Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
lostprophet
aktív tag
válasz Puma K #23898 üzenetére
Később szerintem megelőzhető a probléma, ha például Driver Genius-t / Driver Magician-t vagy ha ingyenes megoldást keresel, DriverPack Solution-t használsz, amelyek automatikusan megkeresik a hardverhez megfelelő drivert és feltelepítik.
[ http://lostprophet.hu ] Játék és számítógépes programfordításaim oldala
-
csdm
senior tag
Volt szervízben a laptopom egy nvidia quadro nvs135m 128 mb kártyát cseréltek kiugyanilyen tipusúra, gondolom utángyártottra.
Azóta újratelepítettem a windows 7-et és amikor a grapikus kártya illesztő driverét telepítem, akkor mindig az újraindítást követően lefagy, nem tölt be, csak safe modeban hajlandó indulni.
Mi a fenét tegyek? -
Puma K
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #23842 üzenetére
Sikerült megoldanom.
Kicsit sokáig tartott de sikerült levadásznom a MEGFELELŐ driver, mert hogy 6 félét leszedtem amiben az a vezérlő volt, de valójában az 5-ből csak 1-ben volt a hozzá való driver...
Azért köszönöm neked is!
Meg most megint tanultam valamit, hogy az európai gépekben Atheros WiFi vanÜdv
Puma"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
TommyX_
őstag
Olyan kérdésem lenne, ha egy usb eszközt csatlakoztatok a géphez, neki állni folyamatosan világítani a töltés jelző és 10-15 másodperc múlva jelenik meg az eszköz ablaka.
Az adott eszköz illesztőprogramja telepítve (van természetesen), de minden csatlakozásnál ez van, ha a pendrive-ot csatlakoztatom, ha a külső merevlemezt.
(Windows Xp és Win8-nál nem volt ilyen gond, itt miért lép fel ez a lassú usb eszköz felismerés?)
Kösz a választ előre is.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Win x86 ultimate rendszeren támadt problémában kérek segítséget. Valamit elállított a rokon kisgyerek egy haverom gépén(Intel Celeron G550 cpu,integ GVA), és most a kép el van fordulva 90 fokkal.Nem csak a tálca van oldalt, hanem a parancsikonok, és a háttérkép is elfordult. Van ötletetek, hogy hol lehetne visszaállítani?
Köszi előre is! -
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #23890 üzenetére
Köszi. A beállítások rendben vannak (router természetesen jelszóval védve, SSID broadcast kikapcsolva, WPA2-PSK + AES, MAC filter). Szomszédom nincs jelenleg.
Rengeteg szolgáltató van itt (Digi, UPC, T-Home, ...), meg ahogy írtam is, majd 25 hálózatot lát a WLAN kártya, rendesen elszaporodtak az útválasztók erre felé. Még egyszer megnéztem a megosztást a Vezérlőpultban, rendesen ki van kapcsolva, Nortonban is tiltottam.
-
félisten
válasz HZoli87 #23889 üzenetére
Szomszéd nem vett? (alap esetben a routerek típusnevei az SSID-k) Esetleg nem jelentek meg új szolgáltatók a térségben?
Biztonsági kockázatot nem jelent számodra a leírtak alapján.
(Ettől függetlenül érdemes a saját SSID-d elrejteni és természetesen a router admin felületét jelszóval védeni, valamint AES titkosítást alkalmazni, de feltételezem ez már most is így van)[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
HZoli87
veterán
Üdv!
Most én kérnék segítséget a szakiktól. Hálózatomban megjelent egy útválasztó (TL-WR740N), amihez az égadta világon semmi közöm sincs. Nekem más fajta van (TL-WR941ND). Fájlmegosztás és minden nemű megosztás kikapcsolt állapotban van. Norton is jelzi őt. A WLAN rengeteg hálózatot lát (jelenleg 23 db-ot). Ilyenkor mi a teendő? Biztonsági kockázatot jelenthet-e? Megosztás kikapcsolva, NIS-ben tiltva számára a hozzáférés (korlátozott).
-
tbalint3
tag
válasz HZoli87 #23885 üzenetére
Nem baj, sikerült megoldani :
Bementem a hálózati és megosztási központba, majd az aktív hálózatok megtekintése részben rákattintottam a "ház" ikonra, itt lehet nevet változtatni és a hálózati helyek összefésülése vagy törlése opciónál kitörölhettem a régi routerhez tartozó nevet, ezután engedte átnevezni.
És ezután már NIS 2013 hálózatbiztonsági térképe is a rendes hálózati nevet írja ki.[ Szerkesztve ]
-
AkosAkos
aktív tag
GYORS KÉRDÉS!
Hogy lehet az Office 2010-ben megcsinálni, hogy csak az első oldalon legyen élőfej? -
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Ezzel a hibával mit tudok kezdeni? Nagyon idegesítő. És néha a win sem indul el miatta.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő a gondom. Ismerősöm gépére egy megosztott merevlemezre egy xp és egy windows 7 (mindkettő 32 bites) op. rendszer van telepítve. Egy pár napja azt tapasztalta, hogy a gép bekapcsolása után megjelenő menüben nem lehet választani az op. rendszerek között. Ezt a hibát mi okozhatja, és milyen módon lehetne kijavítani? Előre is köszi a segítséget
-
tbalint3
tag
Hello,
Kicseréltem a routeremet, majd az újnak beállítottam ugyanazt az SSID-t mint a réginek. Ezután a Win7-es gépemet bekapcsolva töröltem a régebbi beállításokat, majd csatlakoztam az új routerre. A kapcsolat jól működik viszont amikor átállítottam a hálózat típusát Nyilvánosról Otthonira akkor a hálózat nevéhez beszúrt egy kettest is. Ezt nem lehetne valahogy eltűntetni?
Köszönöm.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz supertrezi #23876 üzenetére
Photoshop nagy felbontású psd vagy tiff állományokkal, 3D-s tervezőprogramok, stb. szeretik a memóriát rendesen.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
supertrezi
aktív tag
-
PumpkinSeed
addikt
-
brd
nagyúr
válasz supertrezi #23872 üzenetére
Ha pl. 32 bites programot használsz, az csak 4GB RAM-ot (ami többnyire inkább csak 2) tud használni (64 bites OS-en). Biztosan 64 bites az a program? A rendszerpanelen (pl. Windows gomb+PAUSE) mennyi memóriát ír az OS? Ha több ilyen nagy memóriaigényű programot indítasz, akkor is csak max. 4GB-ot használ?
The only real valuable thing is intuition.
-
tomahawkwind
csendes tag
Sziasztok!
nem tudom mennyire ide vág, de lenne egy kérdésem:
Bios frissítés után a számítógépet nem lehet leállítani a start menüből.A
windowsból ugyan kijelentkezik, ám a gép ezután is megy, kikapcsolni csak a
tápegység hátán található gombbal lehet.
Mit lehet tenni?
ps.:Sajnos nem tudom, milyen beállítások voltak érvényben a frissítés előtt, mert azóta már elmentettem újakat..*Termék típusa : Motherboard
*Modell : P8H61-M LE/USB3[Alaplap]
*Alaplap revízió száma : r3
*BIOS verzió : 4401[Grafikus kártya]
*Gyártó : MSI
*Modell : Gtx 550 ti
*Grafikus chip : Nvidia
*Meghajtószoftver verzió : 310.90[Processzor]
*Processzor Gyártó : Intel
*Processzor Típus : g630
*Processzor Sebesség : 2.7ghz[Memória]
Memória Gyártó : Kingmax
Memória Típus : DDr3 SDram
Memória Méret : 8gb 1033mhzOperációs rendszer : Windows 7 64bit
Köszönöm!
-
supertrezi
aktív tag
Sziasztok!
64 bites WIN7-et használok; 16 GB RAM-om van. Viszont bármilyen műveletet végzek a gépen, csak kb. 25%-ig megy föl a memóriahasználat, azaz kb. 4 GB-ig, ugye. Videoszerkesztésnél dolgozik a négymagos Core i5-3570 proci 90-95%-on, de még ennél a műveletnél is csak a RAM 22-25%-át használja a gép.
Valamit esetleg át kéne állítanom a BIOS-ban vagy máshol, mert korlátozza egyelőre valami beállítás a memóriahasználatot? Csak mert furcsa nekem, hogy HD videók szerkesztéséhez is csak 4GB memóriát használ... Vagy rossz nyomon járok?
Üdv!
-
félisten
válasz pckownz #23868 üzenetére
Elmész hozzá személyesen és megcsinálod neki, mert ha a "csávó" azt sen tudja mit csinál/mi és mit ír ki, akkor ott nem sok esély van arra(konkrétan zéró), hogy azt te telefonon, chat-en stb elmagyarázd neki, vagy ha igen, akkor pár napod rá fog menni...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
pckownz
őstag
válasz PumpkinSeed #23869 üzenetére
A boot sorrenden kívül tudtommal semmit.
-
pckownz
őstag
Kellene kis segítség.
Win7 frissítés volt, valamit elszúrt a csávó, nem tud bootolni a win. Indítási menüt sem hozza fel. Mondtam, hogy bootoljon dvd-ről és format c, de azt mondja hogy valami üzenetet feldob, a végén "press any key" és bármit nyom, újra ugyan ez jön.
Tudom homályos leírás, valaki találkozott hasonlóval? -
GrooveHero
addikt
válasz Bogyó bá' #23866 üzenetére
Nem is azzal lenne a gond, hogy nem elég. Hanem arról, hogy van néhány hardver (hp laserjet 1000 és egy Genius vivid3x scanner) amikhez nincs 64 bites driver, így nem használhatók 64 bit alatt. Természetesen 32 bit alatt mennek rendesen.
Amúgy én úgy emléksz, hogy pár éve megoldottam. Sőt a boot. ini, vagy melyik fájlban még a bott menüben lévő nevet is meg lehet változtatni, így azt írok oda, amit akarok, könnyen felismerhető a 32 és 64 bites verzió.
Csak az nem rémlik, hogy nem volt e sorrend, hogy melyiket kell telepíteni előbbWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz GrooveHero #23865 üzenetére
Szerintem nem tudsz 2 db Win7-et egymás mellé tenni, de nem is volna értelme: a 64 bites mindenre elég...
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Másik topicban már kérdeztem, de hátha itt előbb választ kapok.
Arról lenne szó, hogy adott egy 64 bites win7 egy partíción. Mehet mellé egyből a 32bites is?
Szóval akkor elvileg lesz boot menü, ahol lehet választani, hogy 32 vagy 64 bitest indítsak.
Működőképes a dolog így? Nincs esetleg úgy, hogy a 32 bitest kell előbb, aztán a 64 bitest telepíteni?
Köszi előre is a segítséget.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
rebel56
tag
Igazából nem nyelvváltásról lenne szó, hanem magyar nyelvű telepítőlemezzel való újratelepítésről. Ezesetben legális az azonos változatú, de német nyelvű OA licenc termékkód használata?
-
rebel56
tag
Sziasztok! Külföldön vásárolt, német nyelvű Windows 7 Home Premium változattal telepített, eredeti serialt tartalmazó matricával ellátott gépen ha magyar nyelvű Windows 7 Home Premiumra cseréljük a rendszert, ugyanazzal a termékkóddal lehetséges és jogszerű az aktiválás?
-
HZoli87
veterán
válasz Fire/SOUL/CD #23852 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget, valami hasonlóra gondoltam én is. Akkor letiltom, ha később kellene, akkor majd engedélyezem.
-
félisten
válasz HZoli87 #23849 üzenetére
Egy szolgáltatás, amivel a WiFi jel továbbítható is, így amolyan virtuális router/hotspot-ként is üzemelhet az adott gép. Arra és akkor jó, ha nincs WiFi routered, de meg kellene osztani a netet wifi-n, mert van a családban több pl laptop.
-
@matthew@
őstag
Az előfordulhat h ugrál le-fel.
soultrapp Mondjuk ami sokat fogjat indulásnál és okozhat ilyet az a víusirtó, nekem is okozott ilyeneket, a aspersky meg pár más is, de ez minden gépen mást eredményez, milyen vírusirtó van fent? Esetleg probald k azt h letiltod majd újrainditod, majd nézd meg h akkor is van-e ilyen probléma
Matthew 24:42
-
rdi
veterán
Sziasztok,
A felhasználóm vírusirtásokat végzett és közben törölte a shelljét, minden program fut, de nincs neki asztala.
A telepítéskori admin jelszavára nem emlékszik és ő az egyedüli felhasználó. A recoverija elég régi, ezért arra kért, hogy próbáljam meg megmenteni a jelenleg futó programjait.
Szerintetek egy telepítőlemezről történő frissítés elég lesz?Fej! Tor! Potroh!
-
vlevi
nagyúr
válasz soultrapp #23839 üzenetére
"lassítanak annyit,hogy win bejövetelkor akadjon az egér vagy 5másodpercig?"
Na, ez jó kérdés, mert nekem is meg-megakad az egér bootoláskor.
Pedig a hardverre nem lehetne panasz, mert i5-3470, 8Giga Corsair memória, és 128Giga Samsung SSD. Mi a kókány lehet az, ami 4 processzormagot megfog annyira, hogy az egér is megáll?matthew: Igaz, hogy a soultrapp által berakott képen nem látszik tételesen a memóriahasználat, de alul ott van, hogy a 8 gigájából 13%. Azzal nem kellene gondnak lennie.
[ Szerkesztve ]
-
@matthew@
őstag
válasz soultrapp #23839 üzenetére
Szerintem igen, de tényloeg egy olyan kép kéne amin látszik a CPU és RAM használat, meg a legjobb az lenne ha az automatikusan induló programokról is nyomnál egy képet, így: start gomb, kereséshez beírod h futtatás, elindítod, oda beírod h msconfig majd az előjövő ablakon lesz egy olyan fül h Automatikus indulás, azt is tedd fel, mert ott ki lehet venni ami nem kell, de magadtól még ne szedj ki semmit, mert nem mind1 h mi lesz kiszedve
PumpkinSeed: téged jobban szeretnek
[ Szerkesztve ]
-
PumpkinSeed
addikt
Az miért van, hogy minden kikapcsolásnál 6 dolgot frissít. Mindig!
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
sfdrakex
nagyúr
válasz soultrapp #23836 üzenetére
Az oké hoyg ezek indulnak le, de ha látszana a képen az is hogy melyik folyamat mennyi CPU-t és ramot használ, már könnyebb lenne rájönni mi mennyire eszi a gépet. Kicsit méretezd át az ablakot, a programok nevének nem kell ilyen széles oszlop.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
félisten
válasz Puma K #23840 üzenetére
Általában az európai piacra szánt modellek Atheros WiFi van illetve be is van kapcsolva a Wifi? (billentyűzeten az FN+F2-vel lehet ki- és bekapcsolni, illetve a Launch Manager-ben)
-
entek
csendes tag
válasz NyuszyCaster #23828 üzenetére
Bocs, hogy késve válaszolok, de nem igazán figyeltem a topicot. A win 7 azóta még nem szarakodott. A kártya pedig egy érdekes történet. Vettem használtan egy 9800 GT-t és használtam. Aztán egyszer csíkozás és elment a kép. Mondom remek, elvittem egy haverhoz aki megnézte, de nem tudta úgy megsütni, hogy működjön rendesen, mert nem volt flux-a. Ezért elcserélte egy Sapphire 3850 HD-ra és azt használom.
-
Puma K
nagyúr
Üdv!
Adott a következő probléma... van egy Packard Bell EasyNote EN TS11HR notebook a következő belsővel:
-Intel B815 CPU
-Intel HD Graphics intVGA
-2 GB /1333Mhz DDR3 RAM
-500 GB HDD
-1.3 mpx camItt meg nem látszik pedig kéne:
Ehhez a géphez a létező összes Wi-Fi driver-t felraktam de nem akar működni a Realtek-es Wi-Fi driver-el sem!
Valakinek valami ötlete?
Most lett telepítve minden friss, de ez még nem megy...Puma
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
@matthew@
őstag
válasz lostprophet #23837 üzenetére
Mind 2 AMD Catalyst folyamat: MOM.exe, Fuel.Service.exe
-
brd
nagyúr
válasz PumpkinSeed #23813 üzenetére
A beépített rendszergazda júzer nem lehet? Biztos a te Win7-ed használta, nem valami USB-ről indított rendszert?
The only real valuable thing is intuition.
-
Laybee
őstag
Sziasztok!
Lenne egy problémám egy Logitech Internet 350 médiás billentyűvel. HP laptopon Ubuntu és WIN8-al működik, nincs baj. Asztali gépemen Ubuntu alatt működik, de WIN7 (64bit) nem. Setpoint volt fent, de úgyse működik ha letörlöm. Ehhez a bill-hez nem adtak ki drivert, mert a windowsnak tudni kellene kezelni. Eszközkezelőből kitörlöm a felkiáltójeles "multimedia keyboard"-ot, majd reboot, win7 jelszónál be tudom írni jelszavam, de ahogy bejelentkezik kifagy úgy ahogy van. Érdekes igaz? Egyszer sikerült azt elérni, hogy HID billentyűként elindult és működött rajta minden, de ez a következő indításig élt. Úgyse megy ha csak ő van bedugva az egész gépbe. Usb osztóm nincs. Köszönöm előre is. -
Ice&Lime
veterán
még az előbb hallgattam win 7 alatt win media playerben pendrive-ról zenét és most, hogy akarok egy filmet nézni szintén win media playerrel, maga a media player nem indul el, csak elkezdi tölteni, aztán megáll vele és nem történik semmi,abbahagyja, egyáltalán nem indul el a win media player.
le sem töröltem nem is állítgattam semmit.
ez miért van és visszatudom valahogy hozni pl. kijavítani? vagy van olyan, hogy media player helyreállítása?szerkesztve:
nem szóltam , megjavult[ Szerkesztve ]
-
-
entek
csendes tag
válasz NyuszyCaster #23825 üzenetére
Bocsánat a warez miatt, de hozzá tartozott a hibához. Szereztem egy eredetit és azzal fogok újrapróbálkozni. Ha további problémák merülnek fel jelentkezem. De még mindig kérdéses, hogy kellesz-e az újratelepítés.
-
NyuszyCaster
senior tag
Szia
szedd le a vga drivert inditás csökkentet módban és söpörj ki mindent ami ati c kliner ha van regisztriből is kiszedi második ikon
a kártyádnak és a redszerednek megfelelő driver letőltése [link] ujra telepités
szerintem igy jó lesz
valamint netkeret redszer 4 ha nem lenne fönt márHTC desire 500
-
nagyúr
Warez tiltott itt, meg ilyen buherált windowsokkal nem foglalkozunk. :/ Szóval egy eredetit próbálj meg és próba cseresznye.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
entek
csendes tag
Üdv mindenkinek.
Nekem olyan problémám lenne, hogy egy Nvidia kártya helyére ATI-t raktam. Ezért újra húztam a windows-t. Végigment a telepítés elkezdtem programokat telepíteni. Jött egy újraindítás és amikor elértem az üdvözlőképernyőhöz kékhalál és újraindulás. Sok mindent próbáltam végső megoldásként szétszedtem megfújkáltam minden csatlakozást újra beindítottam és működött. Viszont előtte többször is megpróbáltam újratelepíteni azonban sem pendriveről sem cd-ről nem akart bootolni. Egy ultimate (nem teljesen legális formájú, alapból tuningolt) telepítése történt. Most éppen nem jelentkezett még a probléma azonban nem merem újraindítani a gépet. Mit érdemes tennem? Továbbá a Catalyst telepítése után azt jelezte, hogy nincs a gépben ATI cucc. Második telepítés után működött, viszont a többszöri újraindítások során egyszer bejutottam és mikor a Catalystban akartam vájkálni akkor jött a kékhalál. Azóta nem nyúltam hozzá. Szóval van valami megoldás vagy egy eredetinek ható windows telepítése oldja csak meg a helyzetet. -
soultrapp
senior tag
válasz PumpkinSeed #23820 üzenetére
hát nem tudom inkább valami progit tölthet be a háttérbe csak nem tudom mit.
mert a pcoci is dolgozik.másik egérrel is kipróbáltam ugyan ez a helyzet.
-
soultrapp
senior tag
erre valaki?
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz PumpkinSeed #23816 üzenetére
Kint hagytad a cetlidet az asztalon, amire fel volt írva a jelszó...
-
sfdrakex
nagyúr
válasz PumpkinSeed #23813 üzenetére
Passzolom, tőle nem kérdezted?
-
nagyúr
válasz NyuszyCaster #23810 üzenetére
Vagy cask szimplán tudod hogy baj van valamelyik driverrel. Nekem is vágott már kékhalált a gép, de legtöbször alvó módból való visszatéréskor. Valamiért nem pörgeti fel a vinyót és arra panaszkodik.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
PumpkinSeed
addikt
válasz sfdrakex #23812 üzenetére
Na szval akkor nem volt másik felhasználó és csak egyetlen felhasználó volt, amin jelszó van. A jelszó 24 karakterből állt, amit pwgen generált. A gép nem lett újraindítva mert a CPU fan nincs az alaplapba dugva és a csipogást halottam volna. A programozó barátom mégis belépet a gépembe, hogyan csinálta?
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
sfdrakex
nagyúr
válasz NyuszyCaster #23810 üzenetére
Memtestet 12-24 órán át szokták javasolni futtatni, nem csak párszor.
(#23811) NyuszyCaster
Képekkel illusztrálva van hogyan kell, sokat nem kell hozzá angolul tudni, jobban leírni nem igen lehet.
[ Szerkesztve ]
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz sfdrakex #23787 üzenetére
Ha a ram teszt nem fut le, akkor miért vagy abban biztos hogy nincs ram hiba? Próbáltad amit már írtam én is, és szerintem más is, hogy kiveszel ki a ram modulokból és úgy használod a gépedet. Kék halál a legtöbbször hardver hiba miatt van, vagy akkor ha agyon van buherálva az OS.
szia csak abból gondolom hogy a másik kettő lefut hiba nélkül többször is és a memtesztx86 v.420 is 5x futott le gond nélkül de irtam a ram topic ba hát ha tudnak segiteni kiszedni sajna nem birtam mert nekem betegségem miatt nem megy olyan könnyen
HTC desire 500
-
sfdrakex
nagyúr
válasz gzbotii #23805 üzenetére
Itt egy leírás hogyan oszd meg a netet W7en WiFi-n.
Amikor feldobja a csatlakozós ablakot ott lehet valahol még állítani, hogy induljon W7-el együtt a net is. Sajnos nem emlékszem pontosan már én sem, mert routert használok.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
Erdelyi DIGI. Ezt, tudtommal nem lehet kikerulni. De eddig be tudtam allitani, hogy Win indulaskor automatikusan csatlakozzon. Most meg nem talaom. Mint irtam, apum miatt lenne fontos.
Mas: notit hasznalni routerkent, azaz a netmegosztast, hogy lehet beallitani? Valaki egy lirast?
Bocs a sok noob kerdesert.
(#23804) sfdrakex: mar vagy 5x atbogaraztam, de nem talalom
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
DS39
nagyúr
válasz gzbotii #23802 üzenetére
milyen szolgáltató? én még nem hallottam olyat hogy a vezetékes netet lejelszavaznák. amit adnak ilyen felh. név. + jelszó kombót az a wifi hozzáféréshez kell többnyire, de azt is simán felül lehetne írni, hogy ne kérjen semmit. (na persze ez nem célszerű, de meg lehet csinálni.)
-
gzbotii
nagyúr
Szolgaltato. Igy adja, van egy szep random szamok es betukbol allo felhasznalo nev + jelszo kombo
De amugy itt meg most sem taltam meg az automatikus csatlakozas funkciot
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- EA Sports WRC '23
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest