-
IT café
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kövi
csendes tag
szerintem akkor is megéri Revolut-ot is használni, ha még nem lehet HUF-al feltölteni. de mivel Magyarországon is nyitottak, várható, hogy lesz HUF-os utalás is.
Hogy miért éri meg?
* Akkor töltőd fel, amikor a forint erős, és ha gyenge a forint, akkor itt van valamennyi nyereséged
* ha valutára van szükséged - van néhány ATM Budapesten - akkor olcsóbb felvenni Revolutról (Revolut feltöltés a bankod deviza eladási árral számolva VS Magyar forint átváltása más valutára) - persze itt is az kell, hogy erős legyen a forint
* A Revolut középárfolyamon számol, ami jobb konstrukció, mint a bankod konstrukciója valószínűleg
* technikailag sokkal kiforrottabb, mint a magyar piacon lévő megoldások (mobilon tudod tiltani/engedélyezni az internetes vásárlásokat, kp felvételt, érintős fizetést és ami tetszik nagyon, hogy van benne Location-based security)Ha ritkán mész külföldre, de Interneten sokat vásárolsz, szerintem akkor is megéri rendelni Revolut kártyát.
[ Szerkesztve ]
-
mitlageri
csendes tag
Bár nem próbáltam, de a Revolut fórumában írtak róla, hogy egy kis Simple-ös ügyeskedéssel most is fel lehet tölteni kb. ingyen forint alapú számláról:
https://community.revolut.com/t/huf-top-up-with-card-payment/25610/112 -
fRooStzzZ
senior tag
válasz madmike #1062 üzenetére
Ez eddig tiszta.. De nem szívesen adja meg senki más eszközére a kártya adatait..
Ezek szerint nekem is ott kéne lennem, mi? Mert nem hiszem elkérem a volt főnökömtől a kártyájának a számait oda is adja.
Hogy őszinte legyek én sem adnám meg a kártyám adatát senkinek hogy más saját eszközén használja, ki tudja mit ment vagy hányszor tudja felhasználni
Lehet egyszer adja meg, legközelebb nem kéri már.. De ezt magyarázd meg a másiknak is aki a számláját adja hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
- iPHONE 13,14,15,16 minden típusára ütés védős vastag átlátszó szilikon tokok
- iPHONE 12,13,14,15,16 összes típusához magsafe átlátszó szilikonon tok.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB
- iPHONE 11,12,13,14.15,16 összes típusához kameravédő üvegfólia.
- Fekete, S370 CPU, több féle! Újabb adag! Igazi ritkaságokkal!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest