Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz Mercutio_ #26798 üzenetére
Samsung 850 EVO-t láttam még, bár nem tudom, mennyire jó alternatíva. Azt néztem, hogy az ADATA SP550 meg nem játszik, mert nem túl combos TLC-s.
Fél szemmel vettem csak észre én is, hogy időközben a V300 szériában chipet cseréltek? Ráadásul nem vált előnyére...
sephi:
Az én módszerem jól tükrözi az mSATA-s SSD gariztatós apróm.Az S/N-nek magán a meghajtón is szerepelnie kell.
[ Szerkesztve ]
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #26796 üzenetére
Fury-nál sokkal olcsóbb megbízható ssd-t nem igen fogsz találni.
Flash ssd topicban ha rákeresel a V300 kifejezésre kidob egy összehasonlító táblázatot a régi és új v300-zal. (mobilról vagyok, különben rákeresnék)
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Vigneau
félisten
A 128GB-s ADATA SX300-am is csak így lehetett frissíteni. Egyébként ezen fogok túladni hamarosan.
Mostanság a Párom gépében muzsikált, de gondoltam, beújítok magamnak egy újabb SSD-t, az én elpusztíthatatlan Micron RealSSD C400 256GB SSD-m pedig megkapja Ő. A G551JW-ben egy 240GB-s Fury-t használok, de úgy döntöttem, keresek valami olcsóbbat magamnak - már ha találok...
sephi:
Némi tiszteletdíj fejében azt is lehetne gariztatni.[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #26793 üzenetére
Körmöndi Tominak most döglött be egy v300 120gb-os példánya, s a süket kidobta a csomagolását. Bár nem tudom milyen konfigban volt, egyszer csak kiírta neki, hogy meghibásodás várható, s a kondíció lement 0%-ra. Szerintem egyedi esetről lehet szó.
Szilárd haverom notijában egy v300 60gb-s van már 2 éve 100/100%, semmi baja vele.
Én nemrég vettem v300 240-eset, nekem sincs gondom vele, illetve a v100-as 64gb-s példányommal sincs semmi problémám.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Vigneau
félisten
Uninstalláltad az AHCI drivert? Olyankor nem engedi, ha a Windows verzión felül telepítetted az Intel driverjét is.
Apropó, valakinek valós gyakorlati tapasztalata van egyébként a szapult V300 verzióval?
-
F e Z o
veterán
Miért akarsz firmware-t frissíteni, ha működik normálisan? Miért nem kötöd be sima meghajtóként sata-ra, e-satára? Ha frissítesz lehet elveszik minden ami az ssd-n volt, azt ugye tudod.
Egyébként amikor frissítettem a v100s2 64gb-s ssd-met, ami a notimban van, akkor nullázta a bekapcsolás/kikapcsolás számot és az üzemidőt is.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
smiti
veterán
Szivat engem ez az SSD. Ha fut róla az oprendszer azért nem engedi frissíteni a firmwaret, ha meg usb-s külső házba rakom, akkor meg az SSD toolbox nem látja.
-
Bjørgersson
félisten
Írt az R9 270X-es hirdetésemre egy négy napja regisztrált újonc, hogy van videokártyája, de csak és kizárólag előreutalással küldi. Háttő.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
F e Z o
veterán
Kérdés : Érdemes-e a böngészőnek (én esetemben firefox) és a cache-nek csinálni egy kb 2gb ramdrive-ot, amit persze hdd-re met le minden kikapcsoláskor a gép. Kiapcsolt lapozófile mellett sem volt még 60% felett a ramhasználat.
H2O über alles!
-
Mercutio_
félisten
Csinálsz az ssd-ről egy rendszer image-et vinyóra, aztán formázod az ssd-t.
Ha amúgy is jössz Pestre miért nem rendeled meg ipon/pcx-ben, vagy nem jön meg addig.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
smiti
veterán
válasz Vigneau #26779 üzenetére
Nem tudom, bizakodok egy 850 EVO-ban.
De szét akarok nézni Szolnokon hétfőn hátha kapok valamit. Kedden visszük fel Pestre az Adata-t, és előtte még meg akarom csinálni a gépemet. Meg valahogy ugye le is kellene formázni a mostani lemezt, működő gép nélkül meg elég nehéz lenne.
-
smiti
veterán
válasz Vigneau #26776 üzenetére
Lehet még ráírok, ha minden kötél szakad.
(#26777) sephi - Az utóbbi időben már igen, vagy PCX vagy Ipon, de mikor még az SSD-t vettem 2014 májusában akkor még az ár volt a legfontosabb, így elég sok mindent vettem PH!-s árusoktól.
De már eléggé leszoktam róluk. Maradok a rendes boltnál. Még az is lehet, hogy az új SSD az Auchan-ból lesz.
-
F e Z o
veterán
Tudtommal Neked majdnem minden a PCX-től van, nem? Garilevél nélkül eladni rossz, bár sok helyen szériaszám alapján intézik a garit.
2015-ben 46x voltam postán hardveraprós feladás miatt, s otthagytam 33695Ft-ot összesen, most számoltam össze a feladóvevényeket. Természetesen a pk-t nem én szoktam állni általában.
H2O über alles!
-
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #26767 üzenetére
Igen, de tenyleg nem ertem. Nem igazan, majd ha megint elkezdek rendszeresen Battlefieldezni, visszatolom 4,5-re, addig marad alapon.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
smiti
veterán
Na nekem is kellene gyorsan hétfőre kerítenem egy új SSD-t.
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #26766 üzenetére
Csak a CPU volt instabil? Egyáltalán kell a GTA V-nek 4,5GHz-es ivy i5?
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #26764 üzenetére
Ok.
Eseménynaplóban találtam kb. végtelen WHEA 19-es figyelmeztetést, ami elvileg instabil tuningra utal, úgyhogy nyomtam egy BIOS resetet. Érdekes egyébként, hogy nem kék halálozott a gép, valamint, hogy kb. két hónapig stabil volt így a gép, erre most az új SSD-vel, új rendszerrel nem az.
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #26763 üzenetére
Még véletlenül se írd le a megoldást, nehogy esetleg okuljunk belőle.
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #26759 üzenetére
Na úgy néz ki, sikerült megoldani, tartottunk is egy 4,5 órás GTA maratont.
-
föccer
nagyúr
-
-
embe
nagyúr
Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #26758 üzenetére
Észrevetted, hogy azóta fagynak ki a játékok, mióta új profilképed van. Véletlen lenne?
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
Na most kb. 10 perc után kifagyott a GTA.
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #26756 üzenetére
Azért Tőled meg a fiúkák üdvözlet sikerül erősebbre a kelleténél...
-
-
Vigneau
félisten
válasz Bjørgersson #26753 üzenetére
Egy szavad sem lehet ennek tükrében az én kritikámra.
-
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #26750 üzenetére
Először azt hittem Justin Bieber 40 évesen körszakállal...
Boldog karit a Vigi topic összes kedves fórumozójának!
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
Boldog karácsonyt fiúkák!
Vigi neem, a Revocation énekes-gitárosa. A szakáll marad.
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
KKÜ mindenkinek!
kovy29:
Valami X-Wing pilóta arcképe? Igazán megborotválkozhattál volna.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
-
Sdi
addikt
Sziasztok !
Békés és boldog karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek !
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #26738 üzenetére
Ez a jógyerek fej az eddiginél is rosszabb
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
szasanyi
félisten
Srácok azt tudja-e vki, hogy ha egy hirdetésben több dolog van [link] és azokat más-más emberke veszi meg akkor ki / kik tudnak értékelni? Tehát csak egy (mondjuk aki elsőként kezdeményez értékelést) vagy többen is? Ilyen még nem volt, és most úgy tűnik ez lesz ezért lenne jó pontosítani ezt a kérdést.
radi8tor1: köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Vigneau
félisten
Majd elfelejtettem, ha esetleg tudtok jövőre valakit, aki venne Y580-at, akkor ne tartsátok magatokban.
CPU: i7-3630QM
RAM: 16GB DDR3 1600MHz
VGA: GTX 660M 2GB
HDD: WD 750GB 7200RPM
Kijelző: 1366*768Mindez 150k-t jelent a számomra.
Szervizelés/karbantartás után garit kaptam a komplett gépre 2016.03.08-ig, kivéve a HDD-t, mert az 2016.12.08-ig S/N alapján garis - PH!-s személy, mellesleg jó ismerős/barát/kolléga. Mint kiderült, az mSATA SSD-m és a HDD ment el az örök vadászmezőkre. Az új WD HDD-vel helyreállt a rend.
Karcok akadnak rajta a mindennapi használatból fakadóan. Egyedüli komolyabb szépséghibája még újkorában, a raktárban keletkezhetett. Megsérült a felső fedlap egy helyen - olyan, mintha egy csúnya pattanás lenne...
A gép jelenleg a szolnoki Mizu Computer-nél van kiállítva.
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #26736 üzenetére
Hát mert nem tudom, mi baja van ennek a buta gépnek.
Köszönöm szépen!
smiti elment fodrászhoz!
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #26735 üzenetére
Úristen, hova lett a kalóz????
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #26733 üzenetére
Ja most nézem hogy storahci az a régi msahci. Szóval az is jó.
Nem igazán foglalkoztam Win 8,9,10-el.⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #26732 üzenetére
Még nagyon régen, az első SSD vásárlása előtt olvastam el vagy 4-5 Logoutos bejegyzést, aztán valamelyikben írták, hogy a chipset driver telepítése után a SSD-re (?) telepítsük vissza a Windows SATA driverét, mert a chipsetesek kikapcsolják a TRIMet.
Na, ezt szépen leírtam.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #26731 üzenetére
Nincs gond az alignálással.
Esetleg csak annyi, hogy intel sata drivert miért tetted fel?⭐ Stella
-
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #26728 üzenetére
Az addig ok, csak azt nem értem, miért nem jó neki 3.5 helyett a 4.5. Visszafele nem kompatibilis?
Itt egy kép, két zöld OK is van.
Az első "fagyás" után egyébként eszembe jutott, hogy meg kellene nézni az eseménynaplót. Találtam is egy pontosan 15 perccel a fagyás előtti bejegyzést RADAR_PRE_LEAK_64 névvel, ami kis Guglizás után erősen memoryleakre utal. Aztán eszembe jutott, hogy valószínűleg kevesebb lapozófájlt állítottam be, mint az előző SSD-n az előző rendszeren, úgyhogy visszaállítottam, hogy a rendszer kezelje. Így két órát tudtam GTA-zni, aztán ugyanúgy jött a GTA V működése leállt ablak.
-
addikt
Holnap lehet nem leszek, úgyhogy most:
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
nofene
-
F e Z o
veterán
válasz Bjørgersson #26727 üzenetére
Nyilván kell neki. Ez olyan, mint az Afterburner, oda is kell a dx9.
H2O über alles!
-
Bjørgersson
félisten
válasz radi8tor #26726 üzenetére
.NET 3.5-ös hülyeség nélkül miért nem lehet elindítani, amikor 4.5 van gyárilag a 8.1-ben?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #26725 üzenetére
AS SSD benchmark-ot töltsd le.
Indítsd el a programot, a sebesség tesztet nem kell.
Zölden írja bal felső oldalon, hogy OK?⭐ Stella
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #26722 üzenetére
Ezek az elszálló játékok eddig hdd-n voltak?
Alignálás rendben?Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
Igen. Eddig GTA V-tel és Battlefield 4-gyel jelentkezett ez a hiba, mindjárt megnézem Batman Arkham Origins-szel is.
-
smiti
veterán
válasz Bjørgersson #26720 üzenetére
Ez az új SSD-d ?
-
Bjørgersson
félisten
Na erre mondjatok nekem valamit. Az SSD-n lévő játékok 30-60 perc közötti random időközönként XY.exe működése leállt üzenettel meghalnak, a HDD-n lévők viszont gond nélkül futnak.
-
szasanyi
félisten
Pedig azt gondoltam hátha csak én voltam rosszindulatú és 2015 végére megváltozott (kivételesen jó irányba ) a rendszer. Pedig biztosan lenne ~150 valóban kimagasló teljesítményt nyújtó emberke és talán 22 vezető is (bár utóbbiban kevésbé vagyok biztos ) mert kábé ez lenne az elfogadható arány. Nem irigyellek benneteket.
-
szasanyi
félisten
Halihó fiúklányokhonvédek! Most olvasom a propaganda híreket, és lám megbecsülik a honvédeket. Legalábbis 172-t, bár kíváncsi lennék ezek közül milyen a "baka" és a vezetők aránya. Gondolom ott sincs sokkal másképp ez mint a magyar királyi yard esetében.
-
Vigneau
félisten
válasz radi8tor #26706 üzenetére
Annak idején ezzel kaptam a 256GB-s LITE-ON IT-om. Megvolt az ADATA SX300 128GB-s mSATA-m, azt tettem a kapott átalakítóba és beépítettem az Asszony CM 110-ébe. Nem kellett másik SSD-t vennem, kényelmes megoldásnak tűnt.
-
-
Vigneau
félisten
válasz Mercutio_ #26702 üzenetére
Amit lehet, mindent kipróbáltam rajta az ésszerűség keretein belül. Normál telepítős formázás (win7/10), MiniTool formázás, stb. OS látja, mint második meghajtó (prímán lehet rá adatot másolni), de települni már nem hajlandó rá nálam. Lehet, szimplán nem bírja az átalakítómat, de akkor miért jó vele az ADATA SX300? Ez is egy megválaszolatlan kérdés lesz a PH!-s pályafutásom során.
Végül visszaküldtem ma a korábbi SSD-t is gariztató Kedves Fórumtagunknak, aki eddig rendkívül aranyos és segítőkész. Le a kalappal előtte!
FeZo:
Particiónálatlanra se mászik fel a rendszer...Merci:
G3220 mellé nagyon is jó választás az a VGA. Én pl. a G3258-am támogatom meg a közös GTX 960-unkkal.[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz F e Z o #26703 üzenetére
Nálam nem nagyon megy a game, az is max ilyen diablo, meg Strarcraft
A GTX950 csak malmozna a a G3220 mellett, az i5-ök árát pedig sokallom, mivel most is 90%-ban csak alapórajelen ketyeg a konfig.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
F e Z o
veterán
válasz Vigneau #26701 üzenetére
Úgy nem próbáltad, hogy telepítesz particionálatlan msata ssd-re rendszert, s amikor kész van akkor Partition Magic-kel partícionálod az ssd-t?
(#26702) Mercutio_ : Egy nagyobb hdd kell majd nekem is, aztán Battlefield 5-ig nem is lesz fejlesztés.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
Mercutio_
félisten
válasz Vigneau #26701 üzenetére
Végül megoldódott?
Vettem egy pár savage-t és egy gtx950 strix-et hirtelen felindulásból, és most töröm a fejem, hogy minek
-
Vigneau
félisten
válasz Samtya #26698 üzenetére
Persze, ismerem őket.
Eddig sosem volt gondom SSD-re történő telepítéskor, de most beletört a bicskám. Ez van, peches napot fogtam ki...
föccer:
Mert nem tudtam vele formázni. A MiniTool bevált formázás terén, de attól még a Windows telepítés folyamatosan meghiúsult az mSATA-n.Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest