Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
válasz ZetorGumi #23099 üzenetére
Ja, vagy CF-to-sata adapter és egy CF-kártya, az gyorsabb mint az usb2-es penek.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
ZetorGumi
addikt
válasz radi8tor #23094 üzenetére
Mindegy.
Nem volt benne apró.
Mercutio_: Pedig pont az msata lenne a lényeg, mivel még mindig nasnak készül a gép, és egy apró msata SSD-n lenne a rendszer, hogy ne foglaljon plusz USB-t/SATA-t.
De lehet, hogy maradnom kell a pendrive-os változatnál.mrbig25: Ha kevesebb a sata, az nem annyira probléma, egy bővítőkártyával megoldom, és kész.
[ Szerkesztve ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
Mercutio_
félisten
válasz ZetorGumi #23093 üzenetére
msata nélkül 1155-ben az Asrock H61MV-ITX elég olcsó, bár ott usb3-ról is le kell mondani.
Az msata foglalatot olcsó lapra egyébként se rakják
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
ZetorGumi
addikt
Amugy kérdés. ITX méretben még mindig nincs olyan lap, ami:
- Rendelkezik legalább 4 SATA-val
- mSATA csatlakozás is van.
- Gbit LAN
- óccó.[ Módosította: radi8tor ]
New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
-
tresh
veterán
Sziasztok,
G3220 hoz tudnátok ajánlani valami jó lapot ?
Valami ilyesmit szeretnék összebohóckodni:
CPU: Intel G3220 14-15k
Alaplap: Asrock H81M-ITX ~16K
Ram: valami 4gb DDR3 ~10K
Táp: FSP350-60APN 9k -
törölt tag
válasz robcsekwow #23089 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
>Deego..
senior tag
AM1 helyett beszerezten aprópénzért egy Giga E350N Win8 lapot.
SFX táppal hajtanám, de inkább lecserélném majd egy pico psu-ra.
A gépezet: a fent említett lap, 2 gb 1600MHz ram, 2,5' 320 GB HDDTudnátok ajánlani egy megbízható típust és hozzá tartozó adaptert?
Illetve boltot vagy bel. esetleg külföldi eladót?[ Szerkesztve ]
" Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
Goose-T
veterán
válasz Mercutio_ #23085 üzenetére
A tévémen biztos jó jel megy ki, az most is rá van kötve optikaival az erősítőre, és a HTPC-men is használtam régebben ezt a kimenetet, csak azóta HDMI-s erősítőre váltottam.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Mercutio_
félisten
válasz Goose-T #23084 üzenetére
Csöbörből vödörbe? 11 kiló
Azért kellene asztali lejátszó, mert azokon tuti a megfelelő jel van a kimeneten, htpc-nél meg sose tudhatom, hogy én vagy valami driver default érték nem cseszi-e el azt, hogy milyen kimeneten és milyen formában menjen az anyag.
[ Szerkesztve ]
-
Goose-T
veterán
válasz Mercutio_ #23083 üzenetére
Optikai kábelem van, de forrást nem igazán tudok adni, mert bár van itthon két gép, azokat inkább nem mozgatnám el a helyükről. Meg a 42"-es tévét sem. Ha viszont az erősítőt elhozod, akkor meg tudjuk nézni, van egy rahedli hangfalam hozzá.
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Mercutio_
félisten
válasz #25954560 #23081 üzenetére
Én se vittem túlzásba, itt meg az AM1 topicban toltam pár képet, igaz azóta továbbadtam, de ha menne az erősítőmön az optikai bemenet megtartottam volna.
Tényleg valakinek esetleg van kölcsönbe garantáltan működő asztali CD/DVD/BD-lejátszó és optikai kábel, nehogy végül kiderüljön, hogy csak béna vagyok/sz*r a kábelem?
-
törölt tag
-
>Deego..
senior tag
Keresek hátlapot egy Giga E350N laphoz.
Ha esetleg valakinek lenne írjon már rám." Agyalok és cselekszem, de nincs az az isten hogy feladom és lefekszem " ...
-
HookR
addikt
50 Cal Ammo Can PC - [link]
==================================
Bár microATX, így offtopic, ám 14,75l-es befoglalóméretével figyelemre érdemes:
Ice Beatles - [link1] / [link2] / [link3] / [link4]
==================================
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
herrkoser
tag
Sziasztok!
Számítógép csere előtt állok és komolyan gondolkodok egy itx kuckón. Eddig e bitfenix phenom és a colossus mini nyerte el a tetszésem, amelyekkel kapcsolatban lenne 1-2 kérdésem. A köv konfig menne a házba:
Asrock b85 itx
I5 4440
Msi gtx760 2gddr5
8gb corsair 1600mhz cl9kit lp mem.
Wd 1tb blue ezex hdd
Vmilyen ssd
Fsp raider 550Namost elsőként az aggaszt, hogy mennyir kielégítő a házak hűtése a fenti konfighoz, ha tuning nem lenne és igazából csak sc2-vel, moba játékokkal és nagy ritkán 1-2 mmoval játszanék? A phenom ház esetén van matx variáció, viszont elég érdekes belső felépítéssel. Hűtés szempontjából az matx vagy mitx jobb?
Köszönöm a segítséget!
-
>Deego..
senior tag
válasz RoryBreaker #23073 üzenetére
A furatok távolsága is megegyezik.
[ Szerkesztve ]
-
Honkydoo
őstag
válasz RoryBreaker #23073 üzenetére
Amennyire én tudom kompatibilisek egymással.
http://www.tweak.dk/images/2009/review/996/tweak_dk_Zotac_Mini-ITX_vs_Micro_ATX_vs_ATX.png
"Légy olyan, mint bárki más, tégy olyat, mint senki más."
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz >Deego.. #23072 üzenetére
Köszönöm!
Felmerült még 1 kérdés...
A mini itx furatok mennyire különböznek az atx lap furataitól?Csak mert a régi házamat használnám ha van rá mód, ami ugye atx-es.
Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
>Deego..
senior tag
válasz RoryBreaker #23071 üzenetére
Nem különböznek egymástól.
-
RoryBreaker
aktív tag
Hi!
Rendeltem egy Asus J1900 mini itx lapot, NAS-t/médiaszervert akarok összerakni belőle.
Van 1 felesleges Chieftec atx 24 pines tápom.
A kérdés, hogy jó lesz e ez a táp a szóban forgó alaplaphoz, vagy különbözik e a mini itx tápcsatija az atx-től?Köszi!
Rog Strix B-760i Gaming Wifi, 32 GB DDR5@6000, i5-13500, Asus RTX 4060 OC Dual, 1TB Samsung 980 Pro, Be Quiet Pure Power 1000W Gold 80+, Noctua NH-12UA + Noctua házventik, Asus AP201 Mesh ház
-
-
mrbig25
őstag
válasz Grave_444 #23066 üzenetére
Egy 280-as dualradi lenne az alaplap fölött , ami ~142-144mm széles + egy 50mm átmérőjű tartály a radi és a VGA között.
Ehhez kellene 192-194mm hely...de megoldom, ezen a pár milliméteren nem múlik#23068
Az király.
Egyszer, ha minden jól megy, akkor teljesen egyedi házam lesz, de addig kellene valami, amibe bele tudom rakni a gépet, mert már hetek óta a polcon vannak az alkatrészek...és a Node 304 áll legközelebb a terveimhez.Más:
Neked volt már SG05-öd is.
Papíron tisztában vagyok a két ház méreteivel, illetve SG05-öm már volt is ugyebár...
A kérdésem az lenne, hogy a valóságban sokkal nagyobbnak hat a Node 304 vagy nem tűnik olyan nagynak a méretbeli különbség?[ Szerkesztve ]
...
-
shteer
titán
-
robcsekwow
tag
Egy "SATA7" megnevezésű kábel kompaktibilis ezzel a Samsung SN-208FB/BEBE OEM fekete DVD íróval?
-
mrbig25
őstag
Üdv Mindenkinek!
Fractal Design Node 304 tulajokhoz lenne egy kérésem;
lemérné valaki a VGA nyákja és a ház (távolabbi) oldala közötti távolságot?Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
...
-
flashpointer
őstag
A térfogatba beleszámolta adaptert is? Mert az is van vagy egy liter tuti.
Ez az alaplap alatti dvga elhelyezés jó ötlet, nem láttam még sehol sem.
A hangja tényleg érdekes lehet, ha a noctua nem is de a videókarinak tuti gyári hűtése van, akkor már inkább legyen kicsit nagyobb de ne zúgjon. -
Goose-T
veterán
Süvölthet rendesen. Aktív hűtéssel tuningolt paneltáp, a külső tápra meg azt írta a csóka, hogy hivatalosan csak 330W, de bír az többet is! Jó kis hajszárító, amin lehet játszani is.
-
HookR
addikt
A4 - paneltápos gamer PC (kevesebb, mint 6 literben) - hardforum.com
[ Szerkesztve ]
-
HookR
addikt
válasz #16939776 #23049 üzenetére
3,5"-es meghajtóhely az előlap mögött is van: [kép_1] / [kép_2] / cooltek.de/en
(#23043) Mercutio_: Elvileg a megnevezésében fel van tüntetve a mérete. Például amelyiknél '2280'-at írnak, az 22x80mm-es.
"The M.2 standard allows module widths of 12, 16, 22 and 30 mm, and lengths of 16, 26, 30, 38, 42, 60, 80 and 110 mm. Initial line-up of the commercially available M.2 expansion cards is 22 mm wide, with varying lengths of 30, 42, 60, 80 and 110 mm." - [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz H.Kornél81 #23047 üzenetére
Az alját szabadin kell hagyni a ventilátornak, nem szabad sajnálni a légszállítást.
Ezért 3,5" meghajtót nem, de 2db 2,5"-os meghajtót bele tudsz rakni. Passzív hűtésű tápot nem ajánlanák hozzá az biztos.
dVGA-ból túl nagy teljesítményűt és méretűt nem tudsz belerakni, ennél komolyabbat/nagyobbat nem ajánlok, rossz hatással lenne a szellőzésre és a táp/cpu is gyorsan felhangosodna. -
burny
aktív tag
válasz H.Kornél81 #23047 üzenetére
Azt a házat nézegettem nagyon sokáig! Amire juttottam azzal kapcsolatban hogy: nem kell. Egy hely van ahol bejön a levegő oda vagy ventit raksz vagy egy 3,5" vinyót (matx lapot raksz bele venti nem fér el), ha beszerelted a tápot akkor szinte semmihez sem tudsz hozzá férni.
Ezek a saját, nem igazán szakmai véleményeim, amelyeket csak fényképekre alapozok, a szakértők (én nem vagyok az! ) majd mondanak jobbatt és okosabbat.
-
H.Kornél81
tag
Sziasztok!
A cooltek c2 jonsbo házról mi a véleményetek? Egy asus z97i plus+i5 4690 combóval? -
Mercutio_
félisten
válasz mrbig25 #23044 üzenetére
Akkor maradok aseggemenbevált lapnál, ha a jövőben ilyen megoldásra lesz igény gépösszerakás során.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
mrbig25
őstag
válasz shteer #23042 üzenetére
Idővel lesznek szerintem ekkora méretben is jófajta M.2-es SSD-k, csak várni kell...legalábbis remélem.
A fail szerintem inkább az, hogy a többi Z97-es lapon még mSata sincs...nemhogy M.2.(#23043) Mercutio_
1. Nincs sajnos ilyen árban más alternatíva
2. 3db ITX-es lapról tudok, amin van M.2 -> Asus H97I-plus/Z97I-plus és Asrock Z97E-itx.
Egyiknek sincs 20k körül az ára.[ Szerkesztve ]
...
-
Mercutio_
félisten
válasz MiklosSaS #22334 üzenetére
Némi késéssel, de azért jelzem, hogy Giga H81N lapban a Crucial msata SSD tökéletesen működik, bootol róla a rendszer, stb.
És ha már, akkor kérdeznék:
1. msata-t kezelő 1150-es alaplap a fentin kívül 20k körüli árban van-e még (4 sata csati előnyben)
2. m.2 ssd-s lap hasonló feltételek mellet?+1: Valahol olvastam, hogy m.2 ssd-ből is több méret van, hol/hogy lehet kideríteni melyik kell az adott laphoz?
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
válasz Mattanyahu #23040 üzenetére
asrock z97e-itx-en mekkora fail már a max 42mm-es M.2
szerintem jónak tűnik..
-
HookR
addikt
válasz Goose-T #23034 üzenetére
A slim ODD tálcán látok 2.5"-es és a 3.5" rögzítési lehetőséget is, így gondolom annak két oldalára tudod őket elhelyezni egyszerre (ugyanúgy, ahogy a Node 304-ben). Hogy a 3.5"-es elfér-e a slim ODD helyén, vagy annak a procihűtő felé kell lennie az a képek alapján nem egyértelmű, de gyanús, hogy utóbbi.
-
Mattanyahu
tag
intel atom c2750 (nyolcmagos ) teszt @servethehome
z97 összehasonlító teszt @anandtech
silverstone ds380 teszt @bit-techecs liva teszt @anadtech
amd a10-7800 teszt @anandtech (65w) @bit-tech (45/65w)
zotac zbox sphere oi520 plus teszt @anandtech
akasa tesla h passzív nuc-ház teszt @scprThe right man in the wrong place can make all the difference in the world
-
Goose-T
veterán
válasz Steve1207 #23037 üzenetére
Az ODD alatt nem lenne nálam jó helyen a nagyvinyó, mert lehet, hogy akadályozná a proci hűtését, viszont a felülre szerelhető 12cm-es venti csábító. Kipróbálás nélkül nem merném megvenni. Na meg el kéne adni a másik házamat is, hogy az asszony ne mondhassa, hogy csak szórom a pénzt.
-
shteer
titán
válasz robcsekwow #23036 üzenetére
Azert nem tamogatja, mert a G3420 mar LGA1150 foglalatu.
i3-2xxx, i3-3xxx procit vadassz bele vagy i5-ot az aprorol, ahogy a zsebed engedi
szerintem jónak tűnik..
-
robcsekwow
tag
Szevasztok!
Nekem van egy ASUS P8H61-I R2.0 lapom, és az ideális processzoron gondolkodom. Ahogy néztem, az Intel-féle G3... ketyegőket már nem támogatja az ASUS ezen terméke, csak a G2...-eseket. Pedig egy Pentium G3420-at terveztem alá, ahogy tájékozódtam, egy pentiumos gamer proci, ez után csak az i5 - i7 jön feljebb.
Egyszóval megéri tilosban játszani? Megéri kockáztatni, hogy egy újabb technológiával készült processzort rak az ember egy csöppet régebbi lapra? Nem lessz összeveszés a vége, vagy komolyabb, nem baj,, nem baj, hogy nem teljesen kompaktibilizálnak egymással?
-
Goose-T
veterán
Kaphatók már itthon is az új Csifik: IX-03B táp nélkül olcsón, BT-04B táppal elfogadható áron. Ez a BT-04B nagyon tetszik, de nem tudom elképzelni, hogy lehet a specifikáció szerint belerakni egy 3,5"-es és egy 2,5"-es meghajtót.
-
>Deego..
senior tag
válasz #16939776 #23029 üzenetére
Hátlapi merevítőt biztos használok majd.
De aprón van egy kolléga aki plazmavágóvál elég ügysen bánik, s nagy a valószínűsége, hogy vele lesz kivágatva a hűtő és hátlap felfogatás.[ Szerkesztve ]
-
-
>Deego..
senior tag
válasz radi8tor #23026 üzenetére
Köszönöm, jó hogy említetted.
Én a tetőn lévő 12cm ventire gondoltam, hogy kihúzná a meleg, mivel köztudott a meleg levegő felfelé áramlik.És ha öntapadós sünikkel hűteném az megoldás lenne?
Szerk: nem hallottam.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz >Deego.. #23025 üzenetére
Arra készülj fel, hogy nem lesz hosszú életű az alaplap külső táp esetén passzívan hűtve, mivel ilyenkor az alaplapon található feszültségszabályzó eléggé melegszik.
Írtad, hogy kifelé húzná valami a meleget, de szerintem az kevés lesz ezeknek: [link]Hallottad már amúgy a gyári venti hangját saját füleddel? Szerintem tökéletesen hangtalan már 1 méterről is.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
>Deego..
senior tag
Készülgetek én is egy ITX konfiggal.
AM1 alapra építkeznék a kedvező ár/teljesítmény szempontjából.Olvasgattam a gyári hűtésről, hát engem nem győzött meg, s amúgy is szeretem ha a hardverek alacsony hőmérsékleten operálnak a viszonylag hosszabb élettartam érdekében.
SFX tápot terveztem, de az ötletet elvetettem, mert a tervezett passzív hűtés miatt nem fér el.
Ezért egy AsRock AM1H-ITX lesz az alap a dc csatlakozó miatt.
Egy EKL hőcsöves hűtést tervezek némileg átalakítani a passzív hűtés érdekében.
Háznak egy Realan E-D3 lett a befutó, bővíthetőség és helyigény szempontjából.
Persze jól át lehet szellőztetni ha passzív hűtêst szeretnénk ATX táp nélkül.A hűtés felfogatását reményeim szerint 1-2 fúrással el lehet intézni és jó lesz AM1-re.
Még van mit alakítani rajta, ATX táp helyének befedése, a hűtés felfogatás, külső táp beszerzése stb..
Képeket itt találtok.
[ Szerkesztve ]
-
shteer
titán
szerintem jónak tűnik..
-
Steve1207
veterán
-
flashpointer
őstag
hááát, otthonra túl ipari design, iparinak túl csicsás. Meg a fogantyús hordozhatóság és a nyitott burkolat valahogy nem szoktak kéz a kézben járni ilyen érzékeny cuccoknál
Ráadásul egy csomó kihasználatlan hely van benne,főleg ha nincs ott vízhűtés radiátor.
Ezekből következtetve biztos lesz vagy 30ezer : ] -
HookR
addikt
IN WIN D-Frame Mini hivatalos oldal - [link]
-
HookR
addikt
- EVGA Hadron Air
- ID-Cooling SFX-T60
- Raijintek MetisEzeket valószínűleg már hosszúnak fogod találni:
- Antec ISK 600
- Cougar QBX
- Enermax ECA1010(#23017) flashpointer: Leánykori nevén Realan E-D3.
-
burny
aktív tag
válasz flashpointer #23017 üzenetére
Kicsit duci, de legalább a tetején is van szellőzés!
-
burny
aktív tag
Silverstone sg05/sg13-hoz hasonló ház létezik-e még?
Egyik oldala se legyen nagyobb mint 30-valahány centi, literre is kb ugyanannyi legyen, optikai meghajtó nem kell, jól szellőzzön, legyen hely modern vga-nak (2 slot, olyan hosszú hely mint az sg05-nél kb).Amiket találtam: Lian-li pc-tu100, cooltek/jonsbo házak, cm 110.
Mit hagytam ki?Cm 120 (és hasonlóan hosszú társai) már nagyon hosszuak.
Raven rvz01 meg sajnos túl széles.
Olyan házat szerenték amit repölőre fel tudok vinni pogyászként. -
HookR
addikt
Gigabyte Essence - ferralabs.ru / links.co.jp
- 234 x 74 x 300 mm▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
balu333
tag
Szia! Most vettem én is ilyen házat, lassan elkezdem megvenni hozzá a hardvereket. Tápot modulárisat rendeltem, szellőzés miatt is meg kábeleket kis hely miatt nem tudnám szépen elvezetni simánál, a többi még kérdéses. Amiért akartam írni neked, hogy hátul lévő kis 8cm-es ventitől sokat ne várj szerintem, nekem pl meg kellett kicsit reszelnem 2 lapát végét, mert elérte a ventilátor házat hangját még nem hallottam terhelés alatt, de kíváncsi leszek. Ha olyan mint a nagy Cooler Master házakban lévő ventik (persze van kivétel) akkor inkább cserélem Noctuára, azok 6 éve szépen csendben teszik a dolgukat igaz sokkal drágábbak.....
-
RMZ250
senior tag
Igen ezt fogom megvenni a jövő héten. Koszönöm
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
Mercutio_
félisten
válasz Grave_444 #23005 üzenetére
Ne keverjük az elméletet a gyakorlattal olvasd vissza sb eredményeit ő ha jól emlékszem paneltappal tesztelte mindkettőt, alulfeszelest is megnezte és arra jutott, hogy ha számít a fogyi az ivy jobb választás.
-
viperabácsi
addikt
Valaki használ ILYEN videó kártyát?Érdekelne milyen hangja van terhelés alatt?
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Mercutio_
félisten
válasz flashpointer #23003 üzenetére
Ivy i3-ak úgy emlékszem mentek benne gond nélkül, Haswell lehet már a magasabb fogyi miatt nem fér bele
-
Mercutio_
félisten
válasz flashpointer #23001 üzenetére
ISK-110-nek úgy tudtam a 90W-os paneltap és a külső kocka tartozéka
-
flashpointer
őstag
válasz Goatman #22999 üzenetére
intel g3420 16k
ASUS H81T 19k
tápegység 90w 7k de elég nagy a szórás
2x2gb kingston 1600mhz 15k
57kopcionális hűtő ha a gyári nem jó
magamnak is ilyesmit tervezek, szerintem jó összeállítás és ha nem lesz benne bővítőkártya (ház) fölösleges a sín és a teljes méretű itx lap, ráadásul megspórolsz egy picopsut.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest