Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
UHHH
senior tag
Sziasztok!
A mai nap simán tudtam "biztonsági aktiválni" a sima magyar és a revolutos kártyám is a SIMPLE-ben.
Feltöltöttem a fiókomat, de nem látok bónusz 500 ft-ot. Hol kell megnéznem az egyenlegem az appban, s hol lehet a visszatöltést elindítani? Nem akarom, de érdekel, hol lehet. Nincs simple-nek topica? Nem leltem olyat, ami pörögne.[ Szerkesztve ]
-
Laox
aktív tag
Akkor így sajnos megbukott az elméletem, amíg nincsen Revoluton magyar számla, addig a Transferwise a legolcsóbb ezzel az utalásos dologgal online fizetésre. Annak is van bankkártyája, szép rikító zöld.
20% kedvezmény AlzaPlus+ előfizetésre: tfaboKZcXMx7
-
Gabesz25
tag
válasz szabi__memo #1092 üzenetére
meghívós vagy nem meghívós regisztrációtól függetlenül, csak az első utalás ingyenes. Egyébként meg most lényegesen csökkentek az utalási költségek a TW-nál.
-
edk-
őstag
Erste Privilégiumnál (már nem köthető sajnos) meg havidíj sincs és minden belföldi utalás ingyenes, ám jobban megéri visszatérítős hitelkártyával fizetni a TW-nak.
A TW csak kezdetben ingyenes (meghívó esetén), miután elfogy ez a keret, már fizetős!
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
Laox
aktív tag
-
Laox
aktív tag
Nem tudom, hogy utánanéztetek-e már, de a Gránit Bank-nál van a Bajnok és a Bajnok Plusz számlacsomag. Az előbbi ingyenes számlavezetéssel, utóbbi 990 forintossal, ezeknek csak annyi a követelménye, hogy legyen 150e forint a számlán mindig.
Előbbivel 0,1% az utalás, max. 6e forint, utóbbinál tök ingyenes. Az előbbinél is ha egy nyaraláshoz átutalsz 500.000 forint költőpénzt Transferwise-ra, csak 500 forint. Onnan pedig át Revolut-ra.
Szerintem ez így eléggé baba, én azt hittem, hogy a régi OTP-s csomagommal jó árakon utalok, de még az is ennek a többszöröse.
20% kedvezmény AlzaPlus+ előfizetésre: tfaboKZcXMx7
-
Oliverda
félisten
válasz sajti_pajti #1082 üzenetére
Nekem csak magyar kártyával dobta fel a HUF vagy EUR választási lehetőséget.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz sajti_pajti #1080 üzenetére
Euronetből csak forintos kártyával tudsz eurót felvenni, hogy horogra akadhass a váltásnál.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
sajti_pajti
tag
Félig off:
Ma a TW kártyámmal megpróbáltam eurót felvenni Euronet automatából, de félbeszakítottam a műveletet, mivel mindenáron GBP-t akart volna beterhelni (a Revolut kártya is névleg GBP-s, meg a TW is). Ráadásul ha jól láttam valami extrém pocsék árfolyamon akart váltani (de ez nem tuti).
Ezek után elmentem a Duna Plázához a Babér utcába ahol van eurós OTP automata és a Skrill kártyámról már többször vettem is fel. Bedugom a kártyát az automatába, erre kiírja, hogy szervizelnie kell magát, tököl-tököl, újraindul, eltelik 5 perc mire ismét feláll, bedugom újra a kártyát és kezdi ugyanazt a cirkuszt. Még jó, hogy kiadta egy kis idő után (persze otthagytam).
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz spanyoll #1078 üzenetére
No megoldódott a simple Vs revolut probléma: kértek mindenféle papírt, igazolást az utalásról, aztán amikor az elmúlt 3 hónap banki kivonatát kérték akkor akadtam ki, hogy menjenek a francba. Felraktam pénzt a számlára, rendeltem kártyát, de semmit nem tudok használni mert szórakoznak. Rögtön fel lett oldva a tiltás 🙂
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
fRooStzzZ
senior tag
Ezt értem, eddig is értettem, csak feljebb mondták hogy bemegyek xy bankba és a csaj kezébe adom a pénzt hogy indítson nekem egy utalást, az mért lenne pénzmosás, mikor az én adataimat adom meg mint a megbízó személy. Szóval nem névtelenül gondoltam én ezt egyáltalán, nem tudom hogy jött ez le másnak..
Az egy dolog hogy nincs számlám, vagy nem lehet de anélkül az ember már magától nem is utalhat sehova?
Mert régen is az volt, ha vettem valamit akkor az eladó azt mondta ennél a banknál van, menjek be, fizessem be a számlájára a pénzt azt annyi. Bementem, el volt intézve. De utalni nem lehet számla nélkül?
Bank utal a másik banknak ezen a néven.Most voltam bent a bankba, kérdezem ez hogy működik, kezembe adtak egy nyomtatványt, hogy ezt töltsem ki. Ahaa. ez megint olyan, mint akinek lenne ott vezetett számlája, majd a fiókvezető megnézte a saját számlájáról hogy a netbankon keresztül tud e ilyet csinálni. És tud, szóval mehetnek az adatok a volt főnökömnek.
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz sajti_pajti #1072 üzenetére
Miért is hívnák annak?
Mikor volt számlám, saját számlámra is csak akkor tudtam feltenni pénzt ha volt nálam személyi. (feltenni, nem levenni!!)
Szóval ilyen nincs akkor? -
sajti_pajti
tag
válasz fRooStzzZ #1070 üzenetére
Kezébe nyomom a pénzt és adja papírt, hogy elküldte a pénzt? Vagy ez már egy másik dimenzió?
Ezt hívják pénzmosásnak. Ami csúnya dolog.
Amúgy meg azért lehet vásárlási limitet beállítani, meg sms értesítést kérni, hogy nyugodtan megadhass bankkártya adatot ilyen szolgáltatóknak mint pl. a Revolut (is) (Amazon, stb. stb....).[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz fRooStzzZ #1070 üzenetére
Van-e ismerősöd akinek van Revolut-ja vagy Transferwise?
Neki a kezébe nyomod a pénzt, neked átküldi,
feltéve hogy már ilyenkor tudsz fogadni pénzt Revolut-on."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
fRooStzzZ
senior tag
Mondjuk van kint pár ismerős Angliában, de valahogy neki is el kéne utalnom a pénzt.
De most tényleg,. Nincs olyan, hogy bemegyek egy OTP-be, megmondom a csajnak ide szeretnék pénzt küldeni bármilyen módon és el lehetne intézni?
Kezébe nyomom a pénzt és adja papírt, hogy elküldte a pénzt? Vagy ez már egy másik dimenzió?[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
-
fRooStzzZ
senior tag
Most a Local részen van nekem ugye a nevem mint kedvezményezett.
IBAN: GB93 REVO blablabla
BIC: REVOGBxxAz nem elég ha csak simán bemegyek egy OTP-be vagy valahova azt dobok fel pénzt?
Mindenképp kell számla? Vagy valami másik oldal reg mint pl a TW. (most néztem utána annak is.)
Miért nem lehet az ilyet csak úgy hiphop elintézni, mért kell minden embert meg bankot belevonni?
Mint amikor bemegyek, és xy számlájára befizetek pénzt.[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
válasz fRooStzzZ #1065 üzenetére
az a villogó számsor az mi lenne? Közlemény helyére kell azt írni?
Pontosan. Az ott látható IBANra kell nemzetközi utalást indítani, a közleménybe a számsort írni. Vagy ha tudsz magadnak saját IBANt aktiválni (nem tudom, az első összeg beérkezése előtt lehetséges-e), akkor arra közlemény nélkül is jó.
[ Szerkesztve ]
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
-
fRooStzzZ
senior tag
Na ez az, erre gondolok én, meg minden normális ember hogy az többször is felhasználható.
Ugyan úgy mint a PP vagy a google fiók is még a régi régi kártyám adatait tárolja, most töröltem őket mert vagy 4 éve nem aktív egyik sem.
Szóval az utalás szerintem a legegyenesebb út minden esetben ha más számlájáról van szó.Tehát a fentebb leírtak alapján hogy megy az utalás?
Megy olyan formában ahogy leírtam, vagy ez valamivel bonyolultabb? Illetve az a villogó számsor az mi lenne? Közlemény helyére kell azt írni? -
fRooStzzZ
senior tag
válasz madmike #1062 üzenetére
Ez eddig tiszta.. De nem szívesen adja meg senki más eszközére a kártya adatait..
Ezek szerint nekem is ott kéne lennem, mi? Mert nem hiszem elkérem a volt főnökömtől a kártyájának a számait oda is adja.
Hogy őszinte legyek én sem adnám meg a kártyám adatát senkinek hogy más saját eszközén használja, ki tudja mit ment vagy hányszor tudja felhasználni
Lehet egyszer adja meg, legközelebb nem kéri már.. De ezt magyarázd meg a másiknak is aki a számláját adja hozzá -
madmike
őstag
válasz fRooStzzZ #1061 üzenetére
Szia!
Az alkalmazásban rámész a feltöltésre és bármilyen bankkártyával fel lehet tölteni. Beállítod, hogy hány eurot szeretnél és ennek megfelelő forintot fog a bankod levonni. Ez igy azonnal meg is jelenik a Revolutos számládon.
Ha ez megvan kérheted a bankkártya kipostázását."Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
fRooStzzZ
senior tag
Üdv!
Hogy tudom azt a 10eurot befizetni?
A hétvégén ugye megcsináltam a reg-et, el is fogadták.Ugye gondolom utalni kell egy sima számláról.
Miket kell ott megadni?Gondolom a SWIFT részlegen kell, nem a LOCAL-on.
Don't forget blablabla.. egy villogó számsor, ezt a közleményhez kell írni?
Akkor van a kedvezményezett, az egyértelmű.
IBAN / BIC / BANK meg a bank címe gondolom mindet meg kell adni.Mivel kártyát nem kaptam, se számlaszámot, gondolom csak a befizetés után küldenek vagy adnak meg mindent.
Egyszerre több pénzt is tudok feltenni, mert nem csak azt a 10 eurót szeretném, hanem első nekifutásra egy 100-at. Gondolom akkor fogják küldeni a kártyát, meg a programot rendesen akkor kapom meg ahol a kártya múdosítható meg ilyesmi, mert eddig semmi olyan opció nincs.
Illetve hogy kell küldeni a pénzt? Sima utalásnál meg lehet adni hogy euróban szeretné az ember, vagy jó az úgy is, hogy xy FT megy utalásra és az váltódik át?
Mert akkor azt a volt főnökömmel le kell még beszélni, ő tudna nekem utalni mivel nekem nincs számlám, és ilyet még egyikünk sem csinált (pláne nemzetközit). -
madmike
őstag
Próba képpen feltöltöttem 10 eurot, kiváncsi voltam, hogyha azonnal forintra váltom akkor mennyit bukok.
3221-be került a 10 euro, majd a Revolut 3212 forintot adott érte. Mindössze 9ft-ot buktam.
Raifaissenes vagyok. Más bankok is ilyen jó áron számolnak?"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
KTU
addikt
madrac kolléga leírta:
Link1, link2, link3,Csak Revolut visszatöltésre használom a Simple alkalmazást, több kártyát, mindegyik külön account,
sokszor,
egyiknél se volt ilyen ellenőrzés.Revolut kártyára minek indítani biztonsági ellenőrzés folyamatot Simple-ből.
Főleg ha csak a 0 (nulla) költség miatt használjuk HUF feltöltésre.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
vmarci21
tag
Nálatok is van az eur-> huf grafikonban egy nagy lyuk, ahol 1 euró-ért 1 Ft-t adott a Revolut?? (július 26-nál van.. Nem értem, mi lehet ez (azért remélem, senki sem akkor váltott eurót forintra ))
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
spanyoll
addikt
Kb mennyi idő ez a biztonsági vizsgálat? Éjjel 5kor rámírt a support aztán mivel nem válaszoltam ezért most ennyi. Válaszoltam nekik mizu de nem nagyon foglalkoznak velem.
-
betyarr
veterán
most akkor a simple féle visszatöltést revolut kártyára egy hónapban csak egyszer lehet megjátszani,vagy többször is?
-
válasz szabi__memo #1047 üzenetére
gondolom biztonsagi okokbol, de ez csak tipp. es ne kerdezd miert kevesbe biztonsagos mint a nem-prepaid, passz.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
Kövi
csendes tag
Tudtok Budapesten eurós automatát, ahonnan Revolut kártyával vehetek fel eurót?
-
Iginotus
addikt
válasz hedgehog #1039 üzenetére
Ja én sem látom semmi ilyesmit az alkalmazásban, csak túrok és egy forumon írták, hogy hamarosan... Na majd meglássuk.
Egyébként amiket írtatok, hogy a kártyával simán mindenhol tudtok fizetni.
Negativ tapasztalat volt-e? Hol nem tudtatok fizetni, akár külföldön vagy magyar kinai boltban esetleg?Plug and Pray... :)
-
betyarr
veterán
válasz sajti_pajti #1034 üzenetére
érintéssel fizettem és nem kellett a pin.lehet ha lehúzzák,akkor kért volna?
-
Iginotus
addikt
Ipfonos NFC-s fizetés megy a revolutal?
Plug and Pray... :)
-
KTU
addikt
Eddig csak online használtam a fizikai kártyát,
eszembe jutott hogy ki kellene próbálni még itthon, hogy működik-e,
az már nem, hogy chippel vagy "lehúzva".
Fizettem is a Decathlonba csak 3e Ft összegben,
érintés, elfogadva, PIN nélkül.
Horvátországban is működött, mindenhol érintés, csak huszonpár EUR (150 valamennyi HRK / kuna) felett kért pint.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
hedgehog
senior tag
válasz lordvico #1029 üzenetére
bár a többiek is írták, de mindenhez lehet használni itthon a Revolutot, én már fizettem érintve, bedugva, lehúzva, vettem le pénzt, most meg googlepay-jal telefonon fizetek vele, vásároltam webshopban stb. Nem volt még olyan, hogy valami ne ment volna (kivéve amikor lelimiteltem magam )
-- aka p3d3str1an
-
spanyoll
addikt
Valahogy kitalálták most, hogy biztonsági okokból ki leszek vizsgálva. Kártyám mar verified most, az accountom is remélem nemsokára...
-
lordvico
csendes tag
Sziasztok!
Általánosságban kérném a javaslataitokat, milyen esetekben lehet Magyarországon használni a Revolut kártyát? Pl. nekem nem ment az érintéses fizetés, de pl. van arról tapasztalatotok, hogy chip-pel vagy mágnescsíkkal működik a POS terminál? Köszi előre is!
http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/hsz_45276-45276.html
-
fRooStzzZ
senior tag
Köszi a válaszokat, de még mindig jobban járok ha felteszek mondjuk 200 ezret, és abból gazdálkodom.
Haveromnak ilyenje van, és pont ő is ezért csináltatott ilyet mert erre nem tudnak rányúlni.
(Épp tegnap beszéltem egy ügyvéd barátnőmmel, és mondja arra nem tudnak rányúlni a pénzéhes emberek.)
De mivel ő nem tudja, hogy működik a feltöltése mert neki a haverja szokott rá tenni pénzt, (ő is ilyet haznál) de ő jár össze vissza külföldre neki ez valahol megéri.
Szóval tegnap este felhívtam az illetőt, mondta persze nyugodtan csináljam meg, majd oda adom neki a lóvét és feldobja rá. Tudom, hogy van benne egy kis bukta a váltások miatt, de amikor egy nyomorult 300 ft-t kellene utalni mert máshogy nem lehet fizetni így azért kiakaszt a dolog, hogy még az sem megy mert nincs nekem vagy nyaggassak mindenkit ezzel.
Szóval tegnap meg is csináltam a regisztrációt, vissza is jött a megerősítés hogy elfogadva. Holnap találkozok a sráccal és adok neki pénzt hogy a kártyát is megkapjam. Ahogy a belső névjegyzéket néztem, van egy pár aki ezt használja. Jó lenne ez ha tényleg lenne magyar számla. -
sajti_pajti
tag
válasz fRooStzzZ #1023 üzenetére
Szóval engem az érdekelne röviden, hogy megy e hazai kártya nélkül is ez, illetve milyen múdon tudok rá pénzt feltenni.
Bemegyek xy bankba, ide meg ide szeretnék utalni ennyi pénzt azt annyi.
Vagy hogyan megy ez?Kártya nélkül megy, de csak úgy számla nélkül semelyik bank nem fog neked utalni máshova pénzt, szóval marad a kuncsorgás, hogy Z ismerősöd tegye ezt meg neked. Sajna nincs hirtelen jó ötletem.
-
hedgehog
senior tag
válasz fRooStzzZ #1023 üzenetére
Nem kell hozzá itthoni számla.
Pénzt feljuttatni rá úgy tudsz (ha nem nézzük a kártyás feltöltést, mert az neked akkor ugye nincs), hogy akitől várod a pénzt, EUR-t utal az appban látható számlaszámodra (kapsz ilyet ingyen, angol), vagy forintot a közös forintszámlára, megjelölve hogy neked szánta (ez utóbbi, mivel szintén angol banknál vezetik, legtöbbször nagyon drága az utalónak).Ez van egyelőre. Nemsokára lesz kártyás HUF feltöltés (még az nincs), akkor kiderül hogy magyar HUF számlaszámot is kapunk-e.
-- aka p3d3str1an
-
fRooStzzZ
senior tag
Üdv!
Gondolkodom én is egy ilyen kártya vagy számla beszerzésén, de előtte lenne pár kérdésem.
Mivel nekem itthon nem lehet számlám mert egyből megterhelik, így muszáj vagyok kifele nézegetni.
Hogyan tudok ilyet igényelni?
Azt tudom, app-ban regisztráció, személyi stb elküld..
De ehhez kell itteni számla is amihez kötik, vagy minden nélkül tudok ilyen kártyát igényelni?
Néha kellene 1-1 utalás vagy vásrlás, de már unom meg gondolom mások is, mikor megyek hozzájuk hogy te utald már át nekem ezt ide meg oda vagy ha szeretnék valamit, akkor adjam meg az ACC-om másnak, hogy le tudja ő bonyolítani a vásárlást.
Szóval engem az érdekelne röviden, hogy megy e hazai kártya nélkül is ez, illetve milyen múdon tudok rá pénzt feltenni.
Bemegyek xy bankba, ide meg ide szeretnék utalni ennyi pénzt azt annyi.
Vagy hogyan megy ez?Előre is köszi a választ.
Beleolvasgattam az elejétől, de már megakadtam a TW meg PP meg minden dolgon, mikor írva volt hogy kell vagy nem kell, mert minek bevezetni másik céget is a dologba stb..Tehát nekem egy számla / kártya kéne amiről tudok utalni, esetleg fizetni mert az ittenieket mindig megterhelik, és muszáj felmondanom őket mert se nem tudnak nekem utalni meg én se, hiába tennék fel rá pénzt, azt elnyelik.
-
madrac
senior tag
válasz sajti_pajti #1018 üzenetére
Csak kártya törlés, újra felvétel volt, nem? Én is belenéztem a kondíciókba, de nem olvastam ilyen 30 napos büntit az újra felvételhez.
-
mephisto5
csendes tag
válasz brainticket #1017 üzenetére
igazad lehet, le volt tiltva a Swipe Payment. nem hittem volna, hogy ez ATM felvételre is vonatkozhat, főleg hogy az ATM withrawal viszont engedélyezve volt. mindenesetre adok még egy esélyt neki így is.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz brainticket #1017 üzenetére
Az volt az első, amit ki-bekapcsolgattam. Lecserélni egyelőre nem akarom, mert a mágnescsíkot szinte nem is használom a hazai kártyámon sem. Mondjuk az ATM-ek is lehetnének olyan intelligensek, hogyha a mágnescsíkot nem tudják olvasni, akkor a chip-pel próbálkozzanak, ráadásul az sokkal biztonságosabb.
-
sajti_pajti
tag
-
brainticket
aktív tag
válasz MrPeekaboo #1005 üzenetére
Azt ugye tudod hogy a kártyád biztonsági beállításainál ki tudod kapcsolni a mágnescsíkot? Nem lehet hogy csak az a baj?
-
madrac
senior tag
válasz sajti_pajti #1015 üzenetére
Lehet, hogy pont azért mert nem fizetted meg a díjat
Miért nem engedi újra hozzáadni? -
madrac
senior tag
válasz sajti_pajti #1012 üzenetére
Van logika abban is amit írsz, de én azért nem vagyok teljesen nyugodt e tekintetben, hisz írták, hogy a vissza töltés díja nincs elengedve most akciósan. Az OTP-től pedig bármilyen tisztességtelen eljárás kitelik, hogy behajtsák a trükkös díjakat. Sajnos eléggé ismerem már ezt az oldalukat. Akkor viszont nagy bukó lesz az 1%.. de ne legyen igazam! Figyelni kell a hónap fordulót és mondjuk az is egy ilyen pont lehet amikor az ember törli a kártyáját a simple app-ból...
-
sajti_pajti
tag
A végén meg majd jót röhög az OTP amikor hó végén esetleg benyújtják a a vissza töltés költségéről a számlát
Mivel tetszőleges (akár nem ótépés) kártyáról fel lehet tölteni az egyenleget és tetszőleges (akár nem ótépés) kártyára vissza lehet tölteni azt, ezért a legkevésbé se tartanám logikusnak, hogy (majdan) utólag fogják felszámolni a díjat, sokkal inkább a tranzakcióval egy időben.
[ Szerkesztve ]
-
sajti_pajti
tag
válasz spanyoll #1010 üzenetére
A Simple-ben nem fogod tudni a Revolut kártyát NFC-s fizetésre használni, csak ótépés kártyákat, ideértve a beregisztrált fizikaiakat és a létrehozott "Simple" virtuálist is.
Revolutra viszont innen rá tudsz utalni zsét. De ehhez NEM kell biztonsági ellenőrzés.
Az csak ahhoz kellene, ha Revolutból akarnád a Simple-t feltölteni. De így viszont nem lenne semmi értelmes kimutatásod a Revolutban.[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
"Mondjuk ezen én is röhögnék."
Hát barátom, ha neked ez okoz örömet, akkor egészségedre.
De mindegy, kár is erre több szót fecsérelni. Ha bárkit zavart volna, hogy ilyet mertem kérdezni, akkor utólag is elnézést kérnék, hogy a drága idejét arra kellett fecsérelni, ami számomra se volt egyértelmű és esetleg tanult belőle valamit.
Ígérem a jövőben inkább olvasok 20 külföldi fórumot azelőtt, mielőtt merészelek írni és megosztani a tapasztalataim másokkal, akik esetleg nem beszélnek angolul így nem tudják ezeket a dolgokat kikeresni.
Mea culpa, mea maxima culpa."Super perfundo on the early eve of your day."
-
madrac
senior tag
válasz spanyoll #1008 üzenetére
Nem bűn, csak tudod valaki meg próbálna segíteni azoknak akiknek ez nem megy meg az, aztán közbe kiderül (miután többször vissza kellett kérdezni mert nem fogalmazol általában világosan), hogy nem is a vissza töltéssel van gond ami a téma volt, és nem is emiatt kéri a simple app a biztonsági ellenőrzést amin ennyien fennakadtak! Csak kiderült!
Én biztos nem töltögetnék át így pénzt trükközve meg szenvednék ezzel, csak azért hogy grafikonon nézegethessem a költéseimet, de ez én vagyok.. A végén meg majd jót röhög az OTP amikor hó végén esetleg benyújtják a a vissza töltés költségéről a számlát neked amit csak olyan alap dologra használtál amihez meg se kellett volna utaztatnod a pénzt... Mondjuk ezen én is röhögnék. -
spanyoll
addikt
Van itthon fizikai, de egy száraz kimutatás meg egy szép grafikon között, hogy mire költöttem van különbség. Amúgy meg urambocsá próbálkoztam, hogy ha már csináltam egy második bankszámlát kártyával akkor tudom-e így használni, stb. Az meg azért csak nem bűn...
-
madrac
senior tag
válasz spanyoll #1006 üzenetére
Nincsen hazai fizikai kártyád? Miről töltötted fel akkor a simple-t? Ha van magyar számlád valahol, gondolom a neten megtudod nézni a számla történetet így is... vagy a bankod applikációjában.
Gondolod,, ha a virtuális revolut kártya biztonsági ellenőrzése nem ment, akkor a fizikai majd fog? -
MrPeekaboo
senior tag
válasz spanyoll #1002 üzenetére
A Simple-ben érintésmentes fizetésre, csak OTP-s kártyát lehet használni! Más kártyát be lehet regisztrálni, de azokat csak az app-ban történő fizetés során lehet használni.
mephisto5, rum-cajsz: nekem MC kártyám van és nem működik rajta a mágnescsík, valószínűleg emiatt utasítja el az OTP ATM és ezért nem tudok a POS-nál fizetni, ha le szeretnék húzni. A chip és contactless működik.
[ Szerkesztve ]
-
spanyoll
addikt
válasz spanyoll #1002 üzenetére
Ezt mondta a simple ügyfélszolgálat:
Tisztelt Felhasználónk!
Köszönettel vettük a Simple Ügyfélszolgálatához érkezett megkeresését.
Tájékoztatjuk, hogy a Revolute kártya kompatibilis az alkalmazással.
Önnek lehetősége van az alkalmazásban Simple kártyát létrehozni, mely Revolute kártyával feltölthető és NFC fizetés végrehajtására alkalmas.
Javasoljuk, hogy törölje ki a tárolt bankkártyát, ezt követően jelentkezzen ki a Simple alkalmazásból, majd a telefon beállításain belül keresse meg az alkalmazás kezelőt, és azon belül is a Simple alkalmazást. Törölje ki a készüléke gyorsítótár, illetve az alkalmazás által tárolt adatokat, majd törölje és telepítse újra az alkalmazás legújabb verzióját. Jelentkezzen be az újra telepített Simple alkalmazásba, ezt követően regisztrálja be a kártyát.
Amennyiben hibát tapasztal, további vizsgálat érdekében kérjük küldje el részünkre a hibaüzenetről készült képi mentést és adja meg a készülék típusát, az azon futó szoftver verziószámát, valamint a letöltött Simple alkalmazás verzió számát.
Megértését és együttműködését köszönjük!
A Simple szolgáltatásaival a továbbiakban is állunk az Ön rendelkezésére."Super perfundo on the early eve of your day."
-
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- 2db HIBÁS Xbox 360 Fat Alkatrésznek vagy Javításra
- Új! 420W Akyga Basic tápegységek
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X videokártya - Alza garancia: 2026.09.20.
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól üzletünkből(részletek a leírásban)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest