Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
Alapesetben az asztali alkalmazasok hibernalodnak, a metro-s alkalmazasok pedig korlatozasokkal futnak tovabb (emlekeim szerint 20 perc utan csak negyedorankent kapnak net hozzaferest, a letezo legostobabb megoldas, meg jo hogy letezik a push).
- Az osszes x86-os gep szinte 'desktop gep'-kent mukodik.
- A frissitesek pont ugyanugy jonnek ra, mint egy normal windowsra, mivel ez egy normal windows.
- Win10-et ra tudsz rakni, de csak esszel, nem minden esetben olyan egyszeru utana visszaterni. Szemely szerint en a VHD-rol valo bootolast javaslom.#1682: ha csak zenet szeretnel hallgatni, akkor egy metros zenelejatszo lesz a baratod.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
NGA
addikt
Megnéztem most egymás mellett a Surface-t (aminek egyébként fantasztikus kijelzője van) és a Lenovo-t desktopon. A Lenovo 150%-on van, a Surface 100%-on. A Lenovo képe ekkor jobb, mint a Surface-é. Ha mindkettőre betöltöm ugyanazt a pdf-et, kirívóan nagy a különbség a FullHD javára. A desktop appoknál a feliratok élesebbek FullHD-n nekem.
Bevallom kevés desktop appot használok, így ezzel a homályosodással nem találkoztam. De bizonyosan van, mert olvastam róla.
[ Szerkesztve ]
-
Necc
addikt
Nem az ellenkezojet irja hanem megerositi amit en is irtam. Metro-s alkalmazasok futnak tovabb, korlatozott eroforrasokkal es korlatozoztt net hozzaferessel. Asztali alkalmazasok viszont hibernalodnak.
Ertelemszeruen ha az osszes altala hasznalt alkalmazas metros, akkor a keszenlet nem okoz fennakadast.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
gery2123
őstag
Ha minden igaz akkor a proci driver vga az kernel szinten van már a 8.1 be, nem gondolnám, hogy a win10 annyira más lenne majd. Sőt ugyanilyen spec tabletek jönnek majd ki vele szerintem. Úgy gondolom ez a platform azért min 2 évig még támogatva lesz. És a think pad 8 biztos kap majd támogatást ahogy a lenovo ismerem. (azért ők nem egy acer) és a miix 2 8 szinte ugyanaz csak HD kijelző.
-- PSN_ID: GerY2123
-
gery2123
őstag
Lesz az is. (vagy én vagyok ilyen optimista ☺)
Mas; nem ide tartozik teljes mértékben de; ti milyen metros appokat használtok erre arra? Tegnap nem igazán néztem ezeket még, de ma szeretnék mindent felrakni amit androidon is használok. Rss, viber, face,......
-- PSN_ID: GerY2123
-
Enzo_86
tag
Én ilyenek miatt meg sem próbáltam feltenni a Chromeot. Inkább használom az IE-t. Az sztem remekül használható tabon. (Asztali gépen viszont egyértelműen a Chrome nyer )
Eleinte a rohadt sok reklám ment az agyamra, de végül találtam rá megoldást, amivel nem kell nézegetni IE alatt őket
-
Bogyó bá'
nagyúr
Köszi! Letöltöttem, telepítettem, de mondjuk az Index.hu ugyanúgy tele van szeméttel, mint eddig. Éppen a gyorsulásban bíztam volna, hogy a fölösleget ugye le sem kellene töltenie...
szerk a Firefoxos verzió hibátlanul működik viszont.
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
peterk
senior tag
Office kulcs biztosan nincs BIOS-ban tárolva, ott csak oprendszer kulcs van. Ha megvan a kulcsod, akkor ugyanazon a gépen gond nélkül mennie kell az aktiválásnak. És szerintem másik gépen is lehet vele aktiválni. Igaz, másik gép esetén, ha már volt aktiválva korábban azzal a kulccsal az eredeti gépen, akkor előfordulhat, hogy problémázni fog.
Normál esetben ilyenkor telefonon fel kell hívni a MS supportot és bemondani, hogy hardver meghibásodás miatt újratelepítesz, és akkor resetelik a régi aktiválást. Mondjuk OEM office esetén kell fantázia, hogy mit is mondj, miért teljesen más a hardver, mint az OEM hardver volt. (Én még sose csináltam ilyent - mármint másik gépre telepítést. Csak a normál windows/office aktivációt reseteltettem így garis laptopcsere után.)
[ Szerkesztve ]
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
Necc
addikt
Attol hogy a "gep beveszi a kodot" nem jelenti automatikusan azt, hogy akkor az jogtiszta is.
Ezeknek a kodoknak a celja az, hogy ellenorizzek a szoftver megvasarlasanak a tenyet, de ugyanakkor a szoftver szabalyszeru felhasznalasat mar nem.Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
zoltan6
őstag
szerintem simán legális a kulcs,de csak arra a hardverre amire először be lett aktiválva,ha jól gondolom itt most arról van szó,hogy sok ember tévedésből 2db kulcsot kapott a lenovo miix 2-höz.egyikkel beaktiválja a tabletet,másik meg simán jó másik géphez.ha már a lenovos kici kinai emberek tévedésből valamelyik dobozba 2db papírt raktak.
-
peterk
senior tag
Ha az Office-ra gondolsz, akkor igen, szokványos OEM kulcsok. Lényeges az OEM, mert elvileg az ilyen szoftver csak azon a gépen használható, amelyikkel kaptad. Hogy jogilag is (licensz szerint is), abban nem vagyok biztos, mert az OEM office nincs géphez kötve (úgy, ahogy a Win), egyszerűen csak géppel (vagy főalkatrésszel) kell árulni. Utána viszont el tudom képzelni, hogy még jogszerű is akár nem arra felrakni, ha csak 1 példányban használod. (Azért, mert elvileg ha jól tudom Office-ból telepíthető egy backup példány.)
Szóval ha még nem volt telepítve, akkor mivel hardverhez nincs kötve, elvileg azt fogja "saját gépének" tekinteni amin először aktiválják. Utána viszont már csak azon a gépen lesz aktiválható. Kérdés, hogy az előtelepített rendszeren annak idején beaktiválták-e. Ha igen, akkor marad a tableten.
[ Szerkesztve ]
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
inf3rno
nagyúr
Persze, én is arra gondoltam, de nem látom, hogy lenne emag-on. Van egy miix10 135k-ért, amit már sokallok így, hogy csak olvasásra kellene. http://www.emag.hu/search/lenovo%20miix Yoga van még náluk 10"-os, de az nem FHD. Mondjuk lehet, hogy én vagyok alkalmatlan arra, hogy használjam az oldalukat, passz
[ Szerkesztve ]
Buliban hasznos! =]
-
Romvr
őstag
Hát igen. Dual-OS-nek még gépen se vettem hasznát soha pedig próbáltam már:
OSX-Win
OSX-Ubi
Ubi-Win
random.linux.distro - Win
win.old-win.newDe értelmét nem láttam. OSX-Win esetében csak OSX-et használtam, Linux-Win esetében meg csak Win-t. De persze valakinek biztosan jó váltogatni két rendszer között menet közben.
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
-
joergie
őstag
Van értelme.
Eszerint van HDMI mindkettőben...de tele van félreírással az egész, még kínaiul is, szóval majd a youtube tesztek megmondják. türelem. December elejére ígérik a 3G verziót(tehát kb 1 hét).
[ Szerkesztve ]
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
törölt tag
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy pont az a gond, hogy az Android (Linux) előrébb tart. A Win megköveteli az UEFI bootot. Linux (Android) is tud ilyet, de csak 64 bitest. De ha megnézed a Wines tabokat, akkor kiderül, hogy azok csak 32 bites Win -t futtatnak és persze az UEFI is 32 bites. De miért? Azért, mert az Intel és a MS ezidáig képtelen volt összekalapálni egy működőképes, 64 bites UEFI - OS összeállítást. Fel lehetne rakni egy 64 bites Win8 -at, csak akkor jönnek a bugok. Pl., hogy amikor kikapcsol a kijelző, akkor megszakad minden folyamat. Hiányoznak a megfelelő illesztők. Persze van megoldás, hiszen létezett dual bootos Tab, Atom 3740D -re. Ramos i10 pro. De sztem talán házilag is meg lehetne trükközni. Legalábbis találtam rá ígéretes megoldásokat.
-
hito
nagyúr
Hopp, gyanúsan úgy nézett ki a program, mint a 7. képen látható ábrán, illetve pont ugyanígy. De gondolom ez nem jelent semmi, mert a Huawei szoftverek telepítői valószínűleg ugyanazt a felületet kapták. Köszi!
zoltan6: thx! Meglátjuk. Megint újrahúzás alatt van, de most a merevlemez tisztítását is ráküldtem.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
hito
nagyúr
Ezzel nem vagyok beljebb. Firmware-em nincs hozzá és nem is találtam. Egyébként ezzel a linkkel mit akartál mondani? Hogy firmware nélküli állapotban van, vagy mi? Tényleg gőzöm sincs, nem értek hozzá. Ergo sajnos nem segítség egy link ami egy angol nylevű pdf-re mutat, amihez nincs fájlom. De köszi, tényleg! Csak valamivel gyakorlatibb segítség kéne, mert most már napok óta nem tudom használni.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Wiz Khalifa
veterán
Elvileg van. De gyakorlatba nem tudom. Bár többi eszköznél sose volt ilyen gond.
Viszont az a dolog igazán érdekelne hogy akkor hogy is kell megcsinálni hogy pl a böngészési adatokat a memkarira mentse.
Viszont GAME teszt:
NFS Underground 2 - 1024x768-nál nagyobb felbontást nem lehet beállítani, viszont tökéletesen fut a játék. Annyi hogy 50-56fok körül melegszik fel vele a proci max. De az szerintem nem vészes főleg hogy passzív ugye.Smoke some weed nigga!
-
Mike88
senior tag
Töltővel lesz a gond, velem is előfordult már ilyen, kínai tabletnél. Ugyanez a jelenség, a töltő nem hogy amperilag nem volt a toppon, de a feszültség is majd 1V-tal kevesebb volt (persze a kínaik küldtek egy újat, szóval nem szoktak sz-rozni az ilyesmivel, ellenben a magyarok... ).
Földelés hogy játszik? A telefon/tablet töltők kettős szigeteltek. -
Necc
addikt
Az irast kb. annyira viseli el, mint a beepitett eMMC Ha pedig lassunak talaljra, akkor egyszeru visszacsinalni.
#2976:
Nincs ebben semmi ordongosseg. Athelyezed a cuccot A -bol B -be, majd utana mklink-el csinalsz egy linket A -bol B -re. [link]Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
Új hozzászólás Aktív témák
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 11"
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- Huawei Mediapad T3, Wi-fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest