- Most már tényleg keményen lesújt a jelszómegosztókra a Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Shell script topik
- Milyen routert?
- Rendszergazda topic
- Összeállt az új streamingbirodalom, a Max
- DIGI kábel TV
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
-
IT café
● ide várjuk a Prohardver! lapcsaláddal kapcsolatos fejlesztési javaslatokat
● a bugokat, hibákat ne itt, hanem a Bugok a PH! lapcsalád oldalain topikban jelezzétek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #21702 üzenetére
azt nem ismerem, de ha kliens oldali CSS módosításra jó, akkor abban is meg lehet.
(bár androidon - #21701-re írom - trükkös a dolog, mert ott a Firefoxhoz csak kiajánlott kiegészítők telepíthetők, amik száma korlátozott, de ha régi verziót telepítünk fel elsőnek APK-ból, arra telepíteni lehet a Stylust, beállításaira van export/import funkció, majd Play Store update az aktuális böngészőre, és ez a kiegészítő megmarad)a reszponzív felületen ennyi szükséges:
/* OFF halványítás kikapcsolásához */
.msg-list .msg-off .card p {
opacity: 1.0;
}
.uad .uad-content small,
.msg-list .card .card-body .media-body small {
opacity: 1.0;
}[ Szerkesztve ]
-
cof
veterán
Ha már így skinezünk, nincs valakinek összekattintgatva egy sötét módja Stylebot-ban? Mert én kicsit ráuntam, még jó sok mindent kellene csinálni, de már így sem rossz.
"Amikor nem válaszolok egy provokációra, nem azért van, mert egy lépést tettem hátra. Hanem csak azért, mert már tíz lépéssel előrébb járok."
-
benedeke
újonc
Ahoj!
Mit szólnátok, ha az email cím változtatáshoz nem lenne szükség minden esetben a régi email címre?
Valami másik módon is biztosan meglehet oldani security szempontból, viszont baromira szétcseszi az idegrendszeremet, hogy korábban megszűnt emailcímemet szeretné most újra hitelesíttetni a hardverapró.
Cseszhetem a profilomat, mert nem érem el a régi levelezésemet, a domaint is megszűntettük. Évek óta hardveraprózok, mégis pont most kell hirtelen a semmiből hitelesítenem az email címemet.Persze tudom, én vagyok a f@sz amiért nem módosítottam az email címet, amikor még megvolt a mailbox.
Bár közel sem vagyok a profikhoz, mégis mindig büszke voltam a hardveraprós értékeléseimre és ezért is tudtam magabiztosan termékeket hirdetni. Tök szar lenne kukázni.
Most hozzak létre új profilt, 0/0 stattal? (Kérlek neee...)
A legjobb megoldás az lenne, hogy valami admin megsajnál és "okosba" elintézzük..... (Valaki? Srácok? Senki?)
Semmi kedvem másik oldalon árulni a cucokat....Köszi skacok!
-
És mi a helyzet akkor, ha az illető nem tudja azt sem, milyen e-mail-el volt regisztrálva?
Régen ugye csak a felhasználói nevet és jelszót kellett tudni.IF U RIDE LIKE LIGHTNING, U'RE GONNA CRASH LIKE THUNDER
-
joghurt
addikt
Csak egy ötlet felvetésként: A hozzászólások számába esetleg beleszámíthatnának a Logout írások is. Nyilván a szakmaiak nagyobb súllyal, a címlaposok szintén.
Egyfelől egy írás is egyfajta hozzászólás, másfelől általában több hozzáadott értéket is tartalmaz, és nagyobb közreműködést jelent a lapcsaládhoz.
A tej élet, erő, egészség.
-
Mike
veterán
Sziasztok. Van arra lehetőség hogy tartalom alapján szűrje a hozzászólásokat? Tehát nem személy hanem tartalom, kulcsszó.
Köszönöm szépen
-
BE4GLE
aktív tag
Üdv! A PH lapcsalád social media jelenlétét ki kezeli? A Facebook hírfolyam erősen foghíjas. Ez pl. az ITCafé. Mint látható, csak a töredéke kerül föl ide annak, mint ami mondjuk a Twitter-re, vagy az RSS feed-be kimegy. Ezt meg tudná valaki hegeszteni? Jelen formájában nem sok értelme van.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 9 Pro
-
HenteaTemits
újonc
A hirdetéseknél rettentően idegesítő, hogy pár hónapja meg kell erősíteni e-mailben, ha módosítok valamit a hirdetésben...
Az az alapvető hiba, hogy mint minden átlagos ember nem egyetlen készülékről, és nem egyetlen gépről lépek be, vagy szerkesztem a hirdetéseket. Az oldal nem támogatja a több böngészős, vagy több helyről történő bejelentkezést(ez így mondjuk tökjó, biztonságos!)
Természetesen a Gmail-emre sem vagyok bejelentkezve egyik gépen sem, biztonsági okokból!
Tehát ahhoz, hogy egy hirdetést módosítsak megynitom a hardveraprót a céges pc-n, vagy a laptopomon, vagy az otthoni PC-n, majd módosítom a hirdetést, de persze nem fogadja el a rendszer, mert még "Aktiválnom" kell, amit a telefonomon kell megtennem, de ehhez a telefonomon is be kell lépjek a hardverapróra, amivel a PC-ről ki is dobja a bejelentkezést, így ha visszaellenőrizném magam, vagy folytatnám valami mással, újra be kell jelentkeznem.Ez a folyamat így ebben a formában nonszensz...
Értem, hogy a biztonság az első, és stb, meg bla-bla, de akkor tegyük már választhatóvá ezt az opciót a beállítások közt egy jelölőnégyzettel.
PL: Hirdetések módosításánál szeretnél külön Aktivációs e-mailt? Igen [_] Nem [_]Talán még egyszerűbb megoldás:
De akár az is megoldás lenne, hogy a felugró párbeszéd ablakban elhelyezni egy új sort:
"Aktiválom most" és kéri a bejelentkezési jelszót.Ezzel sokkal gördülékenyebb lehetne a rendszer, és nem tépném ki pl én sem a nem létező hajamat...
Köszi szépen.
Üdv: T
-
HenteaTemits
újonc
Másik felvetésem lenne az oldal skin-je...
90%-ban már mindenki 16:9 képarányú megjelenítőket használ, és ez a weboldal hasznos része (reklámmezőkkel együtt) a középső részt használja kb a monitor szélességének 50%-át. Ez nem is lenne baj, de a két szélén a felesleges részt 2db 10centis fehér rész tölti ki, ami kivakítja az ember szemét. A Ph hasznos részén ez a pasztell szín még elmegy, de a mai világban már minden weboldalnál van elérhető Dark-mode.
Javasolnék legalább még 1db skin lehetőséget a beállítások közé:
1. Eredeti PH skin (default)
2. Dark mode PH skinKöszi szépen.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
HenteaTemits #21724 üzenetére
Ezzel nem egyszerűsítenénk, hanem ütnénk egy rést a pajzson, ha sokan kikapcsolnák ezt az opciót. Egyébként miért ne támogatná a PH/HA a több böngészős bejelentkezést? Simán bejelentkezhetsz több helyről, és akár minden munkameneted lehet hitelesített. De még egyszerűbb ha bekapcsolod a kétlépcsős azonosítást, így nem fog megerősítő email-eket küldözgetni sem hirdetés feladáskor, sem módosításkor. Illetve belépéskor van mód rá, hogy egy checkbox-ot bejelölve az adott eszközön és böngészőből 30 napig nem kéri újra a második lépcsőt belépéskor. Tehát egy eszközön havonta egyszer kell megcsinálnod a kétlépcsős belépést, és nincsenek megerősítő email-ek.
És van már sötét téma is: Kész a dark mode!
[ Szerkesztve ]
ELADÓ Uniden UBC125XLT kézi rádió szkenner | https://tinyurl.com/yun3pmjm
-
HenteaTemits
újonc
válasz
Intruder2k5 #21726 üzenetére
Az első részre:
Oké ez így használhatóbb, de továbbra is feleslegesen bonyolult, és céges PC-t nem adok hozzá elvből, mert nem egyedül használom.
Pár hónapja jött ez a szigorítás a hirdetésmódosításoknál, amit már akkor sem értettem. Feladok egy hirdetést, nem kell aktiváló e-mail(úgy emlékszem). De ha módosítom akkor egyből kell. Nem gondolnám azt, hogy ennek a válaszhatósága akkora rést jelentene egy egyszerű felhasználó esetén. Igen, legyen a default beállítás az, hogy kell az Aktiválás, és aki fél az használja is! De opcionálisan, akár a HA-t / PH-t jogilag is levédve létre lehetne hozni egy kikapcsolhatósági lehetőséget.
Teszem azt: "Ezen opció kikapcsolásával elfogadod, hogy a PH/HA üzemeltetője nem vállal felelősséget, nem terheli stb, stb stb.."DarkMode
Zsír !
Mondjuk átlag felhasználóként ezt sehol sem látom(nem kerestem mélységéig nem merültem el benne, de pl a beállítások közt sincs inaktív mezőként)Köszönöm a válaszaidat, remélem nem volt sem tolakodó, sem sértő!
És persze tisztában vagyok azzal, hogy az oldalra történt regisztrációmmal, és a használatával elfogadok minden szabályt.
Utána nézek ennek Prémium dolognak is jobban.Köszi szépen.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
HenteaTemits #21727 üzenetére
A szigorításnak sajnos oka volt, ami már nem is titok. Innen-onnan megszerezték néhány fiók belépési adatait, amikkel aztán visszaéltek, ezért szükséges volt a változtatás, és épp ezért nem is lesz lazítva. Amúgy de, feladáskor is kell email-es megerősítés, amennyiben az aktuális munkamenet nincs megerősítve.
A dark mód egyelőre csak prémium tagoknak elérhető, ha nem vagy prémium tag, akkor inaktív opcióként sem jelenik meg.
[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
Hirdetés jelentése után kényelmesebb lenne, ha nem dobna át az oldal a jelentéseimhez, hanem az adott hirdetésnél maradnék, hogy ne kelljen elölről kezdeni a keresést.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
Kalandor
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson #21729 üzenetére
Egyetlen vissza gombbal vissza jutsz
-
HenteaTemits
újonc
válasz
Intruder2k5 #21728 üzenetére
közben találtam egy megoldást, bár nem a legszebb, és a legelegánsabb a DarkMode kérdésre, de lényegében nem vakítja az embert...
A böngésző színkezelés felülbírálását állandóra állítva kész is van..
Nem kimindottan szép, és nem kimondottan skin, de megoldja az alapvető vakítási problémákat...Így fest egy alap beállítással:
[ Szerkesztve ]
-
Gardaai
aktív tag
Ha kapok értesítést, hogy pl. a hirdetésem 5 nap múlva lejár és hosszabbítok, akkor utána átvált a szöveg, hogy a hirdetésem 1 hónap múlva lejár. Ha hosszabbítok, akkor lehetne törölni az értesítést (szerintem), hacsak nincs más indok hogy ott maradjon.
↪ PlayStation ajándékkártyák nagy kedvezménnyel a hirdetéseim között!!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
cidalain
veterán
Üdv, technikai segítségnyújtás kellene. Vásároltam itt egy terméket egy eladótól. Minden oké volt, örülök. Értékelném, de ez problémás:
A konkrét termékre a Google-ben kerestem rá, ami kidobott egy 8 hónapja lejárt Hardverapró hirdetést. Minden mindegy alapon írtam az eladónak privátban, hátha van még neki. Volt, bizniszeltünk.
Viszont a régi hirdetésnél már nem aktív az értékelés gomb. Viszont mivel minden rendben ment, megérdemelné az adásvétel a pozitív visszajelzéseket.
Kérdés, ezt hogyan lehetne mefoodani, ha meg lehet egyáltalán?>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
homerhamm
őstag
Üdv! Lesz olyan menüpont, ahol megnézhetem ilyen topikokba írtam eddig?
Üdv: Szabó Lajosné Erzsike.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
homerhamm #21738 üzenetére
Ha kezdeményezel adatlekérést, akkor az összes hozzászólásod linkestül (ha jól emlékszem) letöltésre kerül... évente egyszer ingyenes!
A kettő között nincsen publikus opció... gondolom moderátori eszköztárban 2-3 kattanti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
ledgeri
nagyúr
válasz
homerhamm #21740 üzenetére
Ne add fel! Most nem találom a sajátom, de az infó amit keresel benne van CSV formában! Kb ugyanaz a két-öt katt, míg kikeresnéd az oldalon, mintha kikeresnéd belőle!
anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
Sziasztok! Nem tudom létezik-e, de hardverapro.hu -hoz létezik API amivel külsős rendszerből tudnám a hirdetéseimet managelni, esetleg új hirdetést feladni?
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
válasz
haxiboy #21742 üzenetére
A bongeszo dev toolsban vagy inkabb egy proxyval meg tudod nezni, hogy milyen kereseket kuldozget adott funkciokhoz es azt tudod reprodukalni mondjuk egy python scripttel.
Nekem mar tobbszor kellett igy "reverse engineerelnem" oldalakat munkahoz is, amik nem adtak rendes API-t. Eloszor bejelentkezel, ami ha csak egy request, akkor egyszeru, ha ilyen fancy atiranyitasok vannak, akkor lehet akar a python Selenium moduljaval is. Aztan kapsz egy sutit es a tovabbi keresekhez azt kuldozgeted API kulcs helyett, mintha egy bongeszo lennel. Mondjuk ha van MFA-d, akkor ez a kor kicsit korulmenyesebb. Illetve a requests.Session() pont erre valo es akkor nem kell kezzel eljatszani, nekem legutobb mar csak ezzel ment valami fura anomalia miatt - a sima requests.get() meg .post() valamiert fixen elkuldott egy session sutit magatol es nem tudtam kezzel felulirni.Ismeros ismerose peldaul lescriptelte azt, hogy "megujitsa" vagyis ujra feltoltse a lejaro hirdeteseit.
-
válasz
0xmilan #21744 üzenetére
Köszi. Igen ez lett volna a második kérdésem hogy pl. Selenium és társaival ha automatizálok azért mennyire rágnak be az üzemeltetők, ha már nincs hivatalos API erre a célra.
Hamarosan elkészülök az árképző modulom fejlesztésével, utána naponta 1x vagy 2x frissíteném az árakat.
Csak ugyebár ott van pl a hirdetés up-olása ami szintén könnyen automatizálható így, de az auto-up csak a fizetős hirdetésekhez érhető el hivatalosan.
Szeretném tudni hogy hol van az a határ amit már nem tehetek meg (bár manuálisan lenne rá lehetőség).MFA sem probléma 😀
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
Üdv!
A múltkori kérdésemre nem kaptam választ, így azt feltenném úja mivel a Lokál
fórumban is csak gyűlnek a csalók, persze tudom teljesen nem lehet ezeket megakadályozni de az alábbiakat nem lehetne alkalmazni?" ha valaki hirdetést szeretne feladni akkor kötelező bankszámlaszám megadása a profilban / azt ellenőrizni 100 FT levonással és visszatérítésével / telefonszám ellenőrzés sms-el cégeknél adószám megadása stb...?
Bár nem tudom vannak e ezen dolgoknak jogi akadályai de sok oldalon találkozok már ilyennel és hasonlókkal. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
sundayrobi #21746 üzenetére
Szia!
Igen, az adatkérésnek, adattárolásnak és adatkezelésnek egyrészt elég szigorú jogi feltételei vannak, másrészt az SMS-ek és a bankolás sincsenek ingyen, valamint technikai háttér is kéne hozzá, ami most nincs és mind pénz. Telefonszámot viszont bárki kérhet vásárlás előtt, és kötheti szóbeli megbeszéléshez is a fizetést, ezzel ellenőrizve a számot. Ha meg nem kap, akkor nem kell az adott eladótól vásárolni. Bankszámlaszám szintén adott, hisz arra utalsz, szóval vevőként jó esetben mindkettő rendelkezésedre állhat. Amúgy a csalások sajnos mindenhol megszaporodtak, ennek oka gondolom nyilvánvaló. De mindezek ellenére hidd el, napi szinten küzdünk ellene mi is, és itt is voltak, és vannak is még fejlesztések ezek kivédésére, amik működnek is. Ez persze egy szélmalomharc, de úgy gondolom a mostani hullám nehezén túl vagyunk, pont az utóbbi hetek / hónapok újításainak köszönhetően.
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Gyanús felhasználó/vásárló jelentésére nem találok lehetőséget.
Ha van elnézést, ha nincs akkor jó lenne, ha lenne rá lehetőség.
Köszi szépen! -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Zsocy155 #21748 üzenetére
Szia!
A felhasználó hirdetését tudod jelenteni, vagy ha az nincs neki, mert mondjuk a Te hirdetésedre jelentkezett, akkor jelentsd a sajátod, ott írd le a problémát, és linkeld a felhasználó adatlapját!
-
NandoXXL
senior tag
Szóval, akkor ez a prohardver lapcsalád hivatalos állásfoglalása?
Legyetek kedvesek megírni, mert akkor az illetékes hatóságnál megteszem a szükséges bejelentést az oldal üzemeltetőivel szemben. Új állapotú termékként sok éves használt terméket hirdetni, ezt üzlet szerűen hirdetői oldalon támogatni: a vevő megtévesztése, mert nem valós az állapot. Manapság megszaporodtak a félre vezető hirdetések, ezek szerint Ti támogatjátok ezt?
-
-
Zsocy155
őstag
válasz
Intruder2k5 #21749 üzenetére
Köszönöm szépen, úgy lesz.
Eddig csak a jófogáson találtak meg a valószínűleg google-val fordított jelentkezők a termékre, hogy írjak e-mailt.....
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone XS 64 gb GOLD
- Apple MacBook Pro 13" Retina 2015 eleje - i5 2,7 GHz/8GB DDR3/128GB SSD - karcmentes, gyönyörű
- LG 27GP850-B 27" 1440p 180 Hz G-Sync DCI-P3 98%
- Dell FullHd IPS érintős Ultrabook , core i5 4x2,7Ghz,SSD,jó akku, új töltő
- Medion FullHd IPS érintős Ultrabook , Intel N5000 Silver 4x2,7Ghz,DDR4 RAM,SSD,Extra jó akku,
Állásajánlatok
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest