-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz Zoleee83 #104295 üzenetére
Kb. 12 órát tettem bele, de nem értem még a végére. Ennek az az oka, hogy eljutottam egy olyan részre, amit 30x-i próbálkozás után sem tudtam megcsinálni, ekkor elengedtem... Pedig szívesen végigjátszottam volna, csak ez kicsit elvette a kedvem. Jópár ilyen nehéz rész van benne és mintha lenne ettől nehezebb is. Szóval sok türelem és kötél idegek kellenek hozzá, hacsak nem vagy profi ügyességi játékos.
-
Corpuscle
őstag
válasz gianni85 #104290 üzenetére
Céges gépnél csak hang nélkül tudom nézni, de ez így is nagyon tetszik. Utolsó 2. Vh-s játék a Codwaw volt utoljára, még pc-n amivel toltam. Lehet ez lesz a befutó a Battlefront 2 előtt.
(#104295) Zoleee83: Napokban kezdtem el, tényleg nagyon hangulatos. A kihívással biztos nem lesz probléma.
(#104304) MrPeekaboo: És a leírások szerint a Definitive Edition még könnyebb is az alap verziónál.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Path Of Exile Dev: Running In 4K/60FPS Xbox One X 2 Hours After Getting Dev Kit"
Live-Die-Respawn
-
Seat
tag
Anthem ről van valami a gameplayen kívűl?
Nagyon megfogott -
Seat
tag
Amúgy a teaser-ben elrejtett titkos üzenet jelentésére fény derült már? "X10S101-317”
Az X az oké de mi a többi?Valaki nézte Jób könyvét? A la Mission Impossible
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ha valakit érint
Live-Die-Respawn
-
Seat
tag
Hahhooo! Van itt valaki? Oriic? Pzs? MasterChief? Valaki???
-
Heraldry
tag
Kezdő vagyok, a gyerekeimnek vettem használtan egy One S-t. Egész jól megbarátkoztam a beállításokkal, sikerült mindenkinek fiókot csinálni, családfelügyeletet beállítani, stb.
Viszont sehol nem találok egy jó összefoglalót a Live Gold, EA access és a Game Pass különbségeiről, illetve összefüggéseiről. Még mindig zavarosnak látom ezeket, pedig bújtam a netet.
Például gold előfizetőnek kell lenni a csapatjátékhoz, függetlenül attól hogy a game pass-os belül elért játékkal játszunk vagy sem. Ez vajon EA access-ben elérhető játékokra is igaz?
A Goldon belül akciósan vett játékot megtarthatom-e az előfizetés után? (A fórum összefoglalója szerint igen, de az xbox support oldala szerint ez csak az XBOX 360-as játékokra igaz...) Pedig most jó áron lenne a Forza 5Ha valaki látott egy jó összefoglaló táblázatot vagy hasonlót arról, hogy melyik előfizetéssel milyen előnyök/hátrányok járnak, akkor kérem ossza meg.
ui: A helyzetet még bonyolítja az a szempont is, hogy nem szeretnék mindenkinek tagságot venni. Csak magamnak venném meg és én lennék bejelentkezve a konzolon állandóan ha szükséges. Ez a szempont is érdekes lenne az összehasonlításban.Nincs olyan hogy "felhő" csak olyan van, hogy valaki másnak a számítógépe... - "I love the way the Earth rotates... It really makes my day."
-
parandroid
félisten
válasz Heraldry #104319 üzenetére
Például gold előfizetőnek kell lenni a csapatjátékhoz, függetlenül attól hogy a game pass-os belül elért játékkal játszunk vagy sem. Ez vajon EA access-ben elérhető játékokra is igaz?
Ha online akarsz játszani valamivel, ahhoz Gold előfizetés kell. Ha nincs Gold előfizetésd, attól még lehetsz EA Access, vagy akár GamePass előfizető, csak nem tudsz játszani a játékaikkal multiplayer módban.
"A Goldon belül akciósan vett játékot megtarthatom-e az előfizetés után? (A fórum összefoglalója szerint igen, de az xbox support oldala szerint ez csak az XBOX 360-as játékokra igaz...) Pedig most jó áron lenne a Forza 5"
Az akciósan vett játékok a tiédek a Gold előfizetés lejárta után is. Amivel nem tudsz játszani, ha lejár az előfizetésed, az a Gold előfizetés mellé ingyen kapott havi két XBO-játék.
"A helyzetet még bonyolítja az a szempont is, hogy nem szeretnék mindenkinek tagságot venni. Csak magamnak venném meg és én lennék bejelentkezve a konzolon állandóan ha szükséges. Ez a szempont is érdekes lenne az összehasonlításban."
Nem is kell. Egy accountra elég az előfizetés, ha annak az accountnak az adott konzol a Home konzolja (alapértelmezésben ez így van), akkor azon a konzolon bejelentkező valamennyi felhasználó tud online multiplayert játszani, illetve hozzáfér az ő összes játékához, akár vette, akár ingyenes gold játék volt, akár EA Accessben töltötte le, akár GamePass-szal.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz Heraldry #104319 üzenetére
Szia!
Dióhéjban megpróbálom összefoglalni neked.
Live előfizu: Ezzel tudsz multizni a rendszeren belül. Havonta, kapsz ezért 2 Xbox ONE játékot és két Xbox 360 játékot. Illetve a Gold-os előfizu miatt, a Games with Gold akcióban tudsz olcsóbban vásárolni.
EA Access: Ezen előfizetéssel csak az EA Access-ben megtalálható EA játékokkal játszhatsz, addig, amíg ez az előfizetés él. Utána ha nem újítod meg, de ha mégis fent van a játék, nem fogja engedni elindítani és kérni fogja, hogy vásárold meg.
Game Pass: Hasonlít az EA Access filozófiához. Az adott pillanatban a Game Pass inventory-ban megtalálható játékokkal játszhatsz, addig, amíg ez az előfizetés él.
Xbox GT: X FishboneHUN | PSN: XFishboneHUN
-
Heraldry
tag
válasz parandroid #104320 üzenetére
"Nem is kell. Egy accountra elég az előfizetés, ha annak az accountnak az adott konzol a Home konzolja (alapértelmezésben ez így van), akkor azon a konzolon bejelentkező valamennyi felhasználó tud online multiplayert játszani..."
Be is kell lennem jelentkezve és a családtagomnak is (switch profile) egyszerre ?
Vagy elegendő ha korábban én vettem meg. Tehát a következő xbox újraindítás után már csak a családtag jelentkezik be?Nincs olyan hogy "felhő" csak olyan van, hogy valaki másnak a számítógépe... - "I love the way the Earth rotates... It really makes my day."
-
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
Heraldry
tag
válasz XFishboneHUN #104321 üzenetére
Köszönöm, érdemes lenne az összefoglalóba feltenni.
"Live előfizu: Ezzel tudsz multizni a rendszeren belül. Havonta, kapsz ezért 2 Xbox ONE játékot és két Xbox 360 játékot. Illetve a Gold-os előfizu miatt, a Games with Gold akcióban tudsz olcsóbban vásárolni."Tehát itt érdemes különbséget tenni a havi két ingyenes xbox one játék és a gold akcióban vásároltak között.
A gold előfizetés lejárta után a korábbi akcióban vásároltak továbbra is használhatóak lesznek.Ez zavart meg:
"Mi történik a Gold tagsággal elérhető játékokkal, ha megszüntetem az Xbox Live Gold-előfizetést?Az előfizetés megszüntetését követően az Xbox One konzolon már nem lesznek hozzáférhetők a Gold tagsággal elérhető játékok. Azonban ha bármikor úgy dönt, hogy megújítja az előfizetést, akkor a korábban beváltott, Gold tagsággal elérhető játékok újra hozzáférhetővé és játszhatóvá válnak.
Az Xbox 360 konzol esetében az Xbox Live Gold tagként beváltott minden Gold tagsággal elérhető játék az Öné marad, az előfizetés fenntartásától függetlenül."
A "beváltott" alatt ezek szerint a valamelyik korábbi hónapban ingyenesen elérhető és letöltött játékot értik.Nincs olyan hogy "felhő" csak olyan van, hogy valaki másnak a számítógépe... - "I love the way the Earth rotates... It really makes my day."
-
Rage47
veterán
Crackdown 3 gameplay
Láttátok már? Inkább nem kommentálom... -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Rage47 #104326 üzenetére
Én ezt a játékot nem értem, egyáltalán nem tűnik szórakoztatónak. (A korábbi két részt sem próbáltam, szóval ez egy nagy fekete folt a játékos előéletemben.)
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Silεncε
őstag
-
norbi2010
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #104327 üzenetére
Gold-dal jó lesz. Bár asszem az első részt is megkaptuk, az se volt egy nagy eresztés.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
válasz norbi2010 #104330 üzenetére
"Gold-dal jó lesz"
Érdekes, nekem is ez volt az első gondolatom.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
i@lex
őstag
válasz oriic #104309 üzenetére
Helyes, ez a jó irány, okosan csinálta az MS. Azt hiszem az elkövetkezendő években jönni fognak a príma exkluzívok is a vasra. A mostani E3 egy amolyan 0. nap volt az új érában.
A PS csúnya lemaradásban lesz, ha erre rövid időn belül nem reagál, de ez persze minket nem érdekel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz i@lex #104332 üzenetére
En megertem mindket oldal erveit, de tenyleg. Csak nem erdekel. Csak jatszom es kesz. Jo konzol a PS meg az XO is, jatszon mindenki azon amire megjelenik a kedvence. En pl 90℅-ban multiplatform jatekokkal jatszom, es egyedul a Halo miatt van Xboxom.
En szemely szerint azert veszek majd XOX-et mert kesobbiek folyaman a Halo uj reszei arra jonnek majd, ennyi penzbol nincs PC-s bolti alternativa. (Jelenleg csak egy notim van)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Zoleee83
addikt
válasz oriic #104334 üzenetére
Saját vélemény: Szerintem az emberek nagyon nagy százaléka multiplatform játékokkal játszik.
Nekem is megfordult a fejemben egy PS4 az Uncharted miatt, de nem hagynám el a Box-ot, sokkkkal élhetőbb számomra mint a PS.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
NyMRooD
őstag
válasz i@lex #104332 üzenetére
Szerintem tévedsz, nem lesznek XoX de még csak Xbox exkluzív címek sem az MS célja, hogy Xbox-on és Windows-on is megkapj mindent, így az eddigi Xbox exkluzívokból is MS exkluzív lesz. Csináltak egy baromi erős konzolt ami egy hasonló tudású pc-hez viszonyítva olcsó így ha olcsón akarsz játszani Xboxot veszel, ha drágábban akkor pc-t (Windows-al). A probléma, hogy a most bemutatott MS exkluzívok száma elég alacsony (mivel a legtöbb multiplatform így Play Anywhere-ek sem lesznek, Windows-on pedig nem kerülnek be a store-ba).
Az pedig nagyon nem mind1, hogy mi történik a másik oldalon, pl ha az MS 400 dollárért adta volna a XoX-ot akkor a Sony csökkentette volna a Pro árát, ha az MS bemutat pár új AAA exkluzívot, a Sony is kénytelen lett volna elővenni pár nagyon kezdeti stádiumban lévő címet. De lásd a One megjelenésére mennyi mindenen változtatott az MS a PS4 miatt.
(#104334) oriic: Jönni fog az sima One-ra is.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
rm12
csendes tag
válasz Zoleee83 #104335 üzenetére
Mivel a barátaim 90%-nak Xbox van otthon így nálam eleve adott a választás.A kontroller számomra kényelmesebb (volt PS4-em megjelenéskor), az ingyenes játékok is szimpatikusabbak.Egyedül az exkluziv cimek vegigjatszasa miatt fogok most ideiglenesen egy PS4-et beszerezni.
XOX majd akkor lesz ha lesz itthon 4K TV,csak egy a jövőben megjelenő jatek (Halo) miatt most nem fogok venni,elég akkor szerintem. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz NyMRooD #104336 üzenetére
"(#104334) oriic: Jönni fog az sima One-ra is."
Nyilván, de szeretném a legjobb minőségben élvezni majd az új részeket. És nem, nem fogok ehhez PC-t venni, mert másra nem használnám.
__
Más téma:
Megnézné valaki azt, hogy másnál sem streamelhető a Marvel vs. Capcom Infinite Demo? A menüig engedi streamelni a rendszer utána teljesen leáll. Külön leállítva és újra próbálva meg azt írja hogy ezt az app-ot nem lehet streamelni. (Mixer és Twitch is ezt írja ki)
Ennyit enged streamelni: [link]
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Zoleee83
addikt
Wolfenstein II: The New Colossus – America Under Siege
háttértörténet a készítőktől.
Verinájszverikúl.@hitchins & Nimrood - Nem értünk egyet, szerintem is ettől a ponttól lesz jó az Xbox platform, nagyon nem mindegy hogy egy PC game-et 2 ember 1 hét! alatt portol boxra kevés befektetéssel, ergó ha nem is lesz sok exklúziv, játékok garmadája fog jönni gyönyörű minőségben.
[ Szerkesztve ]
* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
Madoc
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Utóbbi hónapokban nem volt róla infó, de most ezt is megtudtuk.
Conan Exiles Xbox One megjelenés (Game Preview, vagyis early access): augusztus 16.
Live-Die-Respawn
-
s7evcsenko
addikt
Létezik olyan az MS honlapján, hogy tudok ellenőrizni egy játék kód érvényességét, anélkül, hogy beváltanám magamnak?
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz s7evcsenko #104346 üzenetére
Emlékeim szerint amikor megadod a kódot, akkor először ellenőrzi a rendszer, kiírja hogy mi lenne az ill. azt is, ha már fel van használva. Ezt követően lehet leOK-zni a beváltást.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz bLaCkDoGoNe #104347 üzenetére
Igen ez így működik. Win10-es Xbox App is kiírja, meg maga az Xbox One is, hogy a kód mit tartalmaz. Ha már aktivált akkor kiírja hogy felhasználták.
Live-Die-Respawn
-
s7evcsenko
addikt
válasz bLaCkDoGoNe #104347 üzenetére
Köszönöm.
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest