Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz norbi642 #22192 üzenetére
Másik hasonló progi az Universal USB Installer. Nem kell tőle megilyedni, hogy Linuxos tool-nak néz ki, ismeri a Win7, Win8 ISO-kat is.
Megkérdez milyen rendszer,
hol az ISO,
hol a pendrive,
aztán gyí!(Igaz, a másik se kérdez többet, de hátha ezzel sikerül)
-
peterszky
őstag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy XP-s driveom, amit külső usb-s tárolóval csatlakoztatok a Win7 rendszerhez, adatmásolás miatt. Jogosultságok miatt nem enged semmit megnyitni, másolni. Van erre valami módszer, hogy kikerüljem ezt a problémát, vagy egyszerűbb egy Linux live cd-vel áthúzni az adatokat?
What else you gonna do on a Saturday?
-
norbi642
tag
sziasztok,olyan gondom lenne hogy szeretném felrakni a legújabb win-t és pendrive ról szeretnék bootolni de nem tudom megcsinálni rendessen hogy onnan bootoljon ha átálítom a biosban a boot ot akkor sem megy,valaki tudna segíteni hogyan kell ugy kirakni pendrive re a windows hogy arról lehessen bootolni?
-
brd
nagyúr
-
-
Weaver
senior tag
ez elég láma kérdés lesz, de inkább megyek biztosra, mint hogy a guglival bejárjak 1000+1 oldalt.
win7 64bit-hez a directx 11 -et kell telepíteni ? van olyan fix oldal ahonnan mindig az aktuális legújabbat le tudom tölteni? -
NEMO1968
őstag
válasz qamu74 #22176 üzenetére
Nekem ez már bonyolult.
Hol szeretnéd formázni a kártyát?
Telón vagy számítógépen?
A számítógéphez (akár USB olvasód van,akár laptopban beépített)mindenképp kell egy Micro SD adapter.
Annak az adapternek az oldalán van egy kis csúszka,amit ha véletlenül eltolsz,nem lehet írni a kártyára..
Adapter nélkül pedig semmiféle olvasóba be sem tudod tenni,nem hogy formázni.
Esetleg próbád betenni a telóba,és az USB kábelen keresztül csináld.
De mi szükség a formázásra?
Nem látja a teló?
Akkor lehet hogy tényleg rossz a kártya,mert én bármilyet vettem bármilyen telóba,nem volt gondom egyikkel sem.
Ha pedig telóban használod,próbáld magával a telóval formázni.[ Szerkesztve ]
Az ember az időtől retteg, az idő a piramisoktól.
-
DS39
nagyúr
válasz qamu74 #22176 üzenetére
és akkor hogy rakod a gépbe a formázáshoz, a telefonon keresztül? mert akkor az lehet a gond. (ugyebár androidon le kell választani az SD-t hogy hozzá tudj férni a PC-vel)
egyébként szerintem a windows alapértelmezett formázóját használd, és FAT32-re formázd 4 KB-os egységgel.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz qamu74 #22172 üzenetére
Attól hogy 2 hetes még lehet rossz.
A csúszkát oldalt nem húztad el véletlenül?"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
NEMO1968
őstag
-
nagyúr
válasz qamu74 #22169 üzenetére
Dobd ki. A chipek döglöttek benne. Pendrive-nál is így kezdődnek a halálozás jelei.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Szpisti
addikt
Sziasztok, van egy érdekes jelenség: a fiam gépe (minden vadonat új) windows ÚJRAindításkor a gép megáll a windows logo megjelenésekor vagy előtte (mikor hogy, de olyankor még egy lapos kurzor is villog a bal felső sarokban) de ha ki-bekapcsoljuk a gépet, hibátlanul elindul.
Mi lehet a gond? -
-
brd
nagyúr
válasz stefyY #22159 üzenetére
Valószínűleg a program magának állítja vissza, mert a fejlesztők sajnos úgy gondolták, hogy a normal a jó neki. De pl. a Process Lasso használatával megoldható (Options/Forced mode). A program ingyenesen is használható, csak induláskor reklámozza magát.
The only real valuable thing is intuition.
-
mazza
tag
válasz Peterbobu #22160 üzenetére
Szia!
A múlthéten pont egy olyan gépet telepítettem, amely nem rendelkezett optikai meghajtóval, így kénytelen voltam először kipróbálni egy windows 7 telepítését usb-ről.
Eljutottam addig, hogy létrehoztam a partíciókat, feltelepült, majd újraindítást követően ismét a telepítés fogadott, nem pedig ahogy lennie kéne lemez esetén.
Csak annyit tettem, hogy a pendrive-t bedugva hagytam, a winchestert pedig visszaállítottam elsődlegesre, és folytatódott a telepítés.Remélem ez segít neked is.
[ Szerkesztve ]
-
Peterbobu
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy samsung ultrabookot win8cal, mivel nekem win7re van szükségem, ezért a gép winyoját(500hdd+24expresscache) leformáztam, felhúztam egy win7et, de amikor be akarok bootloni, 2 dolog történhet. Vagy újra elindul a telepítés usb-ről, vagy ha kihúzom a pendriveot, akkor nem bootol be, hanem előjön egy boot menu ablak(szerintem a bios dobja fel) és csak a hdd-t ajánlja fel bootolásra, de ha rámegyek akkor nem megy tovább a dolog... Azóta megpróbáltam újra felrakni egy win7-et, de már annál is ez történik, hogy nem indul el...
Tudna valaki segíteni, hogyan lehetne megoldani ezt a problémát?Előre is köszönöm!
-
stefyY
őstag
Várnék választ a [kérdésemre.]
Utóbb kiderült, csak a Call Of Duty 2-vel játsza ezt, minden más megtartja a prioritást. Gépresi, játék re-install volt.
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
Donvit078
tag
hogy lehet kikapcsolni hogy a tálcán ne legyenek láthatók ezek a kis betekintő ablakok ha az egeret föléjük viszem olyan idegesítő
vegetáriánus vagyok...csak növényevő állatokat eszek
-
sfdrakex
nagyúr
válasz qamu74 #22156 üzenetére
Nincs megnyitva róla semmi? Fájlkezelő, pl Total Commander se tudja formázni? Használtad már ezt a kártyát? Más usb-s eszközt tudsz használni rendesen? A W7-re csak tettél fel egy témát azért néz ki így, vagy valami alapból buherált verzió?
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
coco2
őstag
válasz GEPESZ66 #22154 üzenetére
Kellene neked Ghost, vagy valami mást partíció mentő alkalmazás (biztos van egy néhány), ami egészben lementi a partíció állapotát, és becsomagolja magának. Egy pen drive-on pld elfér boot-olható oprendszerrel együtt, és később partíció adatok helyreállítása címén egyben koppant fel neked egy már telepített oprendszert - ahogy mentéskor volt.
កុំភ្លេចប្រើភាសាអង់គ្លេសក្នុងបរិយាកាសអន្តរជាតិ។
-
GEPESZ66
veterán
Ha újratelepítem a rendszert, s csinálok egy visszaállítási pontot, akkor ezt ellehet-e menteni valahogyan, vagy úgy létrehozni, hogy pl. 1 év múlva is visszatudjak erre állni?
-
ZÁEL
tag
Sziasztok!
Van egy eredeti Windows 7-es telepítőm, ami már fel van telepítve az egyik gépre, de most szeretném ugyan ezt a windows 7-et felrakni egy új gépre.
Kérdésem, hogy ez lehetséges?
Fel lehet tenni ugyan azt a windowst több gépre is?
És az aktivációs kódnál nem lesz gond?
Mind a 2 gépen lévő windows eredeti lesz és aktiválva lesz?Nagyon köszönöm a gyors válaszotokat!
-
félisten
válasz Werkly #22149 üzenetére
Nincs, mivel nincs 3D támogatása. Virtualbox vagy vmWare Player, ami ilyenkor javasolt. Az XP Mode akkor előnyös, ha valami teljesen átlagos szoftvert kell futtatni, ami amúgy W7 alatt semmilyen módon sem indult el és külön nem szeretnél XP-t is telepíteni.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Werkly
őstag
Játékoknál van lényege az XP módnak professional verziónál?
-
félisten
Mást nem lehet javasolni, mint amit már írtak is korábban, azaz az a ZTE kütyü modem drivere, ami a BSOD-t okozza. Le kell cserélni újabbra (ha van), illetve (kizárva, hátha valami nem kóser helyről van az a driver) manuálisan megkeresni azt a fájlt és feltölteni ide Virustotal
Ha tiszta, akkor is el kell távolítani (uninstallálni a ZTE szoftvereit) és megnézni, hogy akkor is fagyogat-.e a gép. Nyilván ha nem, akkor csak egy másik ZTE driver segíthet.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sunny84
senior tag
Boldog Karácsonyt először is mindenkinek ...
lenne 1 olyan kérdésem hogy a win7 hova bontja ki a frissítéseket ? mert megint több frissítés után elzabálta a helyem .. pl sp1 et mikor telepítené akkor van még 3 gb hely sp1 meg ugyebár 800mb körül van leszedi kibontja és elfogy a helyem a cén és sikertelen utána azt írja , de a helyet nem adja vissza , a cé meghajtóm 20gb nem hiszem el hogy nem elég neki .. pár cucc van mellé telepítve a nagyobb dolgok máshova .. köszi a segítséged .. teljesen meggajdúlt a gép .. karácsony előtt raktam újra
" Ez nem autó ez HONDA " - Ha második vagy, te vagy az első, aki veszít. -
-
stefyY
őstag
Sziasztok
Így ünnepek közepén egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy:
-Adott egy akármilyen folyamat, adnék neki feladatkezelővel magas prioritást, és visszavágja pár másodperc után normálra. A mai nap előtt soha nem találkoztam ezzel, remélem valaki tudja a megoldást...köszönöm előre is
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
mazza
tag
Üdv!
Hoztak egy acer laptopot, hogy tegyem rendbe, mert lassú volt és gyakran kék halál után újraindult, azonban ez a friss rendszeren nem szűnt meg, és nem tudom mit kezdjek vele. Egyébként pár hónapja vették, és kezdetben nem volt ilyen gond, de sokat került más kézbe is, és ez lett vége. KÉP
Korábbról ezt a két hozzászólást találtam: 1 2Az érdekes az, hogy akkor is jelentkezett a probléma, amikor az internet nem az USB-ről ment, hanem wifiről, miközben a windows frissítéseket vagy az MSE-t telepítettem. (Ekkor még nem volt feltelepítve az usb modem)
Ismét újratelepítettem a rendszert, ezúttal a winchester-t újra felosztottam, és lassú formázást végeztem.Hogyan tovább, wifi vagy usb-s mobilnet?
-
bitmad
aktív tag
Sziasztok!
Nálam kb. 2 hete kezdődött, hogy egyszer csak a win7 nem töltődött be.
A 4 színű windows logó bejött, halottam a hangkártya reléinek kattanását is, aztán kérte a jelszót, beírtam de utána csak a fekete képernyőn az üdvözöljük feliratot láttam az animált kör logóval, de tovább nem töltődött be.
Aztán csökkentett módban indítottam, úgy betöltött.
Szerencsére pont volt egy három nappal előtti rendszermentésem a frissítések miatt, arra visszaállítottam és úgy jó lett.
Persze utána újra frissíteni kellett.
Ez jó is volt egy napig, aztán kezdte megint az egészet újra, a kikapcsolás után nem akar felállni a rendszer.
Azóta azt a megoldást találtam, hogy ha nem töltődik be a rendszer, akkor reset gomb, majd induláskor F8, majd a címtárszolgáltatások helyreállítása, utána újraindításkor már betöltődik a rendszer.Erre tud valaki valami magyarázatot?
-
kiskornel
addikt
válasz #89874944 #22139 üzenetére
telepítő DVD, javítás üzemmód, és a konzolba: "sfc /scannow"
Más 5letem nincs. Én ezt csinálnám...
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
törölt tag
Sziasztok!
Csináltam egy visszaállítást 3 nappal ezelőttire, de a folyamat végén nem indult újra a gép, csak egy üres képernyő volt negyed óráig, úgyhogy nyomtam egy resetet. Azóta nem áll fel a rendszer, csökkentett módban se. Mindkettőben bejön egy üres kék háttér, a kurzort lehet mozgatni, de semmi mást.
Meg lehet vhogy menteni?
Előre is köszi. -
félisten
-
-
nagyúr
válasz szabonagyur #22132 üzenetére
Ha az Universal usb installer nevű programot használod, akkor nincs ilyen kikötés.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Henker2
addikt
Boldog Karácsonyt Minden PH Barátomnak és Felhasználónak!
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
Tosee
őstag
válasz AXisBOLD #22133 üzenetére
Üdv!
Itt ezt írják:
"Open Control Panel>Programs and features
Click on AMD Calayst Install Manager then click Change
Click Next on the welcome screen
Click Uninstall Manager then click Next
Click Custom then Next
Check box next to AMD APP SDK Runtime then click Next
Click Finish"Nem Ati -s videokártyám van így nem tudom működik-e biztosra, de egy próbát megér!
A4-es rajzlapom, hasonló típusú Audira cserélném!
-
félisten
-
Lacces
őstag
Sziasztok!
Mennyire lehet utólag az UEFI boot-os partíciót létrehozni a Windows 7-nek? Én csak alapból felnyomtam a win7-et és kész, aztán linuxot is akartam hozzá rakni, de ezzel csak a kalamajka van az indítóval kapcsolatban.
Esetleg van valamilyen módszer, hogy a Windows 7-es boot betöltőnél odavarázsoljam valahogy a linux disztró indításának a lehetőségét is, amelyik egy másik HDD-n van? (Win 7 SSD-n van, és oda rakta fel valahova magának a boot-ot) Talán ez lenne a legegyszerűbb.
-
tbalint3
tag
válasz Steelmanus #22040 üzenetére
Köszönöm, akkor inkább ezt a kettőt kihagyom.
-
nussa5
aktív tag
válasz Grampy #22125 üzenetére
Milyen vírusírtót használsz? Nagyon kártevő szaga van ennek a "A10520314.exe"-nek. Töltsétek le az MBAM Free -t telepítés után frissítsétek az adatbázist és egy teljes vizsgálatot indítsatok el, fontos a teljes vizsgálat, ne a gyors vizsgálatot, mert az nem olyan alapos.
-
Grampy
aktív tag
Sziasztok!
Öcsém PC-jén elő jött ez a hibaüzenet:
"A10520314.exe A meghajtó nincs kész.
A meghajtó nem használható. Lehet, hogy nyitva van az ajtaja. Ellenőrizze, hogy van-e lemez a(z) A: meghajtóban és hogy zárva van-e az ajtaja."
Három lehetőség közül enged választani, Mégse, Újra és Tovább. Mindhárom után visszajön, és olyannyira belassult tőle a gép, hogy a CPU 70-80%-ban terhelt, és a memória is tele van. Kikapcsoltuk, majd vissza, de ugyanez. Vírusírtót is lefuttattuk, de semmi. Szinte használhatatlan. Mit tegyünk? Ja és nincs a gépben FDD, csak egy DVD olvasó.
Köszönöm!
-
DjPremier
aktív tag
Sziasztok.Nekem egy ilyen gondom lenne.Pendrive-ról akartam telepiteni és megáll.Vista ultimate DVD-röl simán felmegy de a Win 7 nem.2 Win 7 iso-t is probáltam ugyan ez.Alaplap MSI G41-M P28,Intel Dual Core 3Ghz,4GB ram 80GB hdd.Elöre is köszi.
[ Szerkesztve ]
''A mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerős.''
-
Nagynozi
aktív tag
Egy trust tipusú wireless egeret szeretnék telepíteni egy Samsung ( azt hiszem 3as szériás ) laptopra. A lényeg, hogy nem ismeri fel a windows, külön drivert nem tudok letölteni hozzá, a gyártó honlapján azt írják nem is létezik, mivel nincsen szükség rá a win update megtalálja. A lényeg, hogy abszolút nem sikerül felismernie a laptopnak az egeret, ellenben egy ugyanilyen laptopra, sikerült azonnal felismertetnek. Mindkét laptopon ugyanaz az oprendszer ( windows home premium x64 ) és ugyanazok a beállítások vannak. Még gondoltam arra is hogy átviszem az egyik gépről a másikra a drivert? Ez lehetséges? Váalaszaitokat előre is köszönöm!
-
wmati
addikt
van rá 30 napod útana meg sírni fog hogy ejnye bejnye nem tiszta szoftvert használsz stb
-
dragonfx
veterán
mi van ha nem aktiváloma win7et?be se bootol be se jön?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
GEPESZ66
veterán
Feltelepítem (IE9) az Adobe Flash Player-t, de a következő gépinduláskor már probléma van vele.A Vezérlőpult/Programok telepétésé-nél az ikonjából a piros szín eltűnik, s ismét telepítenem kell.Találkoztatok e hasonló Flash Player problémával?
-
faranus
aktív tag
válasz sfdrakex #22108 üzenetére
Hát beléptem a hálókártya beállításaiba és ott lehet választani a "link speed" fül alatt a speed and duplexben. Nekem a 10 Mbps full duplex felirat van ott gondolom ezért tudok csak 10M fogadni. De ha bármi mást választok hogy 100 Mbps half duplex vagy full duplex gondolkozik egy kicsit majd azt mondja nekem hogy nincs csatakoztatva kábel a géphez és nem megy! Ötlet?
tisztelettel faranus :R
-
Tommy7
tag
Üdv, olyan problémám van, hogy újraraktam a gépet, torrentezek, és azt írja ki ha akarok letölteni, hogy hozzáférés megtagadva, de laptoppal tudok letölteni... valakinek valami ötlet?
<< Vezess lassan és élvezd a tájat, vagy vezess gyorsan és épülj bele! >>
-
Alg
veterán
válasz Lacces #22112 üzenetére
Eszközkezelő - hálózati kártyád - energiagazdálkodás(Power management) - felébresztheti a gépet elől pipa ki.
Meg ezt úgy kb. mindennél nézd meg amivel nem akarod hogy felébredjen
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Lacces
őstag
Hali,
Nem tudom, hogy hova írjam, de van egy kis érdekesség, hogy ha a rendszert Sleep-be rakom, talán Készenléti állapotnak hívják magyarul, akkor. A windows le is lövi magát , de egy 5-10 másodpercb múlva feléled... Ez mitől lehet?( Home premium 64)
-
mumtaz
senior tag
válasz mumtaz #22100 üzenetére
Még mindig fennáll a probléma és nem találok megoldást rá. Az se számít, ha olyan betűjelet állítok be a partíciónak, ami még soha nem volt kiosztva egyetlen meghajtóhoz sem. Ha újraindítom a gépet, ennek a két partíciónak az újraindítás követően nincs betűjele.
Erre nincs valakinek valami ötlete?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz faranus #22107 üzenetére
Local Areanál szerintem 100 vagy 1000M nek kellene lennie a hálókártyádtól függően. Drivert tegyél fel régebbit vagy újabbat a hálókártyához, lehet hogy te nem változtattál semmit, de esetleg Win update frissítette a drivert. Nézz szét a hálókártya beállításaiban is és állíts mindent defaultra.
-
faranus
aktív tag
sziasztok
nekem egy olyan problémám van hogy 25 megás netem van eddig jól működött de egyik napról a másikra (semmit nem állítottam) csak 10 megát tudtam fogadni az asztali pc n! több tesztet is csináltam 10 mega letöltés és ugyanannyit feltöltés. az eddig megszokott 25 helyett de a feltöltési sebességem maradt. Már kicseréltem a kábelt a routert mindent de ugyan ez van! Minden másik gépnél megvan a 25 mega letöltés csak az asztali konfigomon nincs! szerintetek ez valami nagyon vicces win7 bug lesz vagy az alaplapon ment valami tönkre? Ha megnézem a vezérlőpult>Hálózati és megosztási központ>Local Area Connection ott a sebességnél 10 Mbps ír amikor 25 Mbps kellenetisztelettel faranus :R
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Mustapha30 #22105 üzenetére
Meg kellene nézni pl aida64-el hogy pontosan milyen chipsetes a hálókártya és a chipset gyártó oldalán is megnézni. Ahogy nézem elég régi alaplap, lehet nem lesz hozzá.
-
kiskornel
addikt
válasz babi02 #22097 üzenetére
Azt írtad, hogy mostanában kezdte... Ez az esetek 90%-ban valamilyen frissítéssel van kapcsolatban. A videokari driverek pl. az AMD-nél híresen ingatagok, érdemes a régebbi verziókat is megtartani. Vagy pl. a gyártói AHCI vezérlőkre sokan panaszkodnak.
Ha még nem tetted újra a winfosodat, akkor egy rendszervisszaállítással talán taláhatsz egy olyan pontot, ahol még normálisan ment.http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Mustapha30 #22102 üzenetére
Vistás van hozzá? W7 nem ismeri fel? Ha felismeri akkor fel is tett megfelelő drivert valószínűleg és nem kell ráerőltetni másikat. Honnan akarod telepíteni a drivert?
-
kiskornel
addikt
válasz potyi23 #22024 üzenetére
Nope. Csak a gyors eltávolítás legyen bepipálva. Az összes többi funkció egy-egy gyorsítótár, puffer.
Még így is jó eséllyel marad egy puffertár. Manapság a pendrive-ok belsejében is van UDMA funkciót megvalósító periféria, ami a kezdeti írási sebességet felgyorsítja... majd ha megtelik akkor már csak a valós írási sebességgel megy.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest