- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 11
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Windows 10
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Ilyesmire számítottam, sőt, a frekiket (ha pontosan méri az aida) nézve még pozitív csalódás is, mert ezeket a számokat több esetben 2GHz alatti frekikkel hozza a kis m5 prockó
Hátra van még a fogyasztás, üzemidőt ugyan fogok mérni de leharcolt akksi lévén ez csak nekem jelent bármit.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
hmm, ez nem egy óriási lemaradás... Persze toughbook burokban az i5 nyilván jobb, de azt simán el tudom képzelni, hogy a random biliműanyag kacatokban technokollal rögzített i5-ösök már nem feltétlen köröznek le egy core-M darabot.
No itt lesz kéznél a jóöreg i7-5600u mellé, egy aidá-t tolok fej fej mellett a két gépen .
-
t72killer
titán
Konkrétan ez hálistennek még nem üt, annál neccesebbek a régi zwo kameradriverek - de elvileg az asztro-rendszer megy linux alól is. Végül hirtelen felindulásból a CF-20-ra rányomtam a "buy"-t, 255 fontot perkálok a 8GB RAM, 256GB SSD modellért. Van itthon terás SSD-m, majd belerakom. A 8GB RAM szívfájdalom kicsit, mert nem júzer-upgradeable.
Arra, amire én fogom használni, teljesen jó lesz
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Magánszemélyként használom, úgy meg "ügyesbe" is jó lesz a win11-esítés
Persze kérdéses, hogy a régi eszközök win10 driverei mennyire pörögnek majd 11 alatt, de az zsírúj géppel is baj lenne.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Sztem egy i5 körülit kinézek. Megtaláltam a számomra "csúcsmodellt" , 4db USB-porttal mindenféle eszközt pikpakk kiszolgál akkor is, ha a HUB-bal elszaladt egy mókus. Picit drága, de emészthető, még alszom rá .
Ami nem tetszik ezekben, hogy egyedi töltőjük van. Tablet lévén tudnám értékelni, ha mezei USB-ről lehetne etetni... Persze jogos, ebben az érában, amikor linkelt falbontó eszközt gyártották, még nemigen volt USB-C
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Iiigen, elég lenne sztem egy viszonylag modernebb atom is (és akkor ugye fogyasztás 3x-osan kipipálva ). Ha a winfosch akadásmentesen elcsörög, akkor ezek a kis programocskák már elmennek rajta.
Régen volt egy masszív pici eeePC-m, ipad-zsonlgőr kollégák nyálcsorgatva nézték, hogy jéé, fullos gép fullos billentyűzettel .
Picit belenézegettem ebbe a toughpad-famíliába és vannak nagyon szimpi konstrukciók: natúr tablet, mindenféle extrát tudó "billentyűzet"re dokkolható tablet, minilaptop. Egyikük tényleg teljesértékű eeePC utód lehetne nálam
[ Szerkesztve ]
-
sebijani1982
senior tag
Sajnos kizárólag a Micro USB-n keresztüli töltésre van lehetőség.
Micro-SD kártya és jack foglalat valamint a mikrofonnak van egy pici lyuk az eszközön."Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."
-
Ace Ventura
addikt
-
Ace Ventura
addikt
Megnezem majd a verziókat, most nem vagyok gépnél.
1709-1803 verziókat kutatok most, hátha azzal jobb lesz. Amiket próbáltam, azok frissebbek voltak.
Sajnos valami régebbi lehetett fent, mert a gép kb 3 évig be sem volt kapcsolva. Nem frissült.
Nincs kérdőjel, alapból azt írja, hogy nem található hangeszköz.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Ace Ventura
addikt
A legfrissebb bios van fent.
Már 3 különböző win 10-et feltettem, de nem tudom életre kelteni.
Win 8.1 fel se akar menni. Gondoltam megnézem azzal, hátha tudom driverezni.Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
kisspista
senior tag
Gyári Acer a kijelző. Azt nem tudom, hogy hosszútávon jól működött-e, mert nem használtam, újra telepítettem egyszerre. Most már az érintőképernyő is megkeveredett sajnos.... Nem ott érzékel, ahol kéne. Egyszerre lenne minden rossz rajta? LCD, érintőképernyő?
Nekem ez magaslabda... Lehet hagyom, már sok mindent kipróbáltam eddig sikertelenül. Hozzáértőnek lehet még teljes értékű tablet, ha nem hardver hiba.
[ Szerkesztve ]
-
kisspista
senior tag
Nem sokat. Voltak személyes adatok rajta, így a gép alaphelyzetbe való rakása mellett döntöttem. Ahogy bejött az Acer logó, máris csíkos lett a kijelző és alig olvasható. Nekem az fura, hogy nem a megszokott (Intel HD Graphic) volt a videokártya szövege, illetve csak 5 pontos érintést jelzett. Van egy olyan érzésem, hogy valaki belenyúlt a fimwarebe, esetleg programozta előtte és speciális BIOS beállításokkal működött előtte.
-
falabu88
aktív tag
Micro USB, 19,5V*1,2A. A gyári az valami speckó 20pin-es csatlakozó (gondolom hogy ne dugd be véletlen más eszközbe) :
[link]
Én már utángyártott töltővel vettem, egyszer egy akksis egérre véletlen rádugtam, el is füstölt
Szarakodik egy ideje a töltő, ha be van dugva a konnektorba és úgy csatlakoztatom a gépet akkor csak valami pár W-os lassú töltést csinál, kb csak stagnál bekapcsolt állapotban az akksi..
Ha előbb a gépbe dugom be, utána a konnektorba akkor tölt 24W-al. Fogalmam sincs mitől lehet ez. Plusz mostanában érdekes hangokat ad, tuti be fog dögleni. -
kisspista
senior tag
Csak azt nem értem, hogy miért egyszerre jött volna elő a gyári visszaállítással? Illetve az eszközkezelőben teljesen más driver volt fent, illetve amit írtam: 5 ujjas érintést jelzett, most 10et. Elképzelhető, hogy belenyúltak a firmwarebe és ezért nem működik jól a gyári driverekkel?
[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Nem tudom , vagy nekem kajlább a kezem , valamiért a w8.x kevésbé volt számomra felhasználó barát és kézre álló , a w10-ből a th2 update volt talán ami elhozta számomra kényelmet . A w11 hát inkább nem mondok semmit . Hozzáteszem hogy ez szigorúan a saját véleményem , amit tableten , érintő felületes és sima laptopon szereztem .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Papooo
senior tag
A Z83xx szériával nincs is semmi gond, de a Z37xx -nél valamit nagyon elcseztek dirver szinten.
Win11 próbálgatásnál Amd A4-3400 procis 4 giga ramos laptop volt a leggyengébb hardver, amin simán elfutott.
(Van egy ssd-re telepített win11-em, ami már vagy egy tucat különféle konfigot megjárt, gond nélkül)Ha nem tudsz olvasni, ne várd hogy visszaírjak.
-
-
őstag
A driverek megvannak, már előre megkerestem. Ez ilyen esetben alap, hogyha nem találom meg, akkor nem is foglalkozom a termékkel.
Persze a surcace megbízhatóbb, de ha használható verziót szeretnék (8/128) és billentyűt, akkor 170 alatt nem álok meg. az meg már erősen a használt laptop( nagyobb teljesítény) és androidos tablet felé vinne el. És ez az ár csak aprós, nem a magyar szabályoknak megfelelő garanciával értendő, hivatalosan 250.000 Ft az ár, azzal számolva meg nagyon olcsó a kínai cucc. -
tag
A tablet gyártójánál csak specifikációk vannak .
Találtam egy driver packet de nem engedi feltelepíteni ..
Igazából most már az sem érdekel hogy nem jó az érintés , viszont hang sincs , feltette a win a drivert és azt írja nincs csatlakoztatva ... felül írni pedig nem engedi , mivel a winé frisebb driver ..Minden napra van egy.....
-
őstag
Igen én is ettől félek. Azért érdeklődtem, mert értelmes árnak tűnik, most kéne vennem tabletet, és valami teams képes eszközt is, ha bezárnák az iskolákat és a második gyerekem is távoktatásban tanulna meg írni és olvasni.... Akkor marad valami i5-6xxx üzleti laptop és valami androidos tablet, mondjuk ez két és félszer annyiba kerül majd, és android vonalon sincs nagyon értelmes 10" tablet hosszabb támogatással.
-
Upo
addikt
Win10 usb creator nem lesz jó, mert ntfs-t csinál.
Ez elég buta uefi, csak gpt+fat32-vel hajlandó menni.
Rufus, GPT, fat32 szigorúan. Aztán rá kell simán másolni a telepítőből fájlosan.
Egy cumi lehet, ha az image-ben az install.wim nagyobb mint 4 giga, akkor nem fog rámenni. Régebbi win10 kell, vagy esetleg dism-el kicsapni ami nem kell, hogy csak 1 index maradjon benne.Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
csabyka666
veterán
-
csabyka666
veterán
32 bites Win10, BIOS-t nem bántottam, de nem az enyém a gép, így nem is piszkálom, végső elkeseredésemben fixre teszem.
Most rakom újra harmadszor, legutóbb a Windows frissítésr ráeresztettem a driverekre, hátha megoldja, erre utána az érintő sem működött.
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
Köszi, utóbbit megoldottam, előbbit sajnos nem sikerült. Még küzdök vele, de legfeljebb beállítom fix fekvőre.
A sorrendet hogy érted? Hogyan célszerű feltenni a drivereket?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Upo
addikt
Nem különösebben, ha lapos tégla akkor hosszúság-szélesség-vastagság alapján százával sorakoznak az akkuk az aliexpressen.
Például ha 4,5x95x95 mm, akkor: [link]
Rajta van a címkéjén mindegyiknek, nem nehéz találni bele olcsó vackot.
De van olyan "szakember" aki belerak más méretet is ha befér...[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
ityam
őstag
Azt nem találom hogy hol lehet vajon beállítani.
Ennek a tabnak van egy billes dokkolója. Ha kiveszem belőle azt nevezem én tabletes üzemmódnak. De úgy csak ha a tálcán a jobb alsó sarokban rányomok a billentyűzetre akkor jön fel a bill vagy rejtődik el. Autómatikusan nem jön fel aha írható mezőbe lépek mint más androidos vagy ios es tabletnél. -
schlaci
csendes tag
Sikerült a Win frissítés azzal, hogy a 1803-as verziót a gépemen visszaállítottam alaphelyzetbe. Ezután már lehetett frissíteni a 1903-asra, majd a 1909-esre. Ráadásul a 6 GB üres tárhelyből az alaphelyzetbe történő állítás nyomán lett 15 GB, így külső tároló ideiglenes csatlakoztatására nem volt szükség a frissítés idejére. Hogy mi volt az, ami korábban megakadályozta a frissítést, nem tudom, és valószínűleg már nem is fogom megtudni.
-
schlaci
csendes tag
64 bites - a gépházban kiírathatók a gép paraméterei, onnan tudom.
A gyári, 1511-es Win után emlékezetem szerint volt még nagy Win frissítés 2016, ban, 2017-ben és 2018-ban. Így van most rajta a 1803-as verzió. Ha háromszor is tudott frissülni probléma nélkül, akkor most is kellene neki. Ezért dühít a dolog. A Win hibakódjai semmit nem érnek - nem adják meg, hogy mi a tényleges baj, és hogyan hárítsam el. Pl. hogy írhat ki a gép mindig más és más hibakódot? Mikor milyen kedve van? Olyan Microsoft ügyfélszolgálat meg nincs, ahol magyar nyelven, kötelezően segíteniük kellene. Mert a Windows-om végül is legális, megfizettem érte.
Mivel kicsi a tárhely, az útmutató szerint rádugok egy 16 GB-os SD kártyát a frissítési próbálkozás idejére. A gépen pedig emellett van 5 GB hely.
Azzal a tanáccsal, hogy "készíts egy telepítőt, aztán telepítsd rá a meglévő win-re", sajnos nem tudok mit kezdeni. Már a mondatot sem értem. Pláne megcsinálni nem tudom.
Már abba is beletörődnék, hogy nem lesz frissebb Windowsom, mint a 1803-as. De legalább le lehetne tiltani azt, hogy minden bekapcsolásnál újból és újból elinduljon a frissítési próbálkozás.[ Szerkesztve ]
-
Biqci
aktív tag
Na sikerült megnézni és igazad van, tényleg először a tablet akksi, utána a billentyűzeté töltődik. Mentségemre mondom, hogy csak most vettem a billentyűzetet
Köszönöm a segítséget"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
Azt mondod? Lehet, eddig nem figyeltem, de azt láttam, hogy amint a tab feltöltött, a töltés jelző LED nem világít, de nem világít a billentyűzet töltés jelző sem. De most feltettem tölteni, kíváncsi vagyok mi lesz
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
Biqci
aktív tag
Hali!
A töltés és fogyasztás vezérlés lenne. Most ha összerakom a tabot a billentyűzettel, először a billentyűzet akku merül le, utána a gépé. Viszont ha töltőre rakom, akkor csak a tab akksija tölt, de a billentyűzet nem. Ha azt is fel akarom tölteni, szét kell szedni és külön tölteni. Ez így ok, vagy lehet valahogy variálni?"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
kezman
őstag
Kösz, egyébként mit ajánlanál win tabletbe, nem igazán értek hozzá, főleg net, közösségi oldalak, használata ha a pc foglalt , játék nem vagy nagyon ritkán, néha film, ennyi, vagy inkább android?
Ne dühöngj, hogy megöregedtél, van, akinek ez sem sikerül.<< Nokia 5800>>Huawei P Smart>>
-
B.Ricsike
őstag
Igen, logikus.
Bár nem értem, hogy 2019-ben, amikor már a néhány telefonban is 8GB ram van, hogy adhatnak ki olyan notebook-ot, vagy tablet-et, amiben 4GB van. Mert elhiszem, hogy sok minden optimalizálva van, de akkor is kevés, illetve, inkább kérjenek érte 40 Euro-val többet, de legyen normális!
Vagy nem kenyere a gyártónak olyan terméket letenni az asztalra, ami egyébként egyedülálló (2 kijelzővel és az E-ink tintával), és belerakni amit a mai kor megkövetelne?
2019 van, a minimum a 8.Gen. Intel proci lenne, és a 8GB ram.
Na mindegy, csak panaszkodom, de kicsit idegesítő.Főleg, hogy igazából semmit nem csinálok a gépemen, de ha megy a Thunderbird, Firefox, már akkor 2GB ramot használ a gép, és akkor még a vírusírtó és a Windows benne sincs.
-
B.Ricsike
őstag
Most voltam az alza-nal, ott van kiállítva egy Yoga Book C930-as.
Én úgy gondolom, meg lehet szokni a mindennapi használat során ezt a képernyőméretet! Elég könnyű, és elég sok potenciál van benne. Kérdés, hogy a Lenovo fogja-e tovább fejleszteni a szoftverét, mert ha igen, akkor világbajnok eszköz lehetne?!
Összecsukva is eléggé meggyőző, könnyű, jól használhatónak tűnik így első blikkre, persze, ez úgy derülne ki, ha 2 hétig folyamatosan nálam lenne, és használnám.Egyedül a 4GB ram, ami visszatart, nem tudom, elég-e ez a mai használathoz. Bár úgy sejtem igen, mert ha nem lenne elég, akkor pakoltak volna még bele.
Nagy dolgokat nem akarok rajta csinálni, leginkább pdf tervek olvasás és szerkesztése, a több meg Office és netezés.Egyébként lehet ezekbe belenyúlni és plusz memóriát beleszerelni?
-
B.Ricsike
őstag
Azt vágom, nekem is van egy 10 colos tabletem, netezni elég, de valami olyat keresek, ami kiváltja a laptop-ot is, mert nem akarok ennyi eszközt használni.
Kérdés, hogy hosszútávon kényelmes lehet-e egy 10.8 colos képernyő?! De ez már végülis egy szubjektív dolog.[ Szerkesztve ]
-
-
B.Ricsike
őstag
Én azt értem, és mondjuk, hogy részben el is fogadom, de példaként megint csak az új iPad-et említeném, ahol pont akkora a káva, hogy még kényelmesen meg lehet fogni.
Tudom, akkor vegyek iPad-et, de nem fogok, Windows-os kell!A Dell-nek volt egy Latitude 7285-ös 2in1 szériája, ahol 12,3"-os volt a képernyő, a mérete pedig: 27,4cm x 20,9cm. Számomra ez lenne a tökéletes méret és képernyő arány. Ráadásul ehhez egy normális, stabil billentyűzet volt kapható!
Sajnos, itthon nem lehet már ezt kapni, sőt, talán nem is lehetett.Na én valami ilyet keresnék!
-
B.Ricsike
őstag
Ahogy nézegettem és próbálgattam a tablet-eket, valahogy nem győztek meg. Ez egyből elnyerte a tetszésemet, és sok, számomra hasznos funkciója van. Az hogy az alsó képernyőt a felsőtől függetlenül lehet használni jegyzetelésre és rajzolásra, az nagyon szuper.
Hasznos, ha egy építészeti rajzot akarok kijegyzetelni, vagy egy konszignációt görgetni a fenti képernyőn, lent pedig kár számolni vagy bármi hasznos infót feljegyezni.Igazán könnyű, és nagyon jól hordozható készüléknek tűnt.
Felhasználás leginkább excel, word, onenote, és pdf-ek, tervrajzok olvasás, és szerkesztése, böngészés és email-ezés. Ez a 90%-a a használatnak. Játszani már nem szoktam.
Nem tudom, a nagyobb kiterjedésű pdf-eknek nem-e kellene a 8gb ram?!
Otthon max veszek hozzá egy nagyobb monitort, ha zavar a kis méret, és kész,
Kérdés, hogy hogyan tudom rádugni, hiszen hdmi port nincs.[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
Jó eséllyel bios frissítéssel nem tud resettelni , a bios chip külső íróval való újra programozással hozható helyre ,állítható alaphelyzetbe a bios. Anno egy chuwi vi10 tulaj letiltotta biosban az usb-t és csak a bios chip eeprom íróval való újra programozása volt a gyógyír .
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
this is life
Ármester
Nálam ami elhasalt a th2-ről a redstone-ra való frissítés, alapra visszaállított windows ,a hibernációt is kikapcsoltam hogy helyet nyerjek de az is kevésnek bizonyult , végül meghajtó tömörítéssel sikerült elég szabad területet biztosítani a az update-hez . Gondolom a lenovo recovery particio miatt volt helyszűke .
[ Szerkesztve ]
-
carl18
addikt
Nem a képernyő volt betörve, mert semmit se láttam a képből Azért csikok sokkasága jelent meg a képernyőn és semmit se lehetett látni. De bekapcsol és működik kelő képen, de sajnos ez lassan 2 éve volt.
Azóta jó volna valamit kezdeni a géppel, + az akku is oda van azóta.
Ezért akarok valami alkotni egy műanyag dobozba, pár 18650 akku meg megtámogatná a gépetHiába szúr, itt Ryzen a úr!
-
hajbel
addikt
Még az előző hsz-re reagálva, kösz szépen, fórumokon megtaláltam a szükséges driverekt. Az ősrégi hp-t a főnököm rendelte. Elmondanád légyszi, hogy mi és honnan van? Cégben kellene belőle néhány tíz darab.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
joergie
őstag
tölteni még csakcsak tölti, de ott is egy pillanatra felvillan a kék led, és csak ott tűnik úgy, hogy érzékel, azon az egy ponton, de nem tudom azon a ponton tartani. lehet a kütyü usb csatlakozójával van gond, bár rendes kábellel tölti rendesen.
Egy bizonyos szint fölött nem süllyedünk egy bizonyos szint alá.
-
HoaryFox
őstag
Ezt a variációt is próbáltam, de sajnos nem jött be. Én valami szoftveres gondra tudnám visszavezetni, már letöltöttem mindent a Lenovo honlapjáról, de semmi
Csak kár, hogy kidobtam 6.000 Ft-ot a semmiért az átalakítóra"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
Upo
addikt
Hallottam már olyant, hogy a tableten egy kicsit "mély" a hdmi aljzat, és nem minden kábel ér bele rendesen. Van aki faragott fél-egy millit a mini dugó burkolatán hogy jobban belemenjen, van akinek másik kábellel jó lett amin hosszabb a dugó.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
-
Mert a 10-es állandóan letölti a frissíttést, telepíti, újraindul, kékhalál(szerüség), visszacsinálja, letölti a frissítést, telepíti,
Egyedül a UPC-s "Horizon go", amihez W10 kellett, minden másra jó a W8 is, de erősen filózok, hogy vajon a Linux felmegy-e rá. Hogyan boldogul az érintő képernyővel?
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Köszi!
Közben találtam egy Encore-hoz való W8 telepítőt az interneten. Fel is pattant, de aktivációt kér. Nem a BIOS-ból olvassa ki azt, hogy ehhez a géphez adták az OEM licence-t is?
Esetleg van olyan program ami kiolvassa mit kell beírni neki? A Toshiba support mennyire segítőkész?Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Bogyó bá'
nagyúr
Az Aidának én nem tudok hinni - ebben a pillanatban ellenőriztem a kicsi (több mint 5 éves) tabletem akksiját:
- elhasználódás mértéke: 23%
- A valóság viszont az, hogy a felét sem bírja már annak, amit újkorában: 2 órányi pdf-olvasás (könyv) és nyekk. Új korában 5-öt is simán bírt ugyanazokkal a beállításokkal.A frissen feltöltött tablet is azt írja, hogy hátra lévő idő 5ó 40 perc, de nem megy már el 2 óránál többet sajnos. Ebbe is kellene új akku lassan. Kár lenne hagyni megdögleni, mert egyébként nagyon szeretem, jobban mint a "nagyot"
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi + Cellular 1TB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 1TB Space Black - Nano-texture Glass - Bontatlan
- ÚJ, bontatlan iPad 10.gen 64GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Samsung Galaxy s8 ultra!