Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
sziasztok egyre több dolgot fedezek fel e remek programban, vegas 10 pro,de szerintetek ez reálisnak tűnik?
pentium 2,6 proci 2 gb ram- 30 perces videót MainConcept AV/AAC(mp4) -be 29,970 (ntsc) konvertálás 6,5-7 óra 10.000000 bitrate beállításnál, 720HD. de a videó mérete is nagy kb 3,5-4Gb lett amit youtube feltölteni is sok!!! mi lehet a gond ? valaki tudna segíteni!
És had ne mondjam így is a videó minősége , hogy is mondjam nem a legjobb!!link alul ! megtekinthető a minőség! mint látjátok néha gameplayeket készítek. csak erre használom,
[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
bandika0626
senior tag
Ez így van. 64bites progihoz 64bites codec kell.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
Redneck
nagyúr
Sziasztok!
Lehet rossz helyre írok de megkérdezném. AVCHD-t szeretnék szerkeszteni, szerintetek elég hozzá egy i3-3110M, 8GB RAM és egy HD7670M? Ezt a notebookot vennénk hozzá.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
SRII
őstag
sziasztok!
Videó renderelés végeztével a videó minősége nem rossz de ha van sötét jelentet vagy gyors mozgás akkor egy két másodpercre kockás képet kapok pixeles mondhatni (egy két másodpercre) ez többször előfordul egy videóanyaf során, mit és min lehetne változtatni hogy ne legyen ez a jelenség? ílyen beállítások mellet szoktam renderelni.Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
€uro
őstag
Ez minden bizonnyal így van. De elvileg kell lennie, mert Divx-be például tudok kódolni az MPEG Video Wizard DVD-vel.
A K-Lite codec-et nem ismerem. De feltételezem, hogy ennek a csomagnak is tartalmaznia kell encoder-eket. A 10.0-ás Full verziót telepítettem Default beállítással.
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
€uro
őstag
Telepítettem a 10.0.0-ás Divx-et, de még most sem tudok vele render-elni.
Úgy próbálkozom, hogy a File | Render as... menüpont után a Video for Windows (*.avi) alatt kiválasztom a HD 720-50p YUV opciót. Majd a Customize Template... gombra kattintva a megjelenő új ablak Video fülén a Video format beállításnál keresem a Divx codec-et. Itt azonban nincsen semmilyen Divx tartalmú opció.
Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a probléma...
Eladó - Samsung 55" Aktív 3D SMART LED TV + 4 db 3D Szemüveg | 2 db Távirányító (egyik giroszkópos, hangvezérléses)
-
€uro
őstag
Az miért lehet, hogy nem tudok Divx-be render-elni? 9.1.3-as Divx-em van. Telepítsem újra?
-
lacibacsi
addikt
Srácok!
A Dynamic RAM Preview Max dolog nem teljesen úgy működik, ahogy írjátok. A renderelési időre és a rendereléshez használt memóriára közvetetten van hatása ennek az értéknek.
A beállításoknál szereplő maximális értéket a géped fizikai memóriája határozza meg. Nagysága a mindenkori szabad memóriával egyező. Megadhatod a értéknek az engedélyezettet is, de akkor korlátokba ütközöl. Miért? Mert ez az érték az előnézethez használt fizikai memóriát határozza meg. Ha felveszed a lehető legmagasabbra, akkor full-ban fog menni az előnézet, de ugyanakkor a géped minden más funkciója akadozottá válik. (Mindenkinek ismerős a szinte teljesen lefoglalt memória állapota?!?)
Mennyit is állítsunk akkor be? Minél nagyobb RAM-od van, értelemszerűen annál magasabb lehet ez az érték. Kötött szabály nincs. Nekem 4 GB RAM van a gépemben és 2000 MB-ra állítottam. Ez nem elegendő arra, hogy a preview full-ban menjen, főleg ha összetettebb, vagy HD anyagot nézek, de arra bőven elég, hogy még dolgozni is tudjak közben. Próbáltam beállítani 3000-re, de akkor már az egerem is haldokolnikezdett... Kettő (netán egy) GB memóriánál én nem állítanám 300 MB-nál magasabbra ezt az értéket, mert gyakorlatilag nem lehetne dolgozni a gépen.
És hogy mi a közvetett kapcsolat a renderelési sebesség és e között? Ha a renderelés során kikapcsolod a preview-t (aminek egyébként nem sok értelme van), akkor az itt felszabaduló RAM mind a renderelésnek fog dolgozni.
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
bandika0626
senior tag
Nekem is 4Gb van. Jelenleg 2500MB van beállítva de mellette írja, hogy mennyi lehet max.
AMD RYZEN R7 1700, Cooler Master MasterLiquid 240, MSI X370 SLI PLUS, Corsair 2x4GB DDR4 3600MHz,Asus dual 1060 3G , Gigabyte GTX 1060 3G , Coolermasters GX 450, WD Caviar black sata3 500GB, SSD samsung 830 64GB.
-
SRII
őstag
válasz bandika0626 #4782 üzenetére
Megnéztem nálam jelenleg 4Gb ram van , itt a beállításokban pedig max: 1024 és 300mb volt beírva, feltettem 1024-re de semmit nem tapasztaltam, anyit hogy felment a ram használat 74%-ra(bár lehet egy kicsivel gyorsabb lett)
ide konkrétan mit kell írni? van egy max érték-de miért csak ennyi?mikor több memória van!
és mit kell beírni mennyit, mások olvastam külföldi oldalakat, hogy 250,512, 160, mi határozza meg ezeket a számokat? vagy csak úgy beírunk valamit?
köszönöm a segítséget.Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
válasz bandika0626 #4782 üzenetére
értem köszönöm, és akkor annyit használ amennyit megadok neki? vagy annyit adjak meg amennyi van?
-
bandika0626
senior tag
Options->Preferences->Video fülnél a Dynamic Ram Preview Max (MB): itt adj meg amennyit tudsz.
-
SRII
őstag
ismét ugyan ez a problém, vagy nem is probléma...előző kérdésem amire kaptam is választ: de azt nem értem ha videót konvertálok akkor miért csak 1,4-1,8 gb memóriát használ? nem értem mi a baj. ez egy pentium 2,6 procinál van, igaz sokáig tart renderelni de ez van...
most egy i3 - 2 mag 4 szál -nál ugyan ez áll fent , a 4gb memoriából csak 1,8-1,9Gb használ.(a többi szabad!)
Most akkor a sony vegas nem képes 2 gb nél több memot elfogyasztani, mert akkor csak proci kell ennek a proginak, és akkor a hiedelmek nem épp valósak hogy sok memória kell meg minél gyorsabb Mhz mert akkor itt bukik is a dolog, ha renderelésnél nem leszünk előrébb gyorsabb nagyobb memóriával.
Személyem csak tapasztalta, nem tesztelte, de higgyetek nekem én ezt látom..[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
sziasztok.
Alap dologról kérnék segítséget, sony vegas pro 10 - amikor a videót berakom a videó sávba alapból megjelenik a videó lejátszóba is, ahol ugye nézni lehet a videót, na ott van egy kék monitor jelzésű ikonka , ha arra rákattintok nem lesz nagy a kép,(nem lesz full képernyő a lejátszás) ez miért van, mit kell bekapcsolni vagy hol kell valamit kipipálni?[ Szerkesztve ]
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Csak most kezdek ismerkedni a programmal, ezért kérlek nézzetek el nekem néhány banálisnak tűnő kérdést a használatával.
Hogy tudok elemeket (zenéket vagy képeket) pozicionálni a track-eken? Például két percenként szeretném betenni ugyanazt a hangeffektet (10 mp-es mp3 file-t). Egérrel a helyére tudom húzni. De egyszerűbb lenne beírni valahova a kezdési idejét.
Illetve hasonló módon szeretném egy-egy ilyen elemnek a hosszát is meghatározni. Például ha elhelyezek egy képet egy track-re, akkor szeretném megadni, hogy pontosan mettől meddig (perc:másodperc) tartson.Remélem elég érthetően fogalmaztam meg, hogy mit szeretnék.
-
Mr.Peter
aktív tag
Sony Vegas Pro 12-ben akarok webkamerával rögzíteni, mivel már az előnézeten is látszik, hogy sokkal jobb Frame/sec-ben veszi, mint a webkamera gyári szoftvere. (Trust HD 16530-es a kamera)
A hiba a következő: elindítom a felvételt, majd megállítom és amikor mentésre kerülne a sor, akkor a következő üzenetet kapom Kép
Több beállítást is próbáltam már de eddig mindíg ezt az üzenetet kaptam majd leállt a program.
Ötlet?<<<KEEP IT REAL!>>>
-
KLep
csendes tag
Üdv!
Vegas Pro 11 lényegében semmilyen formátumot nem ismer fel, képetelen vagyok AVI-t, vagy MP4-et importálni.
Valami tipp?
köszi! -
gaborsan
csendes tag
-
Ablakos
őstag
válasz gaborsan #4770 üzenetére
Nem a géped erőssége érdekli szerintem az itt segíteni akarókat, hanem a forrás fájlod adatai. A video->properties->general streams.video adataid légyszíves és a Project propertiest. Akár képmetszővel is be lehet ide tolni.
Bocs, hogy beleszóltam, de engem is érdekel a megoldás, küszködöm a rendereléssel. -
gaborsan
csendes tag
Sziasztok.
Ma megvágtam sok kis vidót egy baggyá zenére, szeretném renderelni de mikor elkezdi csinálni szétesik a kép. Előnézetben szépen mutatja. De mikor kész a renderelés olyan össze vissza mint a képen. Akár milyen formátumban mentem le ezt csinálja. Vegas 12-es Egy panaszonik hd kamera MTS fájljaival dolgozok.
A gép: I7 920 (4x2.6 GHZ) 12 GB DDRIII AMD 7850 VGAKöszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
Ablakos
őstag
Ha szerkesztés után (kész a mű )állítok a project beállításokon, (progressiv scan, frame rate) az a renderelésnél figyelembe lesz véve?
-
lacibacsi
addikt
A Vegas-ban mindent lehet egyszerű billentyűzetről vezérelni és ehhez lehet is kapni matricát. Egy példa, de rákeresve sok variáció létezik...
Spéci billentyűzetet (mint amit betettél) én még nem láttam/hallottam kicsiny hazánkban és annak néhány ezer kilométeres körzetében...
-
-
SRII
őstag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes i5 helyett i7 -et venni ha sony vegassal renderelek?
használja az összes magot és a HT nyújtotta előnyöket is, vagy elég egy 4670k is?
- és e program használatához elég a GPU?
-vagy kell venni hozzá egy jóval erősebbet hogy gyorsabb legyen a konvertálás vagy szebb kép legyen az eredménye?
köszönöm válaszotok.Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
bandika0626
senior tag
Sziasztok.
Használ itt valaki HD7790 vga-t?
-
imis
senior tag
Sony vegast próbálgatom laptopon (2magos intel, radeon 4500 videókártya) szerkesztésben akadozik a kép és hang is. Értem, hogy a laptop nem egy erőgép, de kérdésem, hogy milyen paraméterekkel ajánlanátok normális használatra bírni a sony vegast, mi a tapasztalatok szerint elfogadható hardver igény?
a másik kérdésem, hogy 1080-as videóba szeretnék belezoomolni (amúgy is 720-ban fogom menteni) akkor miért rontja el a felbontásom ráközelítésnél? (elvileg egy 720-as képkivágásnál még nem generálhatna digitális zoom hatást)
-
lacibacsi
addikt
Úgy látszódik szájmenésem van...
-
lacibacsi
addikt
válasz 0021666 #4751 üzenetére
"a renderelésnél 720x480x32-re átugrik."
A kész videó mérete is megváltozik? Nem csak a preview ablak méretét látod megváltozni? mert az szokott olyat csinálni, de attól a kész anyag még olyan lesz amilyenre beállítottad.
-
lacibacsi
addikt
Természetesen csak eredeti szoftverrel érdemes próbálkozni. Az árakat megtalálod a hivatalos oldalon. A 12-es Vegas csak 64 bites rendszerre telepíthető, ezt vedd figyelembe. A telepítés egyébként gyerekjáték...
-
lacibacsi
addikt
válasz kemkriszt98 #4745 üzenetére
Kijelölöd az együtt mozgatandó képeket, majd nyomsz egy 'G'-t (group). Ezzel egy csoportba rendezed őket és így tudod együtt változtatni a hosszukat (Ctrl+egér)
-
TommyX_
őstag
válasz 0021666 #4751 üzenetére
Kiválasztod a formátumot->custom gomb->majd beállítod itt is a felbontást és a framerate-t és mehet a render.
snicer:
Esetleg a Sony Vegas 9-es verziója?
Amúgy a 12-es verziót 600$-ért tudnád megvenni.[ Szerkesztve ]
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
0021666
tag
Sziasztok!
Sony Vegas 10-ben megszerkesztettem a videót, projekt elején beállítottam az 1920x1080 felbontást 29,970 fps-el. A megszerkesztett videó ablaka alatt írja, hogy Project: 1920x1080......, azonban a renderelésnél 720x480x32-re átugrik. Elég kezdő vagyok még a programban, tudnátok segíteni?
Aviation is proof that given the will, we have the capacity to achieve the impossible.
-
€uro
őstag
Sziasztok!
Kérlek ajánljatok nekem olyan programot, amivel viszonylag egyszerűen készíthetek olyan videót, amibe több digitális stopper és visszaszámláló órát tudok tenni. Néha kettő, néha három percenként ismétlődő gyakorlatokhoz szeretnék készíteni magamnak olyan kis segéd-videót, amin látom, hogy egy-egy gyakorlat mennyi időnél tart, hol tartok a teljes leckében és még mennyi idő van hátra. Képeket, zenét, hangeffekteket szeretnék tenni különböző helyekre.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
bandika0626
senior tag
Sziasztok.
Nincs esetleg köztetek valaki akinek HD7790 VGA-ja van?
-
snicer
csendes tag
Üdv minden hozzáértőnek!
Lenne egy pár kérdésem. Régebben Movie makerrel gyártottam fényképekből összeállított videót,majd jött egy laptop majd egy újabb....és a program megállt mint a csapágy. És gondoltam utánna nézek valami jobb videó szerkesztőnek,és így jött képbe a Sony vegas pro 11,egy darabig működött is. Most szerettem volna összelegózni egy videót és csak pislogtunk egymásra hülyén mert ez is megadta magát. Akkor kapott radírozást és most jönne a következő,de honnét? Milyet lenne célszerű megszerezni? Pl S.v pro 12? Esetleg meg vásárolni hivatalosan? Mennyibe kerülhet? Vagy esetleg van olyan hely ahonnan mindenféle vírusmentesen is letölthető? Telepítésnél is láttam,hogy van ott is cirkusz vele rendesen.
Előre is köszönöm az infót és a türelmeteket.???
-
veterán
Sziasztok,
létezik Sony Vegashoz valamilyen vágó pad hardver?
-
vis.p
aktív tag
Hali,
Sony Vegas mellé feltelepítettem a Magic Bullet Suite-ot.
Az Instant HD-t szeretném használni, de nem jelent meg az FX listában.
Mit rontottam el?
Valamit importálni kell még?
Köszönöm. -
kemkriszt98
tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet azt megoldani hogy ha például van 5000 képem és azt akarom hogy ezek 1 perc alatt fussanak le és egyforma ideig akkor az egész képet egyszerre huzzam össze mert jelen tudásommal ezt úgy tudnám csak megoldani hogy megmérem vonalzóval hogy mekkora a távolság a 0 és az 1 perc között aztán azt elosztom 5000-el és a kappot eredmény által meghatározott hosszuságra állítom a képeket.... de érzem én hogy ennek van barátságosabb módja is..."Tigris, tigris, csóvafény éjszakáknak erdején, mily kéz adta teneked szörnyü és szép termeted?" -William Blake-
-
TommyX_
őstag
File->propertiesnél a felbontás 1280*1024 legyen. Pixel aspect ratio: 1,0000 legyen.
Amúgy a kép szélén a fekete csíkok tippre azért vannak, mert Te 4:3-as videot akarsz 16:9-esbe csinálni.
Most néztem meg laptopon, nekem is ott van a 2 fekete csik.
Holnap megnézem asztali gépen is, ott 4:3-as monitorom van, és szerintem jó lesz, így ahogy leírtam.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
SRII
őstag
és ha rámegyek a beállításra ami a képen is látszik majd, akkor nálam nem jön be a youtube lehetőség sem bármilyen lehetőség avc aacmp4 -nél.
[link]képmásnál ahogy látod a feltöltött videókat nem ilyen a kép mérete, én csak letöltöttem a sony vegas programot semmit nem állítottam rajt és elkezdtem renderelni youtube-ra, de mint látod nem úgy megy ahogy azt kellene, akkor más hogy és mit állít be? mint látod egy perces hasra csapásra készített videón probálgatom hogy mely beállítás lenne a legmegfelelőbb, de sajna kb a (megszámolom, 126 ) kísérelt beállítás és renderelés nem jár sikerrel.
amúgy ez most normális, vagy csak nálam van hogy egyből nem adja be a teljes vagy ahogy kellene kinézni a videónak youtuben ?[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
szia!
HDV 720-30p (1280x720; 29,970 fps)width: 1 280
height: 720így néz ki a beállításom, ez ugyan így van az 1280x1024 én is, ugyan ez a kép mérete is.
látható a videó lejátszóján is hogy nem teljes a kép,
[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
válasz TommyX_ #4739 üzenetére
nagyon szépen köszönöm a segítséged, de sajna a videó nem lett olyan amilyen, próbáltam még pár beállítást de nem sikerült, nem tudom mi lehet a gond, nekem jó lenne ha 720p be le tudnám konvertálni a a videókat, de sajna nem megy, vagy nem lehet, küldök egy videót amit találtam hogy is néz ki a videó amit fel töltök.
de sajna ez ronda így!
[link]sajna hiába a hd akkor sem jó amint látod a képen,
mit tegyek hogy tudnám beállítani?[ Szerkesztve ]
-
TommyX_
őstag
Én így próbálnám meg:
MainConcept AAC/AVC->Default Template->custom->custom framesize: 1280*1024
Profile marad, framerate mondjuk legyen 29.97, vagy 25 fps, amelyiket jobbnak látod.
Field Order->None (progressive scan)
Pixel aspect ratio: ha jól tudom 4:3-nál 1.3333
Variable bit rate: Maximum 14 000 000, avg: 7 000 000
Ha ez a minőség nem megfelelő számodra, akkor állítsd feljebb a bitrátát.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
SRII
őstag
sziasztok!
Szeretnék egy kis szakmai tanácsot kérni a profi szakiktól.
Van egy sony vegas pro 10 program, ismerkedtem vele már ezelőtt is, az alapok mennek, DE sajnos rendelerni nem tudok úgy ahogy szeretnék,
a youtube feltöltés után a kép kicsike nem teljes vagy szélesvásznú, sajna így eléggé ronda egy kis kocka képet nézni, próbáltam már beállítani sok mindent de nem sikerül, a fájl amit fraps-al felveszek azt szerettem volna lekonvertálni, de sajna a kép egy kis koca lesz, a monitorom felbontása 1280x1024, így gondolom ezért lehetséges hogy nem teljes vagy nem szélesvásznú képet kapok, vagy netán át lehet konvertálni esetleg állítani valahol ezt hogy teljes képernyő legyen a youtube megnézése közben?
nagyon sok időt töltöttem ezzel el de sajnos nem tudom melyik beállítás, vagy melyik opció lenne a legjobb, kérlek segítsetek, aki tudja a megoldást.Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
Sony vegas pro 10.0 ban hogyan tudok egy férfi hangot el vékonyítani hogy hasonlítson egy nőire?
-
GeGexx
aktív tag
Sziasztok, iphone 5-tel felvett full hd mov-okból összevágott videóból szeretnék hd videót renderelni de valamiért ha nem full hd-ba renderelem hanem kisebb felbontásba, akkor különböző színű csíkok jelennek meg. A reduce interlace filcker be van pipála.. mi lehet a gond?
-
törölt tag
Magyar nyelvű, kezdőknek való (de ugyanakkor jól használható), logikusan felípített, értelmesen elmondott oktatóvideót és leírást keresek Sony Vegashoz. Ezt vagy ehhez hasonlót.
https://www.youtube.com/watch?v=GJAOHj6n24M
Fizetős is lehet.
Ha tudja valaki honnan lehet megvásárolni, vagy esetleg megszerezni megköszönném ha jelezné.
Nagyon kérem, ha lehet, hogy ne kűldjetek a júútúbra....[ Szerkesztve ]
-
dav<3
tag
Miért van az , hogy pár másodperces "munka" után kifagy mindig a Sony Vegas 8.0 Pro-m? Hiába próbálom meg akár hányszor mindig kifagy! Nem tudom használni fél percnél tovább! Pls Help!
12 éves tagság, 1435 pozitív, 0 semleges, 0 negatív értékelés.
-
NomAd_82
aktív tag
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni a témában.
Én most kezdek videó vágással foglalkozni és felmerült egy jelenség, amire magyarázatot szeretnék kérni, továbbá egy-két olyan dolog van, amire további magyarázatot keresek.
sony vegas pro 9.0 a program, amivel garázdálkodok és a problémám a következő:van 2 fájl m2ts kiterjesztéssel, ami hd kamerával felvett nyers anyag.
na ezt nekem megnyitja a vegas de nincs meg a hanganyag...de találtam egy tagot, aki ezt az anyagot összevágta avi kiterjesztésre, amit már meg tud nyitni a vegas. hurrá.
na már most én ezt az anyagot elkezdtem részekre darabolni de ( mivel a végén a windows dvd készítő progijával szeretnék menüt kreálni, az meg nem fogad el minden kiterjesztést) és minden részt rendereltem dvd pal verzióban de mind minőségben és színben is romlást tapasztalok, sőt minden kész videó szélén lila és zöld csík jelenik meg, majd eltűnik. Ez miért van???
Amikor elkezdem csinálni az anyagot, akkor elsőnek a project properties-ben kellene beállítanom a jellemzőket? Ez mitől függ?
Hogyan kell beállítanom, ha a felvételt széles képernyős tévéken néznék emberek dvd-n keresztül?
mi a legjobb kiterjesztés, amit minőségben és színben kiválóan elbír egy dvd?
Most wmv-kbe mentem a darabokat de így is a fekete elveszíti a fekete hatását és a kép minőség is romlik.Remélem érthetően írtam le a problémát és tudtok benne segíteni, mert rengeteg órát áldoztam már rá és nem tudok előre lépni.
Köszi -
-
TommyX_
őstag
kovy29:
Katt a hangsávra jobb egérgombbal, majd a reverse.tdani82
Mi az asztali lejátszód márkája/típusa?Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
tdani82
csendes tag
Sziasztok!
Sony Vegas Pro 11-et használok, megvágtam a videót, de nem tudom olyan formátumba renderelni, amit lejátszik a DVD- lejátszó, pedig a lejátszó elvileg viszi a Divx, Avi és hasonló formumokat!
Próbáltam már MPEG-1, MPEG-2, Windows Media Video V11 ben lévő dolgokat de nem akar összejönni!
Most különböző renderelésről szóló videókat nézek a neten, de eddig még nem találtam meg a számomra megfelelőt!!
Mit csinálok rosszul??
Jó lenne ha ajánlanátok egy formátumot amit visz az asztali DVD lejátszó.
Előre is köszi!
Üdv.: Dani
-
Bjørgersson
félisten
Sziasztok!
Remélem nem köveztek meg, amiért egy ilyen egyszerű kérdésért nem olvastam végig az egész első hozzászólást, de hogyan tudom visszafele lejátszani a zenét esetleg meg is fordítani?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Delta×
senior tag
Tud valaki segíteni abban hogy haverom 4:3-as aránnyla akar renderelni videót de sony ilyenről még nem is hallott .. most ilyenkor mi a teendő ? ha lehet egyáltalán akármit is tenni
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
titán
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Hali srácok!
Nagyon kezdő vagyok Vegasban - még csak ismerkedem. Kezdésnek egy dvd-s mixet szerettem volna konvertálni/renderelni. Sikerült is. Viszont kitaláltam, hogy lementeném mp3-ba csak a hangot a dvdről. erre is meg van az opció, sikerül is. Viszont a váltásokat nem rakja be az mp3-ba (úgyértem amikor megnyitom nem tudok a számok között váltani, míg az eredeti médiában igen.)
Tudja valaki, hogy mit kell beállítani ahhoz, hogy ez is megmaradjon? Próbáltam .wav-ba is, de akkor sem tudtam váltani a számok között.
Ha esetleg nem lenne erre megoldás, akkor azt hogyan tudom megcsinálni, hogy az összes .mpg-et külön-külön mentse le .mp3-ba? egyesével kicsit macerásKöszi
A nő olyan, mint a parkoló.Az összes normális foglalt, a többi vagy rokkant vagy fizetős.
-
titán
Hali!
Azt szeretnem a vegasban, hogy megnyitok tobb videot es kulon-kulon egymas utan renderelje oket. Ezt hogy tudom elerni vele? Mert most is megcsinalja, de egy video keszul, amiben bent van az osszes.
Koszonom!
-
trob
tag
Sziasztok!
Ismertek olyan áttűnést Vegas alá, ami fejrefordítja a képet?
Arról lenne szó, hogy van egy fiú, aki az egyik képen fejen áll, a következőn pedig már rendesen, és szeretném úgy megcsinálni, mintha az áttűnés fordítaná vissza fejenállásból normál helyzetbe.
Köszi
-
Dyrtyho
őstag
Egy olyan kérdésem lenne, hogy mostanában mintha meghülyült volna a Sony Vegas Pro 10.0, mert amikor két nagy méretű videót (100-100mb) összevágok, és rendelni akarom, akkor ilyen 1-2%nál 100-200kb-ot ír, de régen meg 1-2%nál 1-2mb-ot írt ki, volt hogy többet is...mit ronthattam el a beállításokban ? Légyszi segítsetek, mert ez így nem állapot
best regards, egy fórumozó blogger
-
G@bi90MR
aktív tag
Nem maradt bekapcsolva véletlenül a Smart Resample? Klippen jobb klikk, properties, switches, nyomj a disable smart resamplere.
Ha nincs fent, próbából tegyél fel egy K-lite kodek pakkot.
Volt hasonló problémám és ezek megoldották, egy próbát megér, ha még nem nézted ezeket.Kérdés: A renderelt videó hangjára van valamilyen hatással, ha a default sound device alapértelmezett Microsoft Sound Mapperét átállítom a hangkártyám ASIO-jára? ASIO4ALL v2/ASUS Xonar D1 Audio
Ez miben változtatna? Jobb lenne a hangminőség?mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
Delta×
senior tag
Tud abban valaki segíteni hogy Fél HD videót miért renderel a sony mosott kaki minőségbe ? a beállítások jók..
A videóba ha rakok HD képet az HD marad cska a videó nem... lehet hogy videókártyával van a baj ? vagy annak semmi köze a konvertáláshoz ?Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
G@bi90MR
aktív tag
Sziasztok!
Vegasban meg lehet-e oldani az alábbit, ha nem, akkor miben, és hogyan, hogyan keressek rá, mi ennek a neve?
Olyat szeretnék csinálni, hogy van egy kép és amikor hozzáér valami, akkor felszakad, mint a papír, vagy leomlik, mint egy téglafal. A háttérben autók jönnek a kamera fele és mikor elérnek egy pontot, akkorra beidőzíteni ezt az "effektet" vagy mi is ez. Vegasban meg lehet oldani valamilyen bővítménnyel? Vagy mi fán teremnek az efféle dolgok? Előre is köszönöm!mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
-
roland_17
tag
válasz lionshamlet #4707 üzenetére
Szevasztok
Fórumozok !
Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok , hogy van egy hd felvevő game kártyám ami h264 mp4 formátumot kapok a videómból na most ha ezt le rendelerem sony vegasban (30perces video ) 2,5 óra hossza wmw be rendelerem le most egy olyan kérdésem lenne , hogy amit kapok az avermediatól videot ha azt le konvertálnám pl aviba és ha azt tenném be sony vegas ba akkor gyorsabb lenne a rendelerés ?D és ha igen mennyivel ?D előre is köszi sziasztok--> Hirdetéseim: http://href.hu/x/inio <-- --> Megbízhatóságom: http://href.hu/x/inin <-- -->06-30/368-12-71<--
-
lionshamlet
senior tag
Hello, gyorsításra keresek egy olyan effektet ami szépen elmossa a kép széleit.
Illetve gyorsításra csak a velocitys és kepkockankent kiszedegetes opció van?Milyen lehetőségek vannak meg a gyorsításra?
-
szityo83
tag
Sziasztok!
Sony vegas pro 12- ben hogy tudok külső codecet használni?
Olvastam hogy engedélyezni kell, de ezt a Ignore third party beállítást nem találtam.
Vagy én vagyok ennyire bamba?
-
Mexildos
aktív tag
Nem tudom tapasztaltátok-e de van mikor mpeg-be renderelt anyagba random benne van egy döccenés. Ez mitől van?
-
veterán
válasz Öregharcos #4700 üzenetére
a videókat én mindig nero vision-al vettem ár a gépre. Esetleg próbáld meg azzal, ha erre nincs megoldás.
-
maxika2004
őstag
Hu nemtom mi lehet a baj,.....probáltam másik oprendszeren (xp) - n vegas 10 el meg jólett....
csak itt joval lassabb a renderelési idő, az ssd, meg a ram hiánya miatt... kb 3x os idő.Win 7 en meg 2x-es, ott meg nem jo vegas 11-el, és ugyanazzal a 10-es el sem ami xp alatt meg jól kódol !
Win7 ben kavarhat-e be valami, vagy valamit máshogy kéne állitani mint xp alatt.. nemtom
Valakinek valami ötlete ? a win7 ujratelepitést szeretném meguszni ! -
maxika2004
őstag
Sziasztok!
x900 as kamcsi videóval kapcsolatban várnám az ötleteiteket:
... multkoriban kiprobáltam egy rövid kis részlettel (autós-vezetékes)a kódolást , és okés is volt...Most egy hosszabb 40 perces részt renderelnék, és elcsuszik a hang, kép meg néha mintha lassitott felvétel lenne....
Ha a végé ből renderelek egy kis darabot az tökéletes !Ha elkezdem nézni, (WDTV live, pc-power dvd) az is szarakodik, ha elkezdem jó ha beletekerek már nincs is hang vagy csúszik ! a renderelt cucc kb 5 gb . és mediainfo szerint olyan mint az eredeti, ami persze simán megy mindenhol !
Valami ötlet ? vagy bevált beállitás ?
-
Öregharcos
csendes tag
válasz Öregharcos #4700 üzenetére
Megtaláltam egy régi beírásban.
Így oldódott meg:
File->Capture_Video->DV-kijelölése->OK->Options->Preferences->Capture-> és itt a Enable DV scene detection-nál a pipát kivenni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest