- Sweet.tv - internetes TV
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Megjött a lenovo miix 310 tablet amit rendeltünk.Tudnátok segíteni hogy hol állítom be azt hogyha a szövegmezőre kattintok akkor automatikusan felugorjon a billentyűzet. (nem a dokkoló )
Jelenleg minden szövegbevitel előtt manuálisan kell felhozni,nem túl kényelmes.Üdv:Viktor
-
-
Viktoár
addikt
Elméletileg itt van hozzá driverpack ezen az oldalon. [link]
Van ott win10-is is de azok angol nyelvűek.
Hogy mi maradt angol? Pár csempe illetve a start menüben jónéhány felirat/program.
Egyszerűbbnek és tisztábbnak találom egy magyar nyelvű win telepítését mint mindent egyesével átállítgatni.
Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Megérkezett a chuwi hi10 tablet amin angol nyelvű volt a win10.Felraktam a magyar nyelvi csomagot de elég sok dolog angol maradt.Sajnos asszonynak nem jó ha pár alkalmazás angol nyelvű így arra gondoltam hogy pendrive-ról felteszek egy magyar nyelvű win10-et.
Fel lehet úgy tenni mint egy asztali gépnél?Usb-ről boot, win10 feltelepít,driverek felrak,öröm és boldogság?
Vagy ennyire nem egyszerű ennél a tabnál?
-
Viktoár
addikt
válasz varmi2 #11445 üzenetére
Valahol olvastam hogy a fém hátlap jelentősen gyengíti a wifi erősségét.
Ez mennyire helytálló a hibook esetében? Inkább bevállalnám a műanyag gépet minthogy cumizzak a wifivel.
Viszont ha nincs ilyen gond akkor jobban megérné a hibook,legalábbis én úgy gondolom.
-
Viktoár
addikt
Urak,ha jól látom akkor a gearbest-en most van chuwi HI-10 az eu raktáron?
Ha igen és megrendelem akkor erre a postaköltségen kívül már nem lesz semmi plusz költség?Megéri ennyiért szerintetek?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Olyan kérdésem van hogy ugye jelenleg egy toshiba encore 8"-os tabletünk van aminek a felbontása 1280x800 pixel. (189 ppi)
Amit kinéztem Chuwi Hi10 pedig 10"-os és 1920x1200 pixel. (224 ppi)
A kérdésem hogy a 10"-os tableten jobban láthatóak az ikonok és feliratok? Asszony szeme már nem a régi ezért érdekelne hogy mennyivel lenne jobb/rosszab számára a 10"-os kijelző.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Olvasgattam a Chuwi Hi 10-ről és írjátok hogy ugyan 4gb ram van benne de csak single channel módban megy. Ez miben (alkalmazások?) és mennyire befolyásolja a sebességét illetve van-e valami összehasonlító teszt a 2gb-os de dual channeles megoldásokkal?
Átlagos felhasználás mellett mennyire érezhető a különbség?
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
válasz ®abstract® #11390 üzenetére
Nekünk jobb lenne a 10 colos verzió.Ilyen sebességű elég lenne mint a toshiba encore 8 csak kell a droid meg a nagyobb kijelző.
-
Viktoár
addikt
válasz #43783936 #11388 üzenetére
Csak egy ötlet volt,hátha... Kiváncsiságból utánanézek majd,de nyílván egyszerűbb új készüléket venni ami megfelel az elvárásoknak..
Mindenképpen menni fog, de idő mire dűlőre jutunk a következő készülékkel.Kitalálni milyen legyen, megrendelni (akár külföldről), esetleg aprón kivárni a megfelelőt...stb Addig legyen használhatóbb számunkra és majd frissítjük 10-re ha már nem kell.
-
-
Viktoár
addikt
válasz #43783936 #11381 üzenetére
Póbáltam win32diskimager-rel,rufus-al de semmi.A bajom hogy egyáltalán nem látja a meghajtót.Tehát nem is ismeri fel hogy rádugtam valamit.Az márcsak a második fázis lenne hogy elindul a boot róla nem?
OTG kábel bedug,elosztó amiben bill és penyó van.A bill világít,tudok lépkedni vele a boot menüben de az usb meghajtónál mindig üres.
Hogyan csináljak hozzá pendrive-ot hogy kizárjam a bootos pendrive hibalehetőségét?
-
Viktoár
addikt
válasz #43783936 #11378 üzenetére
Hát nem találtam olyat hogy 8.1 visszaállítás viszont volt olyan opció hogy alaphelyzetbe állítás.Amit akkor ajánl ha eladásra kerül a gép.Mivel ez a cél ezért ezt választottam.Aztán ha marad a 10 akkor marad a 10.
Bár továbbra sem értem miért nem látja az usb-t a bootmenü.
Ha már 10"-os gépre váltunk mik az ajánlott hardverek, normál felhasználás mellett?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Toshiba encore 8-ra asszony felrakta a win 10-et. Szeretném visszavarázsolni rá a 8.1-et de nincs recovery partíció.Illetve van valami recovery cucc de mindig a 10-et rakja fel.
Hdd recovery-hez meg valami usb-s cuccot kér.
Ha úgy indítom hogy nyomom hangerő gombot (fel) és a bekapcsot akkor bejön a bootmenü.Itt nem lát semilyen pendrive-ot. (3-at próbáltam és két otg kábelt is.)
Hogyan tudnám rávenni hogy bootnál usb-ről tudjam felrakni a rnedszert?
Valami windóz alatti mókolás lehetséges? (flashelés?)
-
Viktoár
addikt
válasz #43783936 #11358 üzenetére
Nem a minőséggel és a sebességgel van gond hanem a mérettel illetve hogy néha jó lenne az android.
10"-os kijezlő lenne az ideális.
Egyébként nem bántuk meg az encore-t,nagyon elégedettek vagyunk/voltunk vele. Mennyiért lehetne tőle megválni?
Nagyhirtelen ezt Chuwi Hi10-et találtam ami 10"-os és van rajta android is.
Árba még bőven belefér csak nem tudom magyar nyelvű-e.Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Tabletet szeretnénk venni mert a jelenlegi (Toshiba Encore WT8-A-102) már nem elégíti ki az elvárásokat.
Ha lehet valami dual boot-os és magyar nyelvű (vagy magyarítható) készüléket szeretnénk.
Tipp vagy ötlet hogy mik jöhetnek szóba mondjuk 70k körül?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Toshiba encore 8 tabletről szeretném a filmet átlőni az lg smart tv-re.A windows saját lejátszója nem teszi át az mkv filmeket.Van megoldás erre a problémára?
-
Viktoár
addikt
Köszi ez jó megoldásnak tűnik.
-
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Frissítettük a toshiba encore tabletet win 10-re.Olyan gondunk van hogy a viber-ben nem ugrik fel automatikusan a virtuális billentyűzet.Ha írunk akkor mindig fel kell hozni majd utána kikapcsolni.
Így nem látható a billentyűzet alatti szövegmező amibe írjuk a szöveget.Van erre valami megoldás? Más programban működik rendesen,felugrik magától.
-
Viktoár
addikt
Ha a 8.1-re frissítéssel teszem fel a win 10-et akkor melyik verziót teszi fel automatikusan? Letöltős oldalon csak N-es verziót találtam,ez baj?
Win 10-es wimboot-os pendrive-ot hogyan lehet csinálni? Toshiba encore-ra szeretném megcsinálni.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Nekünk a toshiba encore-ra még nem jött meg az értesítő. Valamit elrontottunk vagy ennyit kell várnunk?
Nem lehet valahol manuálisan is megkezdeni a frissítést? Azt írja hogy nincs más teendőnk majd értesítenek ha megkezdhetjük a telepítést.Üdv:Viktor
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Ha a toshiba encore WT8-A-102-re szeretném felrakni a win10-et,annak mi a módja? Nem a meglévő 8.1-et szeretném frissíteni/updatelni hanem kompletten egy új rendszert szeretnék telepíteni.(Mint egy asztali számítógépen amikor format c: és a többi. )
-
Viktoár
addikt
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Toshiba WT8-A-102 -re lehet win10-et tenni?A múltkor írt valamit a gép hogy hamarosan elérhető lesz rá.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Van egy toshiba encore 8 tabletem és egy LG LB650V tv-m. Milyen programmal tudom "átlőni" a filmet a tv-re amit tabon indotok el?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Nektek is sokszor frissít a tablet?Nem is az a baj hogy viszonylag sűrűn hanem hogy baromi sokáig.
Baj ha kikapcsolom a frissítéseket?Egyébként végigcsináltam ezt a procedúrát és asszony szerint gyorsabb lett és több a szabad hely is.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Lehet úgy a tabletet (toshiba encore 8) telepíteni mint egy asztali gépet? Tehát fogom a boot-os pendrive-ot,otg-n keresztül rádugom,bebootolok és felrakom a win8.1-et? Persze a meghajtót legyalulnám a telepítővel nullára hogy több hely legyen telepítés után.
-
Viktoár
addikt
válasz TedThomas #1484 üzenetére
Köszi a segítséget,akkor megrendelem azt amit linkeltél mert az már "kitaposott út".
Időnként iszonyatosan belasull a gép,arra van tipped hogy mi lehet? Úgy kezdődött hogy normális használat közben se szó se beszéd újraindult és újraindítás után valamit frissített.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Egy ilyen kártya jó a toshiba encore 8 -hoz mert ennyiért nem drága az itthoni árakhoz képest? [link]
[ Szerkesztve ]
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Asszony valamit elbuherált a Toshiba Encore WT8-A-102 rendszerén és most akadnak a youtube videók valamint sokára tölt be minden kis programot is.
Lehet hogy 1-2 kattintással helyrehozható (ha tudnánk mit kell keresni) de lehet ráférne már egy új rendszer.
Azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet új rendszert feltelepíteni úgy hogy nem a gyári telepítőt használom illetve azt le is törölném mert csak a helyet foglalja.Van erről valami cikk vagy írás ami segít hogy ne rontsam el a telepítést?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Toshiba Encore WT8-A-102 -höz milyen micro SD kártyát javasoltok?Teljesen fogalmatlan vogy a témában,nem tudom milyen technikai adatot kell figyelembe venni a kapacitáson kívül.
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Tegnap megvettem a toshiba encore wt8-a-102 -t és nagy megelégedéssel használja az asszony.
Ma délután észrevett egy szürke pixelhibát a kijelzőn,ezzel lehet valamit kezdeni? Garanciális probléma vagy le kell tojni?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Toshiba Encore WT8-A-102 mennyire használható készülék?Itt esztergomban van 59k-ért tokkal vonóval,androidos készüléket váltana.
-
Viktoár
addikt
Köszi szépen,utánanézek az acer iconia w4 820-nak.
Apróban láttam hasonló árban Lenovo miix 2 -t,ez mennyire ajánlott gép?Jobb vagy rosszabb az acernél?
-
Viktoár
addikt
Sziasztok
Segítséget kérnék windowsos tablet vásárlásához.Magamat szeretném meglepni egy ilyen kis géppel,de azt sem tudom hol kezdjem.Az asszonynak van egy androidos de az a rendszer nekem nem jön be.Tanuló gépnek kellene,de azért ne kelljen hosszú perceket várni egy-egy oldal betöltésére vagy program elindítására.Használt gépet is vennék amin elsajátíthatom a tablet használatát.Van valami 8"-os masina 60k körül ami ajánlható?(vagy olcósóbban? )
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Samsung Galaxy Tab S9 makulátlan állapotban
- Apple iPad Pro 13 Wifi + Cellular 512GB 2024 M4Garanciális
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black/Silver - Bontatlan
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi + Cellular 1TB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 1TB Space Black - Nano-texture Glass - Bontatlan