Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Windows 11
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
- TP-LINK WDR3600 router
- Milyen routert?
-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
válasz sajti_pajti #399 üzenetére
nem gambling, de pl. automata benzinkútnál már pattantam le a revolut kártyával
(de jött is az appban az üzenet, hogy bocsi de ezt egyelőre nem támogatjuk)[ Szerkesztve ]
-- aka p3d3str1an
-
sajti_pajti
tag
Ma feltöltöttem Revolutra dollárt ótépés hitelkártyáról: hagyta, ez (elvben) frankó. (Kp. felvételi limitnél picivel nagyobb összeget adtam meg neki, hogy esetlegesen közbelépjen, ha mégis kápé felvétnek gondolná a mesterkedésemet).
Viszont! Utána az így feltöltött összeget nem tudtam Skrillel befizetni pókerterembe. (A teremben a Skrillt választom, Skrillben pedig megadom a revolutos kártyámnak az adatait. Kiutalás Skrillre, majd a skrilles kártyámmal topup Revolutra - ez utóbbi már kipróbált és működik.)
Tapasztalt más is ilyen problémát? (Az alapesettel tisztában vagyok: a gambling tipusú fizetések tiltva vannak a kibocsátó által.)
Válaszokat köszi előre is. -
hedgehog
senior tag
válasz hedgehog #396 üzenetére
Annyit hazudtam, hogy az ATM felvétel mehet 200EUR fölé is, de akkor van rajta 2% jutalék (ami mondjuk még mindig olcsóbb, mint az Erstés díj, de már nem ingyenes)
(egyébként a pénzváltásra is van egy ilyen limit, adott hónapban 5000EUR fölött 0,5%, de gondolom az nem érint túl sokunkat )-- aka p3d3str1an
-
Gstyler
senior tag
THX
-
hedgehog
senior tag
huh, sok kérdés
A Revolutról bankszámlára utalás ingyenes mindkét félnek, és nálam is egy KHB-s számláról érkezett, az én nevemről (ez korábban nem így volt, de pár hónapja már igen).
Külföldön azért éri meg jobban a Revolutról felvenni pénzt, mert az ingyenes, szemben pl. az Erste 1,73% + 1.151 Ft + 0,6% díjával (forrás az Erste oldaláról letölthető bankkártya-hirdetmény).
Viszont max 60ezer Ft-nyit vehetsz fel havonta (200 EUR), vagyis ezt inkább csak tartaléknak hagyjátok.
Bankkártyával fizetni nincs limit (technikailag van, de nem hinném, hogy bárki 75ezer GBP-nél többet akarna fizetni egy nap )
Külföldi boltban egyelőre mindegy milyen kártyával fizettek, mert ha máshol nem, a topupnál úgyis belép a bankotok árfolyama. Esetleg azt lehet csinálni, hogy figyelni az árfolyamokat, és amikor lenn van az EUR, akkor feltölteni a Revolutot, és akkor nem számít, hogy esetleg később drágább lesz a bankotoknál.-- aka p3d3str1an
-
-
Gstyler
senior tag
Tehát,ha jól értem, akkor még így is jobban járok, hha inkább a Revolutot használom?
(Egyébként erste van itthon.)KP-t felvenni ezzel viszont nem tudok ugye? (Bocsi, ha hülyeséget kérdezek.)
[ Szerkesztve ]
-
Gstyler
senior tag
Egyelőre forint számla hiányában mindegy, hogy ezt a kártyát vagy egy itthoni bankkártyát használok külföldön ugye?
Mindegyik középárfolyamon váltogat.
Vagy a Revoluttal így is jobban járnék? -
Oliverda
félisten
válasz MrPeekaboo #383 üzenetére
Nem volt. Egy K&H-s bankszámláról folyt be az összeg amely mellett az én nevem szerepelt.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz hedgehog #382 üzenetére
Oliverda, hedgehog: gondolom a SWIFT-et használtátok. Volt valami fogadási költsége ennek? Én a SEPA-t próbáltam ki Ft számlára utalva, viszont ezen keresztül csak EUR-t lehet utalni. Kb. 2 óra alatt megjött és nem volt fogadási költsége, így csak a konverzió miatt "buktam" valamennyit.
-
Oliverda
félisten
A Revolutnál?
Btw, kipróbáltam az ingyenes, leglassabbként hirdetett bank transfer magyar számlára. Kedd reggel indítottam és hétfőre ígérték, e helyett viszont megérkezett már ma az összeg.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
markyy18
aktív tag
Sziasztok.
Apple pay magyarországi alternatíva keresése közben leltem erre a szolgáltatásra.
Azt valaki próbálta már esetleg h a kártyát hozzá lehet adni közvetlen az apple pay szolgáltatáshoz vagy még nem megoldott a dolog?Segítségeteket előre is köszönöm.
-
_ATi_1
senior tag
Erre sajnos nem tudok magyarázatot adni.
Még ha fordítva lett volna, hogy GBP-be terhel mondjuk USD-t megfelelő USD egyenleg mellett...arra talán lenne magyarázat. Ilyenbe már én is futottam: A fizető oldalon britt székhelyű bankot látnak a kártya mögött, ezért GBP-ben terhelnek. -
KTU
addikt
kb. 11 GBP volt a fizetendő, ennek többszöröse volt GBP zsebben.
Gyanítom a Dellmont (ez alá tartozik a DiscountVoip) "meg nézi milyen kártya",
VISA - USD
Mastercard - EUR, előtte evvel töltöttem, és EUR-ban vonta.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Oliverda
félisten
válasz Oliverda #367 üzenetére
The card selects which currency to use in the following order:
-The local currency of the merchant/ATM
-Your base currency, which is determined by your home address
-The currency with the highest balance"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
-
KTU
addikt
VoIP telefonálok.
DiscountVoip egyenleget töltöttem fel.
GBP elszámolású lenne, ebbe méri az egyenleget, de .....
Revolut VISA kártya, feltöltve GBP, USD, EUR, HUF és képes USA dollárt levonni, nem GBP-t.
Múltkor PayPal-on keresztül ugyanezt játszotta, ugyanevvel a Revolut kártyával.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Oliverda
félisten
Kártyás vásárláskor melyik egyenleget használja a rendszer? Amennyiben van forint és euro balanszom is és forintban vásárolok kártyával, akkor automatikusan arról von, vagy minden esetben az euróshoz nyúl?
-
Oliverda
félisten
válasz Oliverda #365 üzenetére
Tegnap a Monese-t is beaktiválták, viszont ott fixen 0,35%-ot von le a betéti kártyás feltöltés után. Ezért feltöltöttem ingyen Revolutra, majd egyszerűen átutaltam róla annyit, hogy meg tudjam rendelni a kártyát. UK bankok közötti transfer egy óra alatt megvolt tök ingyen.
Egyelőre a Monese sem tud forintot, de aki esetleg fontban vagy euróban gondolkozik, illetve rendszeresen szeretne levenni KP-t, annak megfontolandó alternatíva lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Oliverda
félisten
válasz vmarci21 #364 üzenetére
A Visa nekem jobb, azt preferálom. A Maestrónak sem sok létjogosultságát látom, bár a hollandok biztos szeretni fogják, náluk az az elsődleges kártyabrand.
Bár eddig egy fillért sem töltöttem fel a számlára, a regisztráció baromi simán ment a verificationt is beleszámítva. A Monese-t hamarabb kezdtem el, de ott legalább két ID kell, plusz egy pár másodperces videóban be kell mutatkoznod (wtf?), ráadás gyanánt pedig a lakcímed igazolásához számlakivonatot vagy közüzemi számlát is kérnek. Szerintem vissza is mondom az egészet miután valamikor jövő hét elején jóváhagyták, mert a Revoluttal ellentétben ott hétvégén nem dolgoznak.
[ Szerkesztve ]
-
vmarci21
tag
válasz Oliverda #363 üzenetére
ha jól emlékszek, az a március az február vége volt.. - de végülis ez nem túl lényeges különbség
és igen, akkor teljesen ingyen küldték a kártyát, tehát a megrendelésnek sem volt költsége.
Jelenleg nem lehet választani MasterCard és Visa között, (nagy eséllyel most Visa-t küldenek), de ígérik a választási lehetőséget, illetve a kártyakínálat Maestro-val való bővítését is.>> into.hu - https://into.hu <<:::>> Webfejlesztés: https://intomedia.hu <<
-
Oliverda
félisten
válasz vmarci21 #362 üzenetére
Jól hangzik. Rendeléskor tudtál választani MC és Visa között?
Márciusban küldözgettek emailt, hogy ingyenes a kártya, de nem életem vele. Akkor tök ingyen küldték vagy ugyanolyan feltételekkel mint most?
-
Oliverda
félisten
Az alap, ingyenes csomaggal milyen költségei vannak a bankkártyának? £4.99 a legyártás és nincs éves vagy megújítási díja sincs? Hány évre adják?
[ Szerkesztve ]
-
silver-pda
aktív tag
Mire jó a virtuális kártya, amit a fizikai nem tudna?
Lett egy ingyenes fizikaim, de a virtuálisért már fizetni kell, ha nem vagyok prémium előfizető. Érdemes csinálni? Sokat fogok neten vásárolgatni.
-
Villa7
tag
Mi az hogy azonosítás nem is értem, eleve selfit kell küldeni regisztrációhoz
-
Xray-1
tag
Hát nagyon úgy néz ki, hogy beazonosítás nélkül fabatkát sem ér. Megjelentek a tegnapi próbálkozások a programban, de szürkén és alá van írva, hogy azonosítás után mennek ezek a tranzakciók.
Eléggé bosszant, mert nem olvastam semmi ilyet, csupán azt, hogy évi 200 font/euro érték felett szükséges az azonosítás. Ezzel most jól megszivattak, küldhetek neki több kp.-t valami drága modszerrel.
-
-
F1rstK1nq
aktív tag
Ismertem én is a funkciót. A disposable v card meg a vault amire nagyon büszkék, díjnyertes funkciók. Egyébként ha prémium vagy, akkor hamarosan igényelheted a metal cardot (Európa első metál kártyája).
[ Szerkesztve ]
Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
Xray-1
tag
Ha nincs az ember beazonosítva, akkor nem is működik addig a kapott kártya?
Nagylányomnak váltottam egyet, jelenleg Spanyolországban van egy suli csoporttal, erre nem megy neki sehogy sem. Se az automaták, se a fizetés.
Mi lehet a gond? -
sparks
senior tag
-
sparks
senior tag
Virtuális kártya jól jön netes vásárlásnál. Ha netán gáz lenne és le kell tiltani, akkor a fizikaid megmarad és nem kell újat rendelni, csak új virtuálist.
Sőt már van náluk 1x használatos is, minden vásárlás után új kártyaszám generálódik, azokat használom olyan oldalakra, ahol nincs Paypal vagy hasonló megbízható rész. Szóval jól jön az![ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
válasz MrPeekaboo #344 üzenetére
Na, végre valami értelmes ember kezébe került a levelem az Amazonnál, és ő meg tudta magyarázni.
Az első levonás csak egy technikai terhelés akart lenni, hogy a pénz rendelkezésre áll-e, és a második lett volna az éles. De én nem tartok sok pénzt a Revolut számlámon, ezért a második (igazi) terhelés már nem tudott érvényre jutni, az első meg még nem törlődött, a Revolut viszont 7 napig tartja vissza a pénzt, ahogy te is írod, utána visszaadja (remélem).
Most kaptam egy törlő kódot az Amazontól, és megpróbálom lemeccselni a Revoluttal, hogy hamarabb kapjam vissza a pénzem. Utána megpróbálhatom újra a vásárlást.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz rum-cajsz #343 üzenetére
Ha a levonások státusza nem változik completed-re, akkor pár nap után automatikusan visszakapod a pénzt, viszont completed esetén ha nem kaptál cserébe semmit sem, azaz a semmiért fizettél, akkor ki kell tölteni egy chargeback formanyomtatványt és elküldeni a Revolut-nak. Ez utóbbiba szerencsére nem futottam még bele, de a hivatalos fórumon olvasni ilyeneket is. A hétvégének egyébként nem kellene ebbe belejátszania, hacsak nem történt valami hiba valamelyik fogadó oldalon éppen akkor, persze a felhasználót erről általában nem tájékoztatják.
-
rum-cajsz
őstag
válasz MrPeekaboo #342 üzenetére
A délelőttöt őrült levelezéssel töltöttem, a Revolut azt látja, hogy az Amazon benyújtotta a levonást, ők levonták, de az amazon de nem igazolta vissza, hogy megérkezett a pénz. Az amazon csak azt látja, hogy három visszautasított tranzakciójuk van.
Így abban maradtunk az amazonnal, hogy visszavonom a rendelést, így a Revolut vissza adja majd a pénzem (7 nap múlva), és akkor kezdhetem megint.
Furcsa, mert korábban is vásároltam már online, akkor probléma mentesen. Annyi volt most a különbség, hogy most szombaton vásároltam, korábban hétközben, de nem tudom ez kavart-e be.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz rum-cajsz #341 üzenetére
Nézd meg, hogy a Security-nál engedélyezve van-e az Online transactions. A fizikai vagy a virtuális kártyát adtad meg? Nekem virtuális MC-vel már sikerült szolgáltatás díjat levonnia az Amazonnak. Amazonnál kapnod kellene email-t, ha nem sikerült levonni az összeget, meg gondolom az order-nél is lehetne látni. Náluk kb. 10 munkanapon belül változik meg a levonás státusza. Mondjuk nálam még mindig pending 1 €, pedig már visszakaptam.
-
rum-cajsz
őstag
Én az amazonról vásároltam szombaton, és a revolut kártyámat adtam meg fizetésre.
Vasárnap meg is próbálta az amazon levenni az összeget, ami megjelent revolutban, levonták az egyenlegemből, de pending státuszban van.
Az amazon pedig azóta minden nap megpróbálja újra levonni a pénzt.
Járt már valaki így? Tudok valamit tenni?=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
KTU
addikt
A fizikai kártyámmal még fizikai boltba nem fizettem.
Csak netes vásárlás.
Alkalmazásba jeleztem megérkezett / aktiváltam, (ha jól emlékszem ).
Működik.[ Szerkesztve ]
-
Laox
aktív tag
Így van, ahogy utánad is írták, aktiválni vásárlással lehet (nem érintőssel, hanem bedugós pin kódossal). Az USA-ba meg pont a VISA a jó, mivel az dollár alapú, így nem lesz kétszeres átváltás, bár a Revolut esetében elvieleg pont ez küszöbölik ki, szóval mindegy, hogy MC vagy Visa.
20% kedvezmény AlzaPlus+ előfizetésre: tfaboKZcXMx7
-
Gstyler
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék. Megérkezett a fizikai kártyám (VISA).1, Szeretném aktíválni és az app is folyamatosan emlékeztet erre
Azt írja, hogy PIN kóddal kéne használnom, de ha beteszem egy ATM-be akkor az kilöki, nem ismeri fel.
Hogy tudom aktiválni a kártyát?2, USA-ban használható ez a kártya?
Előre is köszi
-
Nem kerdeztem semmit nyakatekert modon . paypal eurot szeretnék attenni revolutra, hogy kisebb legyen az eur->huf konverzios dij. Latom valahogy sikerult egy szep idezojeles csodas mondatot beletennem az elozo kommentembe, my bad, azota mar kialudtam magam .
revolut kartyamat en is hozza tudom adni paypalhez, DE paypal balacet nem tudok kartyara kuldeni (se revolutra se masra), mig bankszamlaszamra igen. es ezert kell nekem egy egyeni revolut iban, legyen hova utalni.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
KTU
addikt
Azt kérdezed ilyen nyakatekert módon, hogy PayPal-hoz hozzá lehet-e adni a Revolut kártyát?
Igen.
Lefoglal 1€-t, de pár perc és fel is oldja.
Én le is csatoltam az otp-s kártyáim, minden fiókról.
Alin is csak ez van.Ha PayPal-tól kapnék vissza "refund" -ba, szerintem ugyanúgy látnám a Revolut számláimon.
De ez csak feltevés, még nem volt ilyenem, (csak otp-s, régen)[ Szerkesztve ]
-
válasz hedgehog #329 üzenetére
Euro kellene, hogy paypal eurot 3% buko nelkul lehessen forinttá konvertálni. Egyesek irjak hogy "paypal alatt hozzaadni revolut kartya", no ez alatt nem tudom mit ertenek, mert ahogy en nezem csak bankszamlaszamra lehet kihuzni. Regebb amikor neztem, akkor egy nagy kozos revolut iban-ra lehetett utalni + kozlemenybe az azonositod - ebben annyira nem biznék ha nem muszaj (+ gondolom paypal ker verificationt egy minimalis osszeg levonasa utan, es ezt csak sajat szamlan latod).
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
hedgehog
senior tag
plusz infó, ha valaki ezen a mostani reflinkes akción keresztül regelne: előfordulhat, hogy levonják a 6 EUR-t a szállításért, de a Help/Chat-ban reklamálva visszaadják.
-- aka p3d3str1an
-
KTU
addikt
".....otp deviza eladási talán jobb mint a visa árfolyama?"
Nem ez volt a mondandóm lényege. Nem is írtam hogy jobb.
Hanem az, hogy a napiarfolyam.hu, semmi, számunkra fontos információval nem bír.
Ezt támasztottam alá információkkal, linkekkel."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
kridli
tag
-
KTU
addikt
A napiarfolyam.hu nem ad releváns információt, szerintem kár rá alapozni.
pl. USD OTP esetén, "deviza eladásit" kell nézni, ezen könyvelnek.
1 USD - 272,74 HUFA napiarfolyam.hu-n OTP-nél, "eladási árfolyam"-nál 277.25 HUF szerepel, ami nem igaz, mivel mi kártyával vásárolunk.
Revolut árfolyam.
Akkor neked felesleges várni a Revolut egyéni HUF számlát, HUF feltöltést,
mivel most is olyan árfolyamon váltasz.
Bár én az USD-t néztem, mivel ez érdekel.Linkelni se ...........
VISA árfolyam, bár nehezen tudom elképzelni hogy egy magyar bank nem keres azon, ha te HUF-ba tartod a pénzed náluk,
és EURO-ban vásárolsz.[ Szerkesztve ]
-
kridli
tag
válasz sajti_pajti #320 üzenetére
Itt nézhető meg a visa árfolyam:
https://www.visaeurope.com/making-payments/exchange-rates
Pl. Tegnap 318.57 volt a visánál az euro, az mnb közép pedig 317.33.
Ha megnézed a banki árfolyamokat _ATi_1 linkjén, mindegyik bank ettől rosszabbul váltott. -
kridli
tag
válasz sajti_pajti #320 üzenetére
Lehet a cibnél máshogy van, az ersténél tuti az van, hogy visánál a kártyatársaság vált. Persze az se középárfolyam, de jellemzően sokkal jobb mint a banki árfolyamok.
-
Villa7
tag
Erste bank Maestro kártyával feltöltve 325-ös HUF/EURO árfolyam lett könyvelve. Azért elég durva
-
djapor96
senior tag
válasz szabi__memo #311 üzenetére
Mintha azt olvastam volna valahol, hogy a cseh korona bevezetése is app frissítést igényelt.
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
KTU
addikt
válasz silver-pda #313 üzenetére
Rákattintasz és kiírja hogy mennyi.
De úgy emlékszem 6 €"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
silver-pda
aktív tag
Ha kaptam ingyenes kártyát, akkor regisztrálhatok egy ingyenes virtuális kártyát is?
-
djapor96
senior tag
Az elmúlt 1 hétben 2x frissített Androidon az app. Azt hittem végre jön a Ft feltöltés, de nem... 😐
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
Villa7
tag
Srácok, ha rendeltem egy fizikai kártyát, de még nem érkezett meg, de már látom adatait app-ba. Akkor azt már lehet online vásárlása használni? Vagy meg kell várni, amíg megjön és aktiválni kell előtte?
-
MODERÁTOR
válasz szabi__memo #306 üzenetére
Nyilván nem. Ha egyszer tiltja a szabályzat, akkor az sem járható út, hogy akinek reflink kell, keressen privátban.
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Intruder2k5 #304 üzenetére
Ilyenkor (305) mi van???
-
hedgehog
senior tag
válasz Intruder2k5 #304 üzenetére
Igen, sejtettem, viszont most máshogy nem lehet ingyen kártyához jutni, csak reflinken keresztül.
Esetleg az elfér, hogy akinek kell, írjon privát?-- aka p3d3str1an
-
MODERÁTOR
-
hedgehog
senior tag
itt van a blogpost: https://blog.revolut.com/how-to-win-a-trip-to-the-2018-fifa-world-cup-in-russia-thanks-to-visa/
[ Szerkesztve ]
-- aka p3d3str1an
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Politika
- Autós topik
- Elite: Dangerous
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest