Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bobó_20
aktív tag
válasz Winnie The P #25178 üzenetére
akkor várok, kösz az infót
szerk.: meg is gyógyult
[ Szerkesztve ]
-
zolee0307
őstag
válasz PumpkinSeed #25187 üzenetére
Kösszi, neked is Tosee. Megnézem majd ezeket, csak nem akarok külön lejátszót feleslegesen felrakni, ha megoldható lenne a feliratkezelés kodkpakk nélkül.
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Dr. Romano #25197 üzenetére
Én manuálisan tettem fel múlt hétvégén, nálam - eddig - hibátlanul működik.
Más: IE-alá létezik tökéletesen működő Adblock Plus, vagy hasonló reklámkiller progi?
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Dr. Romano
veterán
Üdv
Most frissítette be a Win-t az Explolert a 10-esre, de indítanám és egyszerűen befagy a böngésző (mindig ez van ha indítom)
Más is tapasztalta ezt?
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
spiritex
veterán
válasz spiritex #25195 üzenetére
A Take Ownership registry módosítás szerintem meg kell, hogy oldja a dolgot. Zip-et letölt, kicsomagol, dupla katt az Enable Take Ownership-re, majd végig Yes és OK. Eztuán ha a zöld betűs könyvtárra kattintasz jobb egérrel, válaszd ki a Take Ownership-et és jónak kell lennie.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Monyos
aktív tag
válasz gerisz23 #25173 üzenetére
Próbálkozok még, de egyre fogynak a lehetőségek.
Laptopról van szó, ráadásul garanciás, úgyhogy a vinyót nem nagyon akarjuk kivenni.+ ennyit találtam még róla a neten: "Green files names indicate that they are encrypted files."
Nem hiszem el, hogy nincs megoldás rá.
De akkor valószínűleg tényleg azért lettek titkosítva, mert "szoftverhamisítás áldozatává vált". Simán egyik partícióról a másikra másolástól nem lesz titkosított egy fájl.[ Szerkesztve ]
-
Teodor52
senior tag
válasz PumpkinSeed #25192 üzenetére
Rendszerre értetted hogy nincs vele baj ugye?
Mert a wmp még mindig problémás,de majd jön egy frissítés valamikor és akkor remélhetőleg jó lesz! -
Teodor52
senior tag
válasz PumpkinSeed #25190 üzenetére
Nem szívesen nyúlok bele!
Most hogy az új progival megoldódott hagynám így! -
Teodor52
senior tag
válasz PumpkinSeed #25188 üzenetére
De!
Legalábbis úgy érzékeltem hogy akkor lépett fel ez az anomália!
Azt megelőző este nem volt probléma!Feljebb belinkeltem miket telepített az update! -
-
zolee0307
őstag
Üdv. Hogy tudom rávenni a media playert, hogy játszon le feliratot? Vagy érdemesebb feltenni egy màsik lejátszót?
///\\\ Már a jövő sem a régi ///\\\ Magyar égre magyar UFO-t ///\\\ Sose nyomjá full kretént - Kirk Lazarus (Tropic Thunder) ///\\\
-
Teodor52
senior tag
válasz PumpkinSeed #25180 üzenetére
Mirillis Splash Player EX Pro Gpu gyorsítással,amit nem próbáltam még de hamarosan kifogom!
De azért megkérdezném hogy miért van hogy egy darabig jó volt a wmp majd nem és most egy másik progival minden rendben már ami az avi formátumú fájlok lejátszását illeti?[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
válasz Stalker-2572 #25181 üzenetére
Gondolom a böngésző már nem ugyanaz.. biztos frissült azóta. Chrome? Másik böngésző is csinálja? Nem hiszem.
(#25183) Teodor52
Én meg a Daum PotPlayer-re esküszöm szintén gpu-s dxva-val.[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Stalker-2572
veterán
Megint felteszem a kérdést, mert nem kaptam rá választ:
win7 alatt, miért villognak a böngészőm ablakai (bizonyos területek és elég random módon). Előző telepítéssel nem csinálta ezt.
All Black...
-
Teodor52
senior tag
válasz PumpkinSeed #25175 üzenetére
Úgysem jó!
Leszedtem egy másik progit és azzal meg simán megy az avi!
-
Winnie The P
őstag
válasz Bobó_20 #25177 üzenetére
Nálam megy az összes, múltkor volt egy kisebb leállás, írtam is a supportnak. Akkor azt írták tudnak a hibáról és dolgoznak rajta, majd egy nap múlva már jó is volt. A kapott e-mailt ide is belinkeltem.
#24887[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
spiritex
veterán
válasz sanyek2 #25174 üzenetére
Én is chrome párti vagyok, de egyre inkább az a véleményem, hogy ahogy frissül a program, az új verziókkal egyre több a gond, egyre gázabb a helyzet.
Próbálkozz meg a chrome parancsikonjának szerkesztésével. A "...chrome.exe" után próbáld egyessével odatenni ezeket a kapcsolókat és nézd meg melyik segít. Az első kettőt akár egyszerre is kipróbálhatod egy szóközzel elválasztva:
--disable-force-compositing-mode
--disable-software-rasterizer
--disable-gpu (ez a legdurvább, de nézd meg segít-e).[ Szerkesztve ]
-
PumpkinSeed
addikt
válasz Teodor52 #25163 üzenetére
Valami kompatibilitási hiba lehet, szerintem a WMP-be mikor elindítod, nem tudja értelmezni, így túlcsordul és hibaüzenettel kilép.
Próbáld meg, hogy avi-ból átkonvertálod avi-ba és akkor helyre teszi elvben."Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
sanyek2
senior tag
Üdv!
Némi problémám adódott a megjelenítéssel.
Tünetek a következők: legnagyobb közösségi oldalon ha képeket nyitok meg egy-egy albumban, akkor felfelé görgetésnél minden egyes képfrissítési csík megjelenik. Konkrétan a böngésző felső határvonala ami befagy a képbe, illetve a chat ablakban a kurzor ugyan úgy.
Chrome-ot használok, VGA driver legfrissebb volt fent, visszatettem egy régebbi tuti stabilt, és azzal is csinálja.
Szokása mostanában egy egy lapnak a befagyása is. Pl az említett oldalt befrissítem miközben megy egy youtube videó, és befagy a böngésző. -
gerisz23
őstag
válasz Monyos #25169 üzenetére
Az úgy már izgalmasabb:s vírusirtóval ha ellenőrizteted akkor se enged hozzáférni?ez a rendszergazda dolog be szokott jönni,azt hiszem msconfigba írtam át a saját jogomat anno,a külön rendszergazda fiók felesleges sztem.Esetleg csökkentett módból nem lehetne hozzáférni a filokhoz?csak tippeket tudok adni:s amúgy a teljes rendszergazda jogot macerás megadni,azt gondolom megtaláltad neten.Kivenném a winyót aztán megpróbálnám külső lemezként más gépről megnézni,nem-e az új win kavar be vhogy
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
Bobó_20
aktív tag
Sziasztok! Most csináltam win reinstallt, és meglepve tapasztaltam, hogy nem mennek a minialkalmazásaim. Se a gyáriak, se az általam telepítettek. "Nem lehet kapcsolódni a szolgáltatáshoz" ezt írja a beépített valutaváltó. Próbáltam minden módszert, amit találtam (regedit, 32 bites sidebar.exe, 64 bites sidebar.exe) de ugyanolyan hulladék. Egyéni a problémám vagy esetleg valami új update kavart be? Utóbbiról sejtésem sincs mivel az összes frissítés ma települt, mármint az SP1 utániak. Valaki ötlet?
-
chungee
addikt
Estét!
A desktop felbontásom 1440x900. Játszani viszont 1280x800-on megy. Miután kilépek a játékból az összes megnyitott alkalmazás ablakai mérete kisméretre ugrik. Állandóan vissza kell állítani őket és ez zavaró. Van megoldás erre
-
Monyos
aktív tag
válasz PumpkinSeed #25161 üzenetére
Köszönöm a segítséget, de még mindig ugyan az a helyzet. Az általad linkelt oldalon leírtakat elvégeztem, azt írja, hogy sikerült is: "A .... fájl vagy mappa tulajdonosi joga most "XY" felhasználóhoz tartozik.
Itt egy kép róla: [link](#25165) gerisz23:
Az általad ajánlottakat is megcsináltam, feloldottam a rejtett "Rendszergazda" fiókot is, jogokat is újra adtam, de semmi. Ugyan az a helyzet továbbra is.
Erről is csináltam képet: [link]Valamint ami még furcsa, hogy a lent látható képen, tisztán látszik, hogy MINDEN JOG megvan a fájlhoz, tehát a windows azt írja, hogy teljes hozzáféréssel rendelkezem.
KÉP -
szaki1
tag
Sziasztok!
Olyan kisebb problémám van a Win 7-tel, hogy az energia gazdálkodási sémái nem működnek.
Pl. beállítom, hogy fényerő csökkentés 3 perc
képernyő kikapcsolása 5 percde nem történik semmi, ill. egy pillanatra a megadott időben elsötétül a képernyő, de abban a pillanatban már vissza is kapcsol teljes üzemmódra.
Képernyő elhalványulás pedig egyáltalán nincs.Ilyenkor mi a helyzet?
-
gerisz23
őstag
válasz Monyos #25159 üzenetére
1 Próba megoldásra:Jobb klick egérrel megnyitás rendszergazdaként.
2 ha nem megy akkor meg kell adnia magának a rendszergazda jogot,googleba beírod van fent rá módszer,ha nem lenne meg akkor majd belinkelem
A lényeg hogy a win7 alapjáraton nem adja meg a rendszergazda jogokat,hiába írja hogy a jogosultságod megvan,mégsincs megAsus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
Teodor52
senior tag
válasz PumpkinSeed #25158 üzenetére
Eseménynaplóba van egy bejegyzés,de amúgy mikor működése leállt ablakot dobja akkor nincs mellékesen semmi üzenet!
[link] -
konyi79
addikt
válasz PumpkinSeed #25160 üzenetére
Meglett köszi!
A bluetooth-os egér okozta a galibát, pontosabban a bluetooth driver. Ott akadt össze valami, le kellett szedni meg újrarakni.Még egyszer köszi!
-
PumpkinSeed
addikt
válasz Monyos #25159 üzenetére
Egyáltalán nem csinál olyat a Win, hogy letilt mappákat. Saját tulajdonba kell őket venni.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
PumpkinSeed
addikt
válasz konyi79 #25155 üzenetére
Például ott, hogy a frissítéseket letörlöd, majd ha szükségesek számodra akkor egyesévvel visszateszed, és megvizsgálod, hogy melyik csinálta ezt, és azt letörlöd és a maradékot visszateszed.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
Monyos
aktív tag
üdv!
Elég furcsa dologgal kerestek meg ma. A segítségemet kérték,de én még ilyennel nem találkoztam.
Az illető "szoftverhamisítás áldozatává vált", ezért beszerzett egy új Windows-t (Win 7 x64) és a windows újra telepítése előtt lementette a rendszer partícióról egy másik partícióra azokat a dolgokat amik kellettek neki. Az új windows gond nélkül felment, minden oké. VISZONT!
A következő kép fogadta amikor meg akarta nyitni a lementett fájlokat:
[link]A régi rendszerről átrakott fájlok neve ZÖLD lett és ha például meg akar nyitni közülük egy képet akkor ezt az üzenetet kapja: "Önnek nincs megfelelő jogosultsága a fájlt tartalmazó mappa elérésére."
Itt egy kép róla: [link]Gondolom a "szoftverhamisítás áldozatává válása" miatt lettek letiltva, esetleg kódolva a fájlok.
Természetesen Rendszergazdaként van bejelentkezve, más fiók nincs is aktiválva a rendszerben.Van lehetőség a fájlok megmentésére? Vagy mit tud ilyenkor csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
PumpkinSeed
addikt
Meg kell nézned a folyamatkezelőben, mert valami folyamatosan futó dolog megtelítheti a memóriát. 4GB-nál még szerintem érdemes visszakapcsolni a virtuális memóriát, hogy az ilyenek azon fussanak.
-
PumpkinSeed
addikt
-
konyi79
addikt
Hali!
Az imént leszedett a win7 32bit-em egy tetemesebb frissítést, azóta az agyamra megy. Az egérműveletek valamitől megváltoztak. Pl ha a tálcán lévő gyorsindító ikonra ha rákattintok, nem elindítja, megfogja és huzigálja össze-vissza, de akár egy hiperhivatkozásra is duplán kell kattintanom. Van valakinek ötlete, hol keressem a visszavezető utat? -
-
Teodor52
senior tag
Sziasztok!
Akadt egy problémám a windows média player-el!Avi formátumokat nem játsza le az mp4-et meg igen!Előtte egy win update volt és ezeket az [összetevőket] telepítette!
Mi lehet a gond?
-
LOTR
addikt
Sziasztok,
a problémám ez lenne: [link]
annyival egészíteném ki, mivel épp eszembe jutott, hogy a napokban töltött le valami frissítést a win7 és nagyjából azóta dobálja ezt a kevés a szabad memória hibaüzenetet, de most már szinte folyamatosan
kösziOne Ring to rule them all
-
gerisz23
őstag
Hello!olyan problémám van,hogy egy külső dvbt usb tunerem.feltelepítettem mellé mindent amit a gyártó ír,de az eszközkezelőben buli in interface drivert keres hozzá,amit nem tudtam letölteni sehonnan,anélkül pedig nem működik a szerkezet.Vkinek bármilyen ötlet?
Asus B560M-K,Intel Core i3 10100F, FSP Hyper 550W 80+Pro,Rx 570 4 GB,G.Skill Rip Jaws 2x8 Gb
-
spiritex
veterán
válasz alienpapa #25144 üzenetére
Próbáld meg úgy, hogy az exe indítása alatt nyomva tartod a Ctrl-Shift gombokat. Fel fog jönni az UAC, amire mondj igen-t, ez meg fogja adni a jogokat a program adminisztrátorként való indításához.
Ha ez nem jó, akkor a parancsikon jobb egér / tulajdonságai alatt keresd meg a Parancsikon fület, azon belül pedig az Advanced-et, és ott lennie kell Run as administrator opciónak.
[ Szerkesztve ]
-
alienpapa
senior tag
válasz Steelmanus #25143 üzenetére
Köszönöm gyors válaszod, de pont ezért tettem fel a kérdést! Ugyanis egy olyan exe fájlról van szó, aminek sajnos nincs kompatibilitás fül a tulajdonságai között.
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
alienpapa
senior tag
Lehet-e egy .exe fájlhoz csinálni egy olyan parancsikont, ami mindig rendszergazdaként futtatja azt?
''Science has failed our mother Earth.'' - S.O.A.D.
-
kengyel
nagyúr
válasz Steelmanus #25140 üzenetére
Megnéztem és benne van a frissítési listában mint sikeres. Azt hiszem a hétvégén újrarakom a gépet és akkor talán rendben lesz. Köszönöm a segítségeteket. Most is második indításra rakta ki az alkalmazásokat
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Steelmanus
addikt
válasz kengyel #25134 üzenetére
Az IE 10 ala kell egy DX 11.1 frissites Van vagy nincs DirectX 11.1 a Windows 7-re? ezt a nem kotelezo frissitesek kozott fogod megtalalni mar regebben kiadtak.
Manualisan ez a ket frissites az OS-nek (X32/X64) megfeleloen:
Lehet ezert nem mukodik az IE 10.
[ Szerkesztve ]
-
kengyel
nagyúr
válasz PumpkinSeed #25135 üzenetére
Valami gond van nálam az IE 10 el Azt a frissítést kihagyva rendben működik a gép. Mondjuk nem is kell a 10-es IE Jön most a hosszú hétvége ,és átpakolom az egész gépet. Úgy is régen volt már.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
kengyel
nagyúr
válasz PumpkinSeed #25120 üzenetére
Nos egyenlőre megoldottam hogy, kitöröltem a frissítéseket és újraindítás után visszajöttek az alkalmazások Most teszek még egy próbát ,megint telepítem csak az IE 10 nélkül.
kengyel
-
spiritex
veterán
válasz Steelmanus #25132 üzenetére
A kolléga azt írta, hogy már visszaállította ms ahci-re, úgyhogy jónak kell lennie.
-
Steelmanus
addikt
válasz spiritex #25109 üzenetére
Ez a megoldas jo az MS AHCI-re, de masik AHCI driver - esetunkben Intel - ott mar nem mukodik a dolog.
Esetleg keresni kell a - ha van a BIOS-ben - SATA csatlakozonkent tilthato opcio, a neve altalaban OnChip SATA ESP
Ez tiltja az OS fele hogy az ott beallitott SATA portokat eSATA-nak nezze.[ Szerkesztve ]
-
PumpkinSeed
addikt
Nem a BOOT sorrendnél, hanem Ami BIOS-nál tudom csak, ott Advanced beállítások. Van olyan, hogy Master/Slave és ott valamelyiknél van az adathordozód.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz Norby0001 #25106 üzenetére
Ezt találtam neked, bár lehet próbálkoztál már vele.
-
kengyel
nagyúr
válasz PumpkinSeed #25120 üzenetére
Próbáltam a rendszer visszaállítást ,de nem oldotta meg Akár mit csinálok vele egyszerűen nincs minialkalmazásom. Most letörlöm a frissítéseket ,ha az sem hozza vissza akkor újrahúzom a rendszert. Ilyen még nálam nem fordult elő. És köszönöm a válaszod.
kengyel
-
hito
nagyúr
válasz PumpkinSeed #25118 üzenetére
Teljesen lekapcsolni? Olyat lehet? Azt hittem csak sorrendet lehet állítani.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Stalker-2572
veterán
Több monitorom van, és amikor fullscreen rakok egy ablakot, akkor a másik monitoron villogás jelenik meg. Tudom h az aero felület vmi hibája, mert átlóg a keret a másik monitorra és ez megbolondítja a rendszert Melyik feature-t kell kikapcsolni? (Nem kell az egész aerot az tuti)
All Black...
-
spiritex
veterán
válasz KAMELOT #25119 üzenetére
Próbáld először a hotkey support-ot letiltani a ccc-ben. De mivel olyat is lehet, hogy az ember kikapcsolja a ccc automatikus indulását a win-nel, így akár azt is megpróbálhatod másodiknak.
(CS5-ben már javították ezt a dolgot, így avval már nem akad össze a ccc hotkey supportja.)[ Szerkesztve ]
-
PumpkinSeed
addikt
válasz kengyel #25102 üzenetére
Ilyen problémám nekem is volt már, de amit próbáltam semmi nem ment, azt csináltam, hogy visszaállítottam, és azóta nincs vele problémám.
-
KAMELOT
titán
válasz spiritex #25117 üzenetére
Ja itt a másik. CS4 idáig is volt. AKkor szerintem ccc frissülhetett. Ha kikapcsolom a CCC-t nem lesz gond?
Mondjuk úgy, hogy Premiere, Photoshop, illustrator és még pár ilyen progi van fent nekem.(#25121) spiritex: Most kikapcsoltam fullosan a CCC-t. Meglátjuk mit fog csinálni. Addig is köszi szépen a segítséget. Majd írok, hogy mi lett a vége.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
PumpkinSeed
addikt
Próbáld meg az, hogy a belső SSD-t teljesen kiveszed a BOOT sorrendből.
Ha nem megy akkor teljesen kapcsold le BIOS-ból a belsőt."Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
spiritex
veterán
válasz KAMELOT #25116 üzenetére
A ccc-nek van egy forróbillenytű támogatása, ami néha összeakad más programokkal, így pl. a CS4-es Photoshop-pal. Ha leállítod kiderül ez okozza-e a gondot. De a ccc menüjében is le lehet tiltani a forr.bill. támogatást. Gondolom eddig is futott, de lehet, hogy frissült, vagy felraktál egy CS4-et, pl.
Olyan is van, hogy az Intel HD Graphics driver akad össze a CS4-es Photoshop-pal, ebben az esetben annak a tray ikonján belül kell letiltani a forr.bill. támogatást.[ Szerkesztve ]
-
KAMELOT
titán
Sziasztok!
Egy pár hete olyan gond jelentkezett a rendszeremnél, hogy a nap folyamán egyszer csak nem működik az ESC gomb. Restart után ez a probléma megoldódik. Csak sajnos így naponta 1-2x restartolnom kell.
Először azt hittem vírus van a gépemben, de újratettem és mindjárt másnap már jelentkeztek a gondok megint.
Valaki tud segíteni mi lehet a gond? Idáig nem volt ilyen. Január óta van ez.
Előre is köszönöm!V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
Baluka71
tag
válasz mcwolf79 #25103 üzenetére
Marcium Reflect, nagyon jó és ingyenes program.
http://logout.hu/bejegyzes/fire_soul_cd/windows_7_koltoztetese_hdd-rol_ssd-re_klonozo_es_b/hsz_1-50.htmlQ8400@3330, Giga EP35-DS3R, 2*2+2*1 GB Black Dragon 800 dual kit Cl4, Gigabyte HD7970, Hyper TX2
-
-
Norby0001
csendes tag
válasz PumpkinSeed #25100 üzenetére
próbálkoztam vele, de nem ment :S
A privit előbb észreveszem... :)
-
Baluka71
tag
válasz spiritex #25089 üzenetére
Köszönöm a segítséget.
Végül is sikerül a Win7 clone a Marcium Reflect-el.
Az eredeti Windowson visszaállítottam az MS AHCI drivert, utána átkapcsoltam a biost IDE módba és
úgy klónoztam. Mikor vége lett akkor rögtön az újraindításnál visszakapcsoltam az AHCI-t, és működik.
Most már csak azaz idegesítő dolog van (amiért annó lecseréltem az MS AHCI drivert Intel-re), hogy
megjelenik a winyó, mint lecsatlakoztatható (USB) eszköz.Q8400@3330, Giga EP35-DS3R, 2*2+2*1 GB Black Dragon 800 dual kit Cl4, Gigabyte HD7970, Hyper TX2
-
mcwolf79
veterán
Üdv All!
Mivel tudnám lementeni a teljes C:\ meghajtómat?
Gondoltam kipróbálnám a Win8-at, és szeretném lementeni a mostani rendszermeghajtót (beállításokkal, paraméterekkel együtt), hogyha nem jön be az új Win, akkor könnyen vissza tudja tenni a jól bevált Win7-est.
KösziIntel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
kengyel
nagyúr
Sziasztok ! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Most telepítettem 6 db frissítést az update.n keresztül . Köztük volt az Explorer 10 is meg biztonsági based x64..... A lényeg az hogy végbement a telepítés, újraindítás minden oké kivéve nincs minialkalmazás. Egyszerűen már nem jelent meg ,és hozzá sem engedi rakni az alkalmazásokat Mint ha nem lenne a Windows -ban. Most akkor töröljem a frissítéseket ? Vagy hogy tudom előcsalni másképp ? Előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
hito
nagyúr
Miért nem bootol a windows 7 nálam kölső vinyóról? A BIOS-ban elsődleges bootként van az USB HDD, rajta telepített windows 7, mégis a notiban lévő vinyóról bootol a win7.
Mind a három USB-n megpróbáltam, egyiken se bootol.
[ Szerkesztve ]
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest