Új hozzászólás Aktív témák
-
Delta×
senior tag
Tud valaki segíteni abban hogy haverom 4:3-as aránnyla akar renderelni videót de sony ilyenről még nem is hallott .. most ilyenkor mi a teendő ? ha lehet egyáltalán akármit is tenni
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Delta×
senior tag
Tud abban valaki segíteni hogy Fél HD videót miért renderel a sony mosott kaki minőségbe ? a beállítások jók..
A videóba ha rakok HD képet az HD marad cska a videó nem... lehet hogy videókártyával van a baj ? vagy annak semmi köze a konvertáláshoz ?Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Delta×
senior tag
Helló
Valaki tudna segíteni ?!
0.4 es sebességel veszem fel a videóimat hogy a pörgetés meg a lassítás fainul meg lehessen csinálni de a hangot nem tudom gyorsítani...
2.5X sebességre kellene felraknom de nem találok semmi opciót semmit :S Tud valaki segíteni ?
(vegas pro 8)Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
-
Delta×
senior tag
Sziasztok
Haveromnak A sony vegas (12 es verzió van neki) nem tud normálisan WMV formátumban 4:3 arányú videót lekonvártálni...
erre tudtok valami jó megoldást ? mert ha 720p re állítja a felvételt akkor meg 1az hogy ott lesz odlalt 2 fölösleges csík és dáadul kicsit torzul is a minőség :/
Vagy van olyan másik formátum ami értelmes képet ad le és youtube is elfogadja ?[ Szerkesztve ]
Rúgkapálva, és ordítva jöttem a világra, miközben valaki másnak a vére borított. Nem gond, ha így is múlok el
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest