- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Batch programozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
slett27
addikt
válasz slett27 #11597 üzenetére
A csoda kínai tablet honlapján nincs részletes driver támogatottság, mint mondjuk egy notebook-nak.
Úgyhogy mehete a fusi, hekkelés, varázslás....ehhhh.Az is jó hogy közben magamnak válaszolgatok....
[ Szerkesztve ]
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
slett27
addikt
Bear, this is life : thx a segítséget, nekiesek.
"Ismerősöm szerint az ő Logitech Z-623-as rendszere (bizonyos esetekben) jobban szól, mert felére feltekerve is adja a mélyet, szétveri a házat a gettób@szó számokban !" by Rasiel :DDD
-
gretzky77
veterán
válasz gretzky77 #11592 üzenetére
Jelenleg egy Xiaomi Mi Pad 2-t használok! Nagyon szeretem jó kis megbízható masina! De gondoltam cserélek kicsit nagyobbra így jutottam el a Teclasthoz ami ugye nagyobb de prociban kicsit gyengébb viszomt Ramban kicsit erősebb. Elvileg a 4gb Ramból van vmi single channel ill. dual ? Ez mit takar nagyjából? Ezek a Teclastok mennyire megbízhatóak ill. mennyire támogatottak? Ha netán a droid része nem kell gond nélkül törölhető a hely miatt? Köszi előre is
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
gretzky77
veterán
Sziasztok használ valaki Teclast X98 plus Tabot mik a véleményekmennyire megbízható?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
tlac
nagyúr
A win10 anniversary update után végre lehet az edge-ben gesture-rel vissza meg előre lépni az oldalak között. Meg az adblock plus is jó cucc, bár még nem az igazi (egyszerre túl sok listára nem lehet feliratkozni).
-
leslie23
tag
válasz tvamos #11584 üzenetére
T100HA-FU030T 4GB RAM, 128GB eMMC, míg a T100HA-FU029T szintén szürke, és szintén 4GB RAM, viszont 64GB eMMC.
(#11582) Tuomas: tőlünk nyugatra már kapható a Miix 310, ebből van 4GB-os verzió is, szerintem hamarosan jön hozzánk. a HP-nak van még az x2 210, ami bitang jól néz ki, ráadásul 3 év gari van rá, ellenben árban húzósabb, ezt a szériát hivatalosan az üzleti szegmensbe szánja a HP. illetve sajnos idehaza a 4GB-os verziókat csak noname áruházakban látom...
egyelőre én is az igazit keresem. x5-ös procik sorsáról lehet már tudni valamit? csak kéne venni egy ilyen kis tabletet, mielőtt eltűnnek a piacról.
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz slett27 #11587 üzenetére
Mint a fentebb levo topic tarsunk irta double drive-al elotte az osszes driveredrol keszits egy biztonsagi mentest, zip keszitesd a a dd-vel , es a w10 telepites utan , eger bill komboval a dd-vel vissza tudod allitani a drivereket , egyedul a touch driverrel szokott gond lenni ahoz kulon telepitot erdemes beszerezni, a dd azt valamiert nem tudja gatyaba razni ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
slett27
addikt
Most MediaCreationtool-al csinálok egy telepítőt USB-re de nem tudom hogy jó lesz-e. Ez a Wimboot-os dolog nekem még erősnek tűnik így elsőre vagy nem látom át a menetét.
-
slett27
addikt
Vettem egy 11,6"-os kínai tabletet (I-W116). (Azért ezt mert nagyobb kellett mint 10", kompaktabb valami mint egy notebook, és 56e volt. Windows 10 Home van rajta, de elég érdekes, valahogy mintha a fele win hiányozna, fele angol, fele magyar. Mindegy a lényeg hogy újra szeretném rakni, de nézegettem itt a topicot és nem annyira egyszerű mint egy sima desktop/notebook-ot. Biztos le van írva a 11xxx hsz-ban hogy mi a menete, én csak abban kérném a segítségeteket hogy egy linket adjatok legyetek szívesek ami alapján újra tudom húzni a rendszert 0-ról, vagyis szűz telepítés lenne. A neten is csak azt mutatják, hogy Win 8.1-ről hogy lehet.
-
Tuomas
addikt
Core i3-as, ssd-s, 8gb ram-al. (sony vaio) A sebességével nincs gond, jó kis gép.
Viszont nem használom, főként mobilról pötyögök, kb 2-3 hetente egyszer van bekapcsolva. Ezért gondoltam egy 2-1-ben gépre, mert az kényelmesebb, mint a notebook.
Akksija megadta már magát, bár tény, az olcsóbb lenne, mint egy 2 az 1-ben táblagépWe were here
-
Tuomas
addikt
válasz AxBattler #11581 üzenetére
100 + 10-20 ezer ft még nem a világ, valszeg ajd úgyis igyekeznék kamatmentes részletre venni, úgy pedig havi 1000-2000 ft lenne plusz-ban, ami még nem megterhelő
Persze kérdés, hogy a jobb teljesítményt kihasználnám-e. Ez még egy új terület nekem, így nincs összehasonlítási alapom erre vonatkozóan
Na de egyenlőre megnézegetem a gyártók honlapját is, még van időm átrágni a dolgotKöszi a segítséget!
We were here
-
félisten
-
félisten
válasz Tuomas #11578 üzenetére
Miix 300-nak szerintem kicsit bazári az anyagminősége + az alátámasztós zsanérja sem gyerebe, szóval inkább Switch, vagy aprón van 80k-ért refurbished Asus T100TAM 64GB.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Van egy kb 5 éves notebook-om, és megfordult a fejemben, hogy a közeljövőben (szeptember-október környékén) leváltom, egy tabletre.
Miután egy pc-t váltana, ezért gondoltam windowsos cuccra - bár ebben még nem vagyok 100 %-ig biztosEhhez kérnék tanácsokat, hogy mit érdemes mostanában megvenni?
Amik fontosak:
Elsősorban internetezésre (web + youtube) használnám (játékra nem, arra van konzolom, fájlok tárolására sem, mert arra ott a NAS-om), másodsorban pedig irodai dolgokra (pl. szövegszerkesztés), tehát jó lenne dokkolható billentyűzettel ellátott.
Acer Aspire Switch 10-et néztem, de annak a megjelenése számomra nem elég komoly, vagy esetleg a Lenovo MIIX 300-at.Várható-e, hogy jelenik meg az ősszel hasonló árfekvésű (50-100 e) tablet, ami a fentieknek megfelelne, és elég fürge is lenne hozzá?
Köszi a segítséget előre is!
We were here
-
tvamos
nagyúr
válasz zoltan6 #11576 üzenetére
Nekem is ez a bajom az Aceremmel. Hiaba vettem "etetos" hubot, nem veszi fel belole az aramot. Mutatja, hogy csatlakoztatva van, (kikapcsolt kepernyovel szepen fel is tolt a tab,) de szep lassamn megis merul.
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
zoltan6
őstag
Addig örülj amíg külön töltője van, aztán nem foglalja le a töltő a micro usb helyet,mint az én lenovo miix 2 8-asomnál,amíg töltőn van el lehet felejteni,a pendrive-ot,tv-tuner,egyéb usb-s eszközöket ,azért ezekbe már bitang akksi van,a micro usb-s töltés már elég karcsú lenne,vagy tölteni kellene egész nap.
-
L4mie
veterán
válasz Gregorg #11572 üzenetére
Ígyígy
ha nem ilyen ölben nem tartható bill, vagy lenne ilyen is olyan is hozzájuk akkor simán több lehetőség közül választhatnánk... pl most az i9, elvileg valamennyire komolyabb a gép mint a cube i7 book, de azt a bill-t amit ahhoz adnak kb képtelenség utazás közben, ölben, ágyban tartva használniegy nagy bánatom van ezekkel a tabletekkel, hogy egy mezei telefon töltővel nem lehet őket tölteni + powerbank felejtős.....ezt sajnos át kellett gondolnom, úgy döntöttem, hogy Op3 elég lesz ha nincs áramforrás
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Gregorg
tag
Pontosan ebben vagyok én is.
Teclast tbook11 méretben jobb, mert 10.6 coll, hangminőség, összeszerelés tekintetében jobbakat olvasok, mint a Chuwi hi 10 esetében, de az a vászonra varrt billentyű szimplán sz@r.
Honor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
L4mie
veterán
válasz jaffa 2843 #11569 üzenetére
Mondjuk ha azt veszed alapul, hogy az i7-be mindenképpen cserélni kell az SSD-t ha kevés, addig az i9-ben ha jól látom van még egy m2 hely.
-
L4mie
veterán
válasz jaffa 2843 #11569 üzenetére
Mi vagy fülessel, vagy BT hangszoróval fogjuk használni, de ami öröm, hogy a Type C ről simán lehet HDMI-re alakítani. Ettől picit utólag megijedtem azért jól tud jönni egy HDMI átalakító.
Ebben a videóban szétkapja és megoldja a hűtését, szépen látni a belbecst[ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
válasz jaffa 2843 #11566 üzenetére
Gondolkoztam az i9-en, annyival nem volt meggyőzőbb mint amennyivel drágább
+ nekem az i7 dokkolója jobban bejön + van itthon egy wacom kíváncsi vagyok párom mit hoz ki ebből rajzolás szempontjából (nekem botkezem van )M2 SSD van bennük, szóval lehet bővíteni, kár, hogy nem volt egyik sem 8GB-os, az eléggé elvitte volna a mércét, Teclast 8-as de azért meg nem rajongtak a tesztelők... + nincs rá éppen 20% os kupon
Elvileg mindkettőnek elég gány a hőelvezetése, de ezt is lehet javítani, csak mókolósabb, de ahogy néztem az összes kínai Core M3-nak van hova fejlődnie hőelvezetésből.
[link] Nála nézegettem a teszteket, alapvetően nem tűnik elfogultnak
[ Szerkesztve ]
-
Rokko77
tag
-
jaffa 2843
Ármester
válasz jaffa 2843 #11565 üzenetére
Cube i9-nél már jobb a helyzet. Érdekes lehet.
i9-hez használható Stylus?
[ Szerkesztve ]
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
jaffa 2843
Ármester
Mi a fenéért nem lehet a két hangszórót külön oldalakra tenni? Így olyan, mintha egyik fülre süket lenne az ember...
Vagy legalább a tetejére vagy az aljára tennék, de oldalra teszik ki a francba.Pedig úgy vennék egy ilyet, de mindnek szar helyen vannak a hangszórói.
#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
Rokko77
tag
Sziasztok,elkelne némi segítség.... Van egy Acer Switch 11-es tabletem, ami folyamatosan leszakad a wifiről. Pontosabban nem szakad le mert azt jelzi hogy csatlakozva van a hálózathoz, de nincs internetkapcsolat. Ilyenkor szétkapcs, újra csatlakozás és minden OK. A hiba teljesen random, van amikor 5 percenként jön elő van amikor fél napig minden OK. A router jó, az asztali gépem is wifin csatlakozik, soha semmi baja....
Ha valakinek van ötlete szívesen fogadnám, mert már piszkosul unom a dolgot... Köszönöm.Korán keltem, hol az arany?
-
L4mie
veterán
Cube i7 Book-al van valakinek tapasztalata?
-
L4mie
veterán
hát igen, számolgatok
a probléma, hogy tényleg mobil eszköz kéne, de azért szeretném, ha mondjuk egy Heroes of the Storm , vagy HearthStone frankón elfutna rajta (HS tudom megy Droidon is) + Powerbankkal lehessen tölteni ha úgy alalkulna.alapból Hi10 / hibook-t nézegettem Teclastnak is vannak jó modelljei, de annak valami eszetlenül béna szerintem a billentyűzet megoldása zsanérok, kitámasztás azzala szövetbigyóval....nagyon nem tetszik.
Csak ugye egyre megyek feljebb az árban, ahogy nézegetem a teszteket....Z8300-al telítve van a piac 80-240 dollárig szinte mindenben az van, 8500-700 meg egy olyan árugrás ami a tesztek alapján nem igazán indokolt. CoreM meg megint ugrik egy hatalmasat.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
Sziasztok!
Ezzel a tabbal van tapasztalatotok, véleményt tudtok osztani? Mert modt durván akciózták, igaz nem szabad bepipálni az eu plugot, ami szerintem 1 darab EU adapteres töltő lehet.
[link]
Core-M es tabletet nem találtam ennyiért csak előző szériás Core M és e meg Z8300-500-700 között vacillálok, 8700 es Atom szerintem nagyon túlárazott, annyiért amennyiért olyan Tabokat árulnak már Core-M-t kapni.[ Szerkesztve ]
-
zoltan6
őstag
válasz Gregorg #11548 üzenetére
gearbest-nél rendeltem mostanában 2db chuwi hi10-et is,egyiket kinai raktárról bekockáztatva hogy átjön. nem jött be.48000ft volt akciósan+14000ft áfa,aztán a következőt EU raktárról sikerült kifognom 52000ft volt szállítással mindennel együtt.úgy hogy érdemes megvárni az EU raktáras akciót,és úgy megrendelni, most pont nincs náluk.
-
-
Gregorg
tag
válasz this is life #11547 üzenetére
Banggood-on 52K-ért adják most a hi10-et, de van 10%-os kuponom.ha banggoodról rendelek, számoljak áfa+vámmal?
Honor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
this is life
Ármester
válasz Gregorg #11545 üzenetére
A chuwi vi 10 nem rossz darab , es tobb mint kielegito a hasznalata ... arra azert figyelj hogy lehetoleg 64 giga tarhely legyen benne , mert hamar szukos tud lenni a 32 foleg ha dualban hasznalod .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
-
Gregorg
tag
Ne értem akkor. Érdemes venni z8300-at 4 giga rammal, (chuwi hi10) vagy egy sima 2 giga ramos verzió is elég (Jumper ezpad 4s)?
-
cidalain
veterán
válasz leslie23 #11539 üzenetére
Intel oldala szerint 6 dollarral dragabb az ajanlott ara a z8500-nak...
na ezert szar, hogy a tablet foalkatreszeivel nem lehet legozni, legalabb mint egy laptop eseteben (proci, memoria, hattertar eleg is lenne)[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
félisten
Üdv!
Egy W8.1-es Lenovo Miix 3 830-ast kellenem W10-re frissítenem.
Hogyan oldjam meg? Még nem csináltam ilyet.
Csak simán nyomjak a tálcán a frissítésre, és kövessem az utasításokat?(#11537) zoltan6
Köszi! Igen, azért kérdeztem.[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
AKG
tag
Üdv mindenkinek!
Valaki használ a fórumozók közül lenovo thinkpad tablet 2 -es gépet? -
SirKero
őstag
Üdv.
Teljesen amatőr vagyok a tabletekhez ezért kéne segítség. Van egy T-s Net&Roll L előfizetésem. Ehhez keresek tabletet 8-10 col.-ig elfogadható (kb. 60-70k ) árban. Netezésre és filmnézésre használnám.
Elsősorban hazai beszerzés vagy ha sokkal olcsóbb akkor szóba jöhet külföld is.
KösziMost olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
combonari
tag
Sziasztok!
Lenovo Miix 310 pro-t szeretnék venni, viszont ellentmondásokba ütköztem. A processzor alapján csak 2GBRAM-ot támogat, ezt írja a gyártó oldala, viszont a legtöbb eladó oldalán 4GB-osként van hirdetve. Most akkor melyik a valós?
-
zoltan6
őstag
Megérkezett a gyári dokkolós billentyűzetem a chuwi hi10-esemhez,eddig nagyon tettszik,érdeklődnék hogy magyar billentyűzetmatricát honnan érdemes rendelni hozzá?
Főleg makoss forumtársunktól kárdezném,mert olvastam,hogy ő már átmatricázta. -
Tylla
újonc
Sziasztok! Olyan tabletre lenne szükségem, amelyen Word, Excel doksikat tudok szerkeszteni. Első körben Windows rendszerűre gondoltam, talán az inkább kompatibilis PC doksikkal. Munkához kellene, Így megbízható gép + billentyűzet. kellene. Köszi a segítséget.
-
Di Natale
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni, kiküldetésben leszek külföldön és szeretnék tabletet venni. Viszont abszolút nem ismerem ezt a piacot. Láttam, hogy szintén rengeteg gyártó ad ki gépeket, de itt nem tudom melyik a megbízhatóbb. Így laikusként azt mondanám Apple, Asus és Lenovo!
Egy kicsit kutakodtam és például a Kiano Intelect X1 HD mivel rosszabb mint egy Asus? Vagy a Prestigioval mi a helyzet?
Fontos szempont számomra az Office, Youtube és a .pdf olvasás.
-
makoss
veterán
Üdv!
Win 10-en hogyan lehet beállítani, hogy mielőtt lemerül a tab, jelezze a töltöttségi szintet?
Amúgy Chuwi HI 10 tabom van.
Köszönöm előre is!Külföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
Is-tee
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha WimBoot-at újra húzom a tabletet, akkor hogy tudom megoldani, hogy későbbiekben alaphelyzetbe tudjam állítani a tabot? Kerestem a neten, de érdemleges választ nem találtam, csak, hogy másoljam át a winre.wim-et, a windows/system32/recoverybe, majd reagentc-vel engedéjezzem, de így sem fut végig a beállítás, mivel nem talál recovery-t!
-
-
tlac
nagyúr
válasz errorcode06 #11511 üzenetére
acer-nek meg a lenovo-nak még van pár olyan modelljük, de azokat 2 giga rammal szokták adni
olyan nagy jelentősége nincs a full hd-nak, mert úgy is rá kell nyomni egy 150%-os nagyítást, mert egyébként nem olvasható
bár az is igaz, hogy ahol a programok rendesen támogatják a nagyítást, ott a magasabb dpi miatt szebbek lesznek a betűk -
tlac
nagyúr
-
errorcode06
őstag
Sziasztok!
Tudnátok mondani úgy 100-150k körüli 10-12-es képátlójú, normális üzemidővel (többlapos böngészéssel úgy 6 óra, a 720p ne akassza meg, esetleg van hozzá billentyűzet) egy olyan típust ami Mo.-on is beszerezhető.
Ja igen, ha kicsit több mint 150k sem gond. Laptopot nem akarok,(nagy és nehéz, vagy kicsi de drága), iost sem, a szardroidból meg elegem van...Emailezni, böngészni, pdfezni és néha sorozatozni kellene.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
titankahn
tag
Sziasztok! 10 Colos Windows táblát keresnék itthoni garanciával, atom z8300 vagy jobbal olyan 70-80 ig valaki tud esetleg? Arukereson 3 viszonylag ismeretlen márkáju van nem tudom mennyire megbizhatoak, vagy eggyel régebbi processzorral szereltek, köszi a segitséget
-
leslie23
tag
ez egész érdekes, 3:2-es képaránnyal, Win10 - RemixOS dualboot.
lehet ezeket a kínai dokkolókat olyan billentyűzetkiosztással rendelni, hogy normálisan lehessen magyarra matricázni? gondolok itt az "í" pozíciójára stb. -
félisten
Üdv!
A HDD-s dokkolóval szerelt Acer Switch 10-ek mennyivel merülnek gyorsabban?
Van olyan opció, hogy leválassza a HDD-t, de a billentyűzetet nem?Köszi!
-
zoltan6
őstag
válasz Viktoár #11499 üzenetére
Nekem is ma jött meg a HI10,nekem sikerült mindent magyarra állítani,lépj be a microsoft fiókoddal,majd lépj be az áruházba,menj rá a nevedre/képedre,download and update,majd check for update,aztán update all,utána felfrissíti az összes alkalmazást,és már minden magyarul lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy ruhás topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Napelem
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...