Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ezt ismeri valaki közületek?
-
Gorneck
legenda
válasz puttputt #9095 üzenetére
Nem arra gondoltam...hanem amit kitesz az ember böngésző eszköztárba, hogy indítani tudja...az a lila kockákból álló kis ikonka amivel indítod a gyorslapot.
Bár nekem az is jó lenne, ha egy ikont tudnék varázsolni a helyére amire kattintva (chrome://speeddial/content/speeddial.xul pl ezt a sort tudnám indítani vele) indul a gyorslap. Mert be kell vallanom elég béna ez a lilás vmi...
Gorneck#1239
-
puttputt
őstag
válasz Gorneck #9094 üzenetére
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet erre a fantasztikusan jó kiegészítőre (Speed dial)!
Már használom.
Ott mondjuk valóban, a Kiegészítők->Speed dial beáll.->Csoport testreszabás->Csoport szerkesztésen belül lehet módosítgatni a "négyzetek" kinézetét... (Már ha ilyesmire célzol.):LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Gorneck
legenda
Lenne pár kérdésem...
Speed dial-hoz hasonló kiterjesztés létezik? Ikonját lehet változtatni (lila kockaszerűséget)?
Gorneck#1239
-
puttputt
őstag
válasz puttputt #9090 üzenetére
Revideálom az előzőt:
Feltettem, felülírtam, stb.
Gond egy szál sem, minden maradt a régiben.
Az összes kieg., sőt!Eddig 3 szeretett kieg. problémázott a 3.5.4-en, már azok is működnek hibátlanul!
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
HZoli87
veterán
Firefox 3.5.5 : LETÖLTÉS
-Egyenlőre még nem lehet frissíteni rá, de valószínű holnap már jelzi a böngésző.
- 3.5.4 -es verzióval valami bibi lehet , hogy ilyen gyorsan itt a következő .[ Szerkesztve ]
-
vgergo
aktív tag
Sziasztok
Jelenleg Firefox 3.5.4-t használok és az utóbbi időben egy furcsaságot vettem észre, mégpedig régen ha beléptem pl.: a PH-ra (természetesen beállítottam, hogy ne léptessen ki, meg jelszavamat is elmenettem), akkor a böngésző újraindítása után mikor a PH-ra tévedtem akkor automatikusan belépett az oldalra. Mostanában már nem, a böngésző újraindítása után akármit csinálok újra be kell jelentkeznem. Ha újratelepítem a firefoxot, akkor az összes add-ont újra kéne telepíteni meg a mentett jelszavakat újra begépelni, amit meg nem akarok. Tud valaki nekem ebben segíteni, hogy lehetne ezt megjavítani a firefoxomat?
Előre is köszi!
üdv.:vgergo
-
audi100td
nagyúr
Üdv,
Firefox-hoz nincs valami bővítmény, amivel be lehet hozni egy könyvjelző sávot mint IE8-ban?
-
puttputt
őstag
válasz WonderCSabo #9073 üzenetére
Na, ez de aranyos. Nem is hallottam még róla. Szedem is le.
Amúgy, ez a telepített kiegészítőkről is készít másolatot?
Csúnya lett volna, ha ezért az egész rendszeremet "restore"-olnom kellett volna..., pedig azért az 500 kedvencért...Örülök, hogy sikerült, localhost! Legalább ennyit. (És még többet...! )
Megéri használni ezt a Scrapbook-ot is egyébként...
És amit nem említettem:
Extended Statusbar
DownThemAll!Mindkettőt előszeretettel használom, ma tesztelgettem.
Egy kis DownThemAll! ajánló:
Egyértelműen a programnak köszönhetően a letöltendő 3 gigás fájl letöltési sebessége duplázódott a "sima" letöltőbeli sebességhez képest.
Ott 200kb körül mozgott csak.[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
localhost
Közösségépítő
válasz WonderCSabo #9075 üzenetére
Már csak ennyi örömöm van esténként.
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz puttputt #9072 üzenetére
Hopp, Könyvjelzők/Könyvjelzők kezelése/importálás alatt ott a tegnapi dátum, arra rábökök és MINDEN MEGVAN!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
puttputt
őstag
Egyébként, van egy gyanúm, hogy a mai (tegnapi?) adag Win-frissítés tett be...
Milyen rendszered van, localhost?
Mert gyanús volt, hogy az Explorer kezdőlapja is ugyanolyan lett mint a kérés nélkül "frissült" és törlődött Firefoxé... illetve az Explorer valami Live bővítményeket is le akart még töltetni velem, az Update kapcsán.
Szerintem az nyúlkált bele szépen a böngészőkbe.
Mivel ugye ezek boot után állnak be, sok esély nincs arra, hogy az ember meg tudja akadályozni, vagy megelőzni...:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz localhost #9068 üzenetére
Itt is van a Scrapbook: [link]
Nagyon megszerettem, kb. olyan, mint a "Pastebin", csak nem weben, hanem a gépeden tárolja a weblapok aktuális tartalmát. (Tehát, ha behal az a lap, vagy frissül, te akkor szeded elő az akkor "lefotózottat", amikor akarod.) Elég jól konfigurálható, illetve ügyesen kezelhető.
Üzleteléshez is kitűnően használható, ha pl. a kolléga gyorsan törli a "bizonyíték-erejű" üzletmenetet, hirdetést...stb.
pete_21: Pontosan, a Firefox-könyvjelzők ott tárolódnak, ahol mondod, napi, automata mentés készül róluk. Szerintem localhost kollégának is érdemes elnéznie arra, hátha a könyvjelzőit vissza tudja állítani.
Egyébként, a Scrap-et akkor ismertem meg, amikor gond volt az egyik FF frissítés után a könyvjelző-mentéssel. Egyszerűen elfelejtette az újonnan mentetteket böngésző újraindítás után.
Most már a könyvjelzőzés is megy (javították a hibát), de eddigre teljesen átszoktam a Scrapbookra.Amúgy, lassan helyreállnak a dolgok, szépen visszadobáltak a kiegészítőimet.
Itt a másik kedvencem, a Screengrab!: [link]
Használom még a:
Tab Renamizer
Clear Fields
Flagfox
Cool Previews
Search PreviewsKiegészítőket, meg jócsomó mást is, de a fentiek talán "közhasznúbbak".
[ Szerkesztve ]
-
-
puttputt
őstag
válasz localhost #9063 üzenetére
Láss csodát.
Az Appdata/Roaming/Mozilla...
két részletben is eltárolta minden napra a Könyvjelzőket és a Scrapbook Kedvenceimet (507 db., amint látszik a képen-nem lett volna egyszerű a pótlásuk) is.
Simán visszaállítottam mindent a fél nappal ezelőtti állapotra.A kiegészítőket meg telepítgetem újra...
Ettől független a Firefox tehet egy szívességet a frissítéseivel..., mert ha nem állítok előzetesen mindkettőre manuálisan Backup-ot, akkor...
[ Szerkesztve ]
-
puttputt
őstag
válasz localhost #9063 üzenetére
"Köszönőlevelet" kéne írnunk nekik...
Vagy találni valami backup-ot...
Nekem csak a 3 hetes rendszermentésem maradt, azon legalább többé-kevésbé minden ott van... (Már ami Firefox-téma)
Szerintem kibányászom belőle a Firefoxot, aztán ráteszem a mostani rendszerre.
Egyelőre jobb ötletem nincs.Haha. Megtaláltam az Appdata/Roamingban egy kis "maradványt"...
Na, mindjárt megnézem, mit tudok tenni...
Jelzem, ha jutottam valamire.[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz puttputt #9062 üzenetére
Hopp! Nekem is eltűnt tegnap "minden" az otthoni gépemről, leginkább az évek óta gyűjtögetett könyvjelzőim, kedvenceim hiányoznak. ...
-
puttputt
őstag
Ez a barom (már bocsánat) egy újraindítás után (silent módban) "frissítette" a Firefoxot.
Ez annyit jelent, hogy minden visszaállt alapértelmezettre, a beállítások, az összes kiegészítő eltűnt, minden plusz bejegyzés, Scrapbook, Könyvjelző törlődött.
Van esélyem visszaállítani, vagy kezdhetnék mindent elölről?Azért írom feltételesen, mert szerintem ez volt az utolsó csepp a pohárban, böngészőt váltok...
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
Nálatok a SZTAKI szótár oldalon működik a "kimondatás"? Nálam IE alatt semmi probléma, FF alatt viszont meg sem nyikkan...
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Joel69
tag
Tehát a probléma: piszkosul akadozik a FF. (v 3.5.4)
Annyit kinyomoztam, hogy az akadozást közvetlenül az okozza, hogy a prociterhelés hirtelen felugrik 100% közelébe, és a memóriafelhasználás is ugrik 100-150 MB-ot. Ez pár másodpercig tart, majd elmúlik.
Mi okozhatja ezt? És mi a megoldás?
http://terragenimages.atw.hu/ - A tájképgenerálás barátainak
-
GeryPc
senior tag
nekem nem tud senki segítő jobbot nyújtani?
Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
MichaelSD
őstag
hmm, nekem lefagy a róka ha belépek a Gmailbe, most a 3.5.4-nél kezdte el. Másnak nincs ilyen gondja?
Win 7 alatt...[ Szerkesztve ]
XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
need
addikt
Sziasztok...
Szeretném abban kérni a segítségeteket hogy mindig és minden esetben csak a mozilla firefox legyen az eslődleges böngészöm windows 7 alatt!
van amikor linket kapok vagy más html dolot és az e8 nyillik meg automatikusan
nem akarom hogy e8 induljon
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
GeryPc
senior tag
Helo mindenki
Elég láma módon vmi elnyomtam mozilla keresőben,azóta csak a fél oldal elemeit tölti be,tehát vmilyen képet szövegdöbozt nem tölt be,de csak ennél az egy oldalnál többinél hibátlan próbáltam állítgatni de nem sikerült visszaállítani,talán jobb egérgombot nyomtam és ott nyomtam rá vmire de már mindent néztem állítgattam és nem tudom visszaállítani,vmit ötlet mit nyomtam el?
Ha fontos inkább telefonon keress! tel:70/530 4958 (h-p-ig 10-18 között) | http://www.gerypc.hu
-
canniball
nagyúr
válasz #41133696 #9050 üzenetére
Nálam XP alatt a C:\Documents and Settings\...\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\62dq0c57.default\extensions\hu@dictionaries.addons.mozilla.org\dictionaries (rejtett) mappában, gondolom az ebben lévő hu.dic fájlba kéne belepiszkálni.
-
törölt tag
Helló, véletlenül egy helyesírási hibát felvettem a szótárba, hol lehet megtekinteni ,és törölni az ilyen szót a firefoxban?
-
need
addikt
válasz Gorneck #9046 üzenetére
ki is próbáltam és rá is jöttem főleg a flash dologra alig van olyan oldal ahová ne kellene valamilyen flash le is töltöttem újra indítottam és újra kiírta hogy flash pluing!
és a menüjét láttam hogy englis!szerintem még maradok a réginél..!
D750+Tami 24-70..Nikon 70-200 f/2.8 vrII....Diablo3 Battletag: norennord#2734 Division 2 noren73
-
need
addikt
Üdv...
nem is tudtam hogy a firefoxnak van 64 bites változata Shiretoko néven
valaki pobálta már?
-
Gorneck
legenda
-
Face8814
őstag
válasz WonderCSabo #9039 üzenetére
Bár említetted, hogy nem szereted az All-Glass cuccokat, de nálam az All-Glass Firefoxal így néz ki: [link]
Eddig semmi probléma nem volt vele, illetve nem kell egyéb más addons hozzá hogy aero legyen az egész FF.[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
canniball
nagyúr
válasz WonderCSabo #9036 üzenetére
Szerintem meg te értetted félre, én erre válaszoltam:
"A címsorban való gépeléshez rakd fel ezt."https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Gorneck
legenda
-
mate0217
aktív tag
Ezt valaki nem tudja miért van ???
Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
-
canniball
nagyúr
válasz WonderCSabo #9033 üzenetére
Nem csak a címsornál fordul elő, hsz. írásánál is előjön néha.
-
drr
őstag
Üdv mindenkinek!
Van már valamilyen megoldás az akadozós problémára? Engem mostanában már nagyon idegesít! Leírom a tüneteket:
- begépeléskor meg-megakad a kurzor egy pillanatra, majd továbbugrik és késve gépeli be a szöveget hirtelen
- az oldalak görgetésekor is megakad és utána továbbugrik
Próbáltam a finom görgetést, ugyanaz. Újratelepítettem, ugyanaz. Felraktam a 3.6 beta-t, dettó
Kipróbáltam az Operát is, amit alapból utálok, de azzal minden sima
E5200, 4Gb RAM - szerintem itt nem lehet szó proci vagy memórialimitről sem, ugye?
Ha valaki tud valamilyen megoldást, ne fogja vissza magát!
Az esetleges válaszokat előre is köszönöm! -
KubanitoS
veterán
Sziasztok!
Az normális, hogy a 3.5.3 XP alatt megeszik 180-190 mega memóriát? Vannak addonjaim és skinjeim is, na de ez még így is nagyon soknak tűnik...
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
mate0217
aktív tag
Az az egy gondom van hogy amikor például 4 lapon vannak megnyitva a weblapok és egyszer csak gondol egyet a gép és az egyiket beteszi külön ablakba
Ezt hogyan lehet megakadályozni???Hol a nyuszi? - Hole a new see? Hideg van. - He dag one. Van két macskám. - One Kate much come. http://s1.bitefight.hu/c.php?uid=117708
-
doddencs
senior tag
válasz WonderCSabo #9014 üzenetére
köszi.
más: van vmi módja annak, h. a könyvjelzőeszköztárra "üres hely"-et tegyek? két könyvjelző közé, mert csak az egész eszköztár elé sikerült. akár vmi addonnal.
-
Gorneck
legenda
-
WonderCSabo
félisten
válasz Gorneck #9022 üzenetére
Sokat kipróbáltam, egyik se jobb. Jelenleg a Glasser Pojot használom, bár nem tom van-e érdemi különbség ez és az eredeti Glasser és ez között. Az All-Glass cuccokat meg nem szeretem. Esetleg te tudsz ajánlani egy olyan Glassert, ami jobb ezeknél, esetleg aminél nem fordul elő ez a hiba?
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
-
WonderCSabo
félisten
válasz zotya678 #9020 üzenetére
Próbáld csökkentett módban futtatni a FF-ot. Ha úgy sem jó, FF full reinstall.
Más:
Rájöttem, hogy ezen a képen a csúnya fekete sávot a címsornál nem a Vista-aero téma, hanem a Glasser kiterjesztés helytelen működése okozza. Remélem frissítik, de egyelőre nem úgy tűnik nem...[ Szerkesztve ]
-
zotya678
csendes tag
Üdv! újra
Még most sem oldódott meg a gondom amit már 1-2 napja leírtam (ha nem emlékszel akkor itt van a hsz-em itt )
Felszabadítottam 3GB-ot de semmi, előtte (mielőtt felszabadítottam volna 3GB-ot) és utána is volt reinstal. Mi lehet a gond?
Légyszives segítsetek. Előre is köszi! -
Pubszon
veterán
válasz WonderCSabo #9017 üzenetére
Természetesen Win7-et használok, akkor majd felteszem ha lesz végleges, a bétákért nem vagyok oda.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
WonderCSabo
félisten
válasz Pubszon #9015 üzenetére
Ha pedig Win7-et használsz, akkor FF3.6 Beta 1-el.
-
Pubszon
veterán
válasz WonderCSabo #9014 üzenetére
És ezt mivel oldod meg hogy mutassa az oldalakat előnézetbe a tálcán?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
doddencs
senior tag
sziasztok
még WonderCsabo linkelt egy képet az FF-ről: kép
az lenne a kérdésem, a menüsort hogyan lehet eltüntetni? valamint melyik addonnal lehet megcsinálni W7 alatt, h. ha a tálcán ráviszem az egeret az FF-re, a lapokat is mutassa?
előre is thx.
-
HZoli87
veterán
Megjelent hivatalosan - Firefox 3.6 Beta 1 : Link-Letöltés .
-
JetiRulez
őstag
válasz 7Heads Drago #9004 üzenetére
De, ha úgy érted, hogy menteni szeretnéd, akkor exportálni kell. A Könyvjelzők kezelése ablakban van egy ilyen lehetőség.
"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..."
-
nyunyu
félisten
Kezdo FF kerdes: hol a rakban lehet beallitani, hogy weblapok megjelenitesere hasznaljon ClearType-ot?
IE8 alatt nem ilyen borostas a PH.
[szerk:]Nem szoltam, anyam XP-jen nem volt bekapcsolva a ClearType
[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
joe2005
senior tag
-
7Heads Drago
veterán
Hi
A firefox hol tárolja a kedvenceimet, linkjeimet?Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
atesz117
aktív tag
válasz TrollBalint #8999 üzenetére
Az application mappából elvileg ki lehet menteni a könyvjelzőket ( AppDate > Roaming > Mozilla > Firefox > Profile ) , ha sikerül visszaállítani a mappát.
Samsung Galaxy A34 5G
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest