-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BeLucZ
addikt
a zela a lehető legrosszabb egység amit berakhatsz ebbe a kombóba, legyen kb 4 thermal lances colod a sereg további része meg sok sok immo és stalker pár sentryvel megfűszerezve, na meg persze ht és stormokat rája, megennék reggelire a roach hydrát ami szerintem az egyik leggyengébb seregösszetétel az egész játékban
[ Szerkesztve ]
-
용 Bob
senior tag
Protossokat kérdezném, hogy kinek mi működik a 2 base roach+hydra ellen?
Úgy néz ki a seregem összetétele, hogy 2-max 3 colo, zelat-ból sok, meg 3-4 stalker+5-6 sentry.
sentry nélkül megeszik a seregemet. Egyébként meg amúgy is..Ha esetleg van jó kis írás valahonnan a témában, akkor az is jöhet ^^
[ Szerkesztve ]
MSI B350M mortar; R5 3600X; AC Liquid Freezer 240; MSI Gtx 1660ti ventus xs OC 6g ; Corsair LPX 16GB 3200@3200 / CL16; Phanteks enthoo pro m; Logitech G203 // Beyer Dynamic DT 770 Pro; Korg DS-DAC-100m
-
Alg
veterán
Mai mérleg 10-4, adott mindent silvertől diamond tetejéig...
Mondjuk a winekből 3 is rögtön kilépős, a lossok meg szinte mind valami retard vereségek (proxy cannon+zea, 2base mass voidray, MMM a-move, ja meg egy zvz ahol megnéztem mi történik ha nem mutázok )ZvZ-nek kezdek ráérezni a ritmusára, már-már kényelmetlenül korán kell menni spire-re és minden fasza lesz
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
-
-
Alg
veterán
Hmmm...
ZvT, megpróbál egy bunkert a naturalra, drone-okkal leszedem közben jön 8-10 ling is - mondom ha már megcsináltam őket nézzük mire mennek az ellennél. Nem húzza fel a supply-t a bejáratnál, bejutok, bent egy hellion, nem figyel, leszedem. Van még 1 marine meg az scv-k, mariska menekül az scv-k mögé, 2-3 scv elhullik, éééésss... gg kilép. (meg beírta hogy mekkora fail volt)Meghaltak a lingek, volt 18 scv vs 20 drone, készült neki 2 hellion a factoryban, épült a cc expelni - fene se tudja miért lépett ki.
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
nofi
addikt
A tegnapi DH negyeddöntők, illetve final mérkőzések érdekelnének. Youtubeon egyelőre csak a Group stage 3-mas videókat látom feltöltve. Esetleg van aki megtaláltam ár ezeket?
Xbox GT: nozsolt
-
nepszter1
addikt
ma is lesz dream hack ? mikor ?
-
-
zuzu000
őstag
Final results http://dhopen.binarybeast.com/ - VODs and replays will be published in the coming days #DHOpen
-
A Dreamhack replay-ekhez is hozzá lehet jutni, vagy csak a videókhoz?
https://www.coreinfinity.tech
-
föccer
nagyúr
Túl erős volt vele. Földről nehéz megfogni, vagy komoly túlerő, vagy nagy hatótávolságú egység kell hozzá. Levegőből némileg könnyebb. Ha levegőbe is lőnének a kis dögök, akkor oltári nagy szívás lenne ellenük és kb minden Z játék arról szólna, hogy milyen gyorsan tud SH-ot hozni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
nofi
addikt
Én már csak a béta végére csatlakoztam, de lehet tudni, hogy miért lett kivéve a swarmhost AA képessége? Szerintem az a) allin b) muta vs muta; ZvZ játékokatt fel lehetett volna dobni vele.
Xbox GT: nozsolt
-
zuzu000
őstag
válasz Winner_hun #39573 üzenetére
Elég lenne a gyorsulásán javítani, úgy jobban lehetne vele mikrózni.
-
föccer
nagyúr
válasz Winner_hun #39573 üzenetére
Nem gondolhatják komolyan, bár viccnek egy kicsit durva... :-/
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Winner_hun
titán
Oracle speed buff? Höhö.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
föccer
nagyúr
válasz zuzu000 #39571 üzenetére
Érthetőnek érthető, csak nem jött be neki.
Bár szerintem, ha végig makrót játszik, akkor több esélye lett volna. Nagyon jó mikrója van neki. (tekintsünk el attól a jelenettől, amikor hagyta meghalni a 6 phonixet a Z mainje mellett.. )
üdv, föccer
-
föccer
nagyúr
válasz zuzu000 #39566 üzenetére
A döntő meccsen megint 2 base all in-ra ment, amit sikerült védeni a Z-nek. Mondhatni, hogy taktikai hiba volt. Minden esetre láttunk szép meccseket, grat a győztesnek.
üdv, föccer
-
zuzu000
őstag
válasz Tuco Ramirez #39567 üzenetére
Zerg vagy, és nem tetszett a WoL?
Na jó, ebbe ne menjünk bele (khm brodd khm lord, khm infestor) -
Tuco Ramirez
őstag
válasz zuzu000 #39566 üzenetére
Én is neki szurkoltam. Jó lenne, ha nem csak a koreaiak nyernének (szinte) minden nagy versenyt. Egyébként bár vannak fenntartásaim a HotS multijával kapcsolatban, de azt el kell ismernem, hogy a ZvP-k sokkal jobbak lettek mint a WoL-ban.
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
föccer
nagyúr
válasz zuzu000 #39562 üzenetére
És melyik faj tudja az ellenfél bázisára warpolni a seregét? Nydus nem számít.
Ez a Z egyik legnagyobb erőssége, hogy egy erős makróval egy vert csata után gyorsan fel tudja építeni a seregét.
Szerintem ne kezdjük el a balancos hitvitát, úgysem vezetne sehová
üdv, föccer
-
-
zuzu000
őstag
válasz Tuco Ramirez #39560 üzenetére
És ezt melyik más faj tudja megcsinálni?
A warpgate nem számít. -
föccer
nagyúr
válasz zuzu000 #39558 üzenetére
Azért kellett hozzá az, hogy Nani hagyta 200/200-on bankolni pár percig. 38 mutát hozott le egyszerre. Az rengeteg. Akárhogy mikrózott a phonixekkel, nem volt esélye ellene.
üdv, föccer
-
zuzu000
őstag
válasz Tuco Ramirez #39557 üzenetére
Ja tényleg, mert zerggel bármikor válthatsz techet, fél perc alatt juhúúú
Remélem hozza nani..
-
Tuco Ramirez
őstag
Mekkora volt már a harmadik Naniwa-Leenock meccs...! Nagyon okos döntés volt a tech switch a mutákra, Leenock azzal fordított.
-
Nos, hajrá Naniwa!
-
föccer
nagyúr
-
A Dreamhack körítése mindig ilyen igényes?
-
válasz Winner_hun #39549 üzenetére
Jó, akkor nem küzdök.
zuzu000: felvenni a dreamhack döntőt, de ezexerint nem kell.
-
Lehet vhogy rögzíteni a streamet linuxon? VLC nem hajlandó semmit rögzíteni.
[ Szerkesztve ]
-
zuzu000
őstag
válasz Tuco Ramirez #39545 üzenetére
Leenock..
-
zuzu000
őstag
Naniwaaaaaaaa
-
föccer
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #39542 üzenetére
Elég csúnya volt az biztos. Majdnem ment 3. bázisra, de hamar meggondolta magát
üdv, föccer
Hop, a Svéd TV élőben közvetíti
üdv,föccer
[ Szerkesztve ]
-
Tuco Ramirez
őstag
Jaedong csúnyán benézte Naniwa ellen ezt a proxy 2 gate-et...
-
A nemjóját, mit csinált Naniwa a Dreamhacken...
-
föccer
nagyúr
Naniwa jól nyomja Dreamhack-en
üdv, föccer
-
oxox
addikt
válasz neato3loco #39538 üzenetére
elméletben tudnék....elméletben, eddig kb kétszer streameltem.
de nem vagyok Én olyan nagyszám...most küzdök a gyémántligába kerülésért (sajna most ugye nem lehet ligát váltani az új szezonkezdetig, pedig kapogatok már gyémántokat is). team-ben erősebb vagyok (2v2, 3v3 master)...itt másfajta push-ok vannak, és néha elidegeskedem pl. olyanon, hogy nem a warpot chronozom...ma 3win 2 bukta a mérleg...ebből egynél pont ez volt...láttam, hogy 4gate-re megy, és egyszerűen bevoltam lassulva (igaz négykor kelltem, kettőkor értem haza, és az első game-re sikerült ezt remekelnem..pedig 3gaterobora mentem, és meg is ettem volna ff + imoval). a második bukta már nem is emlékszem mi volt....következőre kaptam egy gyémánt terrant...mass marine-t próbált az elején (még a probe-oknak is be kellett segíteni, mert próbáltam techelni dt-re), aztán az ellentámadás jól sikerült, a dt meg léptette....szóval nekem élmény jelenleg az 1v1...nézni szerintem feleannyira sem élvezetes
a tényleg jókat feltöltöm úgy is.ha stabil gyémánt leszek akkor majd streamelek
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
oxox
addikt
lol...zerg elleni csata (1v1)
29stalker, 2colo, 2zea, 7dt, 4ht Vs 28muta7ultra 2ling...
buktam 7stalker meg a meg a 4ht-t + 1 zeat...nála minden elbukott....ultrakkal ügyesen visszament a mainjére, majd két dt-től meg nem tudtak lejönni a rampán (nemvolt detectje ), a mutakat meg 3storm legyalultapedig kicsit elkeseredésemben támadtam, mert ide-oda röpködött a mutákkal, és ledarálta a szedőim 80%-át...közben meg a másik expemre ontotta a lingeket...rohangáltam ide-oda mint pók a falon.
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Alg
veterán
Dreamhack-es DJ
-
föccer
nagyúr
Roach-ling-infestor, vagy roach hydra. Esetleg nydussal támogatva. Volt erről egy nagyon jó day9 videó, mindjárt megkeresem.
üdv, föccer
-
nofi
addikt
midgameben terran ellen mit javasoltok (zergként)?
sajnos a blingek sem érnek el a gyalogságig, az infestorok meg a medivacig nem érnek el a tankok miatt. Viper en kívül van valami tipp?Xbox GT: nozsolt
-
attiati
veterán
Gondolom az teljesen kizárt, hogy egy battlenet accon aktivált sc2+diablo3-at külön szedjek két accountra?
-
netpeti98
addikt
Ma volt egy unranked-em egy gold-os terran ellen, visszanézve lehetett volna esélyem colo-val győzni. Persze utólag könnyű okosnak lenni.
Hogy on is legyek:
Új mapek az új szezonban:[link].Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
adrian360
őstag
sima a-move ellen tényleg jó a carrier, de aki ért a játékhoz kifókuszálja, és oda a sok mineral és gáz elég hamar
-
netpeti98
addikt
-
netpeti98
addikt
A Carrier tényleg nagyon jó egység. Párat felrakni a sereg mögé, és bomlik is a védelem.
Üdv netpeti98
-
oxox
addikt
válasz whitezo88 #39511 üzenetére
igen...igy voltam elsonek a mineral moge helyezett cannonal (mindket oltalt megtapasztalva).
ill. probaltak ellenem reptetni barakkot...nagyon mokas volt, ahogy egy db drone-omtol nem tudott leszallni . mondta, is, hogy maphack? vagy honnan tudtam....overlord volt a megoldas kulcsaKi gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
sith7
félisten
válasz Winner_hun #39503 üzenetére
Akartam is írni, hogy valahol láttam én már ilyet, és win lett
-
Winner_hun
titán
válasz dobost #39507 üzenetére
Nem fogod megkapni. Új egységekhez meg kell venned a kiegészítőt.
Bár akkor nem lenne akkora ösztönzőerő azok számára a kieg megvásárlása, akiket nem érdekel a campagain...
Hozzá se nyúltam a kampányhoz, még a WoL-ben sem. Ja de, ha félreklikkeltem..
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
oxox
addikt
válasz dobost #39505 üzenetére
Ave
az elony nem jo kifejezes ra.
hots multiban vannak uj mapok (ezek nem tudom, hogy wolban is vannak-e...azt hiszem igen), es vannak uj egysegek, fajonkent 2-3, ill. ujitasok az egysegekhez (ezek azt hiszem szinten upd-elve lettek a wolban is, bar ebben sem vagyok biztos). uj taktikakat igenyel a hots az uj egysegek miatt...hots-t ill. az uj egysegeket kitudod probalni olyannal akinek van hotsa, es kreal egy jatekot (nem laddert)kiegeszito, nem uj jatek, csak jopar ujjitas (pl. xp rendszer, uj profilkepek stb)....lehet nyerni az uj egysegek nelkul is siman, azok csak szinesitik a jatekot.
szerk. akkor ezek szerint az uj tulajdonsagok nincsenek upd-elve (elobb-utobb talan fogjak)
[ Szerkesztve ]
-
dobost
senior tag
válasz Winner_hun #39506 üzenetére
Én is néztem a Blizzard honlapján, hogy mik az újdonságok, csak reménykedtem, hogy patch formájában megkapják a WOL tulajdonosok is.
Bár akkor nem lenne akkora ösztönzőerő azok számára a kieg megvásárlása, akiket nem érdekel a campagain...Szerk: Köszi mindenkinek! Már csak egy olcsó helyet kéne találnom rá akkor.
25 Euróért tudnék most kódot szerezni netről webshopon keresztül. Tud valaki jobbat? (bár ez is elég jutányos...)[ Szerkesztve ]
-
dobost
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg csak a WOL-lal rendelkezem és az lenne a kérdésem a HOTS-osokhoz, hogy multiplayer-ben jelent valami előnyt a HOTS? (új egységek/mapok)
(másik lehetőség, hogy ezeket az új elemeket visszapatch-elték a WOL-ba is...Üdv,
Tamás -
oxox
addikt
válasz Winner_hun #39503 üzenetére
gondolom a meglepetes ereje segitett...nekem nem tunik felelmetesnek...mondjuk probalni kene, hogy forge, vagy boostolt egysegek jobbak ellene...
-
oxox
addikt
válasz whitezo88 #39501 üzenetére
terran ellen marhasag, toss ellen meg csak-csak, de ott meg egybol lerakott forge fogja....
terrannak siman ki kellett volna repulnie, es 10marinnal megindulnia...gg egybol.
ez a colo eroltetes meg szinten marhasag...ott a pylon a bazisan, siman odawarpol es ennyi...de ehelyett vakon csinalt colo-t...ha a scan kicsit lejebb megy, es a terran legyart 6vikinget akkor megint ugyanott van....szedokre ugyanugy nem figyeltek....lattunk ilyet, eletkeptelen szerintem...ugyanugy minta fortress bereptetes..mokas de semmi tobb.[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
Planetary Nexus + Drop Colossus
[link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- Külpolitika
- Szólánc.
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Ukrajnai háború
- Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest