- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Windows 11
- Batch programozás
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Milyen routert?
- VoIP telefonálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kige91
csendes tag
válasz tjb007 #10798 üzenetére
Aranyos, hogy itt a recovery-ből visszaállítást javasolja, már megtörtént. Továbbá ezeket a scanner progikat is kipróbáltam, miután regisztrálok és fizetek, akkor kijavítja a problémám. Kicsit orosz rulett, mert nem tudom, hogy akkor be tudja-e aktiválni magát a jogtiszta windowsom... Emailben boxolok az eladóval, remélem ők is úgy gondolják, hogy a szervízben töltött idő hozzáadódik a garanciához.
[ Módosította: mukibuci ]
-
tjb007
nagyúr
válasz sbwolf #10797 üzenetére
A Windows XP óta ugyanúgy, ugyanazzal a paranccsal lehet elindítani a rendszerfájl-ellenőrzőt, szóval lehetne akár 2001-es is az a hozzászólás az abban leírtak ugyanúgy helytállóak most is mint 15 évvel ezelőtt. [link]
Amit meg belinkeltél azzal aztán mindent fogsz kapni a toolbaroktól kezdve a reklámokig, csak épp a problémádat nem fogja megoldani (de ha már ránézel az oldalra akkor is lehet látni, hogy kamu).[ Szerkesztve ]
-
sbwolf
aktív tag
válasz kige91 #10793 üzenetére
Az MS szerint. "Ez a hibaüzenet akkor fordulhat elő, ha van néhány sérült rendszer fájlokat a számítógépen."
-
kige91
csendes tag
válasz varmi2 #10794 üzenetére
Egy ilyen baromi nagy LCD tévéről van szó, ami kb 10 éves. Bátyám esküvőjén, gondoltam milyen menő lesz, ha arról megy a kis videó, erre se kép se hang. Aztán már a monitoron se, amin használtam korábban. Csatlakozott amikor rádugtam, de kiírta a monitor, hogy nincs bejövő jel, ezért alszik.
-
kige91
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 7 hónapos Teclast X80HD-m, de csak másfél hónapot tudtam használni! A többit szervízben töltötte, mivel én buta rádugtam egy régi tv-re hdmi-vel. Na az meg is szűntette a hdmi-n a kimenő jelet, de garanciában teljes alaplapcsere történt. Nagy valószínűséggel az X80h lapját kapta meg (szinte semmi különbség). Ezt onnan gyanítom, hogy win10-el küldtem vissza, és win8.1-el kaptam vissza. Továbbá a háttértár felosztása is az x80h-jére hajaz. A legnagyobb bajom az, hogy nem tudom aktiválni a windows-t, még a biosban is egy bizonyos hibakódot ír: 65535 (0xFFFF). Ha valaki esetleg találkozott már ilyennel, és meg is tudta oldani, azt kérném, hogy segítsen nekem megoldani ezt a problémát!
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz makoss #10790 üzenetére
Szerintem egyertelmu:
Chuwin van teljes erteku usb2 es usb3 port is, es van ra dokkolhato kemeny billentyuzet, igy 2in1 geppe alakithato (igaz, ezt kulon kell megvenni kb 40 dollar korul van)
Csak ezek miatt az extrak miatt vennem a chuwit. Hardveresen hasonlo egyebkent.Update: mar 30 korul van csak a bill. Meg kihagytam, hogy van micro hdmi csati is.
[ Szerkesztve ]
>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
abydos
aktív tag
Sziasztok!
A Surface 3/Surface Pro 3-ról mi a véleményetek? Például ha Ebay-en találok egy jó árút és majd kirendelem Japánba magamhoz, akkor nem is lesz rajta olyan nagy áfa. Illetve megbízható eszközök, akár használtan is érdemes lehet belevágni? Nagyon szeretnék rajzolni táblagépre, nyomásérzékeny tollal és jobb alternatívát nem látok, Cube i7-et vettem de vissza is vittem oda ahol vettem, mert alapvetően a következő dolgot nem bírta rendesen kezelni: Streamer gépnek szerettem volna használni.
Youtube-ra twitchre streamelni Open Broadcasterrel és a 0.8 Ghz-es frekvenciája nagyon alacsony volt ehhez. Ha bekapcsolt a turbo akkor kiváló volt, de ezt csak rövid ideig tartotta, aztán visszaugrott 0.8-ra és szaggatott az adás
Szerintetek egy Surface 3 Pro-nál jelentkezhet ilyen gond? Vagy erre inkább egy laptop kelljen nekem?Köszi
[ Szerkesztve ]
VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)
-
s3nsitivity
addikt
Ezek szerint minden Windowsos készülék támogatja az OTG-t?
Nem igazán vagyok otthon benne ,Windowst se nagyon használok .Az SD-nél sajnos nem ennyire egyszerű a helyzet.
Több helyen is olvastam erre problémákat sajnosNa és akkor a fentiék alapján van valami ajánlás esetleg?
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
tlac
nagyúr
válasz s3nsitivity #10787 üzenetére
itt inkább azon van a hangsúly, hogy tudjam kezelni a rádugott eszközöket.
tudsz rá pakolni kb. bármilyen usb-s eszközt, úgy mint egy számítógépre, csak kell egy otg kábel neki
ha több cuccot is akarsz, akkor kelleni egy fog egy aktív usb hub isarra figyelj, hogy ne usb-n keresztül kelljen tölteni a tabletet, mivel akkor nehézkes ha van még rá dugva valamilyen eszköz is
Az SD alapból cserélhető háttér nem tudsz rá telepíteni nekem pedig arra kéne, hogy teljesen tudjam használni.
még sosem próbáltam, de nem értem, hogy miért is lenne bármilyen akadálya, telepítésnél nem a c:\program files-t adod meg, hanem a d:\akármit, nem?
-
s3nsitivity
addikt
Nem fejleszteni csak tesztelni és esetlegesen rendszeren módosítani itt inkább azon van a hangsúly, hogy tudjam kezelni a rádugott eszközöket.
Az SD alapból cserélhető háttér nem tudsz rá telepíteni nekem pedig arra kéne, hogy teljesen tudjam használni.
Van, hogy 1 rendszer több mint 1 gigás és nem akarom mindegyik után törölni.
Persze ez is inkább csak kényelmi dolog de azért plusz volna." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
tlac
nagyúr
válasz s3nsitivity #10785 üzenetére
- Fontos lenne vagy az USB vagy pedig az OTG támogatás, mobil készülékeket szeretnék róla ADB-n és egyéb fejlesztői eszközökön át elérni.
fejleszteni is szeretnél rajta?
oda lehet kevés lesz a 2 giga ram atommalhogy háttértárként és ne SD-ként ismerje fel.
ezt hogy érted? az sd is tárhely
-
s3nsitivity
addikt
Sziasztok!
Windowsos Tabletet keresek és a segítségeteket kérném hozzá.
Pár info:
- Fontos lenne vagy az USB vagy pedig az OTG támogatás, mobil készülékeket szeretnék róla ADB-n és egyéb fejlesztői eszközökön át elérni.
- Tárhely minél több vagy úgy lehessen bővíteni ,hogy háttértárként és ne SD-ként ismerje fel.
- Üzemidő is fontos szempont.
- Nem ragaszkodok az itthoni forgalmazáshoz viszont az EU-s raktár azért legyen.
- Az ára forintban olyan 60e környéke.
- Az pedig plusz pont ha dokkoltatható a készülék de ez nem lényeges.
Ahova most húz a szívem így specifikáció alapján az az Acer One 10 csak ő már szépen átlépi a keretet de valami hasonlót szeretnék.
Remélem tudtok nekem segíteni!
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
LattilaX
tag
Sziasztok milyen windows-os tabletet vegyek kb 60 ezer ft-ért?
én erre gondoltam: Krüger & Matz
Edge 1083 10.1"http://www.hardverker.hu/catalog.php?product_id=495996
milyen a minősége ennek? -
-
cidalain
veterán
válasz cidalain #10781 üzenetére
Hozza kell tennem nem vagyok Teclast promoter. Sajnos egyiket sem tapiztam meg, pusztan a specifikacio alapjan ajanlottam. Ugyanakkor mas kategoriakban a teclast elegge ajanlott, igy gondolom ezeket sem toltak el nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
cidalain
veterán
válasz hroberto #10780 üzenetére
Ez kib...ott draga. Lengyel gyarto (gondolom kinai alapon)
Ha a procibol tudsz engedni, Atom z8500-ra akkor Teclast x16 Pro 270 dollar kornyeken.
Ha nem akkor Teclast x2 pro 350 dollar.
De ha a csucsok csucsat keresed, akkor Teclast x3 pro 450 dollar.Ha mar egyszer "nevenincset" veszek, akkor tegyem azt ugy hogy a jolhangzo, olcsobbikat veszem.
-
hroberto
veterán
Ismeri valaki ezt a tabletet? [link]
Érdemes megvenni? Vagy esetleg valami alternatíva hasonló paraméterekkel?
Köszi!KTM 1290 Super Duke R Gen3, Alfa Romeo Giulia
-
bibi55
tag
Az lehet, mert nem engedtem hogy automatikusan frissítsen. Az lenne a kérdés, hogy meg lehet valahogy tiltani a Win10-nek hogy feltegye a 1511-es update-et? Azzal nekem volt egy olyan problémám anno, hogy a Rendszermegszakítások rendszerfolyamat folyamatosan 20-30% procit evett... Vagy próbáljak ilyen alternatív driver frissítő szoftvereket?
-
bibi55
tag
Sziasztok!
Adott egy Win8.1-es tablet (1gb ram, baytrail cpu, 16 gb háttértár). 8.1-es szépen muzsikál a rendszer, viszont windows 10 telepítése után sokkal lassabbnak tűnik mint a 8.1. Minden drivert megfelelően visszaállítok. Memóriában nem foglal többet a 8.1-nél, CPU terhelésben is minimumon van, de valahogy a GUI lassúnak tűnik. Másik tableten, ami ugyan ezzel a hardverrel szerelt (egy Kiano eszköz), nincs gond a windows sebességével. Próbáltam a legújabb win10 1511-es és korábbi verzióval is.
WimBoot-os telepítőkkel próbáltam, hely miatt. (Egyébként a win10 sima telepítéssel mennyit foglal?)
Ötletek? jelenleg 8.1 van fent.
-
NoMagix
addikt
Basszus, megérkezett a 64GB-os kártyám és rögtön RAW-ba ment át!!!
-
-
tybsen
addikt
Köszi, ez biztatóan hangzik sajnos én nem értek hozzá, úgyhogy egy barátomat kértem meg, remélem meg tudja csinálni. Bár annyira azért nem tűnik bonyolultnak linuxot telepíteni de mivel sosem csináltam még ilyet inkább megkértem őt.
Miix 300 témában köszönöm szépen nektek a segítséget persze jobban örülnek egy ilyen cuccnak mert kisebb és mobilabb meg persze új de megpróbálom egyelőre megcsináltatni ezt a régi laptopot erre a célra.
-
Tim82
félisten
válasz NoMagix #10767 üzenetére
Igen, ugyanis én upgradeltem 8.1-ről a beállítások stb. megtartásával. Hátha ezen múlik (a 8.1-es rendszerről meg van két külön rendszermentésem is).
A billentyűzetet egy Lenovo Thinkpad X220-éval tudom összevetni, ha azt mondom, nem egy szinten vannak, akkor visszafogottan fogalmazok. Viszont amit láttam eddig tablet-fronton, azoknál a Miix sem rosszabb.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz tybsen #10765 üzenetére
Igazából ez a noti erőforrás-igényesebb ablakkezelőkkel is elboldogul szerintem, de az említettek kifejezetten gyorsak lesznek rajta.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
tybsen
addikt
Egy 8 éves acer 7720z az alany, nem is xp hanem vista és intel T3200.
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz tybsen #10763 üzenetére
Nem tudom, mennyire régi laptop, de Xubuntu / Lubuntu / AntiX ha csodát nem is tud művelni, azért használhatóvá tud tenni régi notikat.
-
tybsen
addikt
-
Tim82
félisten
válasz tybsen #10759 üzenetére
Én eléggé, jól bírja üzemidővel, kellemes kézbevenni, a kijelzője jó minőségű (a felbontás meg ízlés kérdése, én nem vagyok fullhádé-fetisiszta telefon-tablet-subnotebook méretben).
Ha Win 10 alatt működne a micro HDMI kimenet, akkor majdnem tökéletes lenne.
A billentyűzete mondjuk vacak, de igazából bármelyik összenyomorított szigetes netbook billentyűzetre ugyanezt mondanám ekkora méretben.
-
tybsen
addikt
Mennyire vagytok egyébként elégedettek a miix 300-zal? 222€-ert 64 illetve 199€-ert van már 32 GB verzió is. Böngészéshez és egy egyszerű háztartási költségvetési (könyvelés) program használatához kellene csak nekem. Gondolom arra oké lehet. Vagy van valami, ami olcsón megfelel erre a célra? Ha nem sikerül megcsináltatni a régi laptopot, lehet, hogy valami ilyesmi eszközt vennék.
-
Tim82
félisten
válasz NoMagix #10752 üzenetére
Megnézem még valamikor tiszta telepítéssel is, hátha úgy működik.
-
pècsimunkás
addikt
Most csak 1 hetet leszek otthon , hagyom ìgy a tabletet . Viszont nyáron kèt ès fèl hetet , akkor lehet felrakom a win10 - et . Lesz időm belakni , tesztelgetni . Ha nem lesz jó a win 10 mèg mindig , akkor lefeljebb újra visszamegy a 8.1 .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
tlac
nagyúr
válasz pècsimunkás #10755 üzenetére
akkor ezt lehet "olcsón" megúsztad
win10-es kérdésedre:
a kezdetek óta jött pár nagyobb frissítés, szóval jobb a helyzet
aztán ez a tabletedtől is függ, hogy kapott-e friss drivereket[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
Egyelőre nem jelentkezik a probléma mióta lefutattam amit mondtál . Ha nem fog jelentkezni , akkor nem csinálom meg a gyári visszaállítást . Ha fog , akkor természetesen megcsinálom . Ha utána is - és ahogy írtad hardver hiba lesz , akkor gariztatom . Januárban vettem 2 év prémiumgaranciával , úgyhogy ráérek várni . Eddig hibátlanul teszi a dolgát a tablet , nem érzem ,azt sem , hogy lassú lenne , vagy akármi probléma lenne .
-
Tim82
félisten
válasz NoMagix #10368 üzenetére
Windows 10-re való upgrade után a Miix 300 nekem sem hajlandó látni a micro HDMI-HDMI adaptert, amit 8.1 alatt gond nélkül kezelt.
-
TomiJordi
tag
sziasztok kene egy kis segitseg neha aszt csinalja a tabletom hogy ha leblokolom es kesob(neha1-2napig nemcsinalja neha meg 1nap 2szor)mar nem reagal a bekapcsologombra de viszont ha megnyomom a alul a windows (erzekelot) akor rezeg egyet de nem jon be kep,csak ugyjon visza a kep ha kikapcsolom es ujrabe milehet a baj valahol valamin alitani kéne?
olympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
-
pècsimunkás
addikt
Lefuttatam amit írtál . 94 kártevőt helyezett karanténba ! Rajta hagyom a gépen a programot , gondolom jól megférnek a McAfee- vel együtt . Most egyszer várok , ha rendben lesz a gépem , hagyom akkor , nem csinálok gyári visszaállítást . Köszi még egyszer !
-
han_lev
senior tag
Üdv!
Tudom, ez nem az a tipikus, ahol ezt megkérdezhetem, de az is jó lenne, ha valaki megjelölné, melyiket topikba kérdezték.
Szóval:
Itt van például ez a cucc.
Tabletem van, de nem vagyok kibékülve ezzel a bt-s billentyűzettel. Szóval kellene alapvetően szövegszerkesztős dolgokhoz egy hordozható ehhez hasonló ultrabook szerű.
Az ultrabookok nekem drágák, de a bytrail procis cuccok elég erősek ahhoz, amire nekem kellMit tudtok erről, illetve mit ajánlatok...
Mondjuk 64 helyet 128 jó lenne. De a kijelző méretben elég a 13"
Ramba 2-4 giga az elég
[ Szerkesztve ]
Poco F5/pro
-
pècsimunkás
addikt
Köszi a választ ! Csütörtökön haza megyek Nèmetországból , otthon megcsinalom . Itt kint csak mobilnetem van , azzal sem spóroltam , mert tudom , hogy pár napot kell csak kihúznom vele . Sd kártya van benne , de előző tabletnèl nem csinált ilyent .
Ha vissza állìtom gyári állapotba , èrdemes lehet frissìteni utánna a win 10- re ? Már frissìtettem , de ment vissza a 8.1 a bugok miatt . Vagy lassan csak kiküszöbölik a win 10 hibáit ?sbwolf : köszi neked is !
-
tlac
nagyúr
válasz pècsimunkás #10740 üzenetére
Egy Malwarebytes Antimalware-t keresést futtathatsz rajta, de vissza kellene totál gyári állapotba állítani a tabletet, mert ha akkor is jelentkezik, akkor hardverhiba.
Ha van benne SD-kártya, azt még kikaphatod, hátha megoldja. -
sbwolf
aktív tag
válasz pècsimunkás #10740 üzenetére
A google szerint minden.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok !
A tabletem hetente többször újraindul , és kiírja, hogy wdf violation a probléma. Mi ez végül is ?
McAfee a vírusirtóm , lefuttatom ,de nem talál semmit . Ha le akarom tölteni amit javasol a gép a wdf violaion ellen,az viszont nem "javasolja" a McAfee. Mi lehet végül is a probléma, de , legfőképpen a megoldás?Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
dudikpal
senior tag
válasz adatfalo #10735 üzenetére
Annyit jelent, hogy kínából hollandiába küldik, onnan hozza a holland posta, ahol nem vámkezelik, cserébe ragasztanak rá egy sárga matricát, hogy a célországban vámolandó.
Ne reménykedj, azok a vámmentes idők már elmúltak
Egyébként meg nem a vám a gáz(~5-10%), hanem az áfa.[ Szerkesztve ]
-
zotyesz66
őstag
-
kovacs65
senior tag
Én egy ilyet vettem: Lenovo ThinkPad 8
4GB, 128GB, 8,3", 1200*1920, IPS, Z3795, SIM foglalat, 64 bit Win 8.1
Elégedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
adatfalo
senior tag
válasz zotyesz66 #10731 üzenetére
Köszi, így legalább már biztos, hogy ha ezek közül választok, akkor a Pro mellett döntök. Amúgy itt van holland raktáros (elvileg), ha jól látom. Innen még sose rendeltem (bár már többször találkoztam az oldallal). Az ára is jónak tűnik (72k), szerintetek?
[ Szerkesztve ]
www.adatfalodesign.hu
-
zotyesz66
őstag
válasz adatfalo #10723 üzenetére
Sokat olvasgattam mostanában a Plus/Pro párosról, és úgy tűnik, hogy a Plus elég problémás egy típus. Teljesítmény gondjai is vannak, mert a memória a hivatalos 1600 MHz helyett csak 1066-on megy, így a grafikus teljesítmény nagyjából az előző generáció szintjén rekedt meg (más gyártóknál megy 1600-on). De a legnagyobb baj az micro SD kezeléssel van, win alatt nem mennek a 32 gigásnál nagyobb kártyák (konkrétan az SD XC szabvánnyal van baja). A Pro-nak nincsenek ilyen gondjai, ott csak a proci szeret throttlingolni ha eléri a 85 fokot. Én a Pro-t venném, de egyre nehezebben elérhető, szerintem EU raktárban most sehol sincs.
Jah, a Pro-hoz van alternatív Android ROM is (Mirek), a gyárihoz képest más világ, állítólag a Plus-hoz is lesz. -
screeny
tag
Sziasztok,
tanácsot szeretnék kérni.
Tabletet szándékozom vásárolni.
Újat/Akár külföldről(figyelembe véve a vámot is)/Általános használatra/kb. 80e értékben/Dual OS lenne szükségem(Android/Win10)/ha lehet magyar nyelven.
Mit javasolnátok?Előre is köszi a tippeket.
-
-
TomiJordi
tag
sziasztok lene meg egy kis problemam.gyorsan merul a tabletom(nokia lumia 2520.32gb)tegnap este levetem 100%volt ma regel mar csak 72%. nem volt kikapcsolva.mar egyhete megvan de edig ilyet nem tapasztaltam ha lezertam a kepernyot vagy alvo alapotban volt nem merult 1%-sem.lehet valahol valamit bealitani?amasik kerdesem tegnap felyezte be a frisiteseket valahol olvastam hogy kb1 hetig frisit es akor lesz kesz ha a start menube meg jelenik a nagyito gomb nekem mar megjelent tegnap.
mikor eloszor bekapcsoltam 15gb szabad helyem volt most mar csak 4,66 milehet az oka?alkalmazasokat amit telepitetem kb1,5gb helyet foglal a tobi hova tunhetet?[ Szerkesztve ]
olympus E-420,LG G4,gitup git2 silver Elnézést a helytelen írásért Slovakia magyarként kicsit nehéz
-
adatfalo
senior tag
Hello!
Érdeklődnék, hogy szerintetek Teclast X98 Plus-nál van-e jelenleg jobb vétel? Vagy most kuponnal a Pro is csak 61k. Elég kevés tárhely maradna így, hogy dual os van rajtuk, de a későbbiekben bővíteném egy 128gb-os sd kártyával. A lényeg, hogy androidra és esetenként windowsra irkálok appokat, amikhez kéne egy eszköz, és örülnék ha nem kéne mindig az 5+ kilós laptopomat cibálnom ide-oda.
Bangood-ról rendszeresen rendelek kis elektronikai alkatrészeket, viszont azt nem tudom, hogy ilyen ár értékben belefuthatok-e vámba, a mérettől nem félek, mert egy jóval nagyobb quadcopter is átjött simán (de az olcsó volt).www.adatfalodesign.hu
-
onlineair
tag
Most olvasom, net szükséges hozzá...akkor nem sok értelme van hogy bent van a sim. Olyan megoldás érdekelne hogy a simet használja, annak az egyenlegét stb mint egy telefonnál... keresgéltem midenfelé de nem találtam infót, ezért gondoltam hátha tudja itt valaki. De csak emiatt nem rakom vissza a 8-at vagy a 8.1-et.
-
onlineair
tag
válasz Tressy #10712 üzenetére
Köszi, de nincs valami "gyári" megoldás, a tab leírása szerint 8.1 alatt lehetett hívni és fogadni is, semmi külön programot nem kellett felrakni, sajnos kipróbálni nem tudtam mert felraktam a 10-et. Ezzel amit írtál tudok a bent lévő sim számával hívást fogadni is, ill smst?
Nem tenném rá, csak eszembe jutott, windows phone rendszer tehető-e tabletre?
-
Tressy
senior tag
OFF
Azt nem ismertem mikor telenor elkezdte kivonni a kártyás 29-et de ez is megfelel.Tavaly óta sikerült 2.2 eurot elkölteni telefonhivásokra.Jó persze nem beszélek sokat de ez 50 forintos percdijjal jóval többre jönne ki,telenor meg szépen öngólt lött mert addig fogalmam sem volt hogy ilyen olcsó a voip igy csak a mobilnetet fizetem már náluk
ON[ Szerkesztve ]
-
Tressy
senior tag
válasz onlineair #10702 üzenetére
Tedd fel a windows marketből ezt [link] szolgáltatónak pedig használd a voipblazert.Tökéletesen müködik mindenféle platformról és 5ft /perc a mobilra(minimális késés van csak) és megadhatod a mobilszámod igy ha telefonálsz erről a saját számod megy ki.Ha feltöltesz amerikai cimet adj meg mert akkor nem kell kifizetned az áfát .Itt vannak az árak [link]
[ Szerkesztve ]
-
TomiJordi
tag
sziasztok nem reg vetem egy nokia lumia 2520 windows RT 8.1 van rajta szeretem volna frisiteni windows 10re de nem lehet az RT miat.lehet séges ez valahogy?
a masik kerdes hogy szeretnek egy setup exe filet telepiteni de azt sem engedi (to find apps for this pc,open the windows store)ezt irjaki kilehetne ezt valahogy játszani a válaszokat előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
-
Vindex
tag
Lehet olyat szabályt vagy valami okosságot kreálni, ami w10 használatakor a kikapcsológomd nem alvásba küldi, hanem csak lekapcsolja a képernyőt? Esetleg van erre valami progi?
[ Szerkesztve ]
-
onlineair
tag
válasz darthsmoke #10703 üzenetére
A "Telefon" alkalmazásra gondolsz? Nem csinál semmit, ha felveszek valakit az később eltűnik listából, a tovább-ra kattintva pedig az jön be hogy a skype nem érhető el. (ami egyébként rendesen működik) De megnéztem, tableten és két asztali gépen is ugyanez a kiírás történik. A különbség hogy sim foglalat csak a tabon van.
-
onlineair
tag
Adott egy windows 10-es tablet, a kérdés hogyan lehet telefonálni vele? Van sim foglalat, megtalálja a hálózatot, kijelzi a telefonszámot stb. De felhívva másik telefonról nem mutat semmit csak kicsöng. A leírás szerint 8.1-en lehet telefonálásra is használni a simmel, de nem jöttem rá 10 alatt mi szükséges még hozzá? Esetleg valami tapasztalat? Most legutóbb leszedte magától az egyik vodás alkalmazást, így már sms-t lehet küldeni, de hívást indítani fogadni továbbra sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- League of Legends
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9+ Wifi 4GB / 64GB, ezüst
- Apple iPad Pro 2020 11" 128Gb (MY232HC/A) , Space Grey 6 hónap Garancia, TÖLTÉSI CIKLUS: 211 Akku:92
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- iPad 10th. 64GB Wifi Mint Az Új/2025.06.11.Apple Gar./Akku 99%/p3986