- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WinZol
aktív tag
válasz l.skywalker #132650 üzenetére
Török Gift card-ot akciósat honnan lehet beszerezni?
Eddig csak teljes árast sikerült nekem. -
l.skywalker
Topikgazda
Tudni lehetett, de most már hivatalos is: készül az MCC Xbox One X Enhanced verziója. Ennek részleteiről lehet itt olvasni [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sugarforce
addikt
Gondolkozom a Wolfenstein2 season pass-en, valaki játszott már vele, jók lettek a dlc-k?
-
Bogyi007
veterán
+ 1 Redditre - kedd hajnalban én is onnan leskelődöm az akciós lista felől...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Zjunior
veterán
Cod ww2 digitalisan hol a legolcsobb?
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
StLui
veterán
Köszi! Többieknek is!
(működött Zjunior tippje is, csak nem ütöttem le és lejárt)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Silεncε
őstag
válasz l.skywalker #132652 üzenetére
8 különböző engine, aztak....
-
Madoc
veterán
válasz sugarforce #132653 üzenetére
Pont most kezdtem el. ValMelyik gamer ujság lehuzta nagyon de nekem tetszik a Gunsliger joe. Ha az alapjáték tetszett akkor nem leszel elégedetlen szerirntem. 3 küldetés van benne, a második kieget ma veszem meg ahol a legolcsóbb.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
42861
senior tag
A Halo CE Anniversary-nak volt egy hibája még 360-on, hogy coop-ban, a becsatlakozó játékos (tehát nem a host) durván lagolt. A legviccesebb, hogy ez a hiba a MCC-s verzióban is megmaradt. Remélem most már kezdenek vele valamit.
-
zzola
titán
A gyári alapcsomagban lévő game pass-ból többet is fel lehet használni, vagy ebből mindenkinek csak 1-et lehet?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Már Magyarországon jár a stand, ha minden igaz, akkor jövőhéten megkapom.
Véleményem szubjektív...
-
AMD Power
titán
Kiderult,hogy a Halo 2 Game Pass miert fizetos??
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Szerintem ez kezd szánalmassá válni, ahogy ugyanazt a játékot (játékokat) reszelgetik folyamatosan.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz bLaCkDoGoNe #132666 üzenetére
Én örülök neki, szerintem az ilyen klasszikusokat megéri fejlesztgetni.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
Topikgazda
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
zzola
titán
válasz r.levente75 #132665 üzenetére
4k-t szépen elengedtek, tegnap még ennyivel volt drágább...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz oriic #132671 üzenetére
'mótvá - én próbáltam tegnap este
Más:
Xbox nyereményjátékot indított a Túró Rudi a Facebookon: [link]
Részvételi szabályzat: [link](nekem mondjuk van 4 testvérem, de akinek 1 sincs azt mit csinál?)
-
3L1T3
addikt
válasz l.skywalker #132670 üzenetére
Nem tul acelos!
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #132676 üzenetére
A halott testvéremnek nincs Facebookja. Kiestem. Ez szemét játék.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz szupermacs #132673 üzenetére
Itt van minden X-re elérhető, hamarosan megjelenő ill. fejlesztés alatt álló Enhanced játék listája: [link]
Ebben nincs benne a Tera
-
szupermacs
veterán
válasz l.skywalker #132679 üzenetére
Remélem azért az 1080p felbontást megkapja.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Rust Xbox One kiadása valamikor 2018. Q3-ban jön. [link]
Live-Die-Respawn
-
ferkoczy
tag
válasz hackeeeee #132622 üzenetére
"In information technology, vanilla (pronounced vah-NIHL-uh ) is an adjective meaning plain or basic. The unfeatured version of a product is sometimes referred to as the vanilla version. The term is based on the fact that vanilla is the most popular or at least the most commonly served flavor of ice cream. Or, as Eric Raymond, editor of The New Hacker's Dictionary , puts it, the default ice cream."
-
ferkoczy
tag
válasz l.skywalker #132685 üzenetére
mennyivel snasszabb lenne már a cimkén, hogy 'alapkiadás" :-D
tuti, h van, aki "beszopja", aztán havernak büszkén meséli, h neki vaníliás van, az meg irígykedik... -
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #132653 üzenetére
Jó lett az új avatar...
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz zzola #132591 üzenetére
Amúgy nekem is válaszoltak. Azt írta egy Dobos Magdolna nevű hölgy, hogy a gyártó nevezte el így a terméket, azért vanília
"Csak megnevezés a vanília, gyártó nevezi el a termékeiket és ezen fantázia névvel látta el."
Válaszoltam neki, hogy én sehol sem találok a neten ilyet, adjon már bővebb felvilágosítást ill. lehet részletezze már, hogy miért van most ekkora akcióban ez a szenzációs termék, aminek a címe szerint vanilla a képek közül pedig 1 szerint scoprio
-
Zoleee83
addikt
válasz l.skywalker #132688 üzenetére
Jól feladtad a leckét, most majd emailezgethet' egész délelőtt miattad!
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Nandinagy
addikt
Ha valakinek kellene :
Thank you for playing Gears of War 4 and continuing to be a fan. Here is a customized Gears of War themed racing suit to use in Forza Motorsport 7. Redeem on your console or at Xbox.com/redeemcode. XTCHH-RMQX4-3DFVG-9KM9G-WH7JZ -
AMD Power
titán
válasz l.skywalker #132670 üzenetére
Szép számok ezek. Remélem lassan tényleg komolyan veszik ezt a Xbox vonalat és hatalmas tűzijáték lesz belőle.
-
red6t6
tag
Valaki hallott már valamit a Division-ről, hogy mikor jön a 4K patch? Addig most már nem veszem elő újra.
Nem tudom, hogy mire várok, de ha meglátom, felismerem
-
mike1334
veterán
Ezen a cikken, de jót röhögtem.
Ha nem lesz a boltokban Xbox játék, akkor csak az MStől tudják majd beszerezni. Akkor ebbe hogy is bukik bele az MS? A gyártóknak (EA, Ubisoft, stb.) meg külön jó, ha nem lemezesen veszed, mert a digitálisnak nincs használt piaca...Vagy majd a potenciális xbox vásárlók mondják azt, hogy nem veszek xboxot, mert túl olcsón jutnék játékhoz, nekem drágábban kell?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz red6t6 #132692 üzenetére
Tavaly év végén már a YouTube-on megjelentek a pre-gameplay Enhanced videók - így gondolom várható lesz idén a következő hónapokban.
A hivatalos lista szerint jön: [link]
szerk: márciusban lesz 2 éve, hogy megjelent a game, nem lennék meglepve ha arra az időszakra lenne időzítve
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
Topikgazda
Én nem tudom ki mi alapján vásárol, de én még az életben nem jártam konzolboltban és lévén az internet és a TV korában nem a kirakatban találom meg álmaim cuccait...
-
Zoleee83
addikt
Egyre jobban érdekel ez a játék, kíváncsi vagyok, érdekesnek tűnnek a morális részei is.
@vg - Nem tudom ki hogy van vele de ez a 21. század, 1 kezemen meg tudom számolni mit vettem boltban elektronikai cuccokat tekintve..
Ha soha többet nem lenne kapható boltban az Xbox csak a Microsofttól lehetne rendelni sem tűnne el, ahhoz túl ismert, kedvelt termék a szolgáltatásokról nem is beszélve.
A mi generációnk már pont az aki nem rohangál a boltokba, egyszerűbb összekattintgatni a neten, a futár megáll ház előtt a cuccal, mindenki boldog.[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
vg
addikt
válasz l.skywalker #132697 üzenetére
Gondolod mindenki konzol/informatika fanatikus, mint mondjuk te? Esetleg úgy gondolod ez elvárható lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltő kódok - TÖBB DB
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PS5 Slim (garanciás)
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest