Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz tankal #24196 üzenetére
64 bit.
Lehet, hogy 2 giga rammal picikét gyengébben muzsikál, mint a 32 bites, mert talán több memória kell neki, de ha 4G RAM van, akkor már érdemes, 4 fölött pedig kötelező.
Szerencsére már a Win7-el elmúlt az az időszak, amikor a 64 bites verzióval bajok lennének. Ritkán előfordul, hogy valami nagyon egzotikus hardver, vagy szoftvernek baja van, de általában kiderül, hogy nem a 64 bittel, hanem inkább a win7-el van baja, mert XP-nél tovább nem működik. De ez nagyon ritka. -
tankal
tag
Sziasztok!
Szerintetek melyik verzíót érdemes megvenni Home ,Pro,Ultimate és x86 vagy x64 ha ssd-en lesz a rendszer?
Előre is kösz a tanácsot![ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Attix82
addikt
Gyors kérdés:
Win 7 OEM kivitelhez szükséges + hardware ,hogy elfogadott eredetinek számítson?
-
muszty
tag
válasz PumpkinSeed #24183 üzenetére
A C-t formáztam le amin a rendszer volt. Valami hack akar lenni ez?
Amúgy a forrásnál azt írja, hogy "WMI"... A google szerint ez a "Windows Management Instrumentation"[ Szerkesztve ]
-
muszty
tag
Üdv!
Szerintetek ez mi a rák lehet?
"Event filter with query "SELECT * FROM __InstanceModificationEvent WITHIN 60 WHERE TargetInstance ISA "Win32_Processor" AND TargetInstance.LoadPercentage > 99" could not be reactivated in namespace "//./root/CIMV2" because of error 0x80041003. Events cannot be delivered through this filter until the problem is corrected."
Ma reggel volt egy kékhalál és ezt találtam a rendszernaplóban. Újra tettem a windows-t de még mindig kiírja a naplóban. A konfig amúgy teljes új, 2 hete sincs meg.
[ Szerkesztve ]
-
PumpkinSeed
addikt
válasz patroly61 #24176 üzenetére
Szerintem, nézz meg a feladatkezelőben futó állományokat. Ugyanis ha mindig ezt kapod akkor valaminek folyamatosan figyelni-e kell azt, hogy te miket látogatsz, szval folyamatosan futnia kell. Ha találsz valami gyanúsat akkor azt letiltod és akkor elvben menni fog, de ha nem találod meg, vagy letiltasz valamit és nem megy akkor jöhet egy mbam keresés, mert az biztos megtalálja. Az mbam-nak pedig van 30 napos trial verziója amit erre pont el is használhatja. mbam
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
MODERÁTOR
Hello!
Azt valahol ki lehet kapcsolni, hogy az utoljára indított alkalmazás bekerüljön a start menübe?
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
nagyúr
válasz jocek91 #24163 üzenetére
Miért kel ilyen fost felrakni? Virtual clone drive. Annál jobb nincs.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
pckownz
őstag
Sziasztok.
Dell Inspiron n5110.
A hiba a következő:
A vga driver nem rakja vissza a GMA-t szolgálatba, folyamat a GT525M pörög.
Ma csinálja előszőr, és az svchost.exe az ami igényli a dedikált vga-t... Valami ötlet, hogy miért?Ha frissíteni akarom a drivert akkor nvidia update components működése leállt hibaüzenettel elszáll az egész progi. Ebből kifolyólag hajnali fél3kor nem jut eszembe más, ahol megnézhetném a driver verzióját.
-
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #24166 üzenetére
Igen közben írt akitől vettem, hogy nem volt WHQL biztos a gyári verzió, csak az újak azok, erre meg no comment
-
félisten
válasz szabonagyur #24164 üzenetére
Erre mit mondjak? Akkor is az író volt a ludas.
Örülök, hogy ennyivel meg lehetett oldani a problémát.Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #24130 üzenetére
Szia
A probléma úgy fest megoldva Indulás előtt kb 15 perccel jutott eszembe és mindent vagy semmi alapon csináltam egy firmware frissítést az írón, 02-ről 07-re frissült és azóta jó, visszaállt a megszokott teljesítmény is, és amit eddig nem csinált Intel Rapid alatt kiírja a sorozatszámát is az írónak ami eddig kérdőjelek voltak.
Köszi szépen még egyszer a segítségedet
-
jocek91
aktív tag
Üdv. Feltelepítettem deamon tools lite-ot utána egyből engedélyztem neki a restartot. Bootolásnál viszont egyből az automatikus javítást hozza be, ha normál inditást választom akkor újra indul a gép és megint be adja az auto javítást. Próbáltam korábbi állapot vissza állítását az szépen lefut ki írja, hogy sikeres volt ezután ugye kötelező resi és megint az auto javítást hozza be. Ezután próbáltam újra telepíteni a wint de egy hiba kódot ír ki hogy nem tudja telepíteni a rendszert. valaki egyéb ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
Mustármag
őstag
Sziasztok
Úgy vettem anno a számítógépemet hogy kaptam hozzá egy Windows7 Home Premiumot (átlátszó fehér vékonyított dvd tokban eredeti DVD-vel, ház oldalán a matricával) azt mondták csak erre a számítógépre rakhatom fel.
Az lenne a kérdésem hogy ha gépet fejlesztek és a mostani hardverek mennek akkor az úja konfigra fel tudom majd telepíteni? -
PumpkinSeed
addikt
válasz neszoljalbe #24152 üzenetére
Szerintem, ha ilyet akarsz akkor ne töröld le az alaplapit hanem, be az új lap, és ha szerencséd van akkor Win7 felismeri, bár okosak ezek a Win-ek. Addig ne töröld le a régi alaplapit ameddig az újat teljesen fel nem raktad, mert akkor problémák lehetnek. Nekem pl nem ismerte fel, és még azután több probléma is volt, tényleg alaplap függő ez.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
brd
nagyúr
válasz Speeedfire #24154 üzenetére
Ha szerencséd van, és a partíció végén nincs adat, akkor a beépített lemezkezelővel is meg tudod csinálni, csökkentsd le a méretét a mostani partíciónak, igaz, kicsit M$-os beteg logika szerint működik, mert csökkentésnél nem azt mondod meg, hogy mekkora legyen, hanem, hogy mennyivel óhajtod csökkenteni. (Ha van a partíció végén adat, akkor egy partíciókezelő programot kell szerválnod, és azzal megcsinálni, pl. EaseUS® Partition Master Home Edition.) Aztán az üres részre tudsz készíteni partíciót. Ha összesen 3-nál több partíciót lenne, akkor vigyázz, mert ha a Lenovosból csinál logikait (ez kell ahhoz, hogy 4+ partíció lehessen, legalábbis MBR-nél, és ez akkor fordulhat elő, ha a Lenovos partíció az újonnan létrehozni kívánt után van), akkor elveszhet a helyreállítás lehetősége!
The only real valuable thing is intuition.
-
Speeedfire
félisten
Ismét egy kis lenovo-s gondom lenne.
Havernak van egy lenovo laposa oem win7-essel. Kérdésem az lenne, hogy lehetne felpartícionálni az első meghajtót 2 részre? A múltkor nem engedte meg, csak ha a lenovo meghajtót töröltem. A win telepítőt nem szívesen törölném le.Fotóim https://fb.com/toth.szabolcs.art || IG: http://instagram.com/_tothszabolcs_ || Weblapom http://szabolcs-toth.com
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz neszoljalbe #24149 üzenetére
Szerintem meg lehet úszni. Én 2 hete H61-ről váltottam Z77-re, azóta is stabilan megy... ...nem akarnám a jó kis méregdrága OEM Win7-emet bebukni.
(#24152) neszoljalbe: semmit nem csináltam, új alaplap be, gép indít. Talált pár "új hardvert", ahhoz kapott új drivereket és csók. 2 hete nyektetem a gépet, minden addigi programom (a játékok is) biba mentesen futnak. A Windows "Genuine" jelzést ad. Azt nem tudom viszont, hogyha újra kell telepítenem, akkor mi lesz. Nem szeretnék új Win-t venni....
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
neszoljalbe
csendes tag
válasz PumpkinSeed #24148 üzenetére
Igen , újraolvastam , és javítottam . Ha lehet nem szeretném újrarakni .
-
PumpkinSeed
addikt
válasz neszoljalbe #24147 üzenetére
Most akkor újra szeretnéd telepíteni vagy nem? Mert nem derült ki számomra érthetően a hsz-ből.
De viszont azt tudni érdemes, hogy egy alaplap cserénél erősen ajánlott az újratelepítés, ha jól és stabilan működő rendszert szeretnél.
-
neszoljalbe
csendes tag
Sziasztok !
Biztos le volt írva már sokszor , de nem találom . Alaplapot szeretnék cserélni p67->z77 és azt szeretném megtudni , hogy ezt Windows újrarakás nélkül meg lehet e oldani ? Windows 7 Professional 64bit . Persze , hogy minden telepített program fusson ugyan úgy . Ha igen , hogy ? A windows és a fontosabb progik egy sata 3 as SSD-n vannak , csomó más dolog meg egy másik sata 3 as HDD-n . Ha valaki segítene itt vagy privátban megköszönném !
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz olivera88 #24139 üzenetére
Alul nyomj rá a "minden program mutatása" (vagy valami ilyesmi lehet magyarul) gombra, ekkor sem látszódik? (Egyébként sajnos a beépített feladatkezelő által mutatott adatok még a korábbinál is messzebb állnak a valóságtól, legfeljebb iránymutatásra jók.)
The only real valuable thing is intuition.
-
olivera88
veterán
Hol lehet megnézni h melyik program mennyire használja a CPU-t és RAM-ot? A futó folyamatok megtekintésénél kellene h legyen úgy tudom, de nem mutatja , nem tudom miért.
[ Szerkesztve ]
LG Velvet 5G Android 11 - Windows 10 Pro x64 & Debian 11 Bullseye - WoWS unsinkable_sam_
-
HENE
aktív tag
válasz PumpkinSeed #24136 üzenetére
Nem tudom, hogy a jogosultságok függenek-e az elérés módjától (hálózat). Ugyanarról a gépről van szó, ugyanarról a fiókról. Beszéltem az egyik rendszergazdával. Azért vagyok most itt.
-
PumpkinSeed
addikt
Nem lehetséges, hogy a munkahelyi hálózaton másféle jogosultságok vannak kiosztva neked? Meg kellene kérdezned a helyi rendszergazdát, hogy milyen jogosultságokkal rendelkezel te azon a hálózaton.
-
HENE
aktív tag
válasz PumpkinSeed #24134 üzenetére
Ha notival a céges hálón vagyok, akkor nem kéri. Ha mobilneten vagy otthon wifin, akkor kéri a hitelesítést. (akkor is AD-s fiókba lépek be)
-
HENE
aktív tag
Sziasztok!
Lehet, hogy nem jó helyen teszem fel, de hátha van szakember, aki tud válaszolni.
Van egy céges notebookom, ami be van léptetve az AD-ba. Ha külső hálózaton vagyok, az Outlook kéri a felhasználónevet és jelszót (le van mentve, csak okézni kell). Ez mitől lehet? Céges hálón nincs ilyen.
Van valami ötletetek a megoldásra? -
félisten
De jó Akkor mehetek garanciális cserére.
-
PumpkinSeed
addikt
Hol lehetne beállítani azt, hogy ha a VGA-ba bedugok egy HDMI-t akkor is a főképernyő a DVI kimeneten maradjon?
-
félisten
válasz szabonagyur #24129 üzenetére
Igen, csak ezt kellett volna korábban/legelőször is írnod, mivel ha van egy stabil gép, majd belekerül valami új hardver és azt követően BSOD-k figyelnek be, akkor elég egyértelműen beazonosítható a hiba forrása, lévén az új eszköz okozza... (pláne, ha az új eszköz nélkül meg minden rendben van újra)
Én itt nem látok okot arra, hogy SSD nélkül meg stb próbálkozz, mert szinte biztosan az író a hiba forrása.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #24128 üzenetére
SZeptember óta tökéletesen ment a konfig múlt hét péntekig, akkor vettem az írót újonnan. Előtte egy kék halál annyi nem volt soha. A gépben mindent újként vettem meg, használva napi szinten hétfőtől péntekig 1-2 órát, hétvégén pedig napi 24 órát megy a gép. Hát remélem csak az író kuka.... :/
Tápkábel próbához szereznem kellesz átalakítót mivel sata tápbábel csak 3 van a tápon. Adat kábeleket már cserélgettem, de ha lesz időm szétszedek mindent és kipróbálok minden verziót, akár az SSD nélkülit is.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz szabonagyur #24127 üzenetére
Hibás az elektronika és "visszabeszél" a vezérlőnek vagy rosszabb esetben -igaz ez elég ritka- a tápnak, előbbi esetben a vezérlő sérülhet, utóbbiban bármi a gépben.
Ha író nélkül semmi gond sem jelentkezik hosszabb távon sem, akkor kukázható az író (előtte másik adat- és tápkábellel is próbálkozz)Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #24126 üzenetére
És ezt hogyan lehetne kiszűrni? Másrészt eddig szeptember óta hibátlan a gépe, csak most, hogy megvettem az írót bele jött elő. Van egy érzésem, hogy az új író a hibás...
A BSOD meg igen előjön, elszámol alul 100ig és újra is indul a gép, utána megy tovább. Kivettem most az írót kíváncsi leszek, hogy előjön e így is. Éjszaka úgy jött elő, hogy külső vinyóról másoltam a belsőre kb. 400 gigát és reggel vettem észre, hogy a gép újraindult és 15-20 gigát tudott csak átmásolni.
Reggel kivettem az írót, elindítottam a másolást és azóta is megy, lassan be is fejezi. Csak nem értem az író, hogy jött ide.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz szabonagyur #24125 üzenetére
Akkor jó eséllyel nem is szoftveres a gond, hanem hardveres... (pl az olyan BSOD-k, amik csak úgy felvillannak és azonnal áll le/indul újra a gép, és elemezve a dump fájlt szinte minden rendszermodul érintet, az szinte biztosan hardveres gond, tipikusan a CPU)
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #24101 üzenetére
Szia
Tegnap végig próbáltam minden lehetséges verziót amit mondtál, voltak új windowsok is, de különböző helyzetben kék halált dobtak. Volt olyan is, hogy csak magára hagytam a rendszert és akkor is. Most lehúzta róla az írót és kíváncsi vagyok mit fog produkálni. Sajnos csere írom nincsen, meg déltől 2 hétig nem is nagyon leszek a gép közelében.
-
zoli62
addikt
abban kérem a tapasztalataitokat, hogy kinek mennyire nagy a százaléjban kifejezett processzorhasználat hálózatracsatlakozó gépen (főleg PPPOE esetén, de kisebb mértékben LAN esetén is) a bejelentkezés utáni első 5-10-15-20-25 percben? Én általában bejelentkezés után használom a feladatkezelőt és tudom, hogy kb. hány folyamat szokott futni normál használat mellett, a nem szükségeseket ki szoktam kapcsolni.. Az egyik HP Win7 Pro asztali gépen (közvetlen modemes kapcsolat PPPOE protokollal Diginet switchre csatlakozva), bekapcsolt McAfee Endpoint Protectionnal és fokozott biztonságú Wndows tűzfallal random módon 5-25 percig extrém magas a processzorterhelés. Pár automatikusan induló memóriarezidens programot és szolgáltatást már kikapcsoltam , de a helyzet nem sokat javult. Jellemzően csatlakozásnál és kapcsolat bontásakor is megugrik a a prosszorhasználat, de már bejelentkezéskor is sokszorr szaggat a hang, ami szintén erre utal. A teljesítményfigyelő naplóban is észrevehető, hogy hogy az utóbbi pár hónapban megnőtt a rendszerindítási és leállási idő. Ez egy 3 éves üzleti kategóriájó HP gép, nem nagyon telepítek új programokat, tehát inkább munkára, mint tesztelésre vagy játékra használom,, ami ezt leszámítva stabilan működik.. Beállítottam fix belső IP-t, is de nem lett jobb. Van pár szolgáltatás, amiknek kikapcsolását külföldi fórumokon javasolták, de még nem próbáltam ki. Például az IPv6 segítő, Netbios helper mennyire létfontosság?, Esetleg a Lanmanservert , DHCP klienst is érdemes letiltani.? Próbáltam azt is, hogy helyi kapcsolatnál a Microsoft hálózati megosztást, IPv6 protokollt, stb kikapcsoltam, de a helyzet nem változott. A windows teljesítmény jelentése egyébként nem mutat különösebb hibát
Win7 Toshiba laptopnál, nem a a processszorterhelés magas, hanem a bejelentkezés utáni első 10-15 percben fokozatosan csökken a használt memóri, de a különbség az, hogy ez helyi hálózatban van. Bár az elején itt is kicsit magassabb a processzorterhelés.
Szóval az a helyzet, hogy nem szívesen tiltok le alapvető Windows szolgáltatásokat, a külsőket pedig már kipróbáltam, bár ez a tudásbázis cikk [link] eezt ajánlja. Így viszont elég nehéz kiszűrni, i okozhat ilyen lassulást, és magas kezdeti tehelést.
-
dragonborn
tag
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.48
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 1a
BCP1: 0000000000041790
BCP2: FFFFFA800154C770
BCP3: 000000000000FFFF
BCP4: 0000000000000000
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\021713-5974-01.dmp
C:\Users\user\AppData\Local\Temp\WER-11154-0.sysdata.xmlOlvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txtsziasztok.megtudná valaki mondani mi ez? bekapcsoltam a gépet és azota ki-be kapcsol és mindig ezt irja ki.légyszi valaki,megoldás?
-
Lapajbacsi
aktív tag
válasz Tappancs2001 #24113 üzenetére
Nyilvánvaló!
-
k78chriss
tag
Sziasztok
[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
WINDOWS 7 re tudtok valmi jo kis registry cleanert es karbantartot (cclenearen kivul)?
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogyha sleepből vagy hibernateből indítom a gépet, akkor akár 5-6 perc telik el, mire egyáltalán be tudok loginolni? Csak akkor fordul elő, ha 1-2 napig sleepben vagy hibernálva marad a gép. Azért érdekes, mert egy újraindítás kevesebb mint 1 perc alatt megvan (Elitebook 8530w)
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következőt szeretném, kérdezni, mielőtt belevágnék a következőkbe. Egy gépen van 2 vinyó: az elsőre, miután meg lett osztva, rá lett telepítve egy windows xp. op. rendszer. Utána pár évvel később be lett téve a gépbe még egy vinyó szintén 2 részre partícionálva, a kisebb partícióra egy win xp lett telepítve, majd később a másik partícióra egy win 7, ami alapértelmezett op. rendszerként van beállítva. Abban az esetben, ha a win 7-be belépvea rendszerindítás fülön kitörlöm a 2 xp op. rendszert és csak a win 7-et hagyom meg, a win 7 továbbra is használható marad, vagy sem?
-
mezis
félisten
válasz csakegyreg #24110 üzenetére
- Memória bővítés nem volt mostanában?
- Ha öregecske a PC vagy egész nap szokott menni, akkor lehet a tápegység - alaplapi elkók problémája is.
Próbáld meg a bekapcs után még a boot előtt "várakoztatni". (Ezt könnyen meg lehetne oldani, ha lenne egy Linux-od is a Win mellett....). BIOS-ban esetleg állítsd be azt, hogy minden részletes tesztet csináljon végig. Nekem ez a várakoztatás már két öregecske PC-nél is bevált.- HDSentinel : Winchestered állapota ?
mezis
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! Az easybcd 2.2 progihoz keresek magyarítást vagy magyar nyelvű leírást. Keresgéltem, de a bénaságom miatt eddig nem találtam. Tudnátok segíteni? Előre is köszi
-
sfdrakex
nagyúr
válasz csakegyreg #24108 üzenetére
Milyen verzió a W7? Eredeti? Kokányolt? Hardverek rendben vannak?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
csakegyreg
tag
Sziasztok a következő lenne a problémám egy ideje ha bekapcsolom a gépemet amit windows 7 fut akkor mondjuk 5 ből 4x nem jön be mert kiírja a következő hibát:" userinit.exe alkalmazáshiba : Az alkalmazás nem tudott megfelelően elindulni (0xc0000005). Az alkalmazás bezárásához kattintson az ok gombra " Ez már egy idő után nagyon idegesítő ám. Rákerestem a neten is de sok helyen sok mindent írnak úgyhogy ez a fórum az utolsó reménységem a válaszokat előre is köszönöm.
http://kismalac.net/malacka/mic/e7 ->>> katt! elég sanyarú velem mostanába a sors de.. .. :D
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz PumpkinSeed #24106 üzenetére
Az viszont csak valami beállítási hiba lehet szerintem, de nem szakértek eléggé hozzá...
-
PumpkinSeed
addikt
válasz Bogyó bá' #24105 üzenetére
Másik topicba is feltettem a kérdést, ugyanezt a választ kaptam. De viszont van egyik monitoron (TV-n) HDMI, is meg a VGA-n is van HDMI. De viszont mikor összekötöm minden elsötétül mintha semmi nem lenne bedugva.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz PumpkinSeed #24104 üzenetére
Szerintem semmit. Az egyik DVI valószínűleg csak digitális jelet képes kiadni magából. DVI-I, DVI-D
-
PumpkinSeed
addikt
Van egy AMD Radeon HD 6790 VGA-m. Azon két DVI kivezetés. Van két D-SUB monitorom, és 2 átalakítom D-Sub->DVI. Bedugom mindkettőt a VGA-ba és az alsót nem ismeri fel. Van itthon egy DVI-os monitor, amit ha alulra dugok akkor azt meg felismeri. Mit lehetne tenni, hogy a két D-SUB-os monitort ismerje fel?
-
AkosAkos
aktív tag
válasz PumpkinSeed #24095 üzenetére
Köszönöm!
Tudtam, hogy valami egyszerű megoldás lesz ami ott van a szemem előtt.... -
félisten
válasz Fire/SOUL/CD #24101 üzenetére
Hmm megpróbálom de egy 11.2-vel kezdtem mivel az volt a honlapon is
Amúgy az lassíthat a gépen, hogy régen 2 partícióm volt az 1 Terrán most meg már csak?
És kb 70 giga a szabad.
-
félisten
válasz szabonagyur #24100 üzenetére
Vagy cseréld le az OS AHCI driverre, vagy egy régebbi AHCI driverrel kellene próbálkozni, mert ez fura értéket ad vissza egy helyen, pl az IRST 11.0-val elsőre STOR_Win7_XP_11.0.0.1032_PV.exe
(Az alaplapodhoz alapban a 10.1-es verziót adják [link])
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Delta Force (2024)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AKCIÓ! Microsoft szoftverek, vírusírtó szoftverek, egyéb szoftverek széles választéka!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest