Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
balhmm
tag
válasz instantwater #2698 üzenetére
Pomt ezért kérdezem, hogy hol jön ki az olcsóság. Tw ugye ingyen feltölthető huf számlárol. Ha innen utalok eurot, akkor ezt kis költség mellett megtehetem. Gondolom ezzel a revolutra is utalhatnám a pénzt, de mire megyek vele? Miért nem jó akkor már egyből a hamadik félnek utalnim az eurot?
-
addikt
-
balhmm
tag
Milyen előnyei vannak a revolutnak a transferwisehoz képest?
-
addikt
válasz lkksioskdl3 #2695 üzenetére
Helyreigazítás:
A Monzo valóban ad joint accountot, de csak GBP ben.
Úgy emlékeztem, hogy EUR accountjuk is van, de azt a Monese tudja, de ez drága, és nincs joint account.
Belezavarodtam a sok M betűs bankba.
[ Szerkesztve ]
-
lkksioskdl3
aktív tag
A valasz egyszeru.A parommal szeretnek kozos szamlat 2 kartyaval igy a kozos terheket igazsagosan es konnyen lehetne kezelni. Es azert is erre gondoltam, mert kulnbozo bankonknal van szamlank. Az eur os top up nem problema, mert nem Mo.n elunk. Mindkettonknek van Revolut kartyaja.
(#2693) instantwater:
Koszi, ez monzo igeretes.(#2694) gzbotii :
Ha nincs mas full legal megoldas valszeg ez lesz.Koszonom az otleteket es a hihetelen gyors valszokat
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz lkksioskdl3 #2691 üzenetére
Vagy a Revolut kártyát berakod Curve alá, egy valaki a Curve, egy másik személy a Rev kártyát használja.
De persze ez nem szabályszerű teljes mértékben, de kétlem, hogy gond lenne.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
addikt
Ezt joint accountnak hívják, ha találsz olyan céget amelyik támogatja, akkor szólj, mert én még csak a Monzo nál láttam, de ők csak GBP vagy EUR számlát nyitnak.
A kerülőmegoldás az az, hogy kérsz még egy fizikai kártyát a Revoluttól, a hátránya ennek a megoldásnak az, hogy az a kártya is a te nevedre fog szólni, és egy esetleges ellenörzéskor gond lehet vele, hogy miért más kártyáját (tiéd) használja a társad.
Vagy ahogy KTU kolléga említette, hozzácsapsz egy Curve kártyát, ami talán szólhat a partnered nevére, de nem biztos hogy fogja szeretni a Curve, hogy más néven lévő kártyát akarsz terheltetni vele.
Valamint továbbra is csak 1 telefonszám lesz beregisztrálva, tehért egyszerre csak 1 telefonon lehet az app.
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
Revolut, Transferwise, Monese, stb. ráhúzol egy Curve kártyát, és meg van oldva.
Amúgy nem értem minek, mi értelme a joint account / közös számlának?
Főleg hogy itt fenntartási költség sincs.
Revolut-on ingyen küldesz át pénzt, mint az SMS-t.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
lkksioskdl3
aktív tag
Hali!
Tudtok esetleg olyan opciorol Revolutnal vagy mas hasonlo szolgaltatasnal, ahol egy szamla van de ket szemely tudja hasznalni ket kartyaval? .
Elore is koszonom!
-
KTU
addikt
válasz gzbotii #2686 üzenetére
Bosznia-Hercegovina utazási segédlet - forrás: utazomajom.hu [link]
Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
nagyúr
válasz gzbotii #2686 üzenetére
Horvátországba mindig Bosznián keresztül megyünk. Ott is alszunk 1-2 éjszakát, hogy horvátba kipihenten érkezzünk. De a pénzváltás nehéz, már nem mindenhol fogadják el az eurót. Kevés helyen lehet kártyával fizetni.
Jó utak, autópálya fillérekbe kerül (olcsóbb mint nálunk a buszjegy), olcsó benzin, olcsó szállás, olcsó kaja.
Nagyon szép az út.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
-
KurtCobain
őstag
Van most valami mód ingyen kártyára? Nekem az app feldobta, hogy ingyen van a kártya a referral kódommal, de a szállításról nem ír semmit.
Mmm'kay?
-
nagyúr
válasz MrPeekaboo #2683 üzenetére
BAM és HUF kéne, akkor lenne nekem az igazi
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
MrPeekaboo
senior tag
Új nyitható fiókok jelentek meg: BGN, HRK, RUB, SAR, MXN. Március 17-én pár órás leállás lesz a bankkártyás fizetést illetően. Lehet ekkor röffentik be a HUF bankkártyás top-up-ot is?
-
KTU
addikt
válasz Oliverda #2679 üzenetére
kb. ennek a felét az otp hozta egymaga, bár ebbe nem csak a hazai érdekeltség van benne :
"OTP gyorsjelentés: Egymilliárd eurós adózott eredmény 2018-ban,
így a csoport éves adózott eredménye 318,322 milliárd forint lett, szemben az előző évi 281,339 milliárddal."
[link]
Az is érdekes hogy csak
"az orosz leánybank profitja éves alapon csökkent,...."
máshol mindenhol növekedett.[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz Oliverda #2679 üzenetére
Én székelyföldi vagyok, pár éve élek itt és azért sokszor pislogok, hogy itt milyen "lehuzasok" vannak. Mobil alkalmazása pl 6€ korlátlan opció belföldön + 36GB mobilnet..
Ha akartam legkisebb címletben szedtem ki a pénzem az ATM-ből. Egyedüli díj, ami volt otthoni banknál, ahol voltam, az 1.500Ft éves szinten az online bankingért. Még az sem volt kitétel, hogy oda érkezzen a fizetésem[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Oliverda
félisten
válasz gzbotii #2678 üzenetére
Valamiből össze kell szedni azt a 645 milliárdot.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
gzbotii
nagyúr
Durva, hogy akárhány alkalommal vehetsz fel pénzt a kártyádról, minden extra díj nélkül? Sok európai országban ez alap...
De valahogy a mobiltarifák és a bankolási árak itt el vannak szállva.When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
tsteve
senior tag
most jött meg a fizika kártyám, s úgy tudom kb. havi 60 ezer Ft-ig ingyenes alapkártya esetén a kp felvétel atm-ből.. de max. havi hány alkalom lehet az ingyen ATM? ha pl. nem egyben venném ki... (bocs ha volt ez már kérdés korábban, nem találtam erre választ visszaolvasva sem)
[ Szerkesztve ]
-
nutfile
aktív tag
válasz instantwater #2666 üzenetére
Maestro-val is lehet
-
KTU
addikt
kb. ezt látod?
Ne foglalkozz vele!!!!
"Bankkártya biztonsági azonosítása"-ra kattintva a kártyák alatt.
biztonsági azonosítást / ellenőrzést "kapsz", amit így te magad indítasz!Nem kell oda kattintani!!!
Visszatöltéshez nem kell.
Az egyenleget meg úgyis csak OTP kártyánál látod."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
xcsabo
senior tag
Valahogy nem megy a revolut kártya regisztrálás a simple appban. Leszedett már 3x 100 Ft-ot de még mindig kiírja a biztonsági azonosítást. Lehet, hogy nem azonnali a válasz?
-
-
cooi11
senior tag
válasz instantwater #2666 üzenetére
Köszönöm!
-
addikt
-
cooi11
senior tag
Sziasztok!
A pátria takaréknál van lakossági folyószámlám és hozzá Maestro kártya.
Hogyan tudok a revolutra pénzt rakni ? -
gzbotii
nagyúr
A kártyámat tudom úgy aktiválni ATM-ben vagy vásárlás kell legyen?
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
UHHH
senior tag
hopsz, törölhető
[ Szerkesztve ]
-
TOZ
addikt
Erste kártyával töltöttem 65 ezret. Azonnal kértem a visszavezetest Revolutra. Pontosan 65k érkezett. Egyéb terhelést nem érzékeltem
. -
babe98
csendes tag
válasz DEXTERke #2653 üzenetére
Ebben a pillanatban vezettettem vissza a teljes 65-öt, amit 3 napja tettem rá. Amikor rányomtam a "VISSZATÖLTÉS" gombra, utána egy pillanatra kiírt valamit, hogy van díj, és még vagy 3 sort, de nem tudtam elolvasni, és nem is voltam eléggé résen, mert mire próbáltam képernyőmentést csinálni addigra már elváltott onnan.
UPDATE: Megjött a visszaigazoló e-mail a SIMPLE-től, hogy 65-öt visszavezettem...
Szóval továbbra sem konzekvensek, de azt hiszem ezzel tudunk együtt élni, nem? -
DEXTERke
tag
Keziccsokolom, hogyan lehet ingyenes?
https://confirm.simple.hu/upload/om/ng/prepaidEula06.html
"HIRDETMÉNY A SIMPLE KÁRTYÁRÓL
A hatályba lépés napja: 2019.március 1.
Visszavezetési díj: 1% minimum 211FT"" I. BEVEZETŐ RENDELKEZÉSEK
I.2. Meghatározások
Visszavezetés
A Simple Kártya és az Ügyfél nevére kibocsátott egyéb bankkártya közötti átvezetés, ami a Simple kártya egyenleget csökkenti és az Ügyfél nevére kibocsátott egyéb bankkártyával felhasználható egyenleget növeli. A visszavezetés díjköteles tranzakció, kivéve: a kártya megszüntetés esetén történő visszavezetés, amely díjmentes. " -
pietrrr
aktív tag
válasz ghostie #2649 üzenetére
Van.
Tavaly ősszel voltam, minden flottul működött, számos helyen fizettem vele, és több alkalommal készpénzt is vettem fel. Kp-felvételnél figyelni kell, és olvasni, mert vannak kint olyan automaták, amik felszámolnak kb 500 Ft-ot, de ezt kiírja és meg tudod szakítani a műveletet és tudsz másik automatát keresni.
Azt meg gondolom említenem sem kell, hogy sokkal jobban jöttem ki, mint a haverjaim, akik itthon váltottak hrivnyát... (Kijevben nem láttunk olyan váltót, ahol huf-ot váltottak volna, Lembergben viszont nagyon jó árfolyamon váltották) -
KTU
addikt
válasz istvanszucs #2644 üzenetére
Revolut feltöltése:
Simple visszatöltés ingyen van, HUF --> HUF, de több nap,
ha nem sürgős és elég 65000 Ft / hó.
Legutoljára februárban használtam, vasárnap feltöltöttem és pár perc múlva vissza, csütörtök majdnem délben jelent meg a pénz Revolut-on.Transferwise-ra is elkel juttatni a pénzt, kártyás feltöltésnek is ára van, utalásnak is, kivéve ha ingyen utalsz.
Itt át kell váltanod valamire ami szintén nincs ingyen, utána már ingyen van a Revolut-ra az áttöltés, de ha HUF kell, megint váltanod kell Revolut-tal.De ahogy írták, Curve kártya közbeiktatásával, olcsó és gyors is,
de ne hétvégén csináld!"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
Agony
aktív tag
Sziasztok!
Abszolút kezdő/amatőr kérdésem lenne felétek, de teljesen új számomra ez a Revolut világ.
Garmin órám van, amiben a Garmin Pay funkcióval lehet(ne) NFC-vel fizetni, ha lenne magyar bank ami támogatja, de természetesen nincs... viszont a Revolutnál engedélyezte, hogy a kártyájukat használja az óra, így gondoltam teszek egy próbát.
Feltettem az appot, beregisztráltam, csináltam is benne egy EUR meg egy HUF fiókot, viszont feltölteni nem tudom, így kártyát se tudok aktiválni. A kártyanyitásnak 10 EUR feltöltés a feltétele, amihez fel is vettem két bankkártyámat is, hogy megcsinálom, de egyikről sem engedi. Mindkettőnél az a hiba hogy a 10 EUR feltöltéssel túllépem a 24 órás feltöltési keretet. Gondoltam töltök rá két kártyáról 5-5 EUR-t, de arra meg azt írja, hogy 10 EUR a minimum.
Van erre esetleg valami megoldás vagy marad az átutalás?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv,
LeviStart with a whisper, end with a scream!
-
senior tag
-
istvanszucs
tag
Sziasztok!
Aki már gyakorlatban kipróbálta, Revolut EUR számla feltöltéséhez a Transferwise jobb vagy a Simple-os trükk?
-
babe98
csendes tag
válasz Fandango #2639 üzenetére
Igen jónak tűnik elvileg. Csak a gyakorlattal van egy kis bibi: HUF->EUR váltásnál nem tudsz normális árfolyamot beállítani, mert csak 4 tizedesig lehet állítani az értéket. (1 Ft-ra = 0,0030E, vagy 0,0031E vagy 0,0032E-t tudsz beállítani, ami sorban 333,33 Ft/E ; 322,58 Ft/E ; 312,5Ft/E árfolyamnak felel meg....)
Esetleg dollár, euró meg svájci frank között lehet vele ugrálni kellő odafigyeléssel...
-
babe98
csendes tag
válasz sajti_pajti #2640 üzenetére
Ha jobban megfigyeled a díj elengedésére vonatkozó megjegyzés a visszatöltésre nem vonatkozik. A korábbi kondi listákban sem volt ott és a legfrissebb listában sincs ott a csillag a visszatöltési díjnál.
Szóval rejtély, hogy miért engedték el eddig is, de ezek szerint megmaradt ez a jószokásuk :-) -
Fandango
veterán
Lehet vele nyerészkedni.
-
Oliverda
félisten
válasz #33403648 #2632 üzenetére
Legalább elolvastad volna...
”A 2017 júniusában hatályba lépett pénzmosás és terrorizmus-finanszírozás elleni törvény (Pmt.) előírása szerint a magyarországi hitelintézeteknek legkésőbb idén június 26-ig teljeskörű ügyfél-átvilágítással kell rendelkezniük valamennyi ügyfelükről.
Ennek így mi köze a Revoluthoz?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
törölt tag
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
mazsi
senior tag
Alaposan tévedsz, mert egy bank is bármikor zárolhatja a számlád. A Revolutnál most pont olyan vizsgálat folyhat ami miatt a bankod, vagy a felettes hivatal is értesítéssel egyidőben zárolhatja a pénzed.
Az már más kérdés hogy kötelesek tájékoztatni a vizsgálat várható idejéről, és a folyamat állásáról bármikor - ami a Revolutnál normál üzletmenetben sem volt gördülékenyEgy bontatlan, és egy extrával megpakolt DJI Tello drón eladó.
-
gzbotii
nagyúr
válasz sajti_pajti #2628 üzenetére
Ok.
-
-
gzbotii
nagyúr
válasz sajti_pajti #2621 üzenetére
Miért is? Ha olyan pénznemben jön a fizetés, amivel fel lehet tölteni a Rev accountod, akkor nem értem, hogy hol a baj... Főleg, hogy olcsóbb, mint egy bank. Egyéb kényelmi funkciókról nem is beszélve.
-
k2laci
tag
Egyre több a Revolut károsult !
-
tag
válasz sajti_pajti #2618 üzenetére
Igen, továbbra is ingyenes.
Curve és Revolut ajánlókódot kérd privátban.
-
sajti_pajti
tag
Jut eszembe: Mi újság a Simple-en keresztüli felöltéssel, az még továbbra is ingyenes, vagy már nem, vagy még nem próbálta senki? Köszi
-
Oliverda
félisten
válasz MrPeekaboo #2615 üzenetére
Nem értem mi tart ezen ilyen sokáig, hisz HUF egyenleg már elég régóta van. Mindegy is, reméljük ez a soon nem olyan lesz mint a tavaly év vége.
-
MrPeekaboo
senior tag
Állítólag mostmár tényleg "hamarosan" jön a HUF-os és HRK-s bankkártyás feltöltés, már csak az utolsó simításokat végzi a rá állított csapat. "HUF & HRK will be added soon. The team is working on the final touches. We’re talking about base currency. Topping up with bank cards."
-
fravik
tag
Egyetértek, pont ezért nem vagy csak annyi pénzt célszerű rajta tartani, ami, ha több hónapra is zárolják a kártyát, nem fog fájni.
Mivel a bankot kötelezik a nemzetközi és helyi jogszabályok és nyilván sokkal több dolognak kell megfelelniük , valamint szigorúbb szabályok vonatkoznak rájuk, így természetes, hogy nagyobb biztonságban van náluk a pénzed hosszú távon. De a biztonság nem egyenlő azzal, hogy olcsó/megéri."Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
k2laci
tag
Ezt mind igaz amit írtál, de pl. egy bank nemigazán teheti meg, hogy hatósági felhatalmazás nélkül egy ügyfé pénzét zárolja, addig a Revolut épp ezt teszi, ráadásul valami vizsgálatot elmeleget. Kissé szereptévesztésben lehetnek, mert ők max belső vizsgálatot végezhetnek, hatósági vizsgálatokra nincs jogosítványuk.
-
fravik
tag
Szerintem annak az 50ezer felhasználónak (legalább) a 80%-a csak és kizárólag nyaraláskor tölti fel a Revolut kártyáját, így nekik nem sok félni valójuk van.
Akik viszont nagy(obb) összegeket, huzamos(abb) ideig szeretnének Revolutnál vagy másik szolgáltatónál, mondjuk TW-nál tárolni, lehet érdemes elgondolkodni.
Nem árt óvatosnak lenni, de azért nem kell túlzottan parázni sem szerintem, ésszel kell használni ezeket a megoldásokat...
Ha a hazai és nemzetközi bankok végre észbe kapnának, valószínűleg a Revolut és egyéb Fintech cégek sem mennének ennyire. De valljuk be, ami a banki szektorban zajlik az a felhasználók/ügyfelek kizsigerelése... Nem véletlenül menekíti mindenki a pénzét a párna alá vagy olyan helyre, ahol nem kopasztják meg azért is, hogy ott tartja a pénzét."Always remember that you are absolutely unique. Just like everyone else."
-
xcsabo
senior tag
válasz MrPeekaboo #2569 üzenetére
Én próbáltam, a revolutról le is emelt 300 ft-ot, de hibát írt ki a gpay sajna - mobilon próbáltam.
Nem tudom miért nem lehet mobilon gpay-t aktiválni?!? Ez valami magyar sajátosság? -
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Teljesen új vagyok ebben az egészben Csak kb. évi 3-4 alkalommal használnám az ingyenes csomag, virtuális kártyáját.
Kérlek erősítsetek meg, hogy nincs semmilyen rejtett, bujtatott költség? Pl. pár évente kártyadíj vagy ilyesmi?
Előre is köszönöm!
-
DAndersen
csendes tag
válasz MrPeekaboo #2569 üzenetére
Tényleg MasterCard lett az új virtuális kártya. Kipróbáltam, igényeltem egyet, de sajnos ezt sem fogadta el a GPay az NFC-s fizetéshez
Járt már valaki sikerrel Magyarországról? -
Oliverda
félisten
-
norbi2010
őstag
Sziasztok!
Egyelőre virtuális kártyát szeretnék Revolutban igényelni(fizikait érdemes?), amihez ugye minimum 10 euróval fel kell tölteni a fiókot. Transferwise-ra elutaltam 15 eurónyi forintot OTP számlámról, amit nyílván majd tovább kell küldeni Revolutba és ha minden igaz mehet is az igénylés. Kihagytam valamit, vagy ennyire egyszerű?
-
ssgt1981
senior tag
válasz szabi__memo #2599 üzenetére
Nekem csak időszakos vásárlásokhoz kell. 10-100€/alkalom
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Dell Latitude E6330 laptop (14/i5-G3/8GB/320HDD/MagyarVilágítós)
- Fujitsu Lifebook E752 laptop (15,6/i3-G3/4GB/320HDD)
- Lenovo Thinkpad L390 laptop (14FHD/I3-G8/8GB/256SSD/Win11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest