-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
TrollBalint
addikt
válasz
atesz117 #8997 üzenetére
rendszergazdai módban nem engedi futtatni, mert ha nem irok be semmit a jelszóhoz kiírja, hogy nem írtam be jelszót és így nem fog működni. Viszont a rendszergazdának nincsen jelszó beállítva. Felhasználóként csak én vagyok a gépen.
Van ez az application mappa. Ezt letöröltem az előző particióról, ha visszaállítóm akkor abból ki tudom nyerni a könyvjelzőket? Mert az számomra egyszerűbbnek tünik.need: le kell tölteni, és az lesz az alapértelmezett. ha többet is letöltesz, akkor úgy tudom az utolsó lesz az alapértelmezett de bármikor átválthatsz. És szól a firefox, ha valamelyiket frissitették.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- The First Berserker: Khazan
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest