Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grawens
senior tag
válasz l.skywalker #156999 üzenetére
Én is bele toltam 9 és egynegyed órát, és azt kell mondjam változott előnyére is és fordítva. Pl. az új harcrendszer lehet előny is és hátrány is, ha valaki szeret több gombon bűvészkedni (kombózgatni) akkor előny. A hajózás tényleg +, viszont a térképmérettel együtt kicsit romlott a látvány. Nem emlékszem, hogy az Origins-ben találkoztam e ilyen "kockásfelhő" jelenséggel (felnagyítva, vagy teljes képernyőn a holdtól 8 óra irányában). Belefutottam néhány érdekességbe is. Úgy égett a fáklyám, hogy nem is égett, de fényt azt adott a barlangban. Megaris-ben egy falikútba ugorva végtelen zuhanásba és kalimpálásba kezdett, aminek de-szinkronizáció lett a vége. Bízom benne ezeket később javítják. A fejlesztők azt is tudják hogyan kell kihúzni a játékidőt, az egyik oszlophirdetésen volt egy küldetés, két szomorú sorsú nyomingernek le kellett vadásznom 5db cápát. Hát milyen anya szülte azt aki kitalálta ezt a küldetést? Stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PayDay 3 Collector Edition (többi információ leírásban)
- Seagate külső SSD tároló 1TB xbox series x&s es xbox one-hoz
- Xbox one játékok eladóak, 18 db
- Új PS5 Fortnite, Chroma Pearl, Chroma Indigo DualSense Limited Controllerek 2 év Sony garanciával
- 2026-ig garanciális limitált lemezes Ps5 Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest