Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
sziasztok!
Heti szinten használom a sony vegas 13 pro programot videó vágásra szerkesztésre, obs programmal veszem fel majd sony vegasba konvertálom a videókat illetve szerkeztem, egyik programon sem változtattam semmit, egyik este belépek, felvettem egy videót ahogy azt szoktam, és nem tudom hozzáadni a sony vegas -hoz a videót, ez mitől van? egyik napról a másikra? előtte hónapokig használtam most egyszer csak nem működik!ezt az üzenetet kapom:
[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
sziasztok.
Érdeklüdnék a sony vegas pro 10 programot használom, vannak letölthető template introk, eddig eljutottam, de sajna nem tudom ,hogy adjam hozzá a sony vegas-hoz.
Nem mp4 vagy egyéb videó fájl ezért nem tudom ,hogy kell hozzáadni, segítségetek előre is köszönőm.Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
sziasztok!
lenne egy kis problémám, egy ilyen szöveg fogadott-An error occurred while opening a codec.
ez mi?
gondolom codec hiba, eddig ok, feltelepítette a K-lite codec pac-ot de ugyan ugy fenn áll ez a hiba üzenet, a fájl amit be szerettem volna tenni avi, és nem engedi... ennyire gagyi lenne a sony vegas? mit képzeltek egy ilyen progival senki nem renderel avit vagy mi?
Mit tegyek.
köszönöm a segítséget!Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
válasz bandika0626 #4827 üzenetére
hmm köszi, de még mindig nem tudom elhinni, hogy egy i5 100% terhelést ér el míg egy i7 csak 50%,,, lehet, hogy tényleg felesleges i7, vagy más konvertáló program után kell nézni ami kihasználja az i7 teljesítményét, illetve használ több szálat is, hisz akkor lenne értelme tényleg belefektetni egy nagyobb processzorba,
én a pro 10 -et használom mint írtam, lehet, hogy a sony vegas 12 vagy a 13 már tudja hasznosítani a több szálat?[link]tii találtam egy érdekes tesztet ha lehet hinni a tesztnek, ezt hogy értelmezzem? a cuda jobb mint a proci teljesítménye? a második sorban lévő eléggé meggyőző ,
[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
sziasztok!
használ valaki sony vegasal intel i7 procit?Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
szvsz rakj fel egy codek pakot, olvas vissza egy kicsit a fórumban és meglátod hogy mit használnak, gondolom hogy codek hiánya miatt lép fel ez a probléma.
a bit rate opción tudod állítani, ezzel természetesen minél nagyobb a bit annál nagyobb a mérete is, de a minősége jobb lesz.(1perc majd 4gb)Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
válasz bandika0626 #4810 üzenetére
meg nem mondom neked, az előbb próbáltam, sajna csak annyira jöttem rá hogy elnyomkodtam mindent, ebből adódóan , szerencsétlenségemre ebben az egy apró dologban sem tudok segíteni..
-
SRII
őstag
válasz bandika0626 #4807 üzenetére
egyre jobb, az i5 is még kérdés. ugy hogy nagyon nagy vagy, köszi...
-
SRII
őstag
válasz bandika0626 #4805 üzenetére
MainConcept AV/AAC(mp4) ez az!
na akkor mégis csak 100% on viszi a a 4 mag 8 szálat!!! ez nagyon jó hír, és akkor kb olyan sebbegéset tud az i7 hogy amilyen hosszú a videó olyan hosszú lesz a konvertálás, kb....nagyon nagy segítség ez amit kaptam tőled, ez is sokat számít hogy be tudjam határolni a dolgokat.Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
válasz bandika0626 #4803 üzenetére
fraps-al rögzítek, 30fps van bejelölve- és 1280x720,. jelenleg csak ez megy..
-
SRII
őstag
válasz bandika0626 #4801 üzenetére
szia! igen szegényem 110% megy
amúgy neked egy 30 perces vidi hd ba meddig tart lekonvertálni?kb?amugy a videon ha csökkentem a bit ratet akkor ez lesz az eredménye, ezt a videót 5000000-beállítás melett készítettem el, mint láthatód a videó minősége hagy kívánni valót maga után! [link]itt látható
ezen a videón már 10.000000 bit beállításon van de ezen videó sem a legjobb sőt nem éles és vannak pixel hibák benne, nem az igazi!! pedig duplája az előbbi videónak [link]itt látható
ezért nem is értem hogy mi a gond.. ráadásul 3-4gb egy 30 perces videó ami youtubera iszonyat sok!
[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
sziasztok egyre több dolgot fedezek fel e remek programban, vegas 10 pro,de szerintetek ez reálisnak tűnik?
pentium 2,6 proci 2 gb ram- 30 perces videót MainConcept AV/AAC(mp4) -be 29,970 (ntsc) konvertálás 6,5-7 óra 10.000000 bitrate beállításnál, 720HD. de a videó mérete is nagy kb 3,5-4Gb lett amit youtube feltölteni is sok!!! mi lehet a gond ? valaki tudna segíteni!
És had ne mondjam így is a videó minősége , hogy is mondjam nem a legjobb!!link alul ! megtekinthető a minőség! mint látjátok néha gameplayeket készítek. csak erre használom,
[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
sziasztok!
Videó renderelés végeztével a videó minősége nem rossz de ha van sötét jelentet vagy gyors mozgás akkor egy két másodpercre kockás képet kapok pixeles mondhatni (egy két másodpercre) ez többször előfordul egy videóanyaf során, mit és min lehetne változtatni hogy ne legyen ez a jelenség? ílyen beállítások mellet szoktam renderelni.Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
válasz bandika0626 #4782 üzenetére
Megnéztem nálam jelenleg 4Gb ram van , itt a beállításokban pedig max: 1024 és 300mb volt beírva, feltettem 1024-re de semmit nem tapasztaltam, anyit hogy felment a ram használat 74%-ra(bár lehet egy kicsivel gyorsabb lett)
ide konkrétan mit kell írni? van egy max érték-de miért csak ennyi?mikor több memória van!
és mit kell beírni mennyit, mások olvastam külföldi oldalakat, hogy 250,512, 160, mi határozza meg ezeket a számokat? vagy csak úgy beírunk valamit?
köszönöm a segítséget.Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
válasz bandika0626 #4782 üzenetére
értem köszönöm, és akkor annyit használ amennyit megadok neki? vagy annyit adjak meg amennyi van?
-
SRII
őstag
ismét ugyan ez a problém, vagy nem is probléma...előző kérdésem amire kaptam is választ: de azt nem értem ha videót konvertálok akkor miért csak 1,4-1,8 gb memóriát használ? nem értem mi a baj. ez egy pentium 2,6 procinál van, igaz sokáig tart renderelni de ez van...
most egy i3 - 2 mag 4 szál -nál ugyan ez áll fent , a 4gb memoriából csak 1,8-1,9Gb használ.(a többi szabad!)
Most akkor a sony vegas nem képes 2 gb nél több memot elfogyasztani, mert akkor csak proci kell ennek a proginak, és akkor a hiedelmek nem épp valósak hogy sok memória kell meg minél gyorsabb Mhz mert akkor itt bukik is a dolog, ha renderelésnél nem leszünk előrébb gyorsabb nagyobb memóriával.
Személyem csak tapasztalta, nem tesztelte, de higgyetek nekem én ezt látom..[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
sziasztok.
Alap dologról kérnék segítséget, sony vegas pro 10 - amikor a videót berakom a videó sávba alapból megjelenik a videó lejátszóba is, ahol ugye nézni lehet a videót, na ott van egy kék monitor jelzésű ikonka , ha arra rákattintok nem lesz nagy a kép,(nem lesz full képernyő a lejátszás) ez miért van, mit kell bekapcsolni vagy hol kell valamit kipipálni?[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes i5 helyett i7 -et venni ha sony vegassal renderelek?
használja az összes magot és a HT nyújtotta előnyöket is, vagy elég egy 4670k is?
- és e program használatához elég a GPU?
-vagy kell venni hozzá egy jóval erősebbet hogy gyorsabb legyen a konvertálás vagy szebb kép legyen az eredménye?
köszönöm válaszotok.Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
SRII
őstag
és ha rámegyek a beállításra ami a képen is látszik majd, akkor nálam nem jön be a youtube lehetőség sem bármilyen lehetőség avc aacmp4 -nél.
[link]képmásnál ahogy látod a feltöltött videókat nem ilyen a kép mérete, én csak letöltöttem a sony vegas programot semmit nem állítottam rajt és elkezdtem renderelni youtube-ra, de mint látod nem úgy megy ahogy azt kellene, akkor más hogy és mit állít be? mint látod egy perces hasra csapásra készített videón probálgatom hogy mely beállítás lenne a legmegfelelőbb, de sajna kb a (megszámolom, 126 ) kísérelt beállítás és renderelés nem jár sikerrel.
amúgy ez most normális, vagy csak nálam van hogy egyből nem adja be a teljes vagy ahogy kellene kinézni a videónak youtuben ?[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
szia!
HDV 720-30p (1280x720; 29,970 fps)width: 1 280
height: 720így néz ki a beállításom, ez ugyan így van az 1280x1024 én is, ugyan ez a kép mérete is.
látható a videó lejátszóján is hogy nem teljes a kép,
[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
válasz TommyX_ #4739 üzenetére
nagyon szépen köszönöm a segítséged, de sajna a videó nem lett olyan amilyen, próbáltam még pár beállítást de nem sikerült, nem tudom mi lehet a gond, nekem jó lenne ha 720p be le tudnám konvertálni a a videókat, de sajna nem megy, vagy nem lehet, küldök egy videót amit találtam hogy is néz ki a videó amit fel töltök.
de sajna ez ronda így!
[link]sajna hiába a hd akkor sem jó amint látod a képen,
mit tegyek hogy tudnám beállítani?[ Szerkesztve ]
-
SRII
őstag
sziasztok!
Szeretnék egy kis szakmai tanácsot kérni a profi szakiktól.
Van egy sony vegas pro 10 program, ismerkedtem vele már ezelőtt is, az alapok mennek, DE sajnos rendelerni nem tudok úgy ahogy szeretnék,
a youtube feltöltés után a kép kicsike nem teljes vagy szélesvásznú, sajna így eléggé ronda egy kis kocka képet nézni, próbáltam már beállítani sok mindent de nem sikerül, a fájl amit fraps-al felveszek azt szerettem volna lekonvertálni, de sajna a kép egy kis koca lesz, a monitorom felbontása 1280x1024, így gondolom ezért lehetséges hogy nem teljes vagy nem szélesvásznú képet kapok, vagy netán át lehet konvertálni esetleg állítani valahol ezt hogy teljes képernyő legyen a youtube megnézése közben?
nagyon sok időt töltöttem ezzel el de sajnos nem tudom melyik beállítás, vagy melyik opció lenne a legjobb, kérlek segítsetek, aki tudja a megoldást.Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest