- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
joiner007
aktív tag
válasz r.levente75 #11662 üzenetére
Milyen tabon frissítenél? Szerintem próbáld meg, ha nem tetszik visszarakod a 8.1-et. Én is ezt tettem 2x volt fent a táblámon a 10, de mindíg visszatérek 8.1 re.
Laptopon én is 10-et használok
-
joiner007
aktív tag
válasz r.levente75 #11640 üzenetére
Attól függ mire használod. Én legingább netezni szoktam metrós explorerben. Fényéveket ver használhatóságban az edgere. Nekem sebességben is jobb a 8.1. Sokkal símább a rendszer, igaz az évfordulós frissítést még nem tettem fel.
-
joiner007
aktív tag
válasz Trialbiker #7376 üzenetére
Jobb alsó sarokban egy kis boríték szerű ikon, gesture nincs hozzá...
-
joiner007
aktív tag
-
joiner007
aktív tag
Így van beállíva. Néha chromeot is használok, de a 8.1-es explorer nagyon tetszett. 8.1 en volt a chromeban ilyen tablet mód szerű valami, az még aránylag jó volt, de ebben az sincs.
peterk
Köszi, lehet, mert nem mindig kéri a pint,de még nem jöttem rá mi alapján váltogatja.
-
joiner007
aktív tag
Nekem Encore-on van olyan lehetőség a gépház/frissítés, visszaállítás menüben, hogy 8.1 visszaállítása. Igaz én frissítéssel tettem fel. Windows.old mappa is megvan.
Ez a pinkód kérés engem is idegesít, nem tudom kikapcsolni. Még lehetőség sincs rá. Laptopomon is win 10 van, és a beállítások szinkronban vannak, azon van menü is a kikapcsolásra. Ki is kapcsoltam. Engem az edge böngésző bugyutasága borít ki.
Ha valakinek van ötlete, hogy lehetne teljes képernyőn böngészni, gesture irányítással, ne tartsa magában. -
joiner007
aktív tag
válasz CsabaTompa #7065 üzenetére
Mekkora szabad helyed volt mikor elkezdted a frissítést?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 8, Space Gray, 128GB!, Wifi, 10.2'' Retina + Hun Apple Billentyűzet
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3985
- Samsung Galaxy Tab S9 makulátlan állapotban
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black/Silver - Bontatlan
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi + Cellular 1TB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 1TB Space Black - Nano-texture Glass - Bontatlan