a dolgot.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
F_Peter
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #172864 üzenetére
A félreértés abból is adódik, hogy a termék jó megítélése jogos lenne az Ms részéről, csak a termék (amiről én is illetve szerintem Skywalker is beszélt) nem a CD3, hanem a GP.
Ez jól mutatja hogy ha egy játéknak /kiadónak /fejlesztőnek az a célja hogy eljusson a közönséghez hogy megismerjék akkor a GP jó út ehhez. -
l.skywalker
Topikgazda
válasz bLaCkDoGoNe #172864 üzenetére
Világbéke. (y)
Én az egészet csak azért a GP odlaláról közelítettem meg és miért kevertem bele a Netflixet, mert a Netflix kezdésnek "egyéb" tartalommal üzemelet (ez most legyen itt minőségtől függetlenül a Crackdown 3) és végül a szolgáltatási mód annyira bevált nekik, hogy végül saját exkluzív tartalmat kezdtek el annak a bevételéből gyártani.
Szóval én az egész Crackdown 3-ra úgy tekintek, mint a GP úttörője, ami ha kinövi a jelenlegi bázisát, akkor majd visszafelé azt fogja okozni, hogy sok exkluzív cím fog készülni: rögtön a GP-re.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
wayne1
senior tag
Csak egy kérdés. Még pár óráig akciós a külföldi Game Pass. Melyiket érdemes megvenni amerikai vagy angol? És milyen címet érdemes megadni?
-
csuvicsuva
addikt
válasz wayne1 #172867 üzenetére
Amerikait nekem nem ette meg, úgyhogy válaszd az angolt. Régiót átállítod United Kingdom (English)-re, keresel egy brit címet, hozzáadod a fiókon levő címekhez, majd a paypal fiókodat és böngészőből is meg tudod venni.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
tomcsi
őstag
Sziasztok!
Onet szeretnék venni de nem tudom eldönteni, hogy Fat, S vagy X? Melyiket érdemes megvenni manapság?Nem tudom, hogy a kisebb ház miatt az S és a Fat között lehetnek-e melegedési problémák vagy bármi egyéb?
A 360as kontrollerek ha jól olvastam nem kompatibilisek a Oneal? Valamint a kinect se és a játékok nagyrésze sem.Valamint az X és a Project Scorpio között van-e teljesítményben különbség vagy csak a külső?
Köszönöm a válaszokat...
-
senior tag
válasz csuvicsuva #172868 üzenetére
A címet hol kell állítani? Még sosem trükköztem így.
-
csuvicsuva
addikt
válasz XboxGamePass #172870 üzenetére
Payment & Billing (Fizetés és számlázás ) menüpontban. Addresses (Címjegyzék), Payment Optionsnél pedig a paypalt lehet hozzáadni, de azt csak a megfelelő régióban.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
chipesz
őstag
válasz tomcsi #172869 üzenetére
Röviden: FAT-ot semmiképp túl régi (vagy ha nagyon nyomott áron találsz, max 30-ért). S 1TB kapható 65 körül, ha van rá keret akkor természetesen X-et. Ugyanaz mint a Scorpio Edition. Az csak egy limitált kiadás.
Amúgy ez a kérdés - sok mással együtt (milyen
tölthető elemetakkut vegyek? Melyik Xbox-ot vegyem meg? Mi az a GamePass? Mi az a Gold? stb.) - hetente feljön. Nagyon ellustultak a fórumozók, összefoglaló dísznek van, keresőt senki nem ismeri, pár oldalt már megerőltető visszaolvasni. Oké, azért van az egész fórum hogy segítsünk egymásnak, csak ugyanazzal van újra és újra tele és az összefoglaló elkészítésébe belefektetett idő is felesleges volt.Samsung Galaxy S22 Ultra 256 GB
-
tothjani81
senior tag
Sziasztok. Tud valaki megbízható helyet ahol tudok venni éves gold tagságot jó áron.?
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #172866 üzenetére
Így már értem én is, hogy mire gondolsz.
Viszont ha megvalósul az, amit vársz ("sok exkluzív cím fog készülni: rögtön a GP-re"), félő hogy ezek nem big budget exkluzív cuccok lesznek (GP-ben nem fogják kitermelni a fejlesztés akár több 10 milliós költségét), hanem inkább kisebb (pl. Cuphead vagy Ori-szerű dolgok) vagy gyengébb minőségű cuccokat valószínűek.
Maga a GP egyébként mostanra kezd beérni az látszik, kezdenek értelmes relatív friss tartalmak felkerülni (mint mondjuk az új Tomb Raider – ez számomra pl. nagyobb vonzerőt jelent, mint egy Crackdown 3, de én rosszul vagyok bekövtve ).
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Madoc
veterán
válasz tothjani81 #172875 üzenetére
"musztiii" a hardverapróról.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
wayne1
senior tag
válasz csuvicsuva #172868 üzenetére
Köszi. Sikerült
-
F_Peter
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #172876 üzenetére
Ha maradunk a Netflixes példánál, akkor nincs ilyen jellegű összefüggés. A netflix exkluzívok szinte mind elég igényesek.
Amúgy nem vagy máshogy bekötve. 🙂
-
persil
nagyúr
válasz chipesz #172874 üzenetére
Azert, ha 30-ert talalsz one-t, kerlek szolj vennek 3-4 darabot
Nem kerdes, hogy ha belefer a keretbe, akkor az ujabbak jobban megerik, de egy s-nek azert nincs akkora elonye SZERINTEM, hogy 20 ezrekkel tobbet kiadjon erte valaki.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
persil
nagyúr
válasz Maxxy10 #172883 üzenetére
Hat abbol az egy darabbol pont komoly kovetkezteteseket lehet levonni...
Es azt is megertem, hogy "nem adnek erte 30-nal tobbet". Ezek valid ervek, de attol meg nem ennyiert aruljak.
40 a legalja, de mar akkor is, se doboz, se jatek, csoda, ha nincs szetkaristolva.De mindegy is, ezen tuti nem veszunk ossze
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
nagyúr
Az normális, ha az Xbox One X-em ventije bekapcsolgat úgy,hogy a gép ki van kapcsolva? Ta totál csend van, hallom, ahogy elindul, majd leáll. Egész éjjel ment (telepítések), majd mikor kikapcsoltam, ment egy ideig, hogy lehűljön, ez eddig oké. Viszont, hogy még fél órával kikapcsolás után is bekapcsolgat nagyon rövid időkre a ventije, az nekem fura.
Azért is, mert ha elmegyek dolgozni, áramtalanítani szoktam, nehogy emiatt legyen para egyszer. Akkor húzom ki, mikor nem megy a ventillátor természetesen.
Még azt tudom elképzelni,hogy áram alatt is melegszik annyit a belső tápja, hogy így viszi ki a melegebb levegőt, hogy picit meglendíti a ventit.
oriic: Értem köszönöm, akkor ezt lehet kikapcsolom.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
AMD Power
titán
Valaki vegig tolta mar a CD3-t?
-
StLui
veterán
válasz taylorp #172885 üzenetére
Tény, hogy sok vevő nincs tisztában a lehetőségekkel, így pl a nagyáruházi, sokszor irreális árakhoz viszonyítanak, és el lehet adni drágán a használt gépet.
Most is van 199 CHF-ért, csak most nem extra játékkal, (tudom innen haza kell juttatni, de voltak lehetőségek német amazon, MS, stb)[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
törölt tag
Ma lehet már csapatni a dirt rally 2.0-t a deluxe tulajdonosoknak. Szerk.: játszható.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Új játékok BC-be:
RESIDENT EVIL CODE: Veronica X
Lost Planet (Magyar store-ban nem elérhető) (4 multiplayer DLC ingyenesen elérhető)
Lost Planet 2
Lost Planet 3Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
Elképzelhető, hogy az Xbox GamePass elérhető lesz Nintendo-ra is: [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NyMRooD
őstag
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
DaveHutt
őstag
Hogy ennyire befürdött az Xbox közösség az Anthem Day One patch-csel, lett hirtelen 60 USD USA Store-ban, és egy űr a szabadidőmben, amit looter játékra szeretnék elverni. Destiny 2 látom akciós, érdemes megvenni 2019-ben? Ha igen, melyik verziót? Más játék, amire rá lehet függni? Diablo 3, Monster Hunter részemről kimaxolva, utóbbiban fél éve nem jártam, de néhány új instáért már nem venném elő.
Kár ezért az Anthemért, hátha rendbeteszik majd a jövőben.[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz DaveHutt #172896 üzenetére
A Destiny kultikus cucc, de solo-ban a játék egyes részei elérhetetlenek. Nincs mindenre Matchmaking. És a sztori része nem túl hosszú. A PvP része szerintem még mindig az egyik legjobb, de emiatt nem érdemes beruházni.
Ha nincs meg neked az alapjáték, akkor csak ezek jönnek szóba, mert az alapjátékot már magában nem lehet megvenni:
Destiny 2: Forsaken - Legendary Collection 10,495,00 HUF
Destiny 2: Forsaken - Complete Collection 16,494,50 HUFA játékban sokat kell grindelni a jó cuccokért. Én miután lenyomtam vele 1 évet azt mondom nem éri meg, mert nem az a játék, amiben van egy jó sztori, hanem van egy rövid sztori, utána pedig napi rutin és nem lehet csak úgy 20 percre belépni. Nagyon időigényes.
Szerk: ha tudsz valahonnan gyorsban szerezni egy lemezes alapjátéko még az akció lejárta előtt akkor ki tudod próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz l.skywalker #172897 üzenetére
Ezek alapján úgy veszem ki, hogy ez nem Casual Friendly játék? Mondjuk random csapattársakkal esténként szívesen elpötyögök, de arra nincs időm h minden nap ott üljek előtte. Akkor ez se nyert.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz DaveHutt #172898 üzenetére
Heti reset van. Egy héten lehet teljesíteni különböző milestone-okat. Ezek egy része elsőre izgis, de 2-3 hét után már unalmas. Ami izgis, oda sokáig gyenge leszel és nem mindegyikhez van Matchmaking. A raid-re pedig komoly csapat kéne.
[ Szerkesztve ]
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #172899 üzenetére
És egy időrabló játék, ami csak akkor jó, ha mindenki ugyanakkor ér rá, különben nem lehet fejlődni.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Eladó Nintendo Switch OLED Dual Boot játékkonzol
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest