Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nektek is kér kódot mikor használnátok az egyszer használatos kártyát? Elküldi SMS-ben, de mire megérkezik, addigra feloldja magától.
I did nothing, the pavement was his enemy!
-
retesz147
addikt
Sziasztok!
Rég jártam erre, mert szerencsére minden flottul ment, mostanáig.
Rég vettem le KP-t, de ma akartam. Megnéztem, 75 000 az ingyenesen levehető összegem a Standard csomag miatt.
OTP ATM (tuti, évek óta) beütöm a 75 000-ret, nem engedi, sztornózza. Kártya ki-be, rápróbáltam 50 000-re, azt sem engedte. Kártya ki-be, 25 000Ft, na azt engedte.
Na mondom, akkor 25-ből veszek le még 2-őt és megvagyok.
Másodszorra már a 25-öt sem engedte.
Appban megnézve 75-ből 25 van felvéve. Limit kártyánál nincs beállítva.
Régen simán működött a 75 e Ft levétele.
Mi lehet a gond? Változott valami?
Köszönöm!Eladó Xiaomi 13 üvegfólia és Samsung S23 Nilkin tok és üvegfólia.
-
Gergely_1234
csendes újonc
Az adózással már képbe kerültem!
Azt magamtól is tudom, hogy NAV nem írja bele, készíti el helyettem ezt a részét. (lsd.: feléjebb írásomban "Elérkezik az újabb bevallási időszak, elfogadtam az általa készítettet, mert nincs mit bejelentenem (nem vallom be a nyereséget).")
Addel linkje kifjezetten hasznos volt a NAV támogató eljárásáról.
A befektetés biztosításról is kérhetk ilyen hasznos kiokosítást?
Köszi,
G. -
TrollBalint
addikt
válasz Gergely_1234 #48091 üzenetére
Röviden. Amikor veszel részvényt, akkor valamennyi Ft-ot devizára váltottál, mivel devizába veszed a részvényt. Amikor eladod a részvényt, devizád lesz, ezt kell Ft-ra váltani. A kettő különbözete, ha pozítiv, akkor adózol utána. Az árfolyam számításhoz pedig, ha jól emlékszem az MNB középárfolyamát kell használni, ezt meg lehet találni évekre visszamenőleg a neten. Természetesen napra lebontva. (nem lesz benne minden nap, mert csak a hétköznapok vannak benne, de valószínűleg nem hétvégén fogsz részvényekkel kereskedni, amikor amúgy is zárva a tőzsde )
Természetesen, ha idén megveszed a részvényt, és majd csak 2035-ben adod el, akkor a 2035-ös adóbevallásodban (amit 2036 május ~20-ig kell beadni) kell beleírnod. És ahogy ÜberMutant írta, előfordulhat az, hogy most 400-ért váltottál eurót, vettél részvényt, annak az értéke megfeleződött, de időközben az Euro 1000 Ft lett, és mikor visszaváltod, több Ft-od van, mint vételkor, így hiába volt veszteséged, akkor is adózol utána. (Hiszen bevételed keletkezett). Természetesen, ha olyan részvényt veszel, ami fizet osztalékot, akkor az osztalék után is kell adózni. A számítása, ugyanígy történik, mint ha eladtad volna a részvényt.https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
törölt tag
Gergely_1234, nem fogják beleírni az adóbevallásodba, mert nem küld ilyen adatot a revolut, nem fizeti be az adót egyebek, mint egy magyar szolgáltató vagy bank. Korábban kamatok kapcsán volt erről szó, Litván szabályok alapján fizetik meg az adókat.
Az információkat viszont lekérhetik elküldhetik nekik. Mesterséges intelligenciát is már használhatnak ezek feldolgozására.
Volt már olyan akinek inkasszót raktak a Revolut számlájára, pl a német állam. Erről lehetett hallani.
Ha megtakarításról van, szó, lehet jobban jársz az állampapírral, az kockázat mentes /alacsony kockázat.
A tőzsde hosszútávról szól, inkább és kockázatosabb is. Állampapírnál nincs adózási kötelezettség, adó mentes, a lakosságnak.[ Szerkesztve ]
-
Gergely_1234
csendes újonc
válasz UberMutant #48090 üzenetére
"ne felejtsd , hogy az adóalap forintban számolandó, így a forint leértékelődése is adóvonzattal jár. tbsz nélkül eléggé lehúzós" -> ez azt jelenti, amíg nem veszem ki és váltom át a dollárt forintra "nem tudok" bevallást készíteni?
Hogyan, mibe kellene félretennie az egyszerű kis embernek, aki hónapról hónapra tud félrerakni és próbálja infláció felett tartani a vagyonát?
Valóban a Revolut gyűtőszámlát vezet a brókernél:
"In order to provide the investment services under these terms and conditions to you, we’ve entered into agreements with third party brokers with whom we’ve opened accounts through which transactions will be executed on your behalf. We call this the “omnibus account”. The third party brokers provide execution, clearing, settlement and safe custody services (including services which involve the third party brokers providing safekeeping of your instruments) to us in connection with the transactions executed through the omnibus account.
Revolut Securities Europe UAB is the sole client of the third party brokers. The third party brokers won’t provide services directly to you and don’t know your identity. We’re responsible for all matters relating to these terms and conditions."
Ebből nekem az jön le, a saját kérdésemre válaszolva, hogy ha bukik is Revolut a 3. brókernél vezetett részvényeket, még ha Revolut nem is az ügyfél saját nevére vette, az adataiból be lehet azonosítani, hogy XY ilyen meg ilyen részvénnyel rendelkezik.
Üdv,
G. -
UberMutant
őstag
válasz Gergely_1234 #48085 üzenetére
ne felejtsd , hogy az adóalap forintban számolandó, így a forint leértékelődése is adóvonzattal jár. tbsz nélkül eléggé lehúzós.
mondjuk az sem világos, hogy malacpersely pénzt miért a tőzsdére akarod vinni.persze, úgy csinálod, ahogy akarod.
másik, régebben nem a tiéd volt a revoluton vásárolt részvény. ez szted változott?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Van köztünk olyan személy, aki Revo által be nem vallott jövedelem miatti navos incidens áldozata?
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Gergely_1234
csendes újonc
Köszönöm az TBSZ-szel és NAV-val kapcsolatos hozzászólásokat.
Az eredeti kérdésre még várom a választ.
22 ezres betétbiztosítás csak a kereskedési számlán a készpénzre vonatkozik és a részvényeid megkapod (mert 3. félnél, a tényleges brókernél vannak) VAGY
22 ezerig a KP és a részvénycsomagod egy részét, ami belefér az összegbe?
Üdv,
G. -
TrollBalint
addikt
Az ügyesek úgy szokták csinálni, hogy minden évben nyitvan TBSZ-t és 5 év utántól kezdve, minden évben fog lejárni. 5 év előtt is kiveheted. Ha 3 év előtt veszed ki, akkor úgy adózol utána, mintha nem TBSZ lenne, 3 év után, meg talán a szocho-t engedik el.
Tudtommal a Revolut nem jelent a NAV-nak, de a NAV hozzáférhet az információkhoz, viszont emlékeim szerint nem fog szerepelni az általuk készített adóbevallásban, ezeket neked kell utólag megcsinálni. (a NAV-nál van ingyenes adótanácsadás, ha bemész, vagy felhívod őket, szóval ettől a részétől nem kell parázni)
Március 1-től meg valami díjat el is töröltek a Revoluton, így olcsóbban lehet kereskedni részvényekkel. De a TBSZ még mindig jobb, az tényhttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Addel
senior tag
Szerintem kap információt.
"A NAV magyar személyek külföldi adatairól 2015-től kezdve kap információt és ezeket az információkat az utóbbi időkben egyre nagyobb hatékonysággal kezdte el feldolgozni. Jelenleg a NAV 106 országból kap információt és ezekből próbál be nem vallott vagy csak hiányosan bevallott jövedelmek után kutatni."
Kell-e félnie a NAV-tól a külföldi bankszámlák tulajdonosainak?
-
Gergely_1234
csendes újonc
válasz UberMutant #48084 üzenetére
Köszönöm a tanácsot!
Revolut nem kereskedés miatt van, csak ha már van elgondolkozok rajta. Lightyearrel szemezek kereskedés téren, ott van TBSZ is.
Magával a TBSZ-el az a gondom, hogy az egyéves gyűjtési periódus miatt, minden évben nyitnom kellene egyet, mert nem állandóan és fixen tudok befizetni rá, lehet hogy egyik hónapban egy nagyobb összeg utána két kisebb, majd új évben megint két kisebb és egy újabb nagyobb. Mint a malacpersely, mindig félretenni amennyit lehet. Így azonban elhúzódik mindig az 5 éves periódus és egyszerre sosem áll rendelkezésedre az eddig befizettet teljes megtakarításod, illetve rendelkezésedre áll, de akkor mintha nem is TBSZ-en lenne, ugyanúgy fizeted az adókat a még le nem járt TBSZ után, ha hozzányúlsz. (kocsi, ingatlan, nyaralás stb. miatt) (Igen, még így is jobb, hogy profit azon része után adózol csak, ami esetleg nem járt le TBSZ-en, de nekem nem tűnik kényelmesnek. Röviden: kényelem vs. adó)
Persze, ha hülyeség a fenti gondolatmenet, akkor mondjátok.
Jó magyar mentalistáként: Revolut akkor jelent tutira NAV-nak, mindent is? (igen olvastam már az itt linkelt cikkeket, meg ezt is https://nav.gov.hu/sajtoszoba/hirek/A_Revolut-szamlakra_is_ralat_a_NAV).
Ez hogy működik?
Nekem jelenleg NAV készíti az adóbevallásom, amit minden évben elfogadok. Elkezdek kereskedni, amikor profit lesz, fizetnem kell az adókat. Elérkezik az újabb bevallási időszak, elfogadtam az általa készítettet, mert nincs mit bejelentenem (nem vallom be a nyereséget). Erre pár hónap múlva jön a levél, hogy tisztelt adózó, ön nem vallotta be, de a 3. féltől származó adatszolgáltatás alapján önnek befizetendő hátraléka keletkezett. Puszi, pacsi, NAV bácsi.
G. -
UberMutant
őstag
válasz Gergely_1234 #48083 üzenetére
kéretlen tanács, ha magyar adórezidens vagy, elég drága mulatság tbsz nélkül részvényt venni, inkább tbszre vegyél részvényt.
egyáltalán a nevedre veszik a részvényt? valaha ez nem így volt, nem birtokoltad a részvényt.
szal irány rendesebb brókerhez és csak tbsz-szel.
-
Gergely_1234
csendes újonc
Sziasztok!
A Revolut és a Litván bank álal nyújtot befektetésvédelemről szeretnék kérezdezni.
22 ezer Euro a biztosítás összege.
Ez egy bekövetkezett biztosítási eseménynél a kereskedési számlán lévő "készpénz"-re vonatkozik és a már megvett részvényeket megkapod (átteheted másik brókerhez) vagy a 22 ezer a befektetésre váró készpénz és a már megvett részvények is beltartoznak.
Ha beletartoznak, akkor miért, amikor az csak egy szolgáltatás, hogy megveszi a nevedben, nevedre az adott részvényt. (elméletielg nem házon belül kereskedik, harmadik félnek adja tovább megbízásod, amerikai kereskedő) Ezeket egy elkülönített számlán kellen tartania (akár a 3. félnél), ugyanúgy mint a bentlévő készpénzt. Egy esetleges csődnél értem, hogy a készpénzt, ami a cég számláján van viszi a csőd, de részvénypakkod mirét nem kaphatod meg?
Köszi, G. -
csibe1
addikt
Üdv!
A Revolutnál csináltam eurós meg dolláros számlát is a forint számla mellé.
Amikor euróban vagy dollárban utalnak nekem, mert pl. visszatérítés van netes rendelésnél (ami nem mindig öröm, de legalább van), akkor automatán az adott valutának megfelelő számlára teszi a pénzt?
Az eurót az eurós számlára stb.?" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
Luna73
tag
Sziasztok! Lehet láma kérdés.Tavaly nyaralásra váltottam Eurót. Megmarad belőle X. Ezt az X összeget át lehet váltani cseh koronára? Nem ütközik semmi szabályba?
-
zerodot
aktív tag
-
zoo8800
veterán
A Revolutnak ma vajon miért tartott 3 óráig egy egyszerű SEPA utalás?
Korábban többször utaltam már, azok másodpercek alatt teljesültek.rip and tear, until it is done
-
Atish19
őstag
válasz István89 #48071 üzenetére
Jelenleg Németországban vagyok ( nem tudom számít-e). Kártya beállításainál a pénzfelvét be van kapcsolva(virtuálisnál nincs ilyen beállítás csak fizikainál). Wallet annyit jelez vissza, hogy ez most nem működött. 6 automatában próbáltam. Azért érdekes, mert Horvátoknál tavaly előtt nyáron vettem fel így pénzt fizikai kártyával wallet mögül.
-
Atish19
őstag
Sziasztok. Készpénz felvétel lehetséges Google Wallet mögé rakott virtuális kártyával NFC-n keresztül? Elutasít az összes valamiért. Konkrét hibát nem ír sem az automata sem a telefon. Próbáltam walletbe rakni a fizikai kártyát és úgy felvenni, de ugyan az. Fizikai kártya sajnos nincs nálam szóval csak az NFC játszik. Ötlet valakinek?
-
törölt tag
-
vmarci21
tag
válasz nyesteb #48063 üzenetére
Attól függ, mi a kérdés. Számla nyitáshoz tök mindegy honnan jön a kezdő pénz, lehet Revoluton belüli pénzküldés is. Ha a promóciós jutalom is a cél, akkor meg az aktuális promóció szabálya játszik.
>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
törölt tag
válasz nyesteb #48063 üzenetére
Nemzetközi utalásnak, számít, eleve 3-5 nap míg megérkezik (jelenlegi promoban, én meg sem kísérelném). Mert mire megérkezik, már letelt a határidő. Előbb intézd el, hogy legyen kártyád, jobban jársz. Mint felesleges ezreket, vagy még többet fizetni utalásra (van minimum díj, gondolom, utalandó összegtől függetlenül).
A későbbiekre, meg a közös számla - opciót lehet érdemes Revoluton.
-
nyesteb
tag
Akkor mégiscsak jól olvastam. De jó, akkor utalni kell. Egy vagyon lesz, gondolom...
Köszi az infókat! -
törölt tag
válasz freelancer68 #48061 üzenetére
Tegyen és nem tegyenek.
-
freelancer68
tag
válasz #33802016 #48060 üzenetére
Az eredeti angol barát meghívás feltételekben ki van kötve, hogy nem számít a Revolut fiókok közötti átutalás és az Apple Pay vagy a Google Pay alkalmazással történő hozzáadott pénz sem. Tegyen fel pénzt Revolut-számlájára kártyával vagy banki átutalással.
Add money to their Revolut account with a card or bank transfer. Transfers between Revolut accounts and adding money with Apple Pay or Google pay don’t count.
-
törölt tag
válasz nyesteb #48058 üzenetére
Nem mehet. Világosan leírják "kapcsold össze a bankkártyádat, vagy a bankszámládat". Az, hogy más utal neked fizetési kérelemmel egyiket sem teljesíti.
És ha nem akarjátok elveszteni a bónuszt, akkor igyekezzetek, mert néhány napon belül lejár az akció. És kezdődik egy új.
Limit hiba, okozhatja Revolut oldalán is. Volt régebben ilyen eset, amikor a hitelsítesi folyamat elakadt valahol. Banki oldalról, pedig az internetes jelszó, limit és hasonlók okozhatnak gondot, ha valaki még sosem vásárolt a bankkártyájával.
[ Szerkesztve ]
-
TrollBalint
addikt
válasz nyesteb #48058 üzenetére
Az első feltöltéseknél, mintha a Revolutnál is lenne limit, bár nem írja konkrétan. Illetve, ha jól rémlik a kártyás feltöltés vásárlásnak minősül. És igen, az első feltöltés is mehet így.
Ha rögtön a 4000 Ft-tal szórakoztak így, akkor viszont igen, az a bank lesz, mert azért ennél többet enged a Revoluthttps://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
nyesteb
tag
válasz TrollBalint #48057 üzenetére
Ja, hogy az első 4000-es feltöltést is lehet így? Mert a folytatást így gondoltuk, de úgy olvastam, hogy az elsőt mindenképp kártyázni kell. Kipróbáljuk.
Szórakozik = nem engedte limit miatt, pedig nincs rajta limit.
-
TrollBalint
addikt
válasz nyesteb #48056 üzenetére
Szórakozik a bank a feleségednél? Ez mit jelent? Nem egyszerűen feltöltöttétek neki kártyával? De ha neki van Revolutja, akkor saját kártyáról feltölti magának, majd átküldi Revoluton belül neked. Első alkalommal ez lehet belekerül 25-30 mp-be is, de utána már picit gyorsabb (beleszámoltam a feltöltést is )
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
nyesteb
tag
Sziasztok!
Lehet, hogy volt már szó róla, de nem találtam elsőre.
Nyitnék revolut fiókot magamnak, de az első befizetés problémás, mert nincs a nevemen bankkártya és nem is akartam, hogy legyen. Feleségem nevén van, neki meg is nyitottuk, már csak az első befizetés a kérdéses nála, mert a bank szórakozik, de majd meglesz.
Ellenben nálam nem tudjuk ugyanazt használni, ha jól olvastam. Nem akartam utalni, mivel külföldi utalásnak veszi, de ha nincs más, akkor ez lesz.Van más megoldás? Olvastam valami fizetési hivatkozást, de ez nem egyértelmű számomra. Ez bankkártyás fizetésnek minősülne pl párom kártyájáról?
Köszi!
Standard csomagot választom én is és párom is. -
Krethx
aktív tag
válasz still2 #48050 üzenetére
How do I downgrade my plan?
'Profile' → 'Your plan' → ⚙️ 'Manage' → 'Change plan' .[ Szerkesztve ]
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
törölt tag
-
csibe1
addikt
Pontosan, én aliexpress fizetésekhez csináltam Revolut virtuális kártyát, külön elnevezve.
Nem tartok rajta sok pénzt (max 10 ezret), mielőtt vennék valamit akkor töltök rá amennyit kell. Van fizikai kártyám, de csak tartaléknak." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
vacs
veterán
válasz modflow #48047 üzenetére
Ez itt már nagyon OFF, menjél át az Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC topikba!
(^)(>.<)(^)
-
vacs
veterán
válasz modflow #48039 üzenetére
Revolutból nekem csak a virtuális van hozzá adva a Google Payhez, a fizikai nem! Ha valahogy kikerül a kártyám adatai a webre, akkor két kattintással törölhető és kérek újat!
A fizikai nálam van, de gyakorlatilag soha nincs használva.Zsola400:
Én is így gondolom.[ Szerkesztve ]
(^)(>.<)(^)
-
modflow
veterán
Nekem nem hagyja hozzáadni a virtuálisat, de akkor próbálkozok újból.
De amúgy ezt a virtuálisat érdemes hozzáadni? -
8
senior tag
válasz modflow #48034 üzenetére
Telefonnal tudsz fizetni alapértelmezetten a google wallet (ez a google pay) vagy apple pay alá bepakolt bankkártyáiddal. Simple feltöltős kártyádat, otp kártyát, bármilyen bankkártyádat és revolut kártyát is be tudsz tenni google pay alá, hogy azzal fizess a telefonoddal (offline vagy online).
A simple biztosít saját nfc fizetési megoldást a telefonodon (a simple-be pakolt kártyákkal, ami lehet revolut kártya is), google pay alternatívaként.
Szerintem érdemes a google payt is beállítanod, mert belefuthatsz olyanba, hogy azzal tudsz fizetni online a konkrét bankkártya adataid megadása helyett.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
modflow
veterán
válasz Major Lion #48029 üzenetére
A Revolut app látja el ugyan azt, mint a Simpl?
Melyik menüpontjában van ez, hogy érintéses fizetés bekapcsolása?[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
Ha van egy OTP-s kártyám és beaktiválom Simple-be, tudok telefonnal fizetni.
Van ilyen app Revolut kártyára? -
törölt tag
válasz freelancer68 #48023 üzenetére
Én egyik fórum társ üzenetét másoltam be. Nem a hírre írtam. A hírt olvastam, nem releváns, mert a fórum társ hozzászólásában, egy értelmezés van leírva.
egyszerűen meglepődtem, hogy valaki használt ilyen funkciót, vagy felmerült benne revo revo viszonylatban.
Más bankkártyára küldésben, nincs semmi új.
[ Szerkesztve ]
-
freelancer68
tag
válasz #33802016 #48022 üzenetére
De nem is ez volt a hír. Azt írták, hogy:
Megváltozik néhány azonnali kártyás átutalási díj
Mi az az azonnali kártyás átutalás?
Az azonnali kártyás átutalás lehetővé teszi, hogy a Revolut‑számládról nem Revolut‑ügyfél Visa vagy Mastercard típusú betéti kártyájára küldj pénzt.
Senki nem beszélt Revolut kártyára való utalásról. -
törölt tag
válasz freelancer68 #48011 üzenetére
Tudom, hogy van ilyen szolgáltatás, és használták többen. de más bank számlára küldtek vele. Nem Revolutra. Nem merült fel bennem, hogy valaki akár csak elgondolkodott azon, hogy vajon Revolut kártyára is megy? Mert arra van más jobb megoldás.
#48012 sambenez
"Úgy tűnt abból amit írtam aggódóm? "
"Arra az esetre" ezt írtad. Tehát felmerül, mint valós eset, nálad vagy valakinél.[ Szerkesztve ]
-
zerodot
aktív tag
válasz bigdady #47981 üzenetére
Transfers > New > Bank recipient
Itt kitöltöd a kedvezményezett adatait (Country, Currency, IBAN stb), és a pénznemet (currency) euróra állítod és így mented el.
Így euróban fogja kérni az összeget utalásnál. Az összeg megadásánál (alatta) ellenőrizd, hogy a megfelelő egyenlegből vonja le a pénzt (elvileg automatikusan az euró egyenlegedet fogja kiválasztani). -
csibe1
addikt
válasz Moleman #48002 üzenetére
"Pedig próbáltam ugyanott ugyanúgy ülve is, ahogy őt beengedte."
Asszony lenyúlta a lóvét, csak még nem tudsz róla.
Amúgy ez egy szívás, hogy a szelfihez köti, mert azt meg mihez hasonlítja, az igazolványképhez?
Valamelyik 2 éves igazolványképemhez nem igazán hasonlítottam, a rendőr elég alaposan megnézett amikor megállított.[ Szerkesztve ]
" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
8
senior tag
https://www.portfolio.hu/uzlet/20240226/jon-az-azonnali-euros-fizetes-az-egesz-eu-ban-671253
https://hvg.hu/gazdasag/20240226_azonnali_euroatutalas_europai_unio_penzforgalom_europai_tanacs
Az Európai Unió Tanácsa hétfőn elfogadta azokat a szabályokat, amelyek szerint biztosítani kell az eurós azonnali átutalásokat éjjel-nappal - számolt be a Reuters.
Az új szabályokat az EU Hivatalos Lapjában hirdetik ki, ezután 20 nap elteltével lépnek hatályba. Az euróövezetben található pénzforgalmi szolgáltatóknak 9 hónap áll rendelkezésükre ahhoz, hogy képesek legyenek fogadni az azonnali átutalásokat és 18 hónapjuk arra, hogy képesek legyenek azokat küldeni azokat. A tagállamoknak 12 hónap áll rendelkezésükre, hogy a rendeletnek megfelelően módosítsák a pénzforgalmi szolgáltatásokról szóló irányelvet és az elszámolások véglegességéről szóló irányelvet.
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
goop
őstag
Nem nehéz kiszámolni, kb. 11.000 Ft alatt fizeted a kb. 77 Ft os fix díjat, felette lép életbe a fix 0.7%. Ez főleg a kis összegű utalásokat érinti.
-
-
-
MODERÁTOR
Kaptam egy e-mailt: "Azonnali kártyás átutalási díjakkal kapcsolatos változások", értő olvasók (aki kapott ilyet) szerint mi a gyakorlati jelentősége? (Addig is ismét próbálom értelmezni... )
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
-
Moleman
addikt
válasz MADcat #48001 üzenetére
Felraktuk ugyanezt az apk-t az asszony másik telefonjára, őt azonnal beengedte szelfivel. Engem meg csak utasítgat, hogy közelebb, távolabb, ne billentsem a fejem, ne mozogjak. Pedig próbáltam ugyanott ugyanúgy ülve is, ahogy őt beengedte.
Szerk.:
Na most végre beengedett. Jó ronda ez az új felület, ezért nem frissítettem eddig.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Wii U
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Sparkle grafikus kártyák Intel Battlemage architektúrával
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- 2 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron -
- "Billentyűzet hibás" Dell Latitude 7390 laptop (13FHD/I5-G8/4GB/128SSD/MagyarVilágítós/Win11)
- Sennheiser IE600 (Garanciális)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest