Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz rocket #4241 üzenetére

    Ja bocs. A GF100-ra gondoltam. Még szoknom kell, hogy a Fermi az architektúra.

    Nem hiszem, hogy még egyszer el lehetne játszani a Batman botrányt. Nagyon nem voltak elégedettek a PC-s eladási eredményekkel, és ebben vezető szerepe lehetett annak, hogy az AMD hatására a nép a cég fórumán linkelgette a letöltőhelyeket és a torrenteket. A legjobb technika ez ellen a nép lázítása, így ezt jól kivédte az AMD. Nem az NV-n állt bosszút, hanem az fejlesztőkön. Erre senki sem számított. :)

    Presztizsterméknek mindig a leggyorsabb számít. A játékokban a Hd 5970-nek nem lesz ellenfele. Innentől kezdve a GF100-nál nem beszélhetünk presztizsről.

    Kivárom a végét, de egyelőre Olez nem beszélt úgy, mintha kizárnák az egyik tábort. Sőt mondta, hogy rengeteg segítséget kapnak az AMD-től, ami szerinte fontos, hiszen DX11-ben nagy tapasztalatuk van. :)

    Mi a megfelelő mód. Mi érdeke fűződik az AMD-nek Shift-es akciókhoz. Gondolj már abba bele, hogy ők a PC-s piacból szeretnének megélni, ellentétben az NV-vel. :)
    A Battlefield BC2 kapcsán semmi magyarázkodás nincs. Az NV-nek marketingszerződése van az EA-val, de az AMD együttműködési szerződést kötött a DICE-szal. Ugye a fejlesztők nem tudtak kihez fordulni, mert az NV nem segített a DX11-ben. Most azon megy a vita, hogy marketingre ki használhatja a játékot, mert az AMD slidejain feltűnik a BC2 és ezt az NV sérelmezi, mivel fizetett az EA-nak, hogy ők reklámozhatják a játékot a GeForcehoz és az ajánlott gépigénybe is csak GeForce kártya kerülhet.

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák