Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabee.
nagyúr
Üdv srácok!
3.5.3as Firefox-ot használok! És miért van az hogy pl honfoglalónál hol elmegy a hang, hol visszajön! De egyes steream-es oldalakon is észleltem már ezt! Mi lehet a gond? Más is találkozott már ilyennel?
Üdv: Csabee.
-
Face8814
őstag
Aero-sítottam a firefoxom, de a könyvjelző eszköztárba lévő könyvjelzők nevei fehér színűek, ami kissé zavar.
Szeretném átállítani de nem lelem sehol ezt a lehetőséget.
A beállítások alatt hiába állítok bármit is, annak nincs hatása az eszköztár betűinek színeire!
Elképzelhető hogy ezt nem lehet átállítani?Hogy értsétek mire gondolok:bekarikáztam a kérdéses területet
[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
válasz canniball #8686 üzenetére
Korábban nekem is voltak akadási gondok, de azóta megoldódott ezen problémám.
Nálam a videó Firefox 3.5.3, Windows 7 x64, Flash 10.0.22.87 esetében kifogástalan.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
localhost
Közösségépítő
válasz csferke #8693 üzenetére
Szia! Úgy gondolom, hogy különálló torrentkliens alkalmasabb a feladatára, ha mégis a Firefoxon belül kívánod ezt megoldani, nem hinném, hogy ennél jobbat találsz : [link]
Szivesen.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
csferke
senior tag
Sziasztok!
Ki milyen Torrent letöltő kiegészítőt használ a Firefox-hoz?
Mit ajánlotok?köszi
[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
Lecseréltem a 10-es Flasht a 9-re, semmivel sem lett jobb a helyzet.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
canniball
nagyúr
Nálam is a 10-es van fent (XP x86+FF 3.5.3 alatt), a browser.sessionstore.interval-t átállítottam 300000-re, a gyorsítótárat feltoltam 500MB-ra, most már tényleg nem értem mi baja... (Amúgy Opera alatt is szaggat.)
(#8689) BullZeye!
És ez sem?[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
Melyik Flasht használjátok?
-
canniball
nagyúr
Megnéznétek ezt a videót? Nálam annyira beszaggat hogy már élvezhetetlen, nem tudom egyedi-e a probléma...
-
BullZeye
veterán
válasz canniball #8676 üzenetére
nem ezt kérdeztem, ez megvan/megvolt 1 éve is, viszont hogy tudom ezt hasznosítani? hogy tudom pl ctrl+shift+0-ra rárakni, hogy az utsó tabot megnyissa?
keyconfigban beraktam ezt
undoCloseWindow();de baszik csinálni, úgyhogy kéne mellé más ötlet, valszeg más a kódja, vagy nem tom.
előző kiegnél volt egy gomb, ha jobb gombbal nyomtam rá, akkor kijött menübe miket zártam be az elmúlt 99 alkalommal, bal gombal meg automatikusan megnyitotta
[ Szerkesztve ]
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
az új tab mix plus a 3.5-höz betesz egy kiegemnek, ami egész konkrétan arra jó, hogy bezárt lapokat tudok visszahozni.
Van / ismertek olyan extension-t, amivel kitudom választani, hogy mit nyissom meg a bezárt lapokból? vagy legalább hotkeyre megnyitja a legutolsó bezárt lapot?
(nem jó a taskbarra dupla katt, mert soxor betelik, és nem tudok onnantól már megnyitni régebbit)
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
tototos
őstag
Sziasztok.
Mostanában arra lettem figyelmes, hogy a böngészőm(3.5.3) mintha kitörölné a sütiket. Például eddig ha bejelentkeztem egy oldalra akkor addig be voltam jelentkezve míg ki nem töröltem az előzményeket, most meg minden böngésző újraindítás után be kell jelentkezni. Iwiwnél el vannak mentve a családtagok címei és jelszói, eddig mindig az utoljára bejelentkezett ember adatait autómatán kitöltötte a bejelentkezési oldalon most már azt sem. Megnéztem aeállításokat és az van hogy mindent tárol, semmit sem töröl ki. Valaki találkozott már ilyennel? Másik gépen teljesen jól működik minden.
-
veterán
Üdv!
Kapok egy ilyen hibaüzenetet minden FF indításkor:
ssl_error_ssl_disabled3.5.2
Igen, options/advanced-ben be van pipálva minden ami ssl.
Ötlet?
(már újratelepítés is volt, IE alatt nincs ilyen probléma)A Harry Potter film egy Die Hard koppintás. A főhős éjnek évadján egy toronyban rohangál össze-vissza, és próbálja elkerülni Alan Rickmant.
-
-
Joe bácsi
őstag
válasz anri-ur #8662 üzenetére
De, voda mobilnet.
Ez miért lényeg?Meg ha vmi ikonos szövegre rávezetem az egeret, akkor vmi Shift+R-t ír ki!
Mi a fene a szar???[ Szerkesztve ]
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
őstag
válasz WonderCSabo #8635 üzenetére
Azért köszi a segítséget.
-
Adiking
tag
Helló
A Firefoxomban a Youtube videók egyszer csak el kezdtek nagyon lassan betölteni, de az IE-vel meg olyan gyorsan töltenek, mint régen.Pls segítsen vki!
-
Shim
őstag
válasz pukkancska #8653 üzenetére
CTRL+SHIFT+B, aztán jobb klikk arra a mappára, amit rendezni akarsz (ha az összeset, akkor persze legfelső Könyvjelzők mappa), és Rendezés név szerint.
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
-
Apollyon
Korrektor
válasz Joe bácsi #8657 üzenetére
Ilyet már én is láttam, még egy ismerősömnél.
A fórum egyik portálon sem jött be, csak a Logouton a cikkek utáni hsz-ek (amikor csak 6-ot tesz ki).Maga a fórumoldal bejön, meg a két széle is a lapnak, de a hozzászólások nem. Szintén FF.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Joe bácsi
őstag
-
Joe bácsi
őstag
HELP!!!!!
Mit kell letöltenem a Mozillához, h. a Mobilarena oldalán a fórumot behozza? Ismerősnél nem megy a fórum!Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
pukkancska
tag
Akkor lenne egy újabb kérdésem:
A könyvjelzőket hogyan tudom név szerint rendezni?
Sikerült valahogy rendeznem, de amikor újra odalépek visszaáll rendezetlenre. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz StormLine #8651 üzenetére
Néha megesik, hogy olyan aberrált weboldalra tévedek, ami csak IE alatt használható, bár ez ritka. Ami gyakoribb, hogy speciális funkciók nem működnek, csak IE alatt.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
StormLine
senior tag
válasz pukkancska #8647 üzenetére
hát én a vezérlőpultból tiltom le ha azt akarom hogy ne legyen net. vagy esetleg kihúzom a kábelt, kikapcsolom a routert stb
ha a Microsoft Updatere gondolsz akkor csak elíndítom az IEt.CPT.Pirk: kinek mi az alap kipróbáltam, nem rossz, de nincs szükségem az IE motorjára olyan gyakran hogy megérje miatta +1 addon. azért felírtam magamnak, hátha jól jön majd
-
Shim
őstag
válasz creed30 #8639 üzenetére
50 indításonként tisztítás kicsit soknak tűnik, nekem az 50 nap (reggel elindítom, aztán estig nyitva van Firefox). Talán vedd kisebb értékre, hogy mondjuk hetente tisztítsa. Ezt te tudod, kb. mennyi.
pukkancska:
Ez paranoia. Azt hiszed, hogy ha ott ülsz a gépnél, akkor látod, hogy valaki kutat nálad? Használj még egy tűzfalat, ha nagyon biztonságban szeretnéd tudni a dolgaidReligion – causing genocides over differing imaginary friends
-
-
StormLine
senior tag
válasz pukkancska #8645 üzenetére
nem tudom miért nincs benne, talán azért mert csak a Microsoft tudja megcsinálni hogy bele lehet nyúlni a Windowsba böngészőből (a Microsoft Update is ien, Firefoxszal nem is megy). mindenesetre nekem sose hiányzott
-
jorden06
senior tag
Hali!
Volt régen egy program, ami elmentette a kiterjesztéseimet, majd visszaállította azokat a FireFox újratelepítése után. Mi a neve ennek a programnak?
-
Milan24
aktív tag
válasz WonderCSabo #8635 üzenetére
Van megoldás egyébként.
About:config
Megkeresed a browser.sessionstore.interval-t és áttállítod pl: 300000 és jó lesz nekem ez segített. Üdv
-
creed30
aktív tag
Hálásan köszönöm Shim a részletekig menő segítséget!
Valóban segített a korábbi verzió.Az a helyzet pl:a Youtube videókkal nincs gondom,de jópár másik oldalon még mindig akadozik a videó.Szemmel láthatólag ezeken az oldalakon is érzékelhető a javulás.Gyorsítótárat is növeltem.Ezzel kapcsolatban érdekelne hogy érdemes e CCleaner-ben az internet gyorsítótárat ürítenem?+Légyszíves írd meg hogy ez a vaacum kiegészítő helyesen van e beállítva nálam.Előre is köszönöm! -
StormLine
senior tag
válasz pukkancska #8637 üzenetére
az nem jó ha a vezérlőpult -> hálózati kapcsolatokban letiltod a netet amikor nem kell?
-
Shim
őstag
válasz creed30 #8634 üzenetére
Vidkari itt kevésbé számít, memória mérete főleg nem. Milyen vas van win7 alatt? Nálam Windows 7 x64 van, és nincs ilyen problémám (szerencsére -- Vista és XP alatt se volt).
1. Vacuum Places-t is próbáltad?
2. Próbáld megnövelni a gyorsítótár méretét (Eszközök \ Beállítások \ Haladó \ Hálózat), mondjuk 500Mb-ra (nekem most ennyi).
3. Ha csak egy flash videó van megnyitva, akkor is csinálja?
4. Próbáld újrarakni a flasht. Szedd le az uninstallert és a telepítőt is az Adobe honlapjáról. Firefox bezár --> Uninstall flash --> Install flash
5. Próbálj a 4.-t lépést, de egy régebbi flash verziót rakj fel: oldapps.com
pukkancska:
Kerestem, de csak ezt a megoldást találtam sajnos :-/ Amúgy mi károd származna belőle? Letöltési limites csomagod van?Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
dbius
veterán
Firefoxban lehet valahogy állítani az egér görgőjével való vízszintes (jobbra-balra) scrollozásának mértékét?
Szerk: nézegettem az about:config részt, de nem igazán találok ehhez való beállítási lehetőséget.
Korábbi egeremnél a függőlegest már állítottam, de a jelenlegivel lehetne vízszintesen is scrollozni, de csak nagyon kis lépésközökkel megy.
Linux alatt vagyok, így egér driverének beállítása most nem jön szóba.
[ Szerkesztve ]
-
Ziog
aktív tag
válasz pukkancska #8629 üzenetére
Csak annyit, hogyha IE beállításaiban ez be van állítva, akkor nekem eddig mindig csatlakozott ha FF-ot indítottam akkor is.
A korábban linkelt leírás pedig biztos megoldást jelent.
-
pukkancska
tag
Végre valaki aki megpróbál segíteni!
Erről tudtam, de nem akarom így csinálni, mert abból még károm származhat.
Azért köszönöm segítséged!
Senki sem tudja, hogy a firefoban hol lehet beállítani az internet csatlakozást, mint az ie-ben, hogy első indításkor automatikusan tárcsázzon? -
Shim
őstag
válasz pukkancska #8600 üzenetére
Üdv a klubban
Sajnos csak angol nyelvű leírást találtam neked. [link]siriq:
Adobe egyszerűen még nem készítette el a Flash 64 bites változatát, x64 IE alatt se megy. Amíg nem csinálja meg, nem lesz Flash támogatottság 64 bites böngészőben.creed30:
Volt már többször a probléma említve itt a fórumon. [link][ Szerkesztve ]
Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
canniball
nagyúr
válasz Krystal_s #8616 üzenetére
"...Thunderbird egy különálló program ,akár az Outlook stb., ezek a Notifier-ek meg csak email értesítő kiegészítők."
TB is dob értesítést és (ha jól tévedek) úgy is be lehet állítani hogy ne töltse le a leveleket, csak szóljon.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Finwe
őstag
válasz WonderCSabo #8623 üzenetére
Soha nem gondoltam volna arra, hogy ehhez külön kiterjesztés kell...
Köszi!Finwe
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
őstag
válasz WonderCSabo #8623 üzenetére
Semmit nem töröltem manual. Így sem?
-
negyedes
addikt
Hello!
Nem tudja valaki, hogy hogyan lehet elocsalogatni a meg nem jelent fav ikonokat? Valahol kiteszi valahol nem.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
WonderCSabo
félisten
válasz johnny82 #8622 üzenetére
Nem. A böngésző nem tárolja a leveleidet. Esetleg a temp-ből vmit ki lehetne bogarászni, de most már tuti törlődött onnan is.
Finwe: Hide Menubar kiterjesztés segítségével. (Google első találat. )
-
őstag
Ha a freemailből kitöröltem a leveleimet a kukából, de sütiket és böngészőből egyebet nem töröltem, vissza lehet valahogy nézni?
-
Finwe
őstag
Hali!
Hogyan lehetne rávenni arra, hogy eltűnjön a menü toolbar? Régebben ki lehetett kapcsolni de most nincs itt: [kép] (logout-os cikkből)
Régebben mondjuk nem 3.5.3-asat használtam.Finwe
-{PoH}- Patriots of Hungary
-
creed30
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki miért akadozva játssza le a böngésző a fash videókat?Egyszerűen élvezhetetlen így nézni. -
pukkancska
tag
válasz pukkancska #8600 üzenetére
Valaki?
-
siriq
őstag
válasz WonderCSabo #8615 üzenetére
Koszi. Megnezem majd.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
Krystal_s
addikt
válasz canniball #8614 üzenetére
én nem szenvedtem vele, nálam működött rendesen csak az új FF "kényeskedett", első indításoknál felkiáltó jelet rakott pár addon elé, pedig kompatibilisek voltak, de attól még működött rendesen.
nem értem különben az összehasonlítást...Thunderbird egy különálló program ,akár az Outlook stb., ezek a Notifier-ek meg csak email értesítő kiegészítők.
-
canniball
nagyúr
válasz Krystal_s #8603 üzenetére
Nálam a spameket egyrészt szűrni a gmail szűrője (ugye amit ő spamnek nyilvánít azt átrakja a megfelelő mappába, így hozzám le sem jön), másrészt a TB úgy van beállítva hogy amelyik mail ismeretlen címről érkezik az eleve repül nálam a spam könyvtárba.
Amúgy csak azt nem értettem hogy miért szenvedtek ilyenekkel amikor TB esetén nincs kompatibilitási probléma és egyéb nyalánkságok; de persze elfogadom hogy kinek a pap kinek a paplan.(#8606) AMD Power!
Persze; hiszen eleve nem is egyszerre dolgoznak (SF ugye FF megnyitása előtt, FFL pedig a böngészés közben).https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
siriq
őstag
válasz WonderCSabo #8612 üzenetére
Nem is a szamitas-igenyes feladat miatt hanem mert 64 bit-s. Szeretnem mindenbol 64 bit-s cuccot hasznalni. Amugy nekem gyorsabb, de ha linkelsz tetsztet akkor rendesen is megmerhetem.
Meg mindig nincs 1000 oras BF3 nev, kozben mar masok is erdeklodnek utana... Mar bevallottan nincs 1000 ora neki... Varjunk Dec 31-ig a Mantle-a.
-
WonderCSabo
félisten
Linuxra láttam már tákolt megoldásokat, Windowsra semmilyeneket. Én a sok beépülő hiánya miatt hanyagolom a 64 bites FF-ot. Nem hiszem, hogy annyival gyorsabb lenne, mint a 32 bites. Azért a böngészés alatt nincsenek annyira számolás-igényes feladatok.
werttzui: Nincs mit!
-
werttzui
addikt
-
Krystal_s
addikt
válasz egykori #8607 üzenetére
örülök h már nálad is jó
az a cím ,amire nálad hibát jelzett az gmail-es cím volt vagy csak a gmail-re van irányítva ? mert olyan esettel már találkoztam h pl átirányított cím miatt hibát írt a gmail, de akkor az átirányított cím szolgáltatójával volt a gond. azaz a gmail nem tudta lekérdezni ,mert az adott cím valóban nem működött... -
siriq
őstag
Most probalgatom a FF 64bit-s verziot. Eddig franko egy dolgot kiveve. A flash tamogatotsaga nem jo. Nem tud valaki mukodo flash playert hozza?
-
Krystal_s
addikt
válasz localhost #8604 üzenetére
a gamil spam szűrőjével és magával a webes kezelőfelülettel is maximálisan meg vagyok elégedve...
mit számít ? ha nem nyitod meg ,akkor semmit...
nekem számít, hogy nem a rendszerre jönnek a levelek...nem használok outlook vagy hasonló programokat már...nekem így biztonságosabb és kész
de én csak azt írtam h Számomra kényelmesebb és megfelelőbb a gmail webes alkalmazása minden szempontból...[ Szerkesztve ]
-
localhost
Közösségépítő
válasz Krystal_s #8603 üzenetére
Kérem mondd el, mit számít a spam szempontjából a kliens/web interface ?
NEM kötözködöm, egyszerűen nem értem.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Krystal_s
addikt
válasz egykori #8582 üzenetére
természetesen működik nálam...(a hsz írás előtt is leellenőriztem, átmeneti hiba kiküszöbölésére,de minden ok ) jelenleg 3 gmail címet figyel nálam egyszerre.
az enable auto login bekapcs.nál az automatikus belépés is működik...canniball: hogy kinek mi a jobb nem tudom, megszokás kérdése...én csak webes email címeket használok, és a leveleket is csak webes klienssel nézem meg. a sok Spam miatt én így tartom biztonságosnak. naponta várok számomra fontos leveleket és ez a kis kiegészítő nekem azonnal jelzi...
[ Szerkesztve ]
-
Nyiscsák
aktív tag
Hali!
Ma reggel vettem észre hogy ha egy linkre kattintok az egér görgőjével akkor nem nyitja meg külön lapon az oldalt! Nem tudom mi lehet a probléma mivel tegnap még működött! Ha tudja valaki mitől lehet írjon! Köszi! -
Lala6
őstag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Egy tegnap megnézett internet oldalt hogyan tudok megnézni az akkori formájában? Az előzmények megjegyzése be van kapcsolva. Offline módban sajna nem jön be semmi. Van még erre lehetőségem?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest