-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sentinel80
aktív tag
Valaki tolt Battlefield hardline-t? tapasztalat, vélemény? érdemes olyannak játszania, aki nem a taktikázást szereti, hanem a fegyver reload ot nyomogatni?
Meglepődtem, mennyire ,,más" a játékmenet, mikor érme dobással kell valakit elterelni, meg ,,érzékelőjük" van a ellenfeleknek.
-
rm12
csendes tag
válasz Sentinel80 #104401 üzenetére
Van Hardline fórum,ott mindent megtalálsz a játékról.
-
Seat
tag
válasz turikoczka #104394 üzenetére
Nekem ez volt a PÓKEMBER game gyerekkoromban c64en: (a batman-nek van az egyik legjobb harcrendszere, úgyhogy ha arra hajaz az csak előny):
[ Szerkesztve ]
-
Zoleee83
addikt
válasz Sentinel80 #104401 üzenetére
Nekem ez volt az első játék amit konzolon végigjátszottam, nagyon tetszett, egészen jó a story is.
Sikerült megtanulni a segítségével a kontrollert használni ~ 20 év pc után.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Csapoati
nagyúr
válasz Sentinel80 #104397 üzenetére
Érdekes, mert egymás után játszva sokkal szebb, élesebb a FH3 grafikája, mint a 2-é.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
gduck
addikt
válasz Sentinel80 #104397 üzenetére
Az elv a lényeg, nem az X360! Mivel a fejlesztők már nem lesznek rákényszerítve és a hardver különbség miatt megmagyarázható a grafikus különbség is, előbb-utóbb magasról tesznek majd arra hogy minél jobban optimalizálva legyen az XO-ra a játék, egyszerűen majd lejjebb fogják tekerni a grafikát...
FH2-nél nem csodát vártam, csak legalább ugyanazt mint a FH1-nél Eltelt az XO megjelenése után egy év és a fejlesztők már tojtak is az X360-ra. Persze lehet örülni annak is hogy egyáltalán tudtál játszani egy gyorsan összetákolt valamivel. Ezt meg tudom érteni mert a grafika nem minden Csak hát az X360 pont az a sztori amikor a rút kiskacsából hattyú lett. Ha megnézed milyen grafikája volt a kezdetekkor és most, akkor szinte el se hiszi az ember hogy abból a tizenX éves ATI VGA-ból mi mindent ki tudtak hozni a fejlesztők
[ Szerkesztve ]
-
zzola
titán
Azt hol tudom megnézni, hogy milyen játékok vannak a profilom alatt (konzol hiányában)?
Kösz. -
gianni85
veterán
Itt is megkérdezem, valaki tudott sikeresen rendelést leafni mo-ra game.co.uk-ről az elmúlt héten?
-
pzstm
titán
Kis esti humor
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Ha PC monitorra kötöm HDMI-vel a konzolt hogy a legegyszerűbb hangot varázsolni hangfalra? Tegyük fel a monitoron nincs jack csati.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Best Buy, vegyétek amíg lehet:
Forza Motorsport 7 - Ultimate Edition - 80 dollár, azaz kb 21 ezer Ft Amazonon. Digitális kód.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Sentinel80
aktív tag
válasz Csapoati #104405 üzenetére
@Csapoati
Ez összetett dolog, pl volt aki soknak gondolta a fényezés effektet a FH3 ban, amitől ,,műanyagnak" mondta. Vagy volt aki szerint az esőcseppek a FH2 ben valósabb, apró, finom cseppek vannak a szélvédőn, belső nézetben, a
FH3 ban meg nagyon ,,játékszerű" nagy, kövér esőcseppek vannak. Az tény, hogy ezeket én is észrevettem. Ettől persze még mindig jobban szeretem a Fh3 at, a játékélmény is ebben a legjobb, mivel a nem pro autós gamerek is könnyebben érnek el benne jó eredményt.@gduck
Ahhoz, hogy ilyen módon itéld meg a munkájukat, ismerni kéne a fejlesztők oldalát is.Egy konverziót készítettek, nem egy új játékot, főleg ha ezt rendelték tőlük és ezért fizettek nekik.
[ Szerkesztve ]
-
rdt89
addikt
válasz Sentinel80 #104416 üzenetére
Sajnos kár ragozni. A Horizon 2 xbox 360-ra egy nagy szabotázs lett, hogy vegye az ember a XO-t. Sajnos én kiakasztottam a FH2-t x360-on és One-n is és az első résznek a bétáját se közelíti meg a X360-as verzió. Alvállalkozásba kiadott férc munka. Látszott, hogy már nem volt kedve a Playgrounds-nak a régebbi konzolgenerációval kínlódni, így inkább megcsináltatták valami ismeretlen fejlesztőstúdióval, akiknek biztos meg volt kötve a kezük, hogy mit szabad és mit nem. Cserébe a XO-s FH2 nagyon szép lett, bár nekem messze a FH3 tetszik a legjobban. A textúrák, fények, bevilágítás sokkal életszerűbbek és az én szememnek az eső is szebb. Ettől függetlenül a FH2-es X360-as kiadás nagy feketepont a stúdiónak a szemembe, inkább ki se kellett volna adni, inkább dobtak volna cserébe az első részhez egy DLC-t. (Nekem ez a véleményem róla, de a te nézetedet is el fogadom, kinek mi adja, de valljuk be ebből többet is ki lehetett volna hozni.)
[ Szerkesztve ]
-
sugarforce
addikt
válasz Grave_444 #104411 üzenetére
Veszel egy 100 ezres erősítőt, meg hozzá hangfalakat, aztán max hangerőn döngeted
Viccet félretéve a legegyszerűbb szerintem a kontrollerről levenni a hangot fülessel, feltéve, hogy jack-es a kontrollered. Ha nem, akkor max még valami spdif-et fogadó eszközt tudnál megszólaltatni az optikán keresztül. -
Csapoati
nagyúr
válasz oriic #104421 üzenetére
FH3-ból azt vettem, de kissé megbántam. Amúgy persze, aki mindenképp Ultimate-et akar, az csapjon le rá, kb 25% kedvezmény ez a store-os árhoz képest.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Amazon mindig csak akkor vonja le az összeget amikor elérhető lesz a játék.
___
Project CARS 2 gameplay
Pro Evolution Soccer 2018 gameplay
Ace Combat 7 gameplay
Marvel vs. Capcom Infinite gameplay[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Sify
senior tag
Köszönöm!
Iphone 14 Pro, Apple TV4K, Ipad (2018), AirPods Pro, Apple Watch Series 3
-
Elamaas
tag
Sziasztok!
Meg tudná nekem mondani valaki azt, hogy ha pl store-ban egy játék leírásánál meg akarom nyitni a kisvideókat miért indítja el a mixer vagy beam nevű alkalmazást az XO ? Tudomásom szerint nem telepítettem őket. Valamint, hogyan lehet visszaállítani, hogy rendesen lejátsza a vidiket.
-
pelenka35
őstag
Gamertag:Rob3rt75
-
turikoczka
aktív tag
Öhm...hát érdekes lenne ha tényleg nem lesz minden natív a gépen, pláne h Phil mennyit cikizte a Pro-t emiatt.
Aztán lehet nézi a Digital Foundry-s cikket és:"ÁTB@SZTAK MINKET!" -
Def26
félisten
válasz turikoczka #104429 üzenetére
Mi az a checkerboard renderelés?
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
pzstm
titán
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Def26
félisten
válasz turikoczka #104433 üzenetére
Közben találtam egy leírást.
"...sakktáblás (checkerboard) renderelés, amiben valójában csak minden második pixel van lerenderelve (tehát mondjuk egy sakktábla sötét négyzetei), a többit a szomszédos pixelekből és a bufferekben tárolt adatokból számolja ki a rendszer. Így valójában nem négyszer annyi pixellel kell dolgoznia, csak kettővel."Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
oriic
HÁZIGAZDA
"EA’s Patrick Soderlund has confirmed to Digital Foundry that Anthem was running in real-time on actual Xbox One X hardware."
Live-Die-Respawn
-
Zoleee83
addikt
Ha vótmá' bocs:
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Mankó
veterán
Srácok eneloop aksikat keresek joyba. Ez jó lehet?
Sajnos itt a környéken nincs ikea, meg semmilyen nagy multi, a posta meg majd a felébe kerülne az aksinak.
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz zzola #104408 üzenetére
Látom senki nem foglalkozott a kérdéseddel. Shame Fórumtársak! Shame!
Én mindig itt nézem PC-ről:
https://account.xbox.com/en-US/MyGames
Azért az ámerikai oldalt, mert a magyaron minden hülyén jön be (pl. ott a 360-as játékaimat nem is látom),
Közben látom, hogy az us oldalt már át is szabták, a magyar még mindig köhög.
(#104437) Mankó:
Én 2300mAH-s LIDL-ben vett akkukat használok meg egy adag 2400-as IKEA-sat. Nekem teljesen bevált.[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #104439 üzenetére
"Shame Fórumtársak! Shame!"
Megyek is a sarkoba kukoricára térdelni.
Live-Die-Respawn
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #104439 üzenetére
Shame Fórumtársak! Shame!
Nekem valamiért ez jutott eszembe erről
-
zsolti72837
addikt
Holnaptól ingyenes lesz a Zoo Tycoon Gold tulajoknak
(#104436) Zoleee83: Én még nem látta. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
eL Geri
őstag
válasz zsolti72837 #104443 üzenetére
Én már ma is ránéztem, de a japán karakterekben eltévedtem, hogy ez most FREE, vagy valamennyi összeg
Holnap újranézem, hátha egyértelműbb -
El Gringo
senior tag
válasz oriic #104413 üzenetére
amilyen nyomorék a szerencsém, persze nem enged vásárolni
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
zzola
titán
válasz turikoczka #104429 üzenetére
Nesze semmi fogd meg jól...
(#104439) l.skywalker
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Parfüm topik
- AliExpress tapasztalatok
- Autós topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Spórolós topik
- MinDig TV
- További aktív témák...
- PS5 Slim (garanciás)
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest