-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alg
veterán
Nah sikerült klontason játszanom a besorolót egy goldos T ellen (amit nem teljesen értek, mert elég jó mérlegem volt az utóbbi meccseken, mindegy) - hát ez a map tényleg vicc kategória, azonnal megy vétóra. Kb. 3 mp alatt van ott a bázisomnál bármilyen hellion, bio push, de még a banshee-k is. Legalább valami követ raktak volna az átjáró elé. Olyan mint Scrap+Steppes összegyúrva.. vagy metal close spawn
Szerk: ja, win->plat lett a vége
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz kovsol #39687 üzenetére
A HotS-os ZvT-ben az aknák miatt kötelező a sereghez hozzácsapni 2-3 overseert, és ajánlott minél hamarabb a gyorsítást is kifejleszteni hozzájuk. Ha mozogsz a sereggel, elöl mindig menjen 1-2 ling, hogy azok robbantsák fel az aknákat és ne a sereged közepébe robbanjanak. Ha van rá lehetőség, előbb egy overseer-el menj végig a tervezett útvonalon hogy derítsd az aknákat. A legjobb aknatakarító egység az ultra, az bírja a gyűrődést, de addig is ki kell húzni valahogy... Vigyázz, hogy a terran ne csalogasson rá az aknamezőjére, és ha visszavonul, akkor is ésszel kell üldözni, mert jó eséllyel a leásott aknái felé menekül. Ja, és bázisonként egy spore erősen javallott a droppolt aknák miatt.
#39691 Eyesis: Egy fenét használhatatlan az akna. Bázisvédelemre, az ellenfél szabad mozgásának megnehezítésére, a visszavonulási útvonalak fedezésére, mineral line-ba droppolásra, de még csatákban is nagyon hasznos tud lenni. Alattomos kis dög.
[ Szerkesztve ]
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
kovsol
titán
válasz Winner_hun #39688 üzenetére
nem mondod, szerinted nem csináltam?
De be van ásva mondjuk 10db egymás mellé és még közelébe se érek már felrobbantja a lingeket, mutákat stb.
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
Zerggel mit lehet csinálni ezek az terrán aknák ellen ? Azzel szopatott szét a csóka Tucatszámra ásta el a bázisomon körül.
[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
na megpróbálok ebben a szezonban átlag napi 10 1v1 laddert tolni, ma nem kezdődött jól, talán ha 2 winem volt viszont megtört a jég, hogy 7 zerg loss után jött egy fuck you win is
Próbáltam tvt-ben egy Byunos bot, de nekem valahogy nem volt olyan ütőképes (reactor előszőr aztán 4 reaper 1 tank 1 banshee x marinea protossok meg úgy játszanak velem, mint a macska az egérrel... ha exepelek az a baj, ha nem az a baj.
Eyesis
-
kovsol
titán
válasz Tuco Ramirez #39679 üzenetére
2 fős térképen azért merész, de 4 fősön szerintem kivitelezhető Amúgy kevés 1vs1 -t tolok szóval nem érdemes rám hagyatkozni bármiben is.
(#39680) sith7 sajnos hajlamos vagyok az 1vs1 ben izgulni jah
(#39681) Winner_hun milyen buffot kapott ?
[ Szerkesztve ]
-
oxox
addikt
válasz kovsol #39677 üzenetére
hát az apm/epm nagyon csalóka....ha pl lehozol 30linget egyszerre 1mp alatt, az igencsak megdobbja....de mostanában már mintha helyeset mutatna. (nekem volt olyan 30percnes meccsem ahol 200 feletti értéket mutatott, ami azért erőss túlzás szerintem, szóval csalóka)
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
kovsol
titán
Replayben jól mutatja amúgy az APM és EPM -t ?
28perces mérkőzés volt és visszanéztem a replayt 180apm 162epm. Mondjuk el vagyok szokva már a gametől és meg is fájdult a végére a karaom.May the Force be with you!
-
kovsol
titán
Igazatok van, majd bedob ahova bedob.
Toltam is gyorsan még1 -t. Nagyon jó mérkőzés volt. Zerg vs Protoss.
Srác proxy stargate és nem vettem észre. Én hach first el szoktam kezdeni általában zergként és le is gyalulta az egyik bázisomon a dronokat, de másikra gyorsan húztam fel pár védelmet és a zerglingeket gyorsan átküldtem hozzá és én is levertem a probokat
Végül 3 bázisra kiterjeszkedtem és ling muta bl kombóval legyalultam a fenébe. Izgi volt, mert a semmiből hoztam vissza.[ Szerkesztve ]
-
rt06
veterán
válasz kovsol #39671 üzenetére
gyengebbek ellen nem tudsz fejlodni, vagy amiben meg igen (bo-k gyakorlasa, es egyeb rutinszeru cselekvesek, mindezt nyomas nelkul) arra meg elegendo az easy AI is (es ott legalabb masok szorakozasat sem rontod el)
kuzdosportot sem ugy tanul az ember, hogy elkezd oteveseket megverni
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
icons
addikt
válasz kovsol #39671 üzenetére
Direkt lesoroltatni magad a többiekkel szemben se fair. És szerintem neked se jobb. Mindenki a saját szintjén tud jól tanulni, miközben ahogy azt írták is, oktatóvidókat, replayeket néz, stbstb.
Egyébként 2-0 miatt még simán dobhat bronzba szerintem (nyilván kicsi az esélye, de nem lehetetlen). Nem csak az alapján sorol be, hogy nyertél vagy vesztettél.
-
kovsol
titán
Szerintetek mi a jobb fejlődésre 1vs1 ben, ha direkt elrontom a placementeket és kisebb ligából küzdöm fel magam, vagy pedig egy erősebb ligában kiszenvedem, hogy megtanuljak játszani?
Most toltam egy 2-0 -t eddig, szóval bronz liga már nem lesz belőle úgyse.[ Szerkesztve ]
-
-
Eyesis
őstag
válasz nepszter1 #39655 üzenetére
sőt, Flash, mondhtatni kivitte az sc bw-t valami irgalmatlan winrate-ja volt http://wiki.teamliquid.net/starcraft/Flash
fene nagy ez a két év csúszás Flash még mindig nem az igaz, remélem a következő szezonban már midnenkit végig ver
[ Szerkesztve ]
Eyesis
-
용 Bob
senior tag
Hogyan lehet kikerülni ezt az idegesítő Blizz security policyt?
Ha otthonról, vagy melóhelyről, vagy egy másik gépről lépek be Bnet-re, akkor egyből lock-olja a profilomat. Aztán új jelszó, cd-kulcs első 6 számjegy beirkálás....stb. Baszott idegesítőMSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
용 Bob
senior tag
Parting vs Flash agyaég mit művelnek *_*
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
Alg
veterán
válasz Eyesis #39646 üzenetére
90%-ban hotkey, a maradék olyan hogy kb. meccsenként egyszer-kétszer kell használni... pl a ling speed-et mindig kattintom (mondjuk az még kényelmetlen helyen is van, asszem "M" a hotkey.) Infestor energia, crack, ovi speed is egérrel megy
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
oxox
addikt
válasz Eyesis #39642 üzenetére
hat igen 5-bol 5 mar massivan pech...en mostanaban pl a stalkerem konstansan a mineral moge viszem toss jatek ellen, foleg ha leszedik a scoutolo probe-m, es gyakorlatilag vakon vagyok.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz Eyesis #39642 üzenetére
Azért hobby játékos szinten szerintem még erősen számít a mázlifaktor is a skill mellett. Sok meccsem ment már el olyan dolgokon, mint például éppen gyártásba tettem egy rakat dronet, rá öt másodperccel pedig látom hogy kimozdul az ellenfelem egy erős pushra. Vagy elnéztem egy droppot, pedig kint voltak pozícióban az ovik, de épp nem a mini mapra figyeltem. Ez benne van a játékban, kár az ilyeneken felhúzni magunkat...
-
adrian360
őstag
http://www.teamliquid.net/video/streams/GOMTV
Aki teheti nézze most : Flash(T) Innovation(T) Life(Z) Parting(P) csoport megy, talán a jelenlegi négy legjobb sc2 játékos egymás ellen.
-
oxox
addikt
válasz nepszter1 #39633 üzenetére
nem teljesen ertem, hogy erted, hogy ezustben tanyazik...ha ez igy van akkor az nem platina jatekos.
amcsi szeron mikor minden fajjal gyakoroltam, ott is felkerultem platinaba.....(mondjuk korai tactokat probaltam)Kovsol- csapattars kilepesnel azonnal rusholni kell (legalabbis nekem 10-bol 7x bejon)...ill. ha ellenfel lep azonnal scoutolni...
-
kovsol
titán
Tudnám minek játszok RT -t mikor 10 mérkőzésből kb 4x kilép a társ. A maradékon meg olyan noobokat kapok, hogy sírva fakadok.
Kénytelen leszek nekiállni 1vs1 -t tolni.
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
Érdekes ezüstbe bedobott jó helyen vagyok úgy gondolom , de viszont rengeteg platina játékos tanyázik az ezüst ligába nem sok esélyem van ellenük sajnos
-
oxox
addikt
gondoltam most reggel besoroltatom magam....hátha gyémánt lesz....platina ellenfelet kaptam...nahh gondolom akkor platina (bár már gyémántokat is adogatott)...élvezetes party volt, de buktam végül....megcsapkodtam, csak sajnos nem ugrottam a maradék seregére, hanem az exp felé vettem az irányt, és neki közelebb volt az utánpótlás....erre bedob aranyba....megnéztem 10győzelem mellé volt az utóbbi időben 5 vereségem (75%winrate), de korábban is 50% felett voltam simán....áhh mondom ezt nem hiszem el. játszok mégegyet (arany ellen, vmi új mapon)...van egy keskeny átjáró...mondom akkorr 8pylo 10gate korai stalker....duplarax-reactor mass reaperre akart menni...le is léptettem....fel is dobott platinába 1 játék után.... vicces...és tényleg nem hiszem el, hogy a mmr-em pont arany platina határán van, mert top25-ben végeztem és tényleg jól ment (ha feldobott volna gyémántba, akkor örültem volna, de hjajdenagyon nem lettem volna meglepve...az alját már surolom....erre gold...majd 1játék után plat....)
-
oxox
addikt
válasz Eyesis #39629 üzenetére
A kérdés, hogy Te miért játszol vakon? Ill. Miért vagy felháborodva, ha más is elköveti ezt az alaphibát csak pechedre pont counterel? Én ezt vettem egyébként pont észre, mármint a terranok nem nagyon deritenek...scan látod a készülő spiret dobod le máris az armoryt, 2thor a bluehelionok mellé, és a muta ling olvad
[ Szerkesztve ]
-
Eyesis
őstag
válasz Winner_hun #39627 üzenetére
más már a feeling... hiszen a bonus poolból vonja le a pontokat, ha vesztesz, így még nehezebb a valós mmrt érezni, a win loss arány sem minden, hiszen nem mindegy ki ellen win és ki ellen loss... szóval továbbra is igaz, hogy minél többet játszol annal jobban tudja belőni, hogy milyen is vagy, ám ha keveset játszol, (egy szezonban nem lövöd el az összes bonus poolt) akkor kicsit félre vezethetjük mind pozitív, mind negatív irányban..
nekem diamond kevés játékkal, rank meccs loss után diamond, haveromnak diamond top8 sok játékkal, rank meccs win után platina.. amúgy ha jól vette mészre fölfele könnyebben dobál már ,mint régen, lefele kevésbé, illetve szezonon belül kevésbé
tudom, hogy nem vagyok egy pro gamer, de nektek még nem volt olyna érzésetek, hogy csalnak ellenetek?
a zerg ugye szokta hasznalni az overeket deriteni, hogy mire szamitson terran ellen, ez a figura nem hasznalta.. en rejtettem a 2 teches sp-t és hoztam a 4 banhset kokival, sok marin es hellion melle, tökeletes timing és mi várt a zerg bázison? muta ling..
protossok is hajlamosak immot hozni vakon ha mechezek a korai tamadashoz, es colot ha biozok.. nem azt mondom, hogy nem lehet kideríteni ezeket, de amikor en megneztem nehany replayt az ellenfel szemszogebol, akkor bizony semmit nem lattam..
persze lehet csak szerencse az ellenfelnekEyesis
-
nofi
addikt
Nem egészen értem ezt az új seasont. Gold leagueben voltam, majd kiírta, hogy kell egy meccs amivel újrasorol. Elvesztettem és bronze legaljára kerültem. Most nem nagyképűsködésből, de ami itt megy az valami botrány. Én sem vagyok egy top player, de 4-ből 4 meccs kb. élvezhetetlen volt a nyerés ellenére is.
2 protoss konkrétan elkezdte felhúzni a bázisát a mainem mellett. A terran szinte csak bansheere ment és bár mindkét bázisa elapadt szemben az én aktív 3 bázisommal (6-ból), még mindig nem volt hajlandó feladni a muta-roach áradatkor sem. A zerg nem köszönt, kapott egy 7 poolt. A dronejaival nem csinált semmit, míg szedtem le őket elkezdett félig angolul, félig oroszul káromkodni és megvárta míg minden épületét leszedem... Komolyan inkább alázzanak goldban, de hülyékkel nem akarok játszaniXbox GT: nozsolt
-
oxox
addikt
az új szezonban már visszasorsolja az embert platina feletti ligákba?
hosszú hétvégén voltam, és ma már fáradtan inkább nem rontok a statisztikámon[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
Van itt valakinek GSL jegye?
-
szilva01
őstag
-
Tuco Ramirez
őstag
Skacok, valaki tud linkelni olyan oldalt amelyik kifejezetten 2v2 taktikák-stratégiák okítására van kihegyezve (ZT)? Valamiért ez sokkal gyengébben megy mint az 1v1.
-
csuszi
aktív tag
válasz BeLucZ #39619 üzenetére
"sosem értettem miért kell valamit elcseszni ami bevált és jól működik"
mert ami nálad jól működik másnál nem, cél hogy mindenkinél jó legyen. és előre nem tudják, hogy na, most szopni fog vele másik 100 ember a világon. próbálkoznak, patchelgetnek, cél adott, egyszer alleluja lesz.
-
BeLucZ
addikt
válasz kovsol #39618 üzenetére
akkor itt valami nagyon nem kóser nálam 1100/1500on ketyegő 7970el szinte végig 99% gpu usage a végén nagyobb csatákban 40-50 fpsnél megy le 80-85%ra 4500on ketyegő 3570kval 8 gb rammal ssdvel, mindenesetre rejtély nekem ez az egész, a faszért kellett elbaszni a motort azzal a buzi peccsel jó volt úgy ahogy volt, csak úgy száguldott, ugyanolyan jól nézett ki, sosem értettem miért kell valamit elcseszni ami bevált és jól működik, hotsban is minimálisak a változások, trutyi az épületeken, "új" fizika kackac apróbb finomságok, de ezek nem indokolják, hogy betérdeljen egy csúcskártya
(#39620) csuszi : de ami nekem jó volt másnak miért ne lett volna jó? ha jól megfigyeled amióta a 2-es szériájú patchsorozat kijött nem én vagyok az egyetlen aki panaszkodik a játék teljesitményével kapcsolatban, tehát én itt most szigúran csak a technikai háttérre gondolok, nem a balanszolásra, eddig mindenkinek jobban ment
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz BeLucZ #39617 üzenetére
Gondolom azért, mert 1GB vram a max amit lehet állítani a játékban és nincs 2-3-4GB lehetőség és az alap érték ami ott van ilyenkor az az 1GB Vramhoz van méretezve.
Most átírtam, olyan 5-10fps növekedés volt az elején a replaynek amit néztem.
Banolni tuti nem fognak egy sima config file átírásért, nem a bináris fájlokban modosítottál.Most kíváncsiságból megnéztem nekem 110-115fps el indul kb 3vs3 ban a game és később bizony csatáknál már 40-50fps re is lecsúszik. GPU kihasználtság meg 40-50% ott már csak, de már a legelején is cpu limitem van. Nagyon ritka amikor 85% fölé megy a gpu kihasználtságom.
[ Szerkesztve ]
-
BeLucZ
addikt
válasz Foxmulder89 #39615 üzenetére
más is használja ezt a trükköt itt phn? nehogy bannoljanak ezmiatt csak nem de ha ez ennyire király miért nem alapértelmezett beállitás? vagy vram méretéhez automatikusan paraméterezhetné a progi
-
BeLucZ
addikt
válasz Foxmulder89 #39615 üzenetére
meglesem majd
-
Foxmulder89
senior tag
válasz BeLucZ #39614 üzenetére
Nem tudom pontosan miért, több textúrát tesz el a memóriába és gyorsabban tudja őket kirakni, valami ilyesmi. Én úgy vettem észre, hogy minél több egység van a pályán annál kevésbé hatásos, de lehet, hogy tévedek.
A játék elején elég szépet dob az fps-en, nekem már így megy egy ideje.
Nem olyan beállítás ami miatt bannolnának, ha valaki ettől félne.
Replay-on lehet a legjobban tesztelni, nézz meg mondjuk a játék elején, közepén és végén 3 helyet gyári beállításon és átírva.
Pont ugyanott ugyanabban a másodpercben megállítva a játékot.[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
BeLucZ
addikt
válasz Foxmulder89 #39612 üzenetére
mitől lesz amúgy több fpsem ettől? mennyivel lesz több nagyjából ?
-
BeLucZ
addikt
válasz Foxmulder89 #39612 üzenetére
eddig nem volt gondom, az új patch óta megeszi reggelire a 7970est a game fullon, az már elég cink mikor 60-70 van az elején és utána tovább csökken, patch előtt 130 fpsem volt sokszor kezdésnél alapon, most meg húzva van 40-50el kevesebb
köszi a tippet, ki fogom próbálni ezt
-
Foxmulder89
senior tag
válasz BeLucZ #39605 üzenetére
Documents\SC2\variables.txt
TerrainTextureHiResCacheSize=72
TerrainTextureLowResCacheSize=150
Próbáld ki ezekkel az értékekkel, igy ~3x annyi memóriát használ textúra streamelésre és több fps-ed lesz.
Ha esetleg más is próbálná, 2GB-s kártyának ez sok, 24/50 az alap, lehet vele játszadozni ha van felesleges vram.
Amúgy csak sc2 miatt cserélni videokártyát..főleg egy ilyen jót mint a tied
Sajnos csak két magot használ a játék és nagyon örülne többnek, de hát ez van.[ Szerkesztve ]
A parasztvakítás fényereje ezek szerint nem állandó, a retina idővel hozzászokik az ingerhez és erősebb stimulust igényel. by Totalcar
-
BeLucZ
addikt
válasz kovsol #39610 üzenetére
figyelem game közben a gpu kihasználtságot és kb a meccs háromnegyedéig maxon teker végig extreme séma mellett 1920x1200ban totál maxon, számomra is meglepő ez mert patch előtt normálisan viselkedtek a dolgok, utána nem az igazi (mesterséges gépigény növelés fellegvára lehet kértek tanácsot a crytektől )
ezért voltam kíváncsi a kepleres eredményre mert vmelyik topikban linkeltek hots benchmarkot és szanaszét gyalázták az nvk az atikat, 7970 kb 480szintjén volt fpsben
-
kovsol
titán
Eléggé kétlem, hogy nincs cpu limited, mert nekem 4600, de még 4800Mhz -en is van 4vs4 ben 1920x1080 extreme grafon. Az SC2 nem használja ki mind a négy magot, szóval ha arra alapozod a kijelentésed, hogy a cpu mondjuk csak 50% on teker akkor az már azt jelenti SC esetében, hogy cpu limit. Nekem 50-56% ra bírja feltekerni a procit kb a game. Ez a plafon.
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
Nálam 680-nal vsync off 80-90 fps minden maxon FullHD-ban.
Berántás csak maximum akkor van, ha egy maxos 200/200-as sereg összetalálkozik, aztán jönnek a spellek, meg minden ami belefér.
De ott már nem a VGA a szűk kersztmetszet,hanem a CPU.
Szóval nálam tökéletesen fut, semmi fps gondom nincs vele (amit a VGA okozna).Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
용 Bob
senior tag
Nekem sem esett le, hogy WoL-ról beszélsz
HoTS-ban kicsit táposabb a Hydra.MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
mcwolf79
veterán
-
BeLucZ
addikt
válasz mcwolf79 #39604 üzenetére
én itt most szigorúan wolra értettem a felállást
(#39606) mcwolf79 : sorry valóban nem tettem hozzá előbb utóbb én is átváltok csak időm alig van játszani mostanában meló miatt, gondolkozom hogy lecserélem a 7970-est nvre, mert annak sokkal jobban fekszik az sc2, az új patch óta nem vagyok megelégedve az fps értékekkel, tolja itt valaki 670-680al? hogy megy? csak benchmark tesztben láttam hogy fényévekre vannak az atik az nvtől starcraft2-ben, abu irt már valamit hogy a profilozással lehet baj, most van olyan hogy 4 v 4es mapon majdhogynem 60 fpssel kezdek és akkor még 0 egység van a mapon és mindezt full gpu limit mellett zéró látványkülönbséggel, nem tom hogy driveresen várható e valami performance buff amd részről... ezért is érdekelne hogy megy a csúcs keplerekkel a game
[ Szerkesztve ]
-
mcwolf79
veterán
válasz BeLucZ #39601 üzenetére
Hát ha 200/200-as a sereg, akkor valszeg a Z már Hivetech-en van, onnan meg a Viper-ek pórázra kötve húzzák a Roach/Hydra sereg közepére a colokat,ahol ugye nem kell ecsetelnem, hány mp alatt olvadnak el.
A maradék energiából beköpik a Stalker-eket, és ha van még Infestor, az is tudja cifrázni a dolgokat. Tudom, ott a HT feedback-je , de szerintem nem éri el időben a Viper-eket, hogy megellőzze a huzigálást. Szóval szerencsére nem ilyen egyszerű a dolog, mert Wol-ban nekem late-game-ben volt nagy gondom az efféle deathball-lal, de most már a Viper-ekkel jobban tudom kezelni a dolgokat.Már ki akartam próbálni, hogy mennyire sikerülne a berántott Colokat megparazitáznom, csak még attól tartok, kevés hozzá az APM-em, meg a harc hevében még kevésbé volnék hatékony.
Még a Swarm host-ot kellene megtanulnom kezelni, mert szerintem mióta kijött a Hots, szerintem 1 db-ot SEM gyártottam le belőle. Valahogy nem tudom még hova elhelyezni a seregben
[ Szerkesztve ]
Intel I5 12600K + RTX 4070 Ti + Asus B660M Plus D4 + 32 GB DDR4 RAM
-
BeLucZ
addikt
ne bonyolítsd túl szerintem, a ht+colo az minimum 3 bases móka P-ből, azt is megértem hogy sok zelat csinálsz de mondjuk 2 baseből már le lehet hozni egy normálisabb stalker+colo sereget, blinkre nagyon ügyelj hogy ne felejtsd el , colokat meg húzd hátra ha fókuszálják és ha van gázod, akkor hozhatsz pár ht-t ebbe a seregbe, ha nagyon a roachra gyúr az ellen akkor érdemes immokat hozni többet, hydra colo ellen esélytelen
-
용 Bob
senior tag
válasz BeLucZ #39597 üzenetére
köszi! Játék elején ásványom van sok, utána meg az a kevés és gáz sok.
HT+colo meg gáz igényes, ne de kipróbáljuk akkor gyorsabb HT-vel. max később hozom a twilight tech-eket.BTW hun-1, phCraft chaneleket nem látom, hiba nálam lehet?
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Politika
- Nintendo Switch
- Akciókamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Robotporszívók
- EA Sports WRC '23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest