Új hozzászólás Aktív témák
-
trob
tag
válasz BonFire #5244 üzenetére
Én a MainConcept-et használnám, de a Sonynál is ugyanezt csinálja.
Nem tettem fel kodek csomagot, csak a Vegast.
De a Vegas nem telepíti fel azokat a kodekeket, ami kell neki? De ha az AVC kodeket felteszi, akkor az AAC-t miért nem? (Vagy MP4-be MP3 hang megy? De akkor meg azt.)Rendeléskor amikor elérte a videó file a majdnem 4 gigát, elszállt azzal, hogy "Ismeretlen hiba történt". (Vagy hasonló, de ismeretlen hibát írt, ez biztos.) És fórumokon több helyen azt a konklúziót olvastam erre a hibára, hogy "Ez a 10-es verzióban szar, használj újabbat."
[ Szerkesztve ]
-
trob
tag
Sziasztok!
Virtual Boxba feltelepítettem egy Win7-et, Abba pedig a Vegas 13 Pro-t.
MP4-ba szeretném renderelni, de a Custom Settings ablak System fülén a Format szürke és az AVC van benne. A beépített template-eknél is ugyanez van.De mitől? Van valakinek ötlete?
Az összeállításnak természetesen van hangja, korábbi verziókban gond nélkül működött. Azért váltottam 13-ra, mert belefutottam a 4 gigás hibába, hogy rendereléskor amikor eléri a 4 gigát a file, széthal ismeretlen hibával.
-
trob
tag
Sziasztok
Hogyan tudok pan/crop-ot csinálni egy ív mentén? Azt tudom, hogy egyenes vonalak mentén az kívánt helyre be kell tenni kulcskockákat, és a többi kiszámolja. De hogyan lehet ezt a mozgást egy előre megadott kanyargós ív mentén létrehozni? Van egy nagy képem, és azt kéne bejárnia a "kamerának" úgy, hogy ne ilyen szögletes mozgása legyen, hanem szép íves.
-
trob
tag
Sziasztok!
Ismertek olyan áttűnést Vegas alá, ami fejrefordítja a képet?
Arról lenne szó, hogy van egy fiú, aki az egyik képen fejen áll, a következőn pedig már rendesen, és szeretném úgy megcsinálni, mintha az áttűnés fordítaná vissza fejenállásból normál helyzetbe.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Eredeti játékok OFF topik
- Netfone
- Politika
- Apple Watch
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Gyerekeknek szánt mód kerül a Galaxy Watch7-be
- Egy újabb érdekes eset [Update HSZ-ben]
- Autós topik
- További aktív témák...
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest