-
IT café
600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Hali!
RT-N18U, gyári firmmel.
Az a baj, hogy Telekom Sagemcom kábelmodem mögé van bekötve, IPTV előfizu is van. Az Openvpn dobál, a wi-fi dobál.
Mi lehet ennek az oka? Mit lehetne vele kezdeni?
Köszi! -
-
Siriusb
veterán
válasz
netuddki6 #11795 üzenetére
Ami érdekes lehet, pl. a wifi ütemezés, ha nem akarod, hogy éjszaka menjen: Access Restriction menüben tudod állítani.
Port Fordwarding / UPnP szerencsére alapból ki van kapcsolva.
Administration / IP Traffic Monitoring bekapcsolható, ha figyelni akarod.Hirtelen ennyi jut eszembe, amire érdemes ránézni.
Tudsz elkülönített vendég wifi-t is készíteni, ami nem fér a belső hálóhoz. -
netuddki6
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11796 üzenetére
Még annyi kérdésem lenne, hogy erre az N18U-ra rá van kötve lanon egy N66U. Ezt hogyan tudnám elérni a 18U-n lévő eszközeimről?
-
-
netuddki6
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11794 üzenetére
Köszönöm szépen! Működik, jön a 900 körüli sebesség.
Van még esetleg valamilyen beállítás, amit ehhez hasonlóan nem ismerek és be kéne állítani? -
válasz
netuddki6 #11793 üzenetére
Akkor kapcsold be! Ennek köze nincs a DIGI NAT-olásához, a router működését befolyásolja. Ha nem aktív, akkor a címfordítás minden terhe a router processzorát terheli, ami 1000-es csomag esetén már nem tud megbírózni a feladattal, így aktiválni kell ezt a funkciót, és akkor a hardveres natolási képességekkel megáldott switch fogja átvenni ezt a feladatot. Ha jelen állásban elindítasz egy letöltést, és a végsebesség környékén megnézed a Tomato admin felületét, láthatod is, hogy a terhelés az egekben van, ezért nem képes 300Mbps-nél többre.
-
netuddki6
csendes tag
válasz
Intruder2k5 #11792 üzenetére
Nincs, de nem natolják. DDNS külső ip-t kap, és elérem a VPN-t.
-
-
netuddki6
csendes tag
Sziasztok!
RT-N18U problémám a következő:
Jön az 100-es diginet optikán. Bemegy a digi Huawei routerébe, amit portnyitás miatt átalakíttattam modemmé. Rajta lanon az N18U, pppor kapcsolódással.
Itt már nem jön a 930-940 Mb/s, csak 300 körüli. Hogy tudnám megcsinálni, hogy ugyanúgy 940 jöjjön?
(Tomato FW van rajta) -
Siriusb
veterán
válasz
Intruder2k5 #11789 üzenetére
Köszi a magyarázatot!
-
válasz
Siriusb #11788 üzenetére
Bár nem használom, de előfordulhat, hogy a hardveres NAT aktív állapota miatt nem megy, ugyanis ez egy szoftveres monitorozás lenne, viszont bekapcsolt HW NAT esetén a forgalom nem megy át a SoC-on, hanem a switch chip végzi a NAT feladatokat. Ilyenkor szerintem ugyanezen okból a QoS sem működik, de ez más fw-k alatt is így lehet.
Ha kikapcsolod a HW NAT-ot, meglátod elindul-e.
-
Siriusb
veterán
Még mindig tomato, web usage-t hogy lehet rávenni, hogy működjön? Teljesen üres a lista.
Beállítás:
Monitor Web Usage engedélyezve
Monitor All computers/deviices -
Gabesz87
veterán
Hát ez nem túl biztató. Az a baj, hogy ennyit nem szívesen aldozok routerre, a feleségem sem engedné hogy ~31k-ert vegyek routert. De nyilván az 5GHz jelentene a megoldást, csak azzal az a gondom, hogy a lakás egyik végéből nem hinném hogy atmenne az 5GHz wifi a másik végébe...2 teglafal. A másik, hogy egyes eszközök nem tudják az 5GHz-et (pl. xiaomi robotporszivo, vagy a laptop... utóbbi mondjuk nem annyira gáz, mert keveset van használva, és usb wifi vevőt amúgy is lehet venni). Viszont ha nem tévedek, a 2.4ghz és az 5ghz együttes használata meg gyengíti a jelet/hatotavot. Anno legalább is amikor a wifi hatótáv kalvariam kezdődött és vettem egy TP-link wdr3600-at, azzal ez a tapasztalatom volt.
Szerintem megpróbálom első körben a Xiaomi 3G routert, az is eléggé dicsért.
Apropó, bár nem ide tartozik, de valami wifi jelerositot lehet kapni, ami 5ghzen működik? -
Kocsó
aktív tag
válasz
Gabesz87 #11738 üzenetére
"Nálam talán az is probléma, hogy több mint 100 halózat van a közelben"
Nálam is ez volt (Bp. belváros). Sajnos hiába tettem rá HGG-t, emeltem a mW-on, próbáltam csatornát állítani, bűvöltem, fohászkodtam, lenyomtam a folyosón a szomszédok villanyóráját
, hogy ne zavarjon be a routerük, a névleges 120/10-es UPC-s netet megközelíteni sem tudta wifi-n. Kábelen persze hozta de azt egy 500Ft-os használt router is tudta volna
A megoldás RT-AC66U_B1 lett. Az 5GHz-en kitolja az elérhető max-ot. Meg persze még tud egy csomó hasznos dolgot is -
Siriusb
veterán
válasz
Intruder2k5 #11784 üzenetére
Kösz.
-
-
Siriusb
veterán
Freshtomato Advanced Wireless Settings / Transmit Power-nél Ti milyen értéket adtatok meg? Illetve lehet tudni, a gyári fw plafonja itt minek felel meg?
Esetleg egyéb beállítások vannak, melyekre érdemes még odafigyelni? -
-
Gabesz87
veterán
TFTP-nél a password-höz nem kell írni jelszót?
Valami egyéb mentő ötlet esetleg? Tűzfal tutira ki van kapcsolva. Nekifutok még egyszer, aztán hagyom a pi..ba. Csak most állíthatok vissza megint vissza mindent :S
-
-
Gabesz87
veterán
válasz
Intruder2k5 #11778 üzenetére
Igen.
Win tűzfalat (defender) kikapcsoltam, meg a gépen lévő 360 Security-t is.
-
-
Gabesz87
veterán
válasz
Intruder2k5 #11776 üzenetére
Hát előzőleg 192.168.0.20 címen értem el a routert, szóval meg volt változtatva. De azon sem érem el. Megpróbáltam most a fw resoration-el, de azzal sem megy, azt írja, nem taéűéható visszaállítás módban lévő vezeték nélküli eszköz. Pedig lépésről lépésre mindent úgy csináltam, ahogy az összefoglalóban is le van írva.
-
-
Gabesz87
veterán
válasz
Intruder2k5 #11774 üzenetére
Próbáltam, de nem megy. Csak egy olyan ablak fogad, hogy:
"A beállítások frissítésre kerültek. A weboldal frissítése most megtörténik.
Az IP-cím vagy portszám módosult. Stb stb. stb -
válasz
Gabesz87 #11773 üzenetére
Próbáld meg böngészőben megnyitni a http://192.168.1.1 címet, amikor recovery módban van a vas.
-
Gabesz87
veterán
Na megpróbáltam feltenni a FreshTomatot, de valami nálam sem kerek. Indítottam recoveryben, LED villog, aztán az Upgrade fw toolt, servernek megadtam az 192.168.1.1-et (gépen előzőleg a LAN-nak beállítottam a fix IP-t), ill. kijelöltem a fw filet, aztán upgrade, de nem sikerül feltölteni. Piros pötty, és azt írja, unable to get responses from the server.
-
Siriusb
veterán
válasz
Intruder2k5 #11771 üzenetére
Csak ennyit tudok mondani:
-
válasz
Siriusb #11770 üzenetére
Előbbi sajnos a régi kernel miatt korlátozott, nem működik jól, bár ezt a félmegoldást én is használom.
WiFi időzítés van, az Access Restriction menüben elérhető.
-
Siriusb
veterán
válasz
Intruder2k5 #11768 üzenetére
Na, még jó, hogy korábban egy hozzászólásban írtad, hol kell bekapcsolni a gigás netet, életben nem jöttem volna rá.
Wifi-vel még küzdök. -
-
Siriusb
veterán
válasz
Intruder2k5 #11766 üzenetére
Már megy, de arra 2 percet ír. Óóó
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Intruder2k5 #11764 üzenetére
Asus menü jött be. Nekifutottam újra, pár másodperc alatt feltolta.
-
-
Siriusb
veterán
válasz
Intruder2k5 #11762 üzenetére
Először üres volt az oldal. Aztán Settings have been updated blablabla.
Megpróbálom újraindítani. -
-
Siriusb
veterán
Mennyi idő, mire felmegy a freshtomato? Már vagy 10 perce csinálja, power led lassan villog.
-
-
válasz
Intruder2k5 #11757 üzenetére
Szép hosszú lista, nagyon köszönöm!
MaCS
-
válasz
Intruder2k5 #11728 üzenetére
Régi szokásomhoz híven ennek a Tomatonak is adnék egy esélyt, hátha hajlandó települni a routeremre, neaggyisten működni is.
Kérdéseim a nagy próbálkozás előtt:
- ugye tud VLAN-t generálni?
- ismer-e megfizethető árú DDNS-t, ami beavatkozás nélkül működik?
- OVPN szerver és kliens ugye van benne?Köszönettel: MaCS
-
válasz
uriember #11708 üzenetére
Ez így ebben a formában nem egészen igaz.
A Cat5-nek a dokumentáció szerint tudnia kell a 100 Mbps sebességet, tán 100 méterig. A 4×2 eres kábel viszont akár az 1000 Mbps-ot is tudhatja, a sodrás sűrűsége miatt azonban rosszabb a zavartűrő képessége, mint az 5e-é, így aztán nagyobb hosszon rohamosan nő a begyűjtött zavar mértéke is. Rövid távon viszont simán meglehet a gigabit, tán 30 méteren illik is tudnia.
Nálunk a család egyik házában némi kivitelezői inkompetencia okán Cat5 kábelek futnak a falban, és az átviteli sebesség a hosztok határánál áll meg kb. 600 Mbps-nál.
MaCS
-
uriember
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11752 üzenetére
Egyelőre marad a régi(gyári), el vagyok havazva, nincs időm most ezzel foglalkozni, de köszönöm a segítséget, hétvégén majd nekifekszem.
-
Lowy72
csendes újonc
A különbség a használt erek száma. A kábelban nyolc ér, az az 4 érpár van. Az 1000-es kapcsolathoz kell a 8 ér, a 100-hoz nem. Nekem is ez volt a baj a fiam szobájában. Meg volt szakadva az egyik vezeték, így a négy pár helyett csak 3-at tudott használni.
Ha részletesebb válaszra vagy kíváncsi, keres rá a neten.
Ez egy érthető leírás:
[link] -
-
uriember
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11750 üzenetére
Nem megy...se LAN, se Wifi, a logokhoz meg nem értek, hogy mit kéne néznem. Asszem visszateszem a gyárit, mert ezzel semmire se megyek.
Most is a router kihagyásával tudok csak netezni, PPoE-t beállítottam, NAT engedélyezve, DHCP engedélyezve, titkosítás dettó, mégse megy....
-
-
uriember
aktív tag
válasz
ArthurShelby #11748 üzenetére
NVRAM törlésre gondolsz? Volt, persze, de ami gyanús nekem, hogy a Tomato feltöltésénél a zöld csík még ott volt, mikor kiírta, hogy feltöltés kész, én meg rányomtam a befejezésre (kb fél óra után), de akkor még a net led (balról a 2.) nem világított...És nincs is netem. Mennyi ideig tart a feltöltés, mert azt nem olvastam a leírásban? Nem lehet, hogy még nem volt kész? Délután megpróbálom újra elölről.
-
uriember
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11745 üzenetére
A WAN settings-nél már kiválasztottam a PPoE-t, beírtam az username password kombót is, a többit mindjárt megpróbálom.
-
válasz
uriember #11744 üzenetére
Az admin felületre belépve, a Basic - Network oldalon a WAN Settings részben tudod belőni a netet. A Type legyen PPPoE, Username mellé a felhasználóneved, alá a Password mellé pedig a jelszó. Ezt alul mented a Save-el, és elvileg így lesz is neted. Ha nem kapcsolódna azonnal, akkor lődd ki 1-2 percre a DIGI ONT-t, majd kapcsold vissza, és ha az már online, akkor kapcsold be a routert is, mert lehet beragadt az előző PPPoE session.
szerk.:
Ja, és, hogy az ezres netet tudja NAT-olni, be kell kapcsolni még a hardveres nat támogatást. Ezt itt tudod megtenni...Advanced -> Miscellaneous -> CTF (Cut-Through Forwarding)
-
uriember
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11743 üzenetére
Digi PPoE
-
-
uriember
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11737 üzenetére
Feltöltötte a Tomatot, de most a modem szélessávú kapcsolatról írok, mert nem tudok a Tomatora netet varázsolni. A kezelőfelület bejön, de nem tudom, hogy milyen beállításokat kell csinálnom, hogy csatlakozzon... Tűzfalat és IP cím automatikus kérését visszaállítottam, de fogalmam nincs mit hová állítsak...Angol tudásom kevés ehhez, én még oroszt tanultam, angol csak ami rám ragadt idővel.
-
-
törölt tag
válasz
uriember #11736 üzenetére
"Amennyiben a fentebbi módszer nem nyújt megoldást a problémára, vagy pedig a router bekapcsolása után a Power LED automatikusan villogni kezd, úgy vagy rossz firmware került a routerre, vagy pedig valami okból nem ment végbe a flashelés. Ezt szintén korrigálhatjuk, ám mivel ilyenkor a DHCP szerver sem működik a routerben, a kliens PC-n állítsunk be fix IP címet a helyi kapcsolatnak.
IP: 192.168.1.10
Maszk: 255.255.255.0
Egyebek (DNS, Gateway) nem szükségesek. A routert áramtalanítsuk, majd a RESTORE / RESET gombot nyomva tartva ismét kapcsoljuk áram alá, és a gombot csak akkor engedjük el, amikor a Power LED villogni kezd. Ezt követően nyissunk egy böngészőt, és a http://192.168.1.1 címen található recovery webszerver segítségével flasheljünk egy új firmware-t a routerre. Ez gondolom mindenkinek egyértelmű, tallózás, majd feltöltés. Ezután várni fog kelleni, még a router magától újra nem indul, ez néha ~10 percig is eltarhat, hagyjuk dolgozni nyugodtan, a LED-eket figyelve esetleg látható, hogy mikor végzett, illetőleg egy másik böngésző ablakba meg lehet próbálni az admin felületre belépni, ha úgy látjuk, hogy készen van. A művelet végeztével a PC IP beállításait állítsuk vissza eredeti állapotra." -
törölt tag
Nekem nem jött be...még netet sem tudtam csiholni rá, felölrá úgy hogy az ont kezeli a ppoe cuccokat, vagyis elvileg semmit nem is kell állítani a routeren, sokkal kevesebb így a "dolga"...HGG viszont nagyon bejött! Ez a jel erősség, pedig "csak" 70%-ra van felhúzva - ez valami überbrutál!
-
Gabesz87
veterán
Na holnap lehet hogy én is eljatszom ezzel a freshtomatoval. Nálam talán az is probléma, hogy több mint 100 halozat van a közelben, szóval normális csatornát is nehézkes talalni, ami nem zsúfolt.
-
-
uriember
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11735 üzenetére
Nem sikerült...Vagy az Asus restoration tool nem az volt, hanem valami discovery device, de a Portable Upgrade Firmware-val se ment...Feltöltötte a trx fájlt, utána 3x próbálkozott, de piros pont volt, nem sikerült a feltöltés. Mit bénáztam el? Megpróbálok másik Restoration Toolt az Asustól letölteni.
-
válasz
uriember #11734 üzenetére
Onnan nem, de megpróbálhatod elérni a CFE WebServer-t, amikor a router recovery módban van, akkor böngészővel nyisd meg a http://192.168.1.1 címet. Ehhez persze kell még a fix IP cím is a gépre.
-
uriember
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11733 üzenetére
Közvetlenül a kezelőfelület oldaláról nem tudom flash-elni a Tomatot, ugye? Administration->firmware frissítés.
-
-
uriember
aktív tag
válasz
Intruder2k5 #11728 üzenetére
Köszönöm, ez kimerítő válasz volt, talán meg tudom csinálni. Melyik a friss restoration tool? Mert az Asus oldalán több is van, de nem így hívják...A legfrissebb tán ez? ASUS Device Discovery 1.4.8.0 verzió
64 bites a win7
-
ArthurShelby
addikt
válasz
uriember #11725 üzenetére
Nem tudom mikor volt utoljára nálad frissítés után nvram reset (elvileg mindegyik frissítés után kell), de ha gondod van azzal kezd.
A freshtomatot innen lehet letölteni. Topikösszefoglalóból a telepítés menete, bár az is lehet elég, ha csak a 192.168.1.1-t megnyitod fix ip-vel recovery módban (nem kell az asus restoration tool).
-
uriember
aktív tag
válasz
blakey #11727 üzenetére
Félreértettél, nem lebaszás akart lenni, értékelem a segítő szándékot, több gyári firmware-val kipróbáltam, egyik se jött be eddig, ha valaki tud olyat, amelyik régóta stabil, akkor szóljon.. Freshtomatot nem ismerem, azt se tudom, honnan és hogyan tudom letölteni, aztán telepíteni. Segíthetnél, annyira nem vagyok láma hozzá, ha elmagyarázod, valószínű menni fog.
-
válasz
uriember #11725 üzenetére
Utolsó FreshTomato verzió:
freshtomato-RT-N18U-ARM-2018.3-AIO-64K-NOSMP.zipKicsomagolod a zip-ből, majd a routert reset-eled, és recovery (vagy failsafe) módban felteszed rá a Tomato-t. Ha sikerült belépni, akkor menüből mehet egy újabb NVRAM törlés, Administration -> Configuration -> Restore Default Configuration -> Erase All Data In NVRAM Memory, és azután kezdődhet a beállítás.
Ajánlott a frissebb Firmware Restoration Tool használata az ASUS weboldaláról letöltve, állítólag azzal már nincs probléma 64bit-es rendszerek alatt se.
-
blakey
titán
válasz
uriember #11726 üzenetére
Te meg értsd meg, hogy ha 12-es 13-as csatornára vált akkor ne csodálkozz a kapcsolat bontásán illetve a gyári firmware némelyike hibás és nem csak ezen az eszközön. Olyan firmware-t használj ami biztosan működik.
Ja, és nem nekem van problémám hanem neked, úgyhogy inkább hallgass azokra akik segíteni próbálnak, hátha megoldódik.
Nem is értem, hogy miért kínzod magad amikor hónapokig kiszolgálja nálam a Freshtomato a 27 eszközömet újraindítás nélkül. Miért nem váltasz firmwaret, azon routere egyike amelyikre vannak jó firmware-ek. Lehet, hogy egy régebbi gyári firmware is megoldás. -
uriember
aktív tag
-
uriember
aktív tag
válasz
ArthurShelby #11723 üzenetére
Vidék, családi házas környezet és csak telefonon van AC, a laptop N-es.
Tomatot honnan tudom letölteni és hogyan? Nekem eddig csak gyári FW-vel mentek a routereim.
-
ArthurShelby
addikt
válasz
uriember #11713 üzenetére
Volt már itt szó róla: a 40MHz-en érzékenyebb mint 20-on, mivel nagyobb sávban ütköznek a környező wifi-kkel. A 40MHz csak akkor jó, ha egyedüli wifi vagy a környéken, mert akkor senkivel sincs átfedés, nem úgy mint most.
1000-res netet ac-s eszközzel illik használni wifin (max 500Mbps), ha már ennyire számít a sebesség.Próbáld ki a tomatot, az mindig stabilabb.
-
uriember
aktív tag
válasz
#27216896 #11719 üzenetére
A 150Mbps az elméleti sebessége, ennek kb harmada a tényleges sebesség. A többi a kapcsolat fenntartásához kell. Szóval csak földműves szemkápráztatás, amit ráírnak a dobozra, mint sebesség. Szóval az általad közölt mért sebesség az OK.
szerk.: a kép alapján meg pláne rendben van.
-
uriember
aktív tag
válasz
Gabesz87 #11711 üzenetére
woodworm-nak is:
ezekkel a beállításokkal megy a wifi a képen látható 300Mbps linksebességgel és 200Mbps feletti mért sebességgel. DE. Miért nem konfigurálhatom én szabadon a vezérlőcsatornát, a vezeték nélküli módot, és a bővítő csatornát??? Akkor, ha változtatom bármelyiket, úgy eltűnik a wifi kapcsolatom, hogy még az SSID sem látszik a kapcsolatok között, csak a szomszédoké. Ennyire nem lehet buta elektronika a 18U-ban. Ezért gondolom, hogy valami szervi baja van, egyet már cserélt a szerviz ugyanilyen probléma miatt, nem hinném, hogy csak a jó szívük miatt, a kereskedők nagyon nem szeretnek garban cserélni...Ha van olyan CFW, ami garantáltan tudja a gigabit LAN-t (900Mbps feletti sebességgel) és a 200Mbps körüli atomstabil wifit, akkor szívesen venném, ha közölné valaki, akinek van vele tapasztalata.Digi 1000 van.
-
törölt tag
Én most mértem PC-n 63/86 Mbps-ot, TP-Link TL-WN722N-el (elvileg 150-et tudni kéne neki...) és nekem HGG RC2-van, egy helyiségben vagyok a routerrel...
-
uriember
aktív tag
-
-
uriember
aktív tag
válasz
woodworm #11714 üzenetére
20MHz-en 150Mbps a max sebesség, 40MHz-en 300, 2x2MiMo a laptop vevője, 20MHz-en mérek 100Mbps sebességet speedtesttel, 40MHz-en - ha megy - 200 fölött. Próbáltam N only, Auto beállításokon is, nem változott semmit. Ami nem gömbölyű nekem, az, hogy egyes csatornákon megy a wifi , másokon egyáltalán nem. Most pl. N only, 20MHz, 1. csatorna, és most jó (meddig?), de csak max 100Mbps-al.
Azt hiszem minden beállítást végigzongoráztam már, de instabil, ha el is fogadja a beállítást, akkor is eltűnik a kapcsolat egy idő után, aztán random visszajön. Laptopon, telefonon, az mindegy.
-
woodworm
veterán
-
uriember
aktív tag
válasz
Gabesz87 #11711 üzenetére
Dettó. Több hónapja görcsölök vele. 40MHz-en nem lehet akárhova állítani, csak az 1-es és néha a 9-13-as páron megy, olyan nincs is, hogy pl. a 3-asra vagy 7-esre állíthatnám. Aztán még ott is leszakad random, ahol a beállítás után ment...Nem csak a laptopon, hanem telefonon is teljesen instabil. Ha valaki tud gyári firmwaren tuti beállítást 40 MHz-re (mert nem azért vettem gyors routert, hogy 150Mbps-os linksebességgel lassúzzak), az közölje. Azt hiszem én is viszem a szervizbe, hacsak nem tudja valaki a tutit. Vagy én vagyok nagyon hülye, vagy ez egy fos, de már asszem minden beállítást kipróbáltam és nem jó.
1043 ND v2-n nem volt ilyen, viszont annak a wifije jóval erőtlenebb volt, azért maradt a 18U.
-
Gabesz87
veterán
Nagyon kiborít már a wifi. Jó ideje instabil nálam. Most pl. reggel óta nem megy. Semmilyen eszközön. VOlt már újraindítás, régebben fw. frissítés, sőt total reset is pár hete. Szerintetek vigyem vissza gariban? Azt hiszem, még garis talán. Vagy azon gondolkodom, hogy lecserélem egy Xiaomi Wifi 3G-re.
-
uriember
aktív tag
http://www.sommerkabel.hu/mi-a-kulonbseg-a-cat-kabelek-kozott.html
Itt bővebben. Ja, és nem 6e, hanem 6a.
-
doe2
tag
hello!
Csak nekem nem stimmel valami az rc2-es hgg download master részével.
Mióta felraktam nem tudok továbblépni a bejelentkezési oldalról. Hiába írom be a nevet meg a jelszót ,mindig ugyanazt dobja fel.
Próbáltam már újratelepíteni és frissíteni,de ugyanaz.
Valakinek van tipp?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A TurboQAM technológia révén az N szabvány maximumát kínálja a termék.
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPad topik
- Gumi és felni topik
- Windows 10
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- HP EliteBook 8470p i5 3gen. Laptop alkatrésznek!
- Karcmentes Független Apple iPhone 13 Pro 128GB Graphite ! ÚJ 1OO% AKKU !! 1 Hó Jótállás
- Nikon D5300 + AF-S 18-105mm VR objektív + táska
- SanDisk Extreme Portable 500 GB
- I7 4810mq I7 4800MQ 4700MQ 4610 I5 4310 I7 3632QM 3630QMT1000/Gtx1060/770/570 3Gb K2100 2G
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest