Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Google Chrome
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- DIGI internet
- Facebook és Messenger
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz MasterMark #127997 üzenetére
EXW604. Nincs.
-
axlfsi
veterán
válasz MasterMark #127965 üzenetére
Ezt lattad mar?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
MunezXBK
nagyúr
válasz MasterMark #127991 üzenetére
Nekem Panasonicon se kapcsol oda, csak be és kikapcsolja.
Spiky: honlapon. Igen, ugyanaz az app is. Kódot mindig itt váltom be.
[ Szerkesztve ]
-
spiky03
veterán
A Live résznél hol tudom megadni neki azt, hogy ne újuljon meg az előfizetés ha letelik a mostani?
A Game Pass-nál beállítottam, mert ott volt olyan opció, amikor aktiváltam a kódot.
De a Live-nál ilyet nem csináltam, és nem akarom, hogy ha letelik a 14 napos próba nap utána vonja a 2500-at. Mert majd 1 éveset akarok venni jó áron persze, ha lehet.Valamin másik kérdés, mi ez az Xbox app, amit emlegettek?
Az, amit a Paly áruházban találok, ha beírom az Xbox szót?
ezzel mit lehet csinálni? Kb ugyan azt, mintha a böngészőből lépnék be a Ms felületre?Köszönöm a segítséget!
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
őstag
válasz MasterMark #127991 üzenetére
Szerintem van benne valamiféle CEC, meet nálam állítja az LG tv hangerejét, ha az xbox appban állítom a hangerőt.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz samu74 #127990 üzenetére
Ehhez nem kell CEC bármivel működik.
Panasonic-on egyébként VieraLink és nekem is van.De pont ezért írtam, mert ez a CEC-től független.
szerk.: Pontosabban nem biztos, hogy teljesen független, de nem kell hozzá a másik oldalról is támogatás. Pl. 360-al is megy.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
samu74
addikt
válasz MasterMark #127989 üzenetére
Nekem is van a tv-n (LG) Simplelink, de pl. a PS3 flottul kapcsolgatta, de ez nem.
-----------
-
zotyi8
tag
Sziasztok!
Ha jól keresgettem ezeknek a játékoknak van magyar feliratos verziói Watch Dogs 2, The Witcher 3, Assassins's Creed IV, The Division, Lego Worlds.
Tudtok még esetleg többet?
Store-ból meglett venni őket magyar felirattal? -
jeni
félisten
-
törölt tag
válasz MasterMark #127965 üzenetére
Nincs ilyen funkció ?
-
zsolti72837
addikt
-
robiii32
csendes tag
válasz szőröscica #127967 üzenetére
Szia. Köszi a választ. A gariztatással kapcsolatban lenne egy kérdésem. A hibát azt az adott boltban kell jelentenem ahol vásároltam, vagy mivel regisztráltam a microsoft fiókomban a konzolt, ezért ott kell jelezni a hibát??
-
NagyKatalin
újonc
Sziasztok!
EU-s gift card-ra ha felhasználófiók azt írja, hogy region blocked - magyar fiók annak mi lehet az oka?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
robiii32
csendes tag
Sziasztok. Vásároltam egy Xbox One S 500gb-os konzolt. Az lenne vele a problémám hogy a hűtő ventillátornak van egy kis ciripelő hangja,ami nekem eléggé zavaróm és nem tudom hogy ez normális dolog vagy hibás lehet?
-
axlfsi
veterán
válasz IntelKiller7 #126225 üzenetére
Te itt mertel kozvetlenul a bankkartyaddal fizetni? (a tobbi, alternativ online payment megoldasok, nemigazan EU-ban jellemzo fizetoeszkozok).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
lsg
tag
válasz MasterMark #127949 üzenetére
Nekem az nem tetszett.
-
-
StLui
veterán
válasz n.gab #127940 üzenetére
nézd meg a beállításokat, ha minden oké, akkor kipróbálnám egy telefonos headsettel is, ha azzal működik akkor lehet kell ez az átalakító amit linkeltem, de azt hiszem van itt olyan akinek ez a márka van fejhallgatóból. Mert én nem tudom a tiednek milyen csatlakozója van
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Bogyi007
veterán
-
törölt tag
Erről jut eszembe: a windows phone ( nokia Lumia 735 ) headset jó az xboxhoz ? ( jackes kontroller )
[ Szerkesztve ]
-
lsg
tag
Megőrülök ettől az ünnepek alatti gariztatástól. Jan 2 - án hajnali 5- kor( wtf. ezek szerint már kész volt ez dec 29-én is) jött a mail, hogy kész a box, kaptam ups szállítasi azonosítót, de az ups-nek azóta sem sikerült felvennie a csomagot. Azt gondolnám, hogy nagy szervízközpont minden nap adnak fel csomagot, ergo az ups napi szinten jár, de ezek szerint most mégsem.
-
StLui
veterán
válasz #78687232 #127929 üzenetére
ha sima jack-es, akkor próbáld ki, ha nem jó, akkor rossz a lábkiosztás, és kell hozz pár száz ft-ért fordító.
n.gab: nem azért nem működik mert nincs olyanod, az a nem jack-es kontrollerekhez kellet régebben, most pedig azért jó mert nem a box-on kell állítgatni a hangerőket, beszéd-játék hang arányokat
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Dadpool
aktív tag
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
n.gab
aktív tag
-
Sziasztok.Még új vagyok itt és 1 olyan kérdésem lenne hogy ha most vásárolok a Storeból játékot ami akciós Gold előfizetéssel és később nem lesz goldom akkor a játékkal még lehet játszani később?
-
Bogyi007
veterán
válasz balazs025 #127918 üzenetére
Miért volt támogatva? - Jó persze azért igen, de az utóbbi 1-2 évben érdemben már csak a Just Dance sorozat támogatta de ott is már van mobilapplikáció...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
törölt tag
-
n.gab
aktív tag
Sziasztok!
Ha jól keresgettem ezeknek a játékoknak van magyar feliratos verziói Watch Dogs 2, The Witcher 3, Assassins's Creed IV, The Division, Lego Worlds.
Tudtok még esetleg többet?
Store-ból meglett venni őket magyar felirattal? -
balazs025
senior tag
válasz zsolti72837 #127916 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy a következő lépés az lesz, hogy szoftveresen sem fogják támogatni.
-
HKorn
veterán
-
zsolti72837
addikt
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
Atomgeszi
nagyúr
Most írtak, egy tök új üzenetet, hogy identifikáljam magam.
Szóval sajnos nálam nem jött be, hogy előre elküldöm a dolgokat a support-os címükre..
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
l.skywalker
Topikgazda
-
kazuma921
aktív tag
Bocsánat ismét amiért ilyen sokat kérdezek De itt annyira segítőkész és korrekt a társaság, hogy merek.
Átvettem olcsón a Halo Reachet, viszont én hülye annyira bevoltam zsongva, hogy rá se lestem az állapotára. Eléggé karcos a lemez. Ez önmagában nem zavar mivel az Xbox One tudtommal letölti az emulátoros verziót és csak ellenőrzésnek használja a lemezt, tehát nem forgatja jobbra balra menet közbe, de az ugye nem probléma hogy karcos a korong, és benne van a gépben?
We aren't welcome in the heavens, our place is down there.
-
Ragnar95
félisten
válasz Atomgeszi #127905 üzenetére
Tuti jó címre írtad az emailt? Arról az email címről írtál, amiről vásároltál?
Nekem miután írtam nekik emailt 12+ óra várakozás után, fél órán belül reagáltak, majd a kép elküldése után is max fél órán belül jött a kód.
Mondjuk én cselesen beleírtam az emailbe, hogy Karácsonyi ajándék lenne, így örülnék ha fel tudnák pörgetni a dolgokat, mindezt 24-én kora délután[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz turikoczka #127899 üzenetére
Igen!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz StLui #127903 üzenetére
Persze. Itt rákerestem a topikban. Rögtön rendelés után írtam nekik.
Már a 3. emailnél tartok válasz nélkül.
Facebookon is írtam. Vicc.
Minek úgy hirdetik, hogy instantly get the code?
Ja, mire küldik, vagy válaszolni méltatnak, már lejárnak a heti akciók is.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
törölt tag
válasz bLaCkDoGoNe #127881 üzenetére
Én félbehagytam. Egyszerűen unalmas volt. Én is Game Pass-szal játszottam, még szerencsére.
Árnyéka a sorozat önmagának.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz Atomgeszi #127862 üzenetére
Ez komolyan vicc, hogy már 11 óra eltelt és se kód se válasz nem érkezik tőlük.
Nekem még nem volt dolgom ilyennel, mindenhol máshol egyből küldték.
Szerintetek ez normális?
Van még máshol 20$-os SGD? Ezt meg mindjárt refundoltatom, hisz saját magukat hazudtolják meg, hogy a rendelés végén emailben letölthető a kód. Meg fényképes igazolvány. Hogy nem robot vette, vagy mi? Nonszensz. Sose kértek sehol máshol ilyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- TCL LCD és LED TV-k
- Google Chrome
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat