Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
kozyadam
tag
válasz Fire/SOUL/CD #32294 üzenetére
Köszi a leírást.
Sajnos nem segített, de sikerült megoldani a problémát.Megcsináltam a parancssoros módszerrel a partíciót és kiírta, hogy nem lehet rá telepíteni.
A gond az volt, hogy a BIOS-ban be volt állítva a Secure Boot (ezt a Win8 miatt állítottam be) és mikor nyomtam BIOS reset-et, akkor ezt valamiért nem állította vissza.Úgy kerültem meg ezt a problémát, hogy kikapcsoltam a Legacy Boot opciót, ekkor engedélyezte a Clear All Secure Boot Keys lehetőséget. A kulcsok törlése után bekapcsoltam a Legacy Boot opciót és innentől kezdve alkalmas volt a rendszer, hogy MBR lemezte telepítsek.
Korábban a telepítő magától átalakította a lemezt GPT-re, akármit is szenvedtem vele, hogy MBR legyen.
-
vlevi
nagyúr
válasz Ice&Lime #32295 üzenetére
Az is eleg, ha megvann a telepito lemez.
Amugy pedig, mivel manapsag mar nem igazan van arkulonbseg a cd es a dvd kozott, szerintem mindegy.Azonban a backupnal ugy vettem eszre, vigyazni kell, mert ha a lemezen tobb particio volt, es csak a boot, 100M es a c: volt mentve, akkor nem tudja visszaallitanai. Akinek ssd-n egy particion van a rendszer, es masik meghajton az adatok, annak ez nem problema, de ha pl. Egy 500-as viony volt felparticionalva, akkor abbol gond lehet. Legalabbis nekem volt mar olyan, hogy a win7 system image-t nem sikerult visszatolteni.
-
Ice&Lime
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #32294 üzenetére
a windows 7-es beépített backupjánál a rendszer helyreállító lemez készítésénél gondolom egy bootoló lemezt készít egy kis programmal a lemezre amivel el tud indulni a program és abban kilehet választani a mentett képet, hogy visszaállítsa..
de itt nem elég csak egy sima cd erre a feleadatra, muszály dvd?
ha igen, hogyhogy dvd kell, mert általában az ilyen image backup programoknál az indítólemez max kb 100MB?[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz kozyadam #32292 üzenetére
Ez alapján telepíts. Számos dolog mellett le vagyon írva benne a telepítéskor alkalmazható parancssoros módszer is, ami biztosan MBR-t fog az SSD-re varázsolni.
jakos73
Olyan funkcionalitásokkal nem rendelkezik, mint a linkelt alkalmazások, de alapvető full backup opciót tud természetesen.(a mentett kép csak ugyanarra a meghajtóra állítható vissza, másikra nem)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Ice&Lime
veterán
Akkor ezt egy friss win7 sp1 telepítésnél érdemes csinálni amin még nem tettem fel update-tel semmit, hogy mindent összegyűjtsön ugye?
(#32289) Sub-ZeRo: Olyant tud a win7, mint a 3rd party programok, hogy egy rendszer kép file-t készít és bármikor viiszahívható teljes egészében a c partíciós lementett oprendszer (nem hagy benne semmit sem)?
ilyenekre gondolok Ezt tudja a win7?
Mert én eddig sosem használtam a win7 ilyen backup image dolgait, mindig külső programokat használtam arra, hogy visszahívjam a mentett rendszerképet teljes egészében.[ Szerkesztve ]
-
kozyadam
tag
Sziasztok!
A laptopomban (hp pavilion g6 2240SH) van egy SSD, és sehogyan sem tudom azt elérni, hogy erre az SSD-re MBR-t tegyen a Win7 telepítő.
Ha a javítási parancssorból a diskpart-tal beállítom MBR-re az SSD-t, akkor is telepítés után GPT-t mutat a lemezkezelő.Ezt a leírást használtam.
Hogyan tudom elérni, hogy MBR legyen a boot szektor és ne pedig GPT és szépen feltegye a Win7-et?
Előre is köszönöm!
-
krealon
veterán
"Tesom laptopjaban ki lesz cserelve a vinyo ssd-re, es gondolom elveszik a win restore resz is. Win 7 home premium 64bit van rajta. Kerdes tudok ilyen iso-t leszedni valahonan? "
Jobb fajta notebookokon szokott lenni opcio, amivel lehet a recovery particiobol DVD-t kesziteni, es kesobb a meghibasododtt, kicsrelt, ures HDD-re visszaallitani a gyari allapotot (Lenovo).
-
Lenry
félisten
válasz Ice&Lime #32285 üzenetére
de
a program, amit keresel a WSUS Offline Updater
elindítod, bepipálod, hogy milyen kategóriájú frissítéseket akarsz letölteni, letölti, csinál belőle egy updatert, aztán a frissítendő célgépen csak elindítod, ő meg szépen felpakolgatja az összeset, annyi, hogy néha közben újra kell indítani a gépet, mert vannak egymásra épülő frissítésekGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
nagyúr
válasz Ice&Lime #32288 üzenetére
Egyszerű. Ha mindent felraktál, készíts egy mentést a rendszerről.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
válasz Ice&Lime #32285 üzenetére
Hát van valami update összeszedő program, de én nem tudom a nevét. Esetleg egy costum telepítőt csinálhatsz, ha megvan sp1 és a többit beleintegrálod. Annó az office 2007-et csináltam így meg, működött. Csak utána kell olvasni, annyira nem nehéz megvalósítani.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Ice&Lime
veterán
Ez az update szörnyű.
Tegnap tettem újra a 7-et (eredeti és sp1) és egyből mentem update-ra, elszórakozott vele 2 óra 10 percet.
Majd újraindítottam és megint megnéztem hátha van ill. maradt még valami, hát nem megint talált 200-300 megányit...Na mondom ebből elég, nem fogok itt egész nap frissítgetni, ezért azt már kihagytam.Nem tudja valaki mikor jön ki az sp2, hogy ezt egyszerűbben és gyorsabban ki lehessen vele hagyni?
Jó lenne már egy letölthető sp2 csomag amiben minden benne van. -
sanzi89
addikt
Nem tudja valaki véletlenül, hogy melyik jelenleg a legolcsóbb, dobozos, most is kapható Windows oprendszer?
Én eddig ezt találtam: Windows 7 Home Premium Full GFC-00136 31.900Ft[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
törölt tag
Üdv!!
win 7 betölt, full fehér minden ctrl alt del billre bejön a menü, rányomok a feladatkezelőre de visszadob a fehér semmibe.
Vírusitrtó nélkül használták a gépet.
Csökkentett módban azonnal újraindul
Mit tudok tenni ? -
King Unique
titán
Lenovo notimon fent vannak win 7-es driverek, de látom egyik másikból van újabb [link]. Amik win 8 /8.1-hez vannak azok spec arra készültek és nem jók 7-esre, v csak annyi a különbség, h újabbak, magasabb a verziószám és akár fel lehet pakolni
De egy-egy újabb 8-as driver nem okozna kavarodást, hibát stb. v inkább hagyjam a fenébe,max máshogyam, máshonnan frissítsem ?[ Szerkesztve ]
-
JSaN
addikt
válasz qqcqqc #32277 üzenetére
Hat nem tudom a laptop meg angliaba van majd haza jonnek akkor latom meg, de nem tervezunk semmi klonozast. A win mar menthetetlen szemetes, recovery-t sem akarunk. Tiszta telepitest szeretnenk es ezert gondoltam legegyszerubben egy iso-t lekapok es mehet majd az instal.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
JSaN
addikt
Udv
Tesom laptopjaban ki lesz cserelve a vinyo ssd-re, es gondolom elveszik a win restore resz is. Win 7 home premium 64bit van rajta. Kerdes tudok ilyen iso-t leszedni valahonan? Laptop aljan matrica serial ot van, es igy ujra telepitenem?Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
föccer
nagyúr
Elképzelhető, mert a különböző verziók különböző szolgáltatásokat tartalmaznak, így indításnál több/kevesebbet kell elindítani. Viszont nem gondolom, hogy ez számottevő különbséget okozna.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
xcds
őstag
Sziasztok!
A különböző win7 verziók között lehet eltérés a boot időben? Tehát egy home prémium gyorsabban bootol-e be ugyanazon a gépen, mint egy ultimate.[ Szerkesztve ]
-
izomhod
őstag
sziasztok
mit kell beállítani, hogy win7 alatt total commanderben törlésnél és áthelyezásnél ne kérdezzem rá 5x a gép, hogy tényleg törölni akarom-e a fájlokat?
köszi
-
vlevi
nagyúr
válasz Daywalkerke #32269 üzenetére
Win7-ben ketfele backup van. Az egyik a system image backup, ami particiokat ment egyazegyben. A masik a file mentes, ott te adhatod meg, hogy mely konyvtarakat mentse.
-
föccer
nagyúr
válasz Daywalkerke #32269 üzenetére
Nem, csak a rendszer fájlokat, a registry fájlokat és a telepített szoftvereket, drivereket szedi le. Van neki egy olyan opciója is, hogy bizonyos tipusú fájlokat külön-külön vissza lehet állítani vele az előző verzióra/állapotra.
A NG az pediglen készít egy másolatot a megható aktuális állapotáról és azt másolja vissza, ha arról van szó.
üdv, föccer
[ Szerkesztve ]
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Daywalkerke
aktív tag
Mennyire megfelelő és megbízható a Win7 saját backup progija? Mert eddig WinXP-n Norton Ghost-ot használtam, de most az új Win7-et(home premium, dobozos) már egy SSD-re fogom rakni és fogalmam sincs, hogy a Win7 saját backup-ja mennyire megbízható.
Norton Ghost akkor volt hasznos ha véletlenül becsúszott valamilyen vírus, de a Win7 backup progiról nem tudom, hogy ilyen tekintetben mennyire megbízható, mert a Microsoft oldalán olvasom, hogy a visszaállításhoz még a gépet sem kell újraindítani, de ezek szerint ilyenkor teljesen törli az addigi rendszert és a régebbit teszi a helyére(mint a Norton Ghost)?[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz #85154688 #32266 üzenetére
Semmit, mert a win7 telepítője megcsinálja a particionálást is.
A partíciók külön létrehozása nagyobb HDD-k esetén érdekes, hogy ne az egész 1TB legyen a rendszer, hanem abból csak százegynéhány giga, mert ilyen esetben egy rendszer újratelepítésnél az adatok nem vesznek el. De egy 120-as SSD-ből (saját véleményem szerint) nem nagyon érdemes lecsípni rendszer és külön adat partíciónak. De ha valaki szigorúan minden adatot átpakol a második partícióra, akkor érdemes lehet még azt is. Csak annyira nem egyértelmű, mint a sokszág gigás, terás vinyóknál. -
törölt tag
Sziasztok.Tegnap beszereltem az új SSD-m a gépbe.120Gb-os SSD-ről van szó) Amikor telepítettem rá fel a win7-et akkor csak a win 7 telepítőjével csak formáztam az SSD-t viszont nem particionáltam.Ez okozhat valamilyen gondot?Köszi előre is...
-
Grave_444
nagyúr
Telefonos aktiválással sikerült megcsinálni, hiába laptophoz való OEM windows volt.
Köszi a segítséget. -
peti_s
addikt
Nálam 7-8 perc volt míg betöltött a W7 DVD, majd fél perc alatt rájött a javítási cucc h vmi nem stimmel, majd 1 órát akarta javítani sikertelenül. Újra elindítotam, kb u.ez lett a vége, 4 óra szarakodás után meguntam, akkor írtam ide. Csökkentett módban sem indult, így igazán érdekes volt. Visszaállítást nem használok, hanem néhanapján ha eszembe jut lementem az SSD-ről a W7-m. Még korábban volt több negatív tapasztalatom a visszaállítással, azóta kerülöm. Csökkentett módban indult a géped?
-
Đusty
addikt
válasz peti_s #32261 üzenetére
Meddig tart egy rendszervisszaállítás egy pár nappal korábbi pontra ha max 2 valami lett közbe feltelepítve? XP végzett pár perc alatt win7 órák alatt sem, nyílván valami más a gomd csak nem tudom mi. Van neki elég hely engedélyezve az ssd-n. Tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
-
Carasc0
őstag
Sziasztok!
Egy SSD-vel kapcsolatos cikkben olvastam, hogy ha Enterprise verziójú Windows 7-em van, akkor partícionáláskor nem hoz létre 100MB-os rendszerpartíciót ha épp telepíteni akarom rendszert. Ez igaz?
Előre is hálás köszönet a gyors válaszért.
[ Szerkesztve ]
Gondolkodj globálisan és tegyél lokálisan!
-
-
nagyúr
válasz Grave_444 #32251 üzenetére
Itt olvashatsz róla. Értelemszerűen, ha nem sikerül az aktiválás bármelyik probléma okán, azt az eladóval szükséges egyeztetned. Feltételezem nem kaptál és így nem adtál a termék mellé számlát, szerződést, márpedig így nehéz reklamálni bárhol is. Más kérdés, hogy számla nélkül nem szokás aktiválandó, felhasználói fiókot tartalmazó szoftvert másodkézből vásárolni.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
Hogy tudom meg nézni azt win7-en esetleg 8-on is hogy valaki jogtalanul rajta van a wifi hálózatomon?
-
vlevi
nagyúr
"cserébe kétnaponta jelez ez a sz.r"
Hiába van, bekapcsolva az automatikus frissítés (nekem be van), két-háromhetente így is nyivákol ez a vacak, narancssárga az ikonja, hogy futassak már egy frissítést, ellenőrzést. Hábakker, futtassál, hagyjálmárengembékénezzel. De csak nem hagy békén. -
DS39
nagyúr
válasz semetka #32244 üzenetére
nem kell beletörődni, ki lehet kapcsolni a Defendert, helyette felteszel egy tisztességes vírus/spyware/malware-irtót, ami automatikusan képes frissíteni magát, és nincs gond
a Defender is képes lenne erre, ha automatikusra van állítva az Win Update, de ha az ember szeretné tudni mi is megy fel a frissítő keddek során, akkor ezt nem használja, cserébe kétnaponta jelez ez a sz.r
-
Dictator^
veterán
Ezek mit lehetnek? Utánanéztem de semmi érdemlegeset nem találtam, csak annyit, hogy kapcsoljam ki a turbo módot, meg minden OC-t vegyek vissza, és nézzem meg úgy.
De nincs se OC se turbó mód.A fatal hardware error has occurred.
Reported by component: Processor Core
Error Source: Machine Check Exception
Error Type: Internal Timer Error
Processor ID: 0The details view of this entry contains further information.
Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
brd
nagyúr
válasz peti_s #32238 üzenetére
Az AHCI mód időközben nem lett átállítva a BIOS/UEFI beállításokban? A hiba a háttértároló-vezérlő driverével kapcsolatos, azt jelenti, hogy a rendelkezésre álló drivereket betöltve nem éri el a rendszert tartalmazó háttértárat. Vagy hiányzik a drivere (AHCI mód át lett állítva), vagy létezik, de sérült a file, ill. a registry-bejegyzése.
The only real valuable thing is intuition.
-
semetka
őstag
Az miért van hogy van 1 update amit ha felrakok azt egy pár nap múlva újra felajánlja? Ezt játszom már fél éve.
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
peti_s
addikt
Üdv. Szabálytalanul lett leállítva a gépem, azóta nem hajlandó indulni a W7. Lemez be, javítási cucc nem tudja megoldani a gondot. Csökkentett módban nem indul. Mit lehetne tenni? Természetesen hardveres károsodás nem történt, hardverváltozás szintén nem történt.
[ Szerkesztve ]
-
Grave_444
nagyúr
Hello!
Valaki tudna segíteni? Most adtam el egy Windows 7 HP 64Bit-et.
Telepítésnél hibát ír ki : A windows nem aktiválható ezen a gépen (KÓD: 0xC004C008) ""A KMS-állomáskulcsokkal max. 10 alkalommal hajtható végre aktiválás 6 különböző szgépen. További aktiváláshoz az MS aktiválási központot keresse!
Nem értem, az előző tulaja azt állította bármilyen másik gépre feltehető, én nem használtam.
Mi a teendő ilyenkor? Lehetséges hogy az előző gazdája mégsem törölte a gépéről? -
LonGleY
veterán
válasz realist #32231 üzenetére
Backup automatically when files change
Ezt csak az SE és Pro tudja. Itt van az összehasonlító táblázat. És ami még jól jöhet a pontos szinkronizáláshoz, szintén csak a fizetős verziók tudják:
Detect changes in file and folder name case and optionally correct them (a kis- és nagybetűk közti változásokat is áttolja, ha beállítod)
Eredetileg is ezért írtam a Pro-t. A másik kettővel próbálkoznék, ha ingyenes megoldásban gondolkodsz.
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz Dj.Gábor #32233 üzenetére
A Windows 7-ről induló vagy Windows 8.1 Preview-t használók már nem ennyire szerencsések, mindkét rendszerre szűz rendszerként települ a végleges 8.1, vagyis újra kell húzni az összes alkamazásunkat. Első esetben van azért kiskapu, ha előbb Windows 8-ra frissítünk, majd arról Windows 8.1-re, akkor megtarthatjuk az alkalmazásokat-beállításokat-adatokat, egyébként a háromból csak az utóbbi kettőt.
forrás: hwsw.hu -
Dj.Gábor
csendes tag
Ááá . Ezt nemhiszem el,. azt irja,hogy már telepitve van ,shogy megvan minden ami kell. de ez nemigyvan. S még aza baj,hogy nemtalaltam ISO fájlba a végleges win8.1 változatát se 64 és se 32 bitesbe. Léci segitsen valaki,aki tud
-
Dj.Gábor
csendes tag
válasz Winnie The P #32223 üzenetére
Akkor megpróbálnád belinkelni egyenest a letöltő linkjét annak az exének?
-
Ice&Lime
veterán
válasz Winnie The P #32222 üzenetére
Köszi a választ és a forrást is.
Tehát akkor mind a két verzióra jogosít. -
Winnie The P
őstag
válasz Dj.Gábor #32221 üzenetére
Én ha rányomok a kék gombra "frissítés most"-ra akkor beugrik egy letöltő ablak, ami a WindowsUpgradeAssistant.exe fájl töltené le. Persze nekem win7-em van.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
Dj.Gábor
csendes tag
válasz Winnie The P #32219 üzenetére
Érdekes,nekem ez jön ki,ha ráklikkelek [link]
-
Ice&Lime
veterán
Két kérdésem lenne.
A géphez vásárolt Windows 7 matricán hogyhogy nincs rajta, hogy x64 vagy x86?
Csak simán Windows 7 OA van rajta.
És mit jelent ez (lehet használni rajta mind a két verziót)?A másik kérdésem, hogy mit jelent pontosan mellette az OA?
-
Dj.Gábor
csendes tag
válasz Winnie The P #32217 üzenetére
Köszi,de itt hol,és hogyan kell letölteni?
-
Dj.Gábor
csendes tag
Sziasztok
Nos ma már 18.-ika van. Valaki már tud valamit,hogy honnan tölthető le a tegnap kijött végleges Win 8.1 ? Ha igen, akor segitsetek,hogy honnan tölthető le,előre is köszi a segitséget mindenkinek[ Szerkesztve ]
-
realist
őstag
Win7 alatt van 3 HDD-m. Ezek között van két darab adat tárolásra használt disk és egy külön a rendszernek.
Az adattárolásra használt egyik disken van pár fontosabb könyvtár (kb. 100 gb adattal) amit folyamatosan szeretnék klónozni a másik diskre (tehát a módosítás lehetőség szerint azonnal jelenjen meg mindkét helyen). Amennyiben úgy egyszerűbb csinálhatok mindkét disken erre a célra 1-1 külön partíciót.Milyen alkalmazást (esetleg win7 alatt lévő megoldást) javasoltok ehhez?
Kösz a visszajelzéseket előre is!
-
törölt tag
válasz Daywalkerke #32212 üzenetére
Megváltoztatod a témát klasszikus windowsra és akkor ilyen lesz:
[link]Szerk.: Bocsi, rossz embernek válaszoltam..
[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Daywalkerke #32212 üzenetére
Win7-en érdemes adni egy esélyt a start menünek, nagyon sokat fejlődött XP óta. Például, hogy csak két apróságot említsek róla. Az egyik, hogy a gyakrabban használt alkalmazásokat még akkor is kirakja a start menü elejére, ha nincs kitűzve. A másik, pedig a keresés. Érdemes hozzászokni, mert majdnem mindent megtalál. Word doksikat, emaileket, progikat, szóval nagyon jó. Az XP start menüje néhány éves használat és telepítgetés, uninstall után egy átláthatatlan kutyulék. Igaz, a win7 start menüje is az, csak éppen a keresés, és az előre kirakott progik miatt szinte soha nem kell annyira bemenni a win7 start menü mélyére.
-
Daywalkerke
aktív tag
Köszi a válaszokat, de én a Win7 alatt a régi klasszikus Start menü( itt egy kép róla: classic start winxp nézetet szeretném csak visszaállítani, és eddig csak a Classic shell progit ismertem, de ez amit te írtál semmiképp nem jó mert én csak freeware progikat keresek, de azért kösz.
[ Szerkesztve ]
-
kispx
addikt
válasz Daywalkerke #32210 üzenetére
1)
Bizonyára erre gondolhatsz: [link]
De nem kevered véletlenül a 8-as rendszerrel, arra szoktak start menüt keresni.2)
Tarsd meg a Comodot.
Miért lennének kompatibilitási problémák a noddal? Már a 8.1-gyel is kompatibilis. Természetesen nem a 0.1-es verziót kell használni.[ Szerkesztve ]
-
Daywalkerke
aktív tag
A hétvégén váltok a PC-n és a laptopomon WinXP-ről Win7-re(pedig még maradtam volna XP-n, de sajna support jövő áprilisba lejár rá) és ezzel kapcsolatban lenne pár kérdésem:
1.Ha a klasszikus start menü-t szeretném Win7 alatt is használni akkor melyik(freeware) progit ajánljátok? Olvastam róla, hogy van több is ezért érdeklődöm.
2.Win7 tűzfallal kapcsolatban érdeklődnék, hogy érdemes erre hagyatkozni vagy ha eddig WinXP alatt Comodo firewall-t használtam akkor inkább azt tartsam meg Win7 alatt is?Egyáltalán mennyire jó a customizáció a Win7 tűzfalon? Antivírusból NOD32-t használtam eddig WinXP-n a Comodo firewall mellé ez szerintetek a Win7-nél is jó párosítás lesz? A NOD32-vel Win7 alatt nincsen már kompatibilitási gond(kérdezem ezt természetesen azoktól akik használják)?
Köszi előre is aki válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
Csontikka
aktív tag
válasz Mattey #32186 üzenetére
a rövid válasz, NE tiltsd le!
A virtuális memória nem azért van, hogy ha "elfogy a fizikai memória, akkor kiírja a vinyóra a többit a rendszer", mint ahogy a legtöbb ember gondolja. Ha érdekel a téma akkor olvass utána, ha nem akkor pedig szerintem hagyd a beállítást alapértelmezetten, ami a legtöbb esetben megfelelő.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest