Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenry
félisten
válasz Morpheus92 #23597 üzenetére
ne tedd offba, ami nem az.
a frissítések előzményei közül keresd ki, hogy melyik frissítés nem települ fel, aztán a kódja alapján (KB12346578) keress rá a Microsoft oldalán, töltsd le, telepítsd föl kézzel
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz Morpheus92 #23595 üzenetére
laptopot sehol
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Morpheus92
csendes tag
én szeretnék érdeklődni hogy hol tudnám húzni a procit meg a videókártyát? msi cx500-402xhu laptopom van,windows 7 van fent,
-
ezanickem
tag
Javítótelepítéssel próbáltam helyrerakni ezt a .exe társítás mizériát. Sajnos nem sikerült így teljesen újrahúztam a gépet, most már siker, minden működik (kop-kop). Köszönöm a segítséget! Üdv!
-
Morpheus92
csendes tag
Sziasztok!!!
Nekem van egy MSI cx500-402xhu laptopom,és van egy frisitésem ,egy windows 7 rendszerhez ,és valamiért nem akarja fel tenni rá,ez mért van?
-
Lenry
félisten
válasz NyuszyCaster #23590 üzenetére
jó öreg Kingmax DDR2, aminek kevés a szabvány 1.8V
kínáld meg 2.0 vagy 2.1Volttal, és onnantól betonstabilGvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
brd
nagyúr
válasz NyuszyCaster #23590 üzenetére
Tényleg próbáld ki 800-on, vagy kínáld meg 2.1V-os RAMfeszültséggel, ha egyik sem segít, akkor vagy nem fér meg az alaplapoddal/CPU-val, vagy egyszerűen hibás, vagy az alaplap/CPU a rossz. Egyébként 2 helyett 4 modult kezelni problémás sok esetben. 2-vel is csinálja a hibákat?
[ Szerkesztve ]
The only real valuable thing is intuition.
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz sfdrakex #23564 üzenetére
Szia!
DIMM4: Kingmax KLED48F-A8KI5
DIMM3: Kingmax KLED48F-A8KI5
DIMM2: Kingmax KLED48F-A8KI5
DIMM1: Kingmax KLED48F-A8KI5Memória modul tulajdonságai
Modul neve Kingmax KLED48F-A8KI5
Mező Érték
Memória modul tulajdonságai
Modul neve Kingmax KLED48F-A8KI5
Sorozatszám Nincs
Modul mérete 1 GB (2 ranks, 4 banks)
Modul típusa Unbuffered DIMM
Memória típusa DDR2 SDRAM
Memória sebessége DDR2-800 (400 MHz)
Modul szélessége 64 bit
Modul feszültsége SSTL 1.8
Hibafelismerési módszer Nincs
Frissítési gyakoriság Csökkentett (7.8 us), Self-RefreshMemória időzítések
@ 400 MHz 5-5-5-18 (CL-RCD-RP-RAS) / 23-42-3-6-3-3 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 266 MHz 4-4-4-12 (CL-RCD-RP-RAS) / 16-28-2-4-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)
@ 200 MHz 3-3-3-9 (CL-RCD-RP-RAS) / 12-21-2-3-2-2 (RC-RFC-RRD-WR-WTR-RTP)Memória modul jellemzői
Analysis Probe Nincs
FET Switch External Letiltva
Weak Driver TámogatvaMemória modul gyártó
Cégnév KINGMAX Technology Inc.
Termék információ http://www.kingmax.com/en-global/product/product/index/memory_moduleMező Érték
Alaplap tulajdonságai
Alaplap azonosítója 08/12/2009-RD780-SB600-6A66AG03C-00
Alaplap neve Gigabyte GA-MA790X-DS4Front Side Bus tulajdonságai
Busz típusa AMD K10
Valódi órajel 200 MHz
Effektív órajel 200 MHz
HyperTransport órajel 1800 MHz
Északi híd órajele 1800 MHzMemóriabusz tulajdonságai
Busz típusa Ganged Dual DDR2 SDRAM
Busz szélessége 128 bit
DRAMSB arány 16:6
Valódi órajel 533 MHz (DDR)
Effektív órajel 1067 MHz
Sávszélesség 17067 MB/mpAlaplap fizikai információk
CPU foglalatok 1 Socket AM2+
Bővítőhelyek 2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16
RAM foglalatok 4 DDR2 DIMM
Integrált eszközök Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394
Fizikai formátum ATX
Alaplap mérete 220 mm x 300 mm
Alaplapi lapkakészlet AMD790X
Egyebek DualBIOSAlaplap gyártó
Cégnév Gigabyte Technology Co., Ltd.
Termék információ http://www.giga-byte.com/products/main.aspx?s=42
BIOS letöltés http://www.giga-byte.com/support-downloads/download-center.aspx
Illesztőprogram frissítés http://www.aida64.com/driver-updates
BIOS frissítések http://www.aida64.com/bios-updatesMező Érték
CPU tulajdonságai
CPU típusa QuadCore AMD Phenom X4 Black Edition 9600, 2500 MHz (12.5 x 200)
CPU alias Agena
CPU stepping DR-B2
Utasításkészlet x86, x86-64, MMX, 3DNow!, SSE, SSE2, SSE3, SSE4A
Eredeti órajel 2300 MHz
Min / Max CPU szorzó 4.0x / 39.5x
Engineering Sample Nem
L1 kód gyorsítótár 64 KB per core
L1 adat gyorsítótár 64 KB per core
L2 gyorsítótár 512 KB per core (On-Die, ECC, Full-Speed)
L3 gyorsítótár 2 MB (On-Die, ECC, NB-Speed)CPU fizikai információk
Tokozás típusa 940 Pin uOPGA
Tokozás mérete 40 mm x 40 mm
Tranzisztorok száma 463 millió
Gyártási technológia 11Mi, 65 nm, CMOS, Cu, Low-K, DSL SOI, Immersion Lithography
Processzormag mérete 283 mm2
I/O feszültség 1.2 V + 2.5 VCPU gyártó
Cégnév Advanced Micro Devices, Inc.
Termék információ http://www.amd.com/us/products/desktop/processors
Illesztőprogram frissítés http://www.aida64.com/driver-updatesMulti CPU
Alaplap azonosítója OEM00000 PROD00000000
CPU #1 AMD Phenom(tm) 9600 Quad-Core Processor, 2511 MHz
CPU #2 AMD Phenom(tm) 9600 Quad-Core Processor, 2511 MHz
CPU #3 AMD Phenom(tm) 9600 Quad-Core Processor, 2511 MHz
CPU #4 AMD Phenom(tm) 9600 Quad-Core Processor, 2511 MHzCPU kihasználtság
1. CPU / 1. mag 0 %
1. CPU / 2. mag 4 %
1. CPU / 3. mag 3 %
1. CPU / 4. mag 4 %igy néz ki a dolog
[ Szerkesztve ]
HTC desire 500
-
zka67
őstag
Sziasztok!
Tud valaki olyan segédprogramot, amivel az asztalt tudom skálázni?
Nagyobb felbontást szeretnék, mint amit a monitor tud. Pl. 2560x1440-es asztalt szeretnék 1920x1080-as felbontásra átméretezve. -
siebener
aktív tag
Üdvözlöm.
Win7 ultimate esetén lehetséges lenne? Kétfelé particionált lemezről van szó, egyik partíción a win van, a másikon adat. Adatvesztés nélkül kellene létrehoznom egy harmadik partíciót. Megoldható?
Amennyiben igen, úgy a harmadik partícióra telepíthető külön op.rendszer? -
-
brd
nagyúr
válasz NyuszyCaster #23553 üzenetére
64 bites azért lett föltéve amit olvastál vga csere lesz és az 1 gigás a mostani 512mb
és hát azt mondták nem fog 32 biten menni a win 4giga +1 giga vga valMég 2 GB-os kártya is működik így. AMD/ATI max. 256MB-ot foglal a 4GB-ból (a többit valamiféle lapozási technikával éri el a driver), Nvidia-t pontosan nem tudom, de az sem a teljes VRAM méretet eszi meg a 4GB-os címtartományból. Az én alaplapommal pl. XP-vel 3.5GB RAM érhető el, most a 2GB-os kártyával, és korábban az 1GB-ossal is ez volt a helyzet. Működik probléma nélkül, akkor is, ha teletömöm a 3.5GB-ot programmal/adattal.
-
Lenry
félisten
válasz ezanickem #23568 üzenetére
ezt letöltöd a C:\ gyökérbe
nyitsz egy parancssort
cd c:\
c:\exefix_xp.com -silentha lefutott, újraindítasz
-
PumpkinSeed
addikt
Nem nagyon van máslehetőség, a taskkill elvileg mindent kilő. Nemláttam még olyan állományt amit nem lehetett volna kilőni vele.
ui.: De most már láttam.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
mezis
félisten
-
sfdrakex
nagyúr
válasz NyuszyCaster #23556 üzenetére
A kékhalált legtöbbször hardver hiba okozza, próbáld ki, egyesével kiszedegetni a memória modulokat, és így kiszűrni hogy minden rendben van-e. Ja és amit többen is írtunk, tegyél mindent alapra biosban, lehet hogy 1066-os a ramod, de azért egy próbát megérne, hogy alap 800-on hajtod, ha akkor nem jön elő a hiba, akkor azzal volt a baj. Proci is legyen alapon, VGA-t se tuningold. Ramok milyen elosztásban vannak? Egyformák a modulok?
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
PumpkinSeed
addikt
válasz ezanickem #23559 üzenetére
Eredetileg valahol meg lehet adni globálisan ezeket, csak nem tudom, hogy hol lehet ezt.
Nézz utánna google-n. Vagy várj itt egy nálom szakértőbb ember válaszára."Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
ezanickem
tag
Sziasztok!
Akadt egy kis probléma amiben kérnék egy kis segítséget. Történetet nem igazán ismerem pontosan, annyit tudok, hogy sikerült az összes .exe fájlt társítani a Media Playerhez. Nem tudok rájönni miképpen lehetne visszacsinálni. Ha valakinek van valami tipje azt megköszönném. Üdv!
-
Werkly
őstag
IE 9-nél telepítési hiba, hogyha egy letöltési linket jobb klikkel új ablakban nyitom meg akkor IE hibát észlel és mondjuk másik letöltés is megszakad. Elég gyakori van ennek valami telepítéshez köthető hibája esetleg? Vagy IE-n belül valami beállítás talán? Kösz!
-
Lenry
félisten
kilőhetetlenre fagyott egy programom.
feladatkezelő, procexp és taskkill sem végzi ki.
restart nem opció.mivel lőhetem ki?
-
NyuszyCaster
senior tag
Szia!
azért irtam hogy félek tőlle mert volt úgy hogy feltetem semmi driver semmi nem volt fönt rajta még program sem és máris kékhalá volt a jelenlegi 3 napja van fönt és eddig volt 2 kékhalál nekem a ramok ha beálitom mennek 1066 on doboza sajna nincs boltban rakták be már vagy 5 éve
kingmax ramok
( ha egyesével összeadogatva több van, mint 4G, akkor fordul az elő, hogy a rendszermemóriából csak mondjuk 3.2G-t látsz.) pontosan igy volt nekem is 32 biten
de azt mondták a vga is beleszámol 32 biten és gondok lesznek
[ Szerkesztve ]
HTC desire 500
-
vlevi
nagyúr
válasz NyuszyCaster #23553 üzenetére
De, megy a 32 bites rendszer, akármennyi memóriát és VGA-t raksz bele, csak beleütközöl abba a korlátba, hogy a 32 bites rendszer maximum 4G memóriát tud megcímezni, és ha egyesével összeadogatva több van, mint 4G, akkor fordul az elő, hogy a rendszermemóriából csak mondjuk 3.2G-t látsz.
1066-os memóriával nekem is volt érdekes élményem. Rá volt írva, hogy 1066, de csak 800-on indult vele a gép. Aztán megnéztem a dobozát, és rá volt írogatva, hogy a BIOS-ban milyen időzítéseket kell állítani, hogy valóban menjen 1066-on. Én megpróbálkoztam vele, még a laposelemet is ki kellett venni az alaplapból
"félek én a 54 bitestől ahogy fentebb is irtam valamiért mindig volt kékhalál."
Nem kell tőle félni. Régesrégen a 64 bites XP-vel volt gond, mert az nem XP volt, hanem egy Windows szerver, de XP 64-nek hívták. Ebből volt sok probléma.
Vista, Win7 óta viszont rendes 64 bites rendszerről beszélünk. Melóhelyen is jó ideje 64 bitest használok, munkára, és egy ideje otthon is átálltam 64 bitre, előzőleg még 2G RAM-al, majd bővült 4G-ra, de soha semmilyen, a 64 bit miatti problémával nem találkoztam. Még driverek is (pl. USB3-as kártya), amihez nem volt natív 64 bites driver, azok is mennek a 32 bites driverekkel.
A kékhalál nem a 64 bit miatt volt. -
NyuszyCaster
senior tag
Szia!
lényegtelen hol irták.. nem szertnék vitát szítani csak segitséget kapni
32 bites reszer is ugyan ezzel a feálással ment atom stabilan játékok nagy része is futott ugy ahogy
volt hogy 3 hétig 0-24 ben most lentebb azt irták vegyem vissza a procit alapra és a ramokat is de hiszen a ramok 1066 osak és ha simán alaphelyzetben hagyom akkor csak 800 on indulnak64 bites azért lett föltéve amit olvastál vga csere lesz és az 1 gigás a mostani 512mb
és hát azt mondták nem fog 32 biten menni a win 4giga +1 giga vga valHTC desire 500
-
brd
nagyúr
válasz NyuszyCaster #23531 üzenetére
azért raktam 64 bites redszert mert azt mondták máshol.. hogy ha beleteszem az 1 gigás vgat ki fog lépkedni a redszer
Ez baromság, hol írták ezt neked? Legalábbis biztosan nem általános hiba. Spec. esetekben bármi előfordulhat, de ez kb. annyira speciális helyzet, mint az, hogy én összejövök Scarlett Johansson-nal...
-
vlevi
nagyúr
"A másik ha a rendszer rendesen össze van rakva"
Tulajdonképpen egyről beszéltek. Ha húzva van, akkor már nem biztos, hogy a gép "rendesen" van összerakva.
Ha valamilyen alkatrész "húzva" van, és instabil a gép, akkor kicsi a valószínűsége, hogy a windows lenne a bűnös.
A néhány % tuningnak (mármint, hogy 800-ról 1066-ra állítod a memóriát, vagy 2.5-ről 2.6Ghz-re a procit), tényleg nem sok gyakorlati haszna van. Észrevehető teljesítménynövekedést nem hoz a dolog. -
-
apro
senior tag
-
mezis
félisten
válasz NyuszyCaster #23547 üzenetére
Akkor mindent vissza az alapra !
(Egyszer véletlenül, még a 486-os időkben, magasabbra jumpereltem egy busz sebességet, ami egyben a proc. órajelét is megemelte. Win rendben működött, méga a Word is beindult és aztán valamikor lefagyott az egész.)
Legközelebb első kérdésem az lesz ilyen esetben, tuningolt ? Aztán ha az, foglalkozzon vele a tuning topik.
Honnan a csudából gondolják azt, hogy ők majd okosabbak, ügyesebbek lesznek egy óriás vállalat tesztlaborjánál ? És mindez 10-20 %-nyi teljesítmény többletért. Kivel vannak versenyben ?mezis
-
veterán
Az egységesítés jegyében a TIR itt is életbe lépett, remélem nem gond.
Üdv. core2
-
sfdrakex
nagyúr
válasz NyuszyCaster #23544 üzenetére
Tuningolova vane-e a géped? Biosban állítgattál valamit? próbáld meg alap állapotra visszatenni a bios (load default) és utána telepíteni.
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok
sajnos megint kék
dvd irás után ezt kaptam
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 101
BCP1: 0000000000000031
BCP2: 0000000000000000
BCP3: FFFFF880009E7180
BCP4: 0000000000000001
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1
valami ötlet?HTC desire 500
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok!
Pen driveról telepítenék ,de nem engedi 2 féle drivera is próbáltam.
Ötlet?
[Kép]::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
mezis
félisten
válasz viperabácsi #23532 üzenetére
Próbáld meg az 512 nélkül.
A legű
újabb telepítésnél meg hagyj még 30 GByte-ot egy UBUNTU Linux-nak és az után ki fog derülni, hogy hw. hiba vagy valami MáS.[ Szerkesztve ]
mezis
-
PumpkinSeed
addikt
válasz viperabácsi #23536 üzenetére
HDD regenerator. úgyan olyan mint a memtest, bootolásnál kell lefutatni egy külső adattárolóról (pl. pendrive)
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
viperabácsi
addikt
Még valami nem tudom elindítani az xp telepítést. a win 7 meg elindul mi lehet a gond?
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
sfdrakex
nagyúr
válasz viperabácsi #23537 üzenetére
Nincsenek melegedési gondok a gépeddel? A táp milyen benne?
-
viperabácsi
addikt
Miért működik rendesen , majd egyszer csak nem indul?
-
viperabácsi
addikt
válasz PumpkinSeed #23535 üzenetére
Azzal mit tudok kezdeni , ha bad sektoros?
-
PumpkinSeed
addikt
válasz viperabácsi #23534 üzenetére
Amikre én gondolok, hogy hibák lehetnek:
- bad sectoros merevlemez
- rossz a telepítő adathordozó
- maradtak adatok a merevlemezen a formázás utánLehet, hogy bad sector miatt van.
-
viperabácsi
addikt
válasz PumpkinSeed #23533 üzenetére
Mielött telepíteni kezdtem a win 7 et akkor ment hibátlanul.a ramok másik gépben mennek.Már 6 . telepítésen vagyok vele túl és mindig ezt a problémát csinálja.Ja és idulásnál egy csppantás utána betöltés és megáll a vin logó elött de kivan irva , hogy a windows indítása csak a szines logo nem jön már be.
[ Szerkesztve ]
-
PumpkinSeed
addikt
válasz viperabácsi #23532 üzenetére
Futass le egy memtest-et, lehet memória a bűnös. Ha az se megy akkor van egy progi amit leszedsz és még mielőtt feltennéd az oprendszert azzal teljes mértékben leformázod a vinyót, azaz feltölti random adatokkal és semmi bökkenő nem lehet az új rendszeren.
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz PumpkinSeed #23527 üzenetére
Szia!
mostmár 64 bites redszer van ami egyszer kékhalálozott ezért futtatam a memtestet ami hiba nélkül lefutott
azért raktam 64 bites redszert mert azt mondták máshol.. hogy ha beleteszem az 1 gigás vgat ki fog lépkedni a redszer
de ezekszerint ha vissza tenném is jó lenne?
félek én a 54 bitestől ahogy fentebb is irtam valamiért mindig volt kékhalál..
a 32 bites nekem volt hogy 3 hétig ment restart nélkűl éjjel nappal
HTC desire 500
-
mezis
félisten
válasz viperabácsi #23526 üzenetére
Mennyi a RAM, mekkora a HDD, mennyi szabad hely maradt rajta ?
mezis
-
PumpkinSeed
addikt
Az a helyzet, hogy nem ismerem a Win7 pro-t, de szerintem biztos van hozzá nyelv választás. Ha valaki jobban tudja kérem javítson ki.
-
PumpkinSeed
addikt
válasz viperabácsi #23526 üzenetére
Az újratelepítés előtt végeztél teljes formázást a vinyón?
-
PumpkinSeed
addikt
válasz NyuszyCaster #23525 üzenetére
Akkor tisztázzuk. Most van 4 GB ram a gépedbe és van egy 512-es VGA. Te szeretnél bele venni egy egy 1 GB-os VGA-t. Akkor lesz benne 4 GB ram és 1GB VGA. Most a te gépeden van egy 32 bites rendszer ami a mostani 4GB ramodból lát 3GB-ot és ezen kívül van benne egy 512 GBos VGA. Ha veszel bele egy 1GB-os VGA-t akkor a rendszered ugyan úgy 4GB helyett 3GB-ot fog látni. Ezért ajánlottam, hogy telepíts fel egy 64bites rendszert, mert akkor így a rendszered mind a 4Gb ramot látni fogja.
-
viperabácsi
addikt
Üdv
Lenne egy problémám.Van egy öreg asrock conroe gépe faternak,Rátelepítettem win 7 x86 home rendszert.A gond ezután következett.Minden 3 . újraindításnál meghal a rendszer, és nem tudja javítani sem magát.Kezdek kétségbeesni a 6. újratelepítés után.
-
mezis
félisten
válasz NyuszyCaster #23523 üzenetére
Én nem írtam olyat, hogy ki fog lépkedni. 3-ig látja, addig használja.
Ja, hogy Te attól tartasz, hogy a monitor vezérlő 1 Byte RAM-ját is hozzászámolja a Win az alaplapi RAM-hoz.
Azért ennyire nem hülye ! Azt az 1 GB-t a minitor vezérlő, illetve drivere fogja kezelni.(Fordítva szokott előfordulni, bizonyos olcsóbb monitor vezérlők az alaplappi RAM-ból "csípnek" le valamennyit maguknak kizárólagos használatra.Már a BIOS-ban elintéződik ez. A Win meg kész tényekkel néz szembe.)
[ Szerkesztve ]
mezis
-
NyuszyCaster
senior tag
egyszer lefutott hiba nnélkül a memtes x65 v4.20 usb ről
amit szerettem volna kérdezni irtad kicsit nehéz kihámozni
szoval igaz az hogy a win 7 32 bites kifog lépkedni folyton 4giga rammal és egygigás vga val?
eddig is 4 giga ram volt amiből 3 vlamennyit látott és 512 mb vga csak a vga lesz cserélveHTC desire 500
-
jeni
félisten
válasz PumpkinSeed #23519 üzenetére
mert tudtommal a Windows 7 professional nem tartalmaz változtatható nyelvi fájl lehetőséget,csak a billentyűzet mód az ami változtatható.
[ Szerkesztve ]
-
mezis
félisten
-
mezis
félisten
válasz NyuszyCaster #23516 üzenetére
Szerintem nem érdemes a 64-esre váltani. Lesz 3 GB RAM-ja (talán elég lesz, ha eddig elég volt 1 is) és egy működő op. rendszere. Ha meg mindenképp műben akarja tartani azt a maradék 1 GB, csinál belőle egy RAM diszket.
(A 64-es WIn-ek ezek szerint még mindig tartják az induláskori "jó" hírüket a drivereket illetően. )
mezis
-
PumpkinSeed
addikt
A win7-et szerintem mindegy, hogy honnan vásárolod, mert a nyelvet meg lehet változtatni. A serial kód pedig nemzetiségtől független.
-
jeni
félisten
válasz PumpkinSeed #23517 üzenetére
Üdv
Az eredeti német verziós OEM Win7 pro-ra mellékelt serial kódot lehet aktiváltatni a magyar változatra? -
PumpkinSeed
addikt
válasz NyuszyCaster #23516 üzenetére
Kicsit nehezen kinyerhető az amit tudni akarsz, de a x86 (32bites) nem használja ki a 4GB ramot. Ebben az esetben érdemes x64-re (64bites) váltani annak érdekében, hogy a konfigurációdat maximálisan kihasználja a rajta futó operációs rendszer.
-
-
mezis
félisten
válasz NyuszyCaster #23512 üzenetére
Futtass csak memória tesztet (memtest86) külön, CD-ről bootolva.
mezis
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok
a helyzet a következő
most x54 win7 van fönt.... elinditottam a memória tesztet ami telepitéskor van egy jódarabig nem is irt ki gondot egyszer csak hardver gond lépjek kapcsolatba a számitógép gyártójával...
és nekiált telepiteni és fölment azóta egyszer kékhalálozott ezzel az üzivel...Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: d1
BCP1: 0000000000000002
BCP2: 0000000000000002
BCP3: 0000000000000000
BCP4: FFFFF880056E1F7E
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1nem tudom mi lehet a gond de igy nem merek nekifogni semmi komolyabb dolognak dvd irás stb...
sajna a gépben már semmi sem garis 5 éves már..
HTC desire 500
-
allein
addikt
Ez nem minden egyes kikapcsolàsnàl van ìgy. De sajnos hetente 3-4 alkalommal előfordul
-
sfdrakex
nagyúr
válasz RockHaRD #23498 üzenetére
Aero be van kapcsolva? élmény indexet futtasd újra, valakinél a napokban az segített.
(#23497) McSzaby
Boot sorrend biosban jól van beállítva? Az a hdd van első helyen amin az OS van? 100 megás boot partíciót engedted a rendszernek létrehozni? Boot partícióba nem piszkáltál bele valamivel?
#23508) asound
Ha a steam pl fullon húzza le a játékodat akkor az lefoghatja eléggé a neted ahhoz hoyg a frissítés ne menjen, esetleg ha steam végzett indítsd újra a gépet és utána frissíts. Pár frissítés? 85? Szép.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Win 7 Pro 64 bit felajánlott pár frissítést, rá is kattintottam hogy töltse le őket. Ez volt kb két órája, azóta ezt a képernyőt látom és nem történik semmi:
Valamikor vajon elkezdődik a letöltés? Nettel nincs gond, egy steam letöltés fut a háttérben, egyébként csak a böngésző van nyitva.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
-
nagyúr
válasz szalasz87 #23504 üzenetére
Codec nem kavarhatott be? Minek 7 alá codec pack?! VLC vagy MPC-HC.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
szalasz87
csendes tag
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Pár hete valahogy nem mutatja windows a videók miniatűrjeit csak a képekét. Ami megoldást találtam eddig nem jött be. Két féle megjelenítési beállításokat is megnéztem és be van bepipálva, videó codecet is újra raktam de semmi. Érthetetlen mi történt egyik napról a másikra...
KÖSZÖNÖM
-
sanyek2
senior tag
Erre valaki?
-
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Autós topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Digitális Állampolgárság Program
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest