Új hozzászólás Aktív témák

  • Gedeon31

    addikt

    DJ. Ru$y hallottál olyat ,hogy egy új szerződéskötésél mind a három szolgáltatás meglett hosszabbítva ,majd nem jön be az új profil amit kaptam az internetre. Másnap visszamondom kérem álljon minden vissza a régire. Majd 30 elteltével kapok egy levelet felmondhatom az internetet, ha szeretném ,de három szolgáltatás hűségidejét nem állították vissza a régi húségidőre. Újabb panasz.
    Majd három hét múlva jön az új szerződés feltöltve az online felületen a dokumentumok közé. A telefon és a tv hűség a régi ,de az internetre két év hűség lett rakva.
    Felhívom 1414 mégis mit szórakoznak. Hölgy közli csak így tudták visszacsinálni a régi 50-es csomagot ,ha raknak rá két év hűséget. Mondom neki nem kértem ezt világosan elmondtam nekik kétszer és egyszer le is írtam régi hűségidőt szeretném visszakapni ,ha már felhívtam őket és levelet is írtam elállok az új szerződéstől. Így mostani szerződéssel 500 Ft-tal több lenne a havidíjam. Hölgy szerint hiába írják van két év hűség az internetre. Felszeretném január végén mondani ,ahogy az előző hűségidő volt nyugodtan felmondhatom hivatkozzak erre a beszélgetésre , Ő ezt mondta.
    Lassan két hónapja szenvedek velük ,de a régi profilomat sem hajlandók visszaadni ,ahol duplája volt a feltöltésem mint most.
    Most megint várhatok majd 30 napot mit alkotnak.

Új hozzászólás Aktív témák