Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Steelmanus
addikt
válasz localhost #31528 üzenetére
1. Probald ki hogy az egerkurzort a proba erejeig atallitod sema nelkulire.
Asztal - Szemelyreszabas - Egermutatok modositasa - Mutatok - Sema - Nincs.
Vagy vedd ki a pipat a Mutatok arnyekanak engedelyezese elol.2. A popup-ok uj fulon es nem ablakban: browser.link.open_newwindow.restriction eredeti 2 legyen 0.
-
WonderCSabo
félisten
válasz localhost #27396 üzenetére
A válaszokat nézd meg.
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz localhost #25721 üzenetére
Mert most megesett, hogy a 25 Mb netemmel éppen streameltem egy zenecsatornát élőben(kezdő netes...), és erre kombóztam egy Cryengine 3 letöltést, ami meg jött ezerrel, és akadozni kezdett a zene, és el is ment párszor...(de utána máskor is, szóval nem ez volt a probléma..) de ha tudom akkor beállítottam volna egy kellemes 2MB-ra, és jött volna..(talán)
Köszi azért..
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
kranazoli
senior tag
válasz localhost #25716 üzenetére
Ill. ha nem az lenne fent tedd fel a legújabb flash player alternatív böngészős verzióját.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64
-
kranazoli
senior tag
-
Brutforsz
senior tag
válasz localhost #25707 üzenetére
Több megoldás is létezik a könyvjelzők és a jelszavak átvitelére egyik profilból a másikba, alább a legfavágóbb - de szerintem a legegyszerűbb és legüzembiztosabb - módszert olvashatod.
(Nyilván készül mentés a profilodról teljes újratelepítés előtt, utána javaslom ezt:)
A profilodban 3 értékes fájl van, minden más könnyen pótolható:
places.sqlite -- ez tartalmazza a könyvjelzőket
signons.sqlite -- ez tartalmazza titkosított formában a mentett jelszavakat
key3.db -- ez pedig a kulcs a jelszavak visszafejtéséhezEzt a triót mentsd el külön is. Ezek nem okozhatják a böngésző instabilitását, ezért az új profilba majd simán bemásolhatod őket, felülírva velük a létrejött üres állományokat, így az adataid megmaradnak, miközben minden más visszatér a gyári állapotra.
[ Szerkesztve ]
Te sejted, kik vagyunk, mi tudjuk, ki vagy.
-
localhost
Közösségépítő
válasz localhost #25695 üzenetére
Ma négyszer kellett újraélesztenem, letiltott kiegészítőkkel is halódik.
Most lesz egy tiszta install... de akkor hová lesznek a könyvjelzőim ?¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
localhost
Közösségépítő
válasz localhost #25689 üzenetére
Jó reggel, ma tettem egy próbát az újraindítás letiltott kiegészítőkkel állandóvá tett beállítással, azaz simply pure nature neutral
13b5 kíváncsi vagyok botladozik-e.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
Steelmanus
addikt
-
localhost
Közösségépítő
válasz localhost #25685 üzenetére
NYEMAM!
Azóta is volt egy alkalom, hogy letérdelt. Érdekes, hogy a hibaablak bezárása után minden működik.¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
BullZeye
veterán
válasz localhost #12801 üzenetére
De azt sem, hogy POP3-al szeretne külső programból Szigorúan véve, ha freemail.hu-val küld levelet, az a freemail.hu-n keresztül is megy
Ha külső programmal akarna küldeni, akkor nem FireFox témába kérdezett volna, hanem mondjuk a ThunderBird-nél. Meg azt is írta, hogy csak az új FFel nem tud küldeni, itt ez azért elég egyértelmű volt márEladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
dqdb
nagyúr
válasz localhost #12798 üzenetére
A freemail webes felületén történő levélküldésnek sincsen sok köze a POP3-hoz
sunseth: most néztem meg, hogy a freemail Flash alapú megoldással csatolná a levélhez a fájlokat. Mivel a Firefox 3.6.4-ben változott a pluginek kezelési módja (kikerült a futtatásuk a firefox.exe alól a plugin-container.exe alá), ezért van problémád. Ha használsz vírusirtót/tűzfalat (a hibajelenség miatt ebben biztos vagyok), akkor nézd meg, hogy nem került-e a plugin-container.exe karanténba/tiltásra, és emiatt van problémád. Másnál ez olyan formában jelentkezett, hogy nem volt hang a YouTube videóknál.
tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek
-
sunseth
csendes tag
válasz localhost #12794 üzenetére
Vicces!
Például azért mert ez a dolog csak azóta jelentkezik mióta fenn van a 3.6.6-os Firefox.De ki is próbáltam: visszaraktam egymás után 3 régebbi verziót-érdekesmód tökéletesen működik
a fájlcsatolás a freemailos levélküldésnél.Majd újra vissza a 3.6.6-os és láss csodát megint nem megy a dolog!
Na most én kérdezem, hogy szerinted ennek mi köze Firefoxhoz?Bár lehet, hogy tényleg okosabb lennék ha az általad említett témakörökben
mélyednék el![ Szerkesztve ]
-
-
Hellas
senior tag
válasz localhost #10466 üzenetére
Na jó, akkor elnézésedet kérem, hogy ennyire szkeptikus vagyok, hogy felteszem a vírusos XP-met és nem jön be 1-2 oldal, de ha másik városban dugom a netre, akkor ott már nyoma sincs a vírusnak..
Mellesleg szerinted ugyan hogy írtanék, ha nem tudok így letölteni egy vírusirtót sem..vagy ami van, azt meg nem lehet frissíteni szintén emiatt...Képzeld a telepítőm vírusmentes, mivel kb 2 éve arról telepítek mindent, nem hinném, hogy időközben rámászott volna a lemezre egy vírus...
Programokat meg nem pakolok fel, kb 3-4 program amit felteszek...allergiás vagyok a minden szarral teleaggatott rendszerre...
Szerintem is hagyjuk, utálom ha hülyének néznek....nem sokszor volt vírusom, de megtudom állapítani mikor van az és mikor nem...és azt is utálom, hogy felmegy az ember egy szám.tech témájú fórumra és rögtön nekiesnek és lehülyézik, ha kétkedik egy-egy válasz kapcsán, mert itt ugyebár mindenki annyira okos, hogy 2 szóból megmondja hogy az márpedig vírus, és ha ő megmondta akkor az ugyebár úgy is van....
Mindegy, köszi a segítséget, főleg a firefox témában..részemről lezárva...
-
Hellas
senior tag
válasz localhost #10464 üzenetére
Én ezt lrtem, csak annyira hihetetlen ez így. 3 lakás, 3 ugyanolyan router, 9 gép, ugyanaz az op rendszer, és mindenhol ugyanez.
Nem makacsság, de nem hinném, hogy annál tudnék jobb írtást csinálni, hogy teljes format és reinstall. Na most tegnap ez történt meg, Ezután az első dolgom a microsoft.com volt, ami nem jött be...
[ Szerkesztve ]
-
tknof1871
őstag
válasz localhost #9820 üzenetére
Akkor rábtam! Ezt ugye csak a Start Menü-ben lehet elérni? Biztos nem engedtem neki a Start Menü használatát, nincs ott. Mentsem a könyvjelzőket, írjam fel a jelszavakat, kiegészítéseket, aztán uninstall, gép restart és install a Start Menü engedélyezésével?
Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió
-
WonderCSabo
félisten
válasz localhost #9820 üzenetére
Jaja, illusztráció.
-
-
puttputt
őstag
válasz localhost #9068 üzenetére
Itt is van a Scrapbook: [link]
Nagyon megszerettem, kb. olyan, mint a "Pastebin", csak nem weben, hanem a gépeden tárolja a weblapok aktuális tartalmát. (Tehát, ha behal az a lap, vagy frissül, te akkor szeded elő az akkor "lefotózottat", amikor akarod.) Elég jól konfigurálható, illetve ügyesen kezelhető.
Üzleteléshez is kitűnően használható, ha pl. a kolléga gyorsan törli a "bizonyíték-erejű" üzletmenetet, hirdetést...stb.
pete_21: Pontosan, a Firefox-könyvjelzők ott tárolódnak, ahol mondod, napi, automata mentés készül róluk. Szerintem localhost kollégának is érdemes elnéznie arra, hátha a könyvjelzőit vissza tudja állítani.
Egyébként, a Scrap-et akkor ismertem meg, amikor gond volt az egyik FF frissítés után a könyvjelző-mentéssel. Egyszerűen elfelejtette az újonnan mentetteket böngésző újraindítás után.
Most már a könyvjelzőzés is megy (javították a hibát), de eddigre teljesen átszoktam a Scrapbookra.Amúgy, lassan helyreállnak a dolgok, szépen visszadobáltak a kiegészítőimet.
Itt a másik kedvencem, a Screengrab!: [link]
Használom még a:
Tab Renamizer
Clear Fields
Flagfox
Cool Previews
Search PreviewsKiegészítőket, meg jócsomó mást is, de a fentiek talán "közhasznúbbak".
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz localhost #9063 üzenetére
Láss csodát.
Az Appdata/Roaming/Mozilla...
két részletben is eltárolta minden napra a Könyvjelzőket és a Scrapbook Kedvenceimet (507 db., amint látszik a képen-nem lett volna egyszerű a pótlásuk) is.
Simán visszaállítottam mindent a fél nappal ezelőtti állapotra.A kiegészítőket meg telepítgetem újra...
Ettől független a Firefox tehet egy szívességet a frissítéseivel..., mert ha nem állítok előzetesen mindkettőre manuálisan Backup-ot, akkor...
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
puttputt
őstag
válasz localhost #9063 üzenetére
"Köszönőlevelet" kéne írnunk nekik...
Vagy találni valami backup-ot...
Nekem csak a 3 hetes rendszermentésem maradt, azon legalább többé-kevésbé minden ott van... (Már ami Firefox-téma)
Szerintem kibányászom belőle a Firefoxot, aztán ráteszem a mostani rendszerre.
Egyelőre jobb ötletem nincs.Haha. Megtaláltam az Appdata/Roamingban egy kis "maradványt"...
Na, mindjárt megnézem, mit tudok tenni...
Jelzem, ha jutottam valamire.[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz localhost #8604 üzenetére
a gamil spam szűrőjével és magával a webes kezelőfelülettel is maximálisan meg vagyok elégedve...
mit számít ? ha nem nyitod meg ,akkor semmit...
nekem számít, hogy nem a rendszerre jönnek a levelek...nem használok outlook vagy hasonló programokat már...nekem így biztonságosabb és kész
de én csak azt írtam h Számomra kényelmesebb és megfelelőbb a gmail webes alkalmazása minden szempontból...[ Szerkesztve ]
-
canniball
nagyúr
válasz localhost #8484 üzenetére
Korábbi tanulmányaim alapján úgy emlékeztem hogy a -val/-vel v-je mindig hasonul, köszönöm a kiigazítást!
(#8485) creed30!
Így?(#8486) atom87!
Akkor nem tudom, nálam most is működik a dolog. Próbáld meg frissíteni a böngészőt, törölni a cookiekat és újra belépni, hátha ez megoldja.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
-
Vladi
nagyúr
válasz localhost #5391 üzenetére
Nos magyar az éppen nincs, de telepítettem a Locale Switcher kiterjesztést, hozzá a magyar nyelvi pakkot, így a tools menü languages pontján megjelent a magyar.
Köszi a segítséget.Keresőkulcsok: Firefox Portable magyar nyelv.
il sole non sorge più ad Est!
-
addikt
válasz localhost #4635 üzenetére
Nem, az a lassú.
Szóval Opera-ban van az alap Ctrl+F, ami feldob egy ablakod s beírod amit akarsz, FF-ben ez ugye az állapotsor fölött jelenik meg.
Ezen felül van egy olyan Opera-ban, hogy megnyomod a "." karakter, bejön a bal alsó sarokban egy "szöveg keresése" doboz, ami kb. 5 másodpercig látható, addig ha írsz bele valamit kiemeli az adott lapon az összes találatot, majd eltűnik, F3-al ugyanúgy tudsz mozogni a keresések között.
Nagyon praktikus, én mindig azt használom, FF-nél igazából az idegesít, hogy nem tűnik el automatikusan, de még csak gyorsbillentyűt sem látok a bezárására.. -
LLKobe
veterán
válasz localhost #4583 üzenetére
Nem erre gondoltam. Ha a Google toolbar-ban keresek a jobb felső sarokban, és entert ütök, új lapot nyisson a találatoknak, és ne az aktuálisat írja felül.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest