Hirdetés
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
VoidXs
nagyúr
-
VoidXs
nagyúr
-
VoidXs
nagyúr
válasz Polllen #10666 üzenetére
(spoiler) Ashley életbentartása csak a második végigjátszásban ment, ott nem volt kék vagy vörös opció. Szerintem ez is olyan.
Szerk: miért off, ha a játékról beszélünk?
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
tiv83us
veterán
válasz Polllen #10656 üzenetére
Ugyanolyan sztereotipia, minthogy a konzoljatekosok a kanapen fetrengve jatszanak, mer az total komolytalan. Hagyjuk, zarjuk le itt...
Azokrol a hulye dumakrol mar nem is beszelve, hogy a konxolosok miatt szarok a PC portok...[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
válasz Polllen #10654 üzenetére
Meg utoljara annyit, hogy nem mindenki elite jatekos, van aki csak kikapcsolodni ul le a tv ele jatszani, en sem tartom magam egy nagy gamernek, ME3-ban jo vagyok, de massal alig jatszok, neha haverokkal FIFA (4-en necces lenne PC-n), regen Rock Bandeztunk, volt dobszerko, minden ami kell, csak a rohoges, party kedveert. Szoval tartsd szemelott, hogy sokunknak mindegy, hogy a Crysis 8 mennyire faszan fut 1600x1280-ban 8xAA-val es milyen csilli-villi.
[ Szerkesztve ]
-
-
VoidXs
nagyúr
válasz Polllen #10646 üzenetére
Nekem meg a TV asztal mellett van egy szék, szemben vele pedig ágy. Szóval hol tartunk?
PC vs konzol
Teljesítmény azonos áron: 1-0 (PS3-nak lenne esélye normális SDK mellett, de sajnos nem)
Szavatosság: 2-0 (Tárgyaltuk.)
Kompatibilitás: 3-0 (Hardverre és szoftverre. Mondtam már, hogy PC-n emuk is vannak?)
Komfort: 4-0 (Polllen is megmondta)
Extrák: 5-0 (PC-n gyakorlatilag bármi, a Mac meg úgyis egy túlárazott ****)Végeredményben a PC azon az 5 területen veri a konzolokat, amire készültek. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Vinyard#
aktív tag
válasz Polllen #8577 üzenetére
Egyetértünk...én is csak néztem, hogy akkor ezt most hogyan is gondolták. És előtte zéró utalás volt arra, hogy ott emberszerű lesz a Kaszás, és sajna később sem magyarázták meg. Mintha mindenkinek a világ legtermészetesebb dolga lett volna, hogy az a Kaszás emberszerű...különösen furán jön ki ez úgy, hogy a játék végén ugyebár bevillan a Kaszás sereg, ott meg mindegyik azonos osztály Kaszás teljesen egyforma.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz Polllen #8109 üzenetére
Hát passz én nemrég tettem fel a W8-at és rányomtam az Originben a ME3 letöltésre majd kb letöltéssel együtt másfél óra múlva kiírta az Origin hogy Mass Effect 3 játékra kész. Nem akart újra aktiválni stb... bár lehet, hogy a háttérben aktivált de nem sok értelme lenne. A többi EA-s játékom amit aktiváltam az Originben meg azt írja, hogy letöltésre kész.
Erről jut eszembe, hogy lehet átverni ezt a tetves Origin-t, hogy én Amerikai vagyok
Mert meg akarom venni a Mirros Edge-t de euroban drágább mint dollárban. Megpróbáltam az EA fiókomat átállítani, hogy Amerikában vagyok de az meg gondolom ellenőrzi az IP címet mert egy pár másodperc gondolkodás után visszaállt Magyarországra. És nem találtam most stabil US proxy-t amin elmegy az origin-is nem csak a böngészés.[ Szerkesztve ]
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz Polllen #8103 üzenetére
De nála már aktiválva van a ME3 csak egy másik gépre letöltötte az Origin-en keresztül és a telepítés akadt meg. Valószínűleg ilyenkor valami olyasmi történhet, hogy az Origin megpróbál valamit olyan helyen futtatni amihez kellene admin jog csak neki nincs mert hibásan települt vagy amikor frissíti magát elállítódnak a hozzáférési szintjei és így már nincs joga hozzáférni bizonyos erőforrásokhoz.
Amúgy meg Win8 x64-en tökéletesen megy az Origin meg a ME3 mást nem próbáltam de nem is nagyon lenne helyem mert egy 120-as HDD egyik partíciójára telepítettem a Win-t és kb el is fogyott a hely rajtaAmúgy anno ment a találgatás, hogy vajon, ha nem lett volna felháborodás a ME3 vége miatt akkor is ingyen adták volna a multis DLC-ket és most, hogy betettem az Origin-be a magyar ME2-t is eszembe jutott, hogy anno a ME2-höz is volt pár ingyenes DLC pl: Zaeed, Hammerhead, Normandy Crash Site és ingyené adták a Cerberus páncélt és az Arc pisztolyt illetve ha jól emlékszem a ME1-hez is ingyen volt a Bring Down The Sky. Szóval akár lehetett ez eredetileg is így tervezve. De a From Ashes DLC azért mindenképp pofátlanság volt mert egy forinttal sem ért többet pl a Zaeed DLC-nél
-
Vinyard#
aktív tag
válasz Polllen #8052 üzenetére
A csodafegyver bárgyú, de a már az első rész óta lefektetett alapokból, problémából az egyetlen, várható megoldás. Ezért nem értem, hogy ez miért a 3. rész számlájára van írva, amikor ebbe a csapdába már a korábbi játékok is beletuszkolták a 3. rész íróit. Számomra a csodafegyver elővarázsolása a kalapból inkább azok hibája, akik a korábbi játékok alatt semmilyen utalást, célozgatást, vagyis semmit nem tettek arra nézve, mégis hogyan lehetne legyőzni a Kaszásokat. Plusz a Kaszások létszáma és ereje alapján már eleve gyakorlatilag legyőzhetetlenné tették őket. Aztán megérkezik az egész sereg...onnantól törvényszerű, hogy a 3. rész íróinak kezében egy dolog maradt: vagy a csoda, vagy semmi más.
A Deus Ex másolásáról meg annyit, hogy ezek a témák, és megoldási variációk sem ott merültek fel legelőször szerintem. Persze az tény, hogy feltűnő a hasonlóság, de biztos vagyok benne, hogy nem lenne nehéz összeszedni még pár művet, amire szintén lehetne mutogatni, hogy "nem is a Deus Ex-ből nyúlták, hanem innen...vagy részben innen".
Meg egyébként is, ez a Deus Ex dolog is csak hozzáállás kérdése, olyan, mint Quentin Tarantino. Tarantino valaki szerint csak egy ügyes másoló, aki nem csinál mát, mint ezerszer használt panelekből építi fel filmjeit, semmi eredetiséget nem csempészve beléjük. Akik meg szeretik, azok szerint meg egy született zseni.A jelen helyzetre lefordítva: Akiknek tetszett a befejezés (legalábbis ez a EC féle már) tisztelgésnek érzik a régi, híres nagy játék előtt, akiknek meg nem, azok meg újjal mutogatnak rá, hogy mennyire csúnya dolog a plágium.
Szóval erről ennyit.
[ Szerkesztve ]
-
Vinyard#
aktív tag
válasz Polllen #8050 üzenetére
Te ott hibázol, hogy a vége szempontjából értékeled. Nem úgy kell. A probléma szempontjából kell értékelni. Abból a szempontból meg nagyon is az a Crucible. Fingunk nincs, mit fogunk csinálni, hogy fogjuk legyőzni a Kaszásokat...de "nézd csak, hirtelen itt van egy érdekes cucc terve, ez majd biztos segít". És mitadisten, tényleg. Wáó.
"A childsucker egesz mivoltja a deus ex..."
A reménytelennek tűnő probléma szempontjából nem. A probléma ugyanis a 3 játékban végig a Kaszáskérdés...legalábbis a játékos számára. A probléma szempontjából lényegtelen a Starchild mivolta, létezésének oka, motivációi. (a deus ex machina meg ugyebár a probléma megoldása szempontjából értékelhető) Egyedül az a fontos, hogy mivel oldják meg a problémát...és ez már a Crucible tervének feltűnése pillanatában nyilvánvalóvá válik. (ugyanakkor a feltűnéséig a legkisebb ötlet nincs arra, mit kéne csinálni, amivel érdemi esélyünk van...jól jelzi ezt Shepard nagy terve az elején, hogy "vagy harcolunk, vagy meghalunk, ennyi a terv")
Mindenesetre én már unom ezt a parttalan ping-pongozást. Aki számára továbbra is élhetetlen a játék, az engedje el, keressen magának valami mást, amiben ismét megtalálja az örömét. Én ezt tudom tanácsolni. Ez a folyamatos "fröcsögés" szvsz nem tesz jó senkinek.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
janos666
nagyúr
-
Vinyard#
aktív tag
válasz Polllen #7564 üzenetére
Egen, szépen nyitott a játék, és összességében sikeresebb lesz mint a ME2 (bár szerintem a reklámkampány költségei is többek voltak, nem beszélve a fejlesztés költségeiről),de utána nagyobb ütemben estek az eladások, mint akár a ME2 esetében.
Bár az biztos, hogy olyanok is megismerték a játék nevét, akik korábban semmit nem tudtak róla, az eladásokon ez a 2 botrány (a játék végét érintő, illetve a From Ashes DLC kapcsán kirobbant) inkább úgy tűnik negatívan ütött vissza...már ha van kapcsolat a nagy esések, meg a botrányok között.
-
KubanitoS
veterán
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz Polllen #7299 üzenetére
Tali-ra csak egyszer nyomultam az ME2-ben mert most komolyan egy mindig maszkot viselő csajjal randizzak
Nah, most kedvet kaptam a játékhoz de gyorsan el is ment, elkezdtem játszani majd az első küldetésen amire elindultam lelőttek és amikor rányomtam resume-ra a medigel-ek eltűntek pedig volt 8 darab na mondom fasza majd később bementem a pilótafülkébe, hogy beszéljek Joker-el erre olyan szinten ott ragadtam, hogy hiába nyomom az irányító gombokat semmi sem történik és csak a space-re meg az esc-re történik valami de mivel már beszéltem Joker-el így az sincs, hogy a beszéd miatt kijön onnan Shep. Aztán nyomtam egy mentést és kilépem a főmenübe hátha akkor majd észhez tér amitől most a medigel helyett a pénzem tűnt el pedig volt vagy 1milla vagy akörül. Nem mintha kéne mert úgy is 60-as szinten vagyok és megvan minden fegyverből a 10-es és mod-ból az 5-ös és minden páncél kivéve az a Kai Leng féle sisak azaz Visor vagy mi a franc.
Na ennyit a Patch-ről pedig én anno ezt megírtam a BSN-en és a ME twitteren is, hogy több helyen a pilótafülkében ott tud ragadni Shep.
Na mindegy előkapom a Coalesced editort és belerakom a Ghost-ot, hogy odébb mehessek aztán elmentem és valszeg az EC-ig nem is játszok vele. -
Eli_Stone
aktív tag
válasz Polllen #7248 üzenetére
De néhányuké Shep számlájára írható.
Mordin: ha renegate-ba nyomod akkor te lövöd le, ha nem akkor is valahol miattad van mert, ha nem találkozol vele valszeg nem akarná meggyógyítani a kroganokat, ha meg lebeszéled akkor meg Wrexet kell kinyírnod, ha meg Wrex nem él akkor meg a Kroganokat szívattad meg.
Kelly: ha meghal, az a ME2-ben és a 3-ban is a te hibád mert megmentheted, és az, hogy menekült az is a tied mert ő maga mondja, hogy a te hatásodra lépett ki a cerberustól.
Anderson: végülis te lőtted le.
TIM: vagy fejbe lövöd vagy rábeszéled, hogy fejbe lője magát.
Udina: vagy te lövöd le vagy Ash/Kadian a te hatásodra lövi le.
Jenkins: te voltál a parancsnoka így te voltál felelős érte
Legion-t és Thane-t mondjuk lehúzhatod.
Morinth: ha nem segítesz Samara-nak akkor vígan él addig amíg a reaper-ek banshee-t nem csinálnak belőle.
Aria: ha figyelembe veszed, hogy TIM neked akar végig keresztbe tenni akkor elég valószínű, hogy miattad akarta kicsinálni
De pl: Tali is miattad öngyilkolja meg magát, ha nincs elég R/P pontod vagy ha nem segítesz/összetöröd a szívét akkor Miranda is miattad hal meg. -
Eli_Stone
aktív tag
válasz Polllen #7220 üzenetére
80% azt hogy?
Nekem van kb 6 végigjátszásom egyiknél sem ment 50% fölé multi nélkül. A best ending-et el lehet érni multi nélkül csak fura az a 80% mert ugye elméletben a single player 50% és ha teljesíted az összes multi map-ot (a multi dlc nélkül) akkor éred el a 100%-ot. -
Eli_Stone
aktív tag
válasz Polllen #7163 üzenetére
Már most is elfelejtődött én lassan egy hónapja meg sem nyitottam a ME3-at. De szerintem az EC DLC-nek megint csinálnak valami hype reklámkampányt, hogy újra felkeltsék az érdeklődést.
Más, nézegettem az új játék megjelenéseket és basszus elmegy a francba az összes játékfejlesztő, hogy gyakorlatilag már minden játékot konzolra fejlesztenek és csak hetekkel vagy hónapokkal később jön csak ki a PC-s, ha egyáltalán kijön. -
JamesHun
addikt
válasz Polllen #6861 üzenetére
nincs igazad
nemrég olvastam egy könyvről amiben sok volt a hiba és ezért kijavítva újra kiadjákfilmnél meg ott a rendezői bővített kiadás azon is tudnak még kicsit javítani, de pl egy Indy 4 et semmi nem ment meg a szégyentől
látom azt a részt nem értitek, hogy nem vagyok 100% ig megelégedve a végével, de mind1 mert sírás helyett játszok inkább
És igen játszottam mindkettő előzménnyel és pl azért nem kezdtem el a megjelenés napján a 3-at mert még a 2-t vittem végig ami DLC(-k) nélkül azért nem 100-as
[ Szerkesztve ]
SeriesX: JamesSHun
-
G4ga
őstag
válasz Polllen #6844 üzenetére
nem tudom, pont az ellentéted vagyok akkor.
nekem a könyökömön jönnek már ki a happy end végzödések. mindig ugyan az a lemez csak más a körités. holott a való élet közelse erröl szól! nálam ezért etalon a Kardhal film!
mondjuk pont Shep kapitány megérdemelte volna hogy boldog legyen és legyen sok kis kék avatarja -
G4ga
őstag
-
janos666
nagyúr
-
Ryder62
őstag
válasz Polllen #6623 üzenetére
Az ultra brutál tipusút én is. De szerintem azért jó ha van egy fajta főboss. Még ha csak lőni kell akkor is. Szerintem a ME1 és 2 főbossai rendben vannak ilyen szempontból mert nem nehéz legyőzni őket.
Én inkább a játék közbeni bossokat nem szeretem főleg hogy manapság egy játék max 10 óra nah most nem egyszer volt hogy ezalatt volt vagy 2-3 miniboss. Azok tényleg idegesítőek sztem. De mondom egy 30+ órás játék végén azért már felüdülés leölni egy bosst.
KubanitoS
Most tartok jelenleg 49 óránál ME2-ben. 2 hete játszottam vele utoljára. Napokban újra nekiállok és befejezem. És így újra élvezetes lesz.
Szóval igaz, nem szabad egymás után zsinórban végig vinni a részeket mert megunható. Látható én még a ME2-t is inkább félbeszakítom mint hogy unalom hent legyen a vége fele.
Kell egy kis szünet a részek között. Vagy egy újra játszás között.[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
válasz Polllen #6535 üzenetére
Mondjuk azt nem értem hogy a készítők miért mentegetőztek ilyen nyíltan a szűk forráskerettel (idő és munka). Volt bevétel az előzményekből és itt is borítékolható volt némi profit, így nem értem mi indokolta a szűk büdzsét. (Az idő még OK, de a programozók munkája... Miért nem vettek fel többet, ha túl sok lett volna a meló ennyinek...?)
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
nanorambo
őstag
válasz Polllen #6535 üzenetére
Igen. Ki*asztak saját magukkal. Elég gyér eladásokat produkált a játék. Jó jó sokat eladtak belőle, de magához képest nagyon alul teljesített. Ha mos nem attól lenne hangos a net, hogy milyen hányás a vége akkor szerintem még mindig vinnék mint a cukrot. Ehelyett inkább a boltba viszik vissza az emberek.
Mindenből tanul az ember.Kicsit vegyenek vissza a pofájukból a nagy cégek.
-
pohár
félisten
válasz Polllen #6130 üzenetére
hát küldök nekik singularity-t és mellé shockwave, kész a biotic explosion, ha meg túlélte valahogy, akkor rásegítek a Carnifex-szel
igaz ez bronzon volt, előbb kitesztelem a male/female sentinelt, hogy mit tud
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Polllen #6128 üzenetére
én elvagyok a Carnifex-szel
két fejes elég neki egy geth trooperhezGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Misály
addikt
válasz Polllen #5933 üzenetére
Ajanlom a trollkodas-trolletetes fogalmanak elolvasasat (mellesleg a legrosszabb mem, amiota mindenkit odaengednek az internethez). Olyan lazan rasutitek mindenre. Knowyourmeme-t tudom ajanlani.
Malachi: ugyesen lovagolsz szavakon feleslegesen, az en elmeleteim az en nezopontom alapjan szulettek (a kedvedert: ahogyan en felfogtam a jatek torteneseit ). Erv es elmelet nem azonos dolog, de a ervekkel igazolhatom az elmeletemet. Mivel a nezopontok kulonbozoek, mas elmeletek szulethetnek, amiket lehet ervekkel utkoztetni. ( az egesz el lett baszva is egy elmelet bar leginkabb csak szorszalhasogatassal igazolhato. Hala az egnek ez kozossegileg jol megy es siman elfajul a masik lehulyezesebe, fikazasaba. A kozossegileg gyakorolt szegyenerzet keltese az egy legosibb osszekovacsolo ero elvegre a kozosseg ezaltal felsobbrendunek erezheti magat, lasd meg hulye rabszolga vs oroszlanok es a rajuk rohogo csurhe )
Meg mindig nem kaptam meg az pontos valaszt hogy hany vege van a sorozat elso ket reszenek, de segitek: osszesen 4, osszidobe jo, ha kitesz 1 orat.
Rugozzatok tovabb a semmin.
[ Szerkesztve ]
-
Misály
addikt
válasz Polllen #5921 üzenetére
Nincs itt semmilyn katarzis, mellesleg mas topicokban mar leirtam ( talan a tesztben ), de ott is en lettem lehulyezve, mert nem ertek hozza, es szar a vege. Ervek nelkul a legkonnyebb megnyerni egy vitat, ezt megtanultam
Vard meg a DLC-det es megkapod a valaszt ha magadtol nem jott ossze.
De meg mindig nem kaptam valaszt arra a kerdesre hogy az elozo epizodoknak milyen hosszu es hany vege volt?
"Vagy a kemény mag aki az rpg elemek miatt vette meg a játékot réteg" - Ezen mindig mosolygok, milyen rpg elemek? A szintlepes, a skillek, a tapolas? Az rpg arrol szol hogy beleeled valaki mas szerepebe magadat, tudod, role-playing-game, a tobbi csak korites. Ebben az ME sorozat messze a tobbet nyujt mint a konkurencia.
[ Szerkesztve ]
-
Spectrum
aktív tag
válasz Polllen #5824 üzenetére
BSN fórumok kissé izzanak, szerintem érik egy újabb teljes lock. A fanok törlik/törik az összes bioware játékukat. Holnap a PAX-on bioware-nek lesz lehetősége megvédeni amit akarnak, még van 28 órájuk felkészülni. Nem tudom mi lesz így ott, de nem lennék a helyükben...
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz Polllen #5813 üzenetére
Az a vicces, hogy CE változatok is vannak készleten, pedig mennyire nyomatták, hogy még most rendeld meg már alig van belőle
EC ide vagy oda hosszútávon bukás az EA/BW kettősnek. Mert ugyan előrendelésre illetve még márciusban eladtak több mint 2millió db-ot de, hogy elérjék a 4milliót szerintem várhatnak addig amíg 5$/€ lesz a játék.[ Szerkesztve ]
-
-
Spectrum
aktív tag
válasz Polllen #5806 üzenetére
Ahol ekkora lyukak tátonganak a történetben, ott aztán hiába tisztázzák a szart. Remélem, hogy ez ilyen önfényező duma csak, hogy látszatra nekik legyen igazuk, mert ha nem akkor erről lesz szó.
Egyébként a mostani bejelentés két dologgal mond többet, mint az eddigiek: adtak egy címet neki és ingyenes lesz. A többi kb. szószerint megegyezik, "more closure" stb.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz Polllen #5711 üzenetére
Ez azért vicces, hogy nem egész egy hónap után elkezdik akciózni most mindegy, hogy mennyi a végösszeg mert azt ugye boltja válogatja, de azért 30% off úgy, hogy még van 2 nap ahhoz, hogy 1 hónapos legyen szerintem elég jól mutatja, hogy ez nem jött össze.
A ME2 azért ennél tovább tartotta full árát. Ok aztán elkezdett esni és én a magyar változatot már 1990-ért vettem meg, de tavaly nyáron és nem 1-2-3 hónappal a megjelenése után. Én már előre látom, hogy a retake ME3-as arcok a PAX után majd arra szólítanak fel, hogy mindenki küldje vissza a DVD-t a BW-nek és globális minden disztribúciós csatornára érvényes teljes visszavételt követelnek majd. Vagy szövetkeznek az Anonymus-al és túlterhelik a BW-t meg az EA-t
Biztos vagyok benne, hogy nem tudnak majd olyat mondani a PAX-on ami nem szítaná tovább a helyzetet a fanatikus elégedetlenkedők között. -
FehérHolló
veterán
válasz Polllen #5691 üzenetére
Akkor még egyszer az idézet, amire reagáltam:
Amíg nem jön a Dio3, vagy nem adnak ki egy épkézláb DLC-t, ami miatt érdemes lenne újra elővenni, egy kínszenvedés az életem. És ezt komolyan mondom.Furkoo: Én ismételtem nem kaptam csomagot, pedig most a gamestat küldése is engedélyezve volt nálam.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
L4mie
veterán
válasz Polllen #5691 üzenetére
"egy kínszenvedés az életem."
-ből gondolja, és fix, hogy nem cikizésből, támadásból írta, hanem ha valaki ezt komolyan írja és nem csak szimbolikusan, akkor érthető az aggodalom.Na de on:
Ki kapott még csomagot és milyen finomságok voltak benne?
Személy szerint inkább ezekről olvasnék.[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz Polllen #5687 üzenetére
Befejezés:
kettős érzet....össze van csapva, logikátlan, valamelyik író elborul agyában biztos teljesen logikus az egész, de sajnos nem sikerült átadnia a tömegeknek....ergo szar író, feletse el a pályát.
Engem meg lehet kövezni, mert látok halvány logikát a végében...uhhhÉs már tényleg unalmas kezd lenni, hogy majdnem 1 hónapja QQ hegyek, szerintem mindenki leírta már a bánatát.5x
Ha mégis még nyomja valami a lelketeket írjátok le viccesen mint az a srác akit tegnap linkeltek, legalább poén volt.
no offense.(#5685) FehérHolló: +1
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
JamesHun
addikt
válasz Polllen #5687 üzenetére
ha lesz lelkierőm újratenni a win7-et akkor végigviszem tuti még 1x a játékot
addig marad a multi móka, mert ott is bőven el lehet napi szinten játszani főleg jó csapattalez a rinya a 10 perc miatt nem tetszik 20-25 óra játékidő már unalmas a sose veszem elő szöveggel együtt
SeriesX: JamesSHun
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz Polllen #5655 üzenetére
Paragon Shep-el már az Arrival DLC is szembe ment mert kinyírt egy teljes naprendszert benne több százezer Batariannal. A szintézis meg értelmetlenné teszi a folytatást mert elvileg akkor rend lesz mindörökké az univerzumban , ha meg nem akkor egyáltalán mi értelme van??? Az irányítás meg azért paragon mert a Reaperek eleve irányítás alatt állnak mi csak átvesszük azt és visszaküldjük őket a darkspace-be a geth-eket meg nem kell irányítanod csak a lehetőséged meg van rá. A renegade meg egyértelmű miért renegade.
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz Polllen #5627 üzenetére
Robbannak egyet de utána olyan színű a lökéshullám, amit választottál. Ráadásul a Citadella is egy relé és az is csak darabokra robban anélkül hogy vinné magával a Naprendszert. És hogy kötekedjek veled, nem nem ugyanúgy robbannak, mint az arrival dlcben. Ott egy óriási fénygömb keletkezik, mint egy csillag, itt pedig konkrét robbanásokat, tűzfelhőket látsz.
-
Spectrum
aktív tag
válasz Polllen #5474 üzenetére
A kotor2-nek nem volt befejezése, a megjelenés közelsége miatt összehányták egy halomba a jeleneteket. A játék 1/3-a egyáltalán nem készült még el, kiadói nyomásra lett összecsapva. A játék fájljai között rengeteg hangfelvétel és script hevert felhasználatlanul, amit lelkes rajongók próbáltak helyreállítani, lásd sith lords restoration project és társai. Egyik el is készült, egy teljes új küldetést hozzárakva, több átvezetővel a végén, érthetőbb cselekménnyel.
Csak remélni tudom, hogy ME3-nak nem valami hasonló sors jutott. -
mrhitoshi
veterán
válasz Polllen #4605 üzenetére
A régi befejezésről hallottam már pár dolgot itt, meg kerestem is utána a neten, de igazából nem találtam sok mindent róla.
Valóban kicserélték volna (mivel ha jól tudom ki került a netre) ?
Illetve tudsz valami infót róla adni ?Szerk.: Az viszont szerintem tény, hogy a Bioware egy olyan cég, ami maximálisan épít a felhasználók véleményére. Pl.: mikor szavazni lehetett, hogy milyen arca legyen alapértelmezett FemShepnek. Szóval szerintem ezt nem fogják eljátszani. Legalábbis remélem.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Polllen #4415 üzenetére
Nem mondod hogy az a húzás hogy belerepülnek az ÖSSZES űrhajóval a rendszer napjába az neked tetszett... Mi értelme volt? Cylon fenyegetés már nem volt, akkor meg minek kellett elpusztítani azt a kevés tech-et ami volt nekik. Bezzeg a siklókat meg a Vipereket azokat meghagyták. Szép gondolkodásmód.
(#4406) Televan
A játék már múlt év végén kijött volna, csak akkor találták ki hogy lesz benne multi.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
KubanitoS
veterán
válasz Polllen #4393 üzenetére
Érdekes módon a Kotor I-nek "gagyi" és klisés befejezése volt, mégis annyira illett az egész helyzetre, hogy szinte tökéletes volt. (Jó oldalon medálosztás, ünnepség. Sötét oldalon: az új sith nagyúr hatalomra lépése.) Nem halt meg a főhős, sőt, a világ sem pusztult el.
Az egész Mass Effect sorozatban az a jó, hogy döntéseid alakítják a történetet, a játékmenetet. Ezt vették el a játékosoktól. A paragon karakterek szerintem lazán megkaphatták volna a Happy End befejezést.
Magam részéről a játék befejezését nem tartom a ME sorozat részének. A vége után egyébként is visszakerülsz a hajódra és ismét neki lehet futni a Cerberus bázisnak. Na, én innen fogva ignórolom a küldetést és a játékot lezártnak tartom. Még ez is jobb, mint a "befejezés".
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
Iron Funeral
őstag
válasz Polllen #4296 üzenetére
Ja ok, így már értem.
erről az epilogue-ről meg starchildről van egy jó "video" youtubeon... A jövőből, vagy mégsem...
a zeneszám-féle starchild meg az Me3 starchild szerpeüket tekintve rendkívül hasonlóak, a színváltoztatós háttérkép pedig magáért beszélWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
mrhitoshi
veterán
válasz Polllen #4254 üzenetére
Legalább 400 millió csillag van a Galaxisunkban. Ha ennek csak a felében alakult ki igazi naprendszer, akkor is 200 millió naprendszerről beszélünk. Ha egy Mass Relay eltöröl egy naprendszert, és van mondjuk 30 Mass Relay, akkor miről is beszélünk ?
De legrosszabb esetben, mondjuk töröljön el 2 naprendszert, akkor is marad 199.999.940 naprendszer, amiben lehetnek még fel nem kutatott fajok.De ha "csak" 200 millió csillaggal számolok, akkor sem éri el a galaxis jelentős részét.
Szóval azért is mondom, hogy kezeljük egy nagyon vad álomként a ME sorozatot, mert nem igazán érződik benne a Galaxisunk nagysága.Szerk.: Én nagyon örülnék egy ilyen technológiának. Bár nagyon veszélyes, mert nem tudhatjuk, hogy hova vezetne.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
tiv83us
veterán
válasz Polllen #4183 üzenetére
"Gyenge lábakon áll az elmélet, hiszen mi történt az emberi kolóniákról elraboltakkal a kollektor bázison? Cseppfolyosítva betolták egy reaper-be... Ez ám az igazi felemelkedés... Vagy várj, lehet sima nyersanyagfelhasználás?"
Szerintem ez is elfogadhato, nem irtjak ki a civilizaciokat, hanem prezervaljak oket, igy minden egyes Reaper egy civilizaciot foglal magaba. Az embereknek, mint "egyedeknek", ahogy Mordin mondana, ez "problematic", de a galaktikus nagysaganak szemevel nezve /de szepen kifejeztem magam / ez vegulis nem is olyan rossz dolog.
"A reaperek gyakorlatilag kérdés/kérés nélkül mészároltak, ahol megjelentek. Abban nincs semmi nemes és zseniális."
Az ellenallokat meszaroljak le, akiket nem tudnak harvestelni. EDI emliti is egyszer a Normandy-n, hogy a Reaperek fogsagban tartottak embereket es csak akkor oltek meg oket, ha nem feedeltek nekik vital informaciot.
-
nanorambo
őstag
válasz Polllen #4206 üzenetére
(#4203) tiv83us
No igen. AMúgy még egy valami: Kicsit olcsó megoldának tűnik egy deus ex machina már rögtön a második pályán: Húú találtunk egy óriási fegyvert amivel ki lehet írtani a reapereket, de a protheanoknak pont nem sikerült befejezniük.Félreértés ne essék a Mass Effect (1,2,3) zseniális játékok, játékba még ennyire nem éltem bele magam. De azért...
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz Polllen #4118 üzenetére
Szerintem nagyon jó az extra karakter. Kár, hogy lehúzásra ment ez a DLC dolog, viszont cserébe itt teljes értékű társat kapsz, nem úgy, mint Zaeed vagy Kasumi volt, akikkel nem is lehetett beszélgetni rendesen...
A videót meg mindenkinem ajánlom, gyakorlatilag tökéletesen mutatja be a helyzetet.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz Polllen #4108 üzenetére
Én már olyat is olvastam, hogy akik a hajóból kiszálltak igazából meghaltak és a bolygó a Mennyország lenne. Ezzel magyarázták, hogy olyanok is kiszállhattak, akik Londonban voltak veled.Mindenesetre nagyon jó érzés volt visszatérni a Normandyra a végső videó megnézése után.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
-
KubanitoS
veterán
válasz Polllen #4092 üzenetére
Azt hiszem ez a hozzászólás jól összefoglalja a harmadik részének befejezését:
Mass effect 3 gyűjtői változat: 16000ft
Mass effect 3 alap változat: 9000ft
Játékidő: 42 óra
Az érzés amikor rájössz, hogy semmi értelme nem volt végigjátszani az első két részt mert a végén 3 szín közül választhatsz... Felbecsülhetetlen
(Főleg egy színvaknak)
Ettől nagyobb csalódás nem is érhetett volna...(#4093) chewycl: Az indoktrinációs elméletet már megcáfolták valahol feljebb. Konkrétan itt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest