Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #25899 üzenetére
Akkor én is
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Bjørgersson
félisten
-
Mercutio_
félisten
válasz Bjørgersson #25896 üzenetére
Milf?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
F e Z o
veterán
A facebook-omon van 4 embernek is, de gondolom nem rájuk gondolsz....
Esetleg kerianyunak?[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
F e Z o
veterán
-
Bjørgersson
félisten
Na ki találja ki, kinek van ma születésnapja?
A Google-ön kívül.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
föccer
nagyúr
válasz Mercutio_ #25891 üzenetére
Nem akartam én lecsapni, tudtam, hogy te nem hagyod ki.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
válasz F e Z o #25882 üzenetére
Bocs, kicsit fáradt vagyok. Reggel végeztem 24 óra meló, de majd 1 hete olyan beteg vagyok, alig élek. Valami felső légúti vírusos szarság.
Szerintem ilyen automatából vettem át a legutóbbi ED rendeléseimet.Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
-
embe
nagyúr
Egy eladás rövid története:
Eladtam egy vinyót a Jófogáson. Ott könnyedén elment a régi 3,5" 250GB-os Hitachi 400+ napos 100/100-as 3500+postáért. Hirdetésben ott volt a HDSentinel kép, illetve feladás előtt készítettem a printscreent, amin látszik a dátum, háttérben a tegnapi INDEX oldal azon is dátum. Kinyomtatva a dobozba tettem. Vinyó formázva, ahogy kell.Jó eladás, viszont cserébe:
Én nyírpazonyi vagyok, ő kiskunhalasi.
Érdeklődő üzenet: " Ez a Nyírpazony halastól messze van?" Gép előtt ülve megkérdezi. 377 km. egyébként.
Na nagy nehezen összejön a befizetés, bombabiztos csomagban megy MPL vaterafutárral. Tegnap délután adom fel, ma délben ott van. Este ért haza, hív telón, nem jó a vinyó.
Betette a gépbe, és a w7 telepítő nem indul, mert valami particiós fájlt (??) hiányol.
Én persze bőszen bizonygatom, hogy a vinyó tökéletes, mondtam máshol ennél 20x drágább cuccot adok veszek, semmi gond nem volt.
Mondja tudja hogy jó, mert MOST FIGYELJ!!!!! " Ha megrázom akkor olyan surrogó hangot ad, ami azt jelenti hogy jó" Működő HDD-t!!!!
Próbáltam így látatlanban okosakat mondani. De eközben megjelenhetett a fény az alagút végén, mert mondta, lehet jó lesz.
Nem kicsit nyugodtam meg, amikor jött az sms, hogy "tökéletes a hdd".[ Szerkesztve ]
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
Bammmm!!
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
JanR
addikt
válasz Bjørgersson #25861 üzenetére
Simogass am tudod mit
Amugy koszonom!
-
-
robogos10
senior tag
válasz philoxenia #25857 üzenetére
régebben volt ilyenem
Sajna eladtam mert feleslegessé vált amúgy ez sem nagy durranás
Jelszót tudom -
Cheesy
őstag
Viccen kívül, szerintem határozottan jót tenne pr szempontból minden városvezetésről egy ilyen hatásvadász video, még ha nem is mindenben mond igazat.
www.vakbelmutet.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz Speed® #25854 üzenetére
Amíg elfogadjuk, hogy tudakozónak használja a topicot miért menne a szaktopicba?
Majd ha minden ilyen hsz-t levegőnek nézünk megtanulja, hogy nem ez a megfelelő hely a kérdés feltevésreEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
-
robogos10
senior tag
sikerült kis netet alkotnom de kellene erősebb vevő
mit tudnátok ajánlani? 40 méterre van a a wifi adó mellettem 1 ház van köztünk -
Sdi
addikt
Az S verzió, két-három évvel később jelent meg és az egyik újítása, az egy ág volt.
radi8tor1
Yate Loon került bele, lehet hogy a korábbiakban Adda volt. Ezt valóban csak az idő fogja eldönteni.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
embe
nagyúr
válasz radi8tor #25844 üzenetére
Igen ezt én is olvastam. Ráadásul párhuzamosan árulták a két tápot, és az S változat olcsóbb volt. Viszont ha nem csal az emlékezetem, azt is olvastam, hogy a "sima" 400-as Aurum 12V-os ága meg volt bontva, míg az S változatnak egyben volt hagyva.
-
Sdi
addikt
válasz radi8tor #25846 üzenetére
Azért hibás példány minden gyártmányban előfordulhat , Seasonic-al is voltak mostanában problémák és mégis az egyik legjobb a világon
Igaz, nekem nem régen van S-em, de szinte hangtalan.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Cheesy
őstag
Mondjuk azt még nem döntöttem el, hogy maradjak-e az Aurum S 500W-nál vagy ebben a kategóriában van jobb választás ami ugyanennyire megbízható és csendes?
www.vakbelmutet.hu
-
Bjørgersson
félisten
Oh gyermekeim, mily csudálatos foglalatosság ez a GTA.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
embe
nagyúr
válasz Bjørgersson #25834 üzenetére
Márpedig az. Nekem volt egy 400-as Aurum-om. Kiváló cucc volt.
-
robogos10
senior tag
Sziasztok.
Nem tudjatok veletlen hogy egy usb-s wifit medig lehet kabellql tioldani? Kb 7-8 metert kellene kabellal elvezetnem az qblak parkanyig.ilyen hosszu kabel utan is erzekelne meg vqgy mas gond is elofordulhat esetleg?sikerult 18% os jelet kicsikarnom (mert sajna) nem tudok szerezni erosebb wifit ugy ahogy jo is -
Bjørgersson
félisten
válasz F e Z o #25833 üzenetére
Most néztem meg, nem tudtam, hogy ez az Aurum cucc ilyen top.
radi visszamennyé, köszi.
-
F e Z o
veterán
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Bjørgersson
félisten
válasz Cheesy #25830 üzenetére
Olyan 5-6k körülre saccolnám. Milyen vga-t tervezel?
Egy Facebook profilt dobj már kérlek priviben, nem talállak.
-
Cheesy
őstag
Mennyit kérhetnék a FSP Aurum Gold 400W tápomért?
Kutya baja, de bevállalok sztem egy jobb VGA-t. 2013.01.16-án vettem Zónacomputersből.[ Szerkesztve ]
www.vakbelmutet.hu
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #25827 üzenetére
Az utobbi egy evben nem igazan.
-
F e Z o
veterán
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz Bjørgersson #25826 üzenetére
Te láttad már egyáltalán?
Menczer érvelési stílusához nekem is jogom van...
-
Bjørgersson
félisten
válasz philoxenia #25824 üzenetére
Nem tudok rola.
-
Cheesy
őstag
válasz philoxenia #25824 üzenetére
Akkora misztikum övezi a hölgyet, hogy már semmin nem lepődnék meg!
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
válasz philoxenia #25822 üzenetére
Corporate rule, banned a youtube :/ Csak otthonról tudom megnézni...
De ha a Szállító 1-ből van a video, akkor nem, én nem a csomagtartóból másztam elő a csaj mellől
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
-
JanR
addikt
válasz philoxenia #25817 üzenetére
Ezt biztos itt akarjátok megbeszélni?
-
Cheesy
őstag
válasz philoxenia #25815 üzenetére
Áh, így is barátnőm mellől rángatott ki az ágyból a fiú
www.vakbelmutet.hu
-
Cheesy
őstag
Ómájgád, most jutott eszembe, hogy kovytól kérhettem volna a szállításért cserébe képet keresztanyuról!
www.vakbelmutet.hu
-
-
smiti
veterán
Ekkora szerencsém is csak nekem lehet. Szeged Shell kút: Kérek szépen egy kávét!
Óóó, pont most szedtem szét a gépet tosztítani. Bazzzzz......
-
deedee
őstag
Üdv!
Valószínűleg nem igazán ez az a topik, ahol kérdeznem kellene, de...
De annyi pc guru van itt, hogy szerintem lazán, csuklóból tudtok nekem segíteni.Szóval én író vagyok és egy most készülő regényemben elakadtam, ami bizonyos technikai elakadást jelent.
A felállás:
Adott egy telefon, amire sms-ek érkeznek. A küldő nem akarja felfedni a kilétét, ezért "valahogy" titkosítja magát, szervereken keresztül egy progi segítségével írja-küldi az sms-eket. Nem igazán profi, ezért elront valamit, és így be lehet mérni, hol tartózkodik, lakás szintig.Ennek kellene a technikai leírása, hogyan hajtható végre a visszakeresés, vagy hogyan építhető, valósítható meg egy ilyen rendszer. nagyon mélyen nem kell belemenni, hiszen a leendő olvasók nem igazán pc fanatikusok. De hihető, valódi adatok kellenének, hogy ne égjek be a könyvben, ne írjak oltári baromságot.
Köszönöm előre is, ha válaszoltok!
-
embe
nagyúr
Persze hogy nem, egy szóval nem mondtam. Most nem megyek bele abba, hogy valszeg nincsenek egyértelmű parancsok, nem is lehetnek. Oldja meg az ott lévő "dolgozó" ahogy tudja a "helyzetet". Ha lesz valami akkor majd évekig vizsgálódunk... Lásd 2006-os események! Még mindig folyik több eljárás is az akkori "eseményekkel" kapcsolatban.
-
JanR
addikt
Az a baj, hogy az egesz tortenet nem ilyen egyszeru. A media teljesen mast hoz le ami ott tortenik, sajnos direkt hergelik a nepet. Komolyan mondom, hogy ilyen valsagosnak itelt idoben sem tudnak igazat irni/mondani. Szegyen az egesz, meg is erdemeljuk ha nagyobb lesz a baj. Nem birunk osszefogni, csak a kopkodes megy, meg a mutogatas es az emberek felrevezetese. Ennek ellenere minden elismeresem azoke, akik ott vannak es tesznek azert, hogy ez a helyzet minel jobb legyen, a mediasok meg ba***ak meg, pont.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest