Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
Két kérdésem van:
- mi lett a starchild alkotóival? Vmi olyasmit pofázott, hogy őket is beleépítette a Reaperekbe? WTF?
- a starchild miért az elején lévő földi kisrác képében jelenik meg? Az álmok pontosan mit is akarnak jelenteni?Egy Harbingerrel való beszélgetést viszont én nagyon hiányolok a játékból. Sztem az egyik legjobban megformált, kitalált karakterek a Reaperek, a maguk stílusával, a felsőbbségükkel, azzal, hogy mennyire leszarják az embereket. Az egyik legjobb pillanatok voltak az ME1-2ben a reaperekkel való találkozások.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
SPOILER
Köszi szépen! Hát nem tudom mit mondjak. A Control azért nem tetszik, mert Shepard egy reaper lesz, totál kivetkőzve magából, nagyon nem jön be. A destroy kinyír csimó jó dolgot, pl. getheket, a relayeket (ezeket újra lehet építeni ekkor), stb. A synthesis lenne a legjobb, de ott meg ez az elcseszett mindent összeolvasztunk dolog. Ehh.
-
-
WonderCSabo
félisten
válasz GeneraL_XTX #7875 üzenetére
Az eddig oké, erre én is emlékszem. De kik voltak ezek a tintahal szuperlények?
-
WonderCSabo
félisten
Hát megnéztem én is ezt a DLCt. Azért sokkal jobb volt, mint az előző, de így is fos. Meg könyörgöm, ez a diavetítés a végén... ótvar megoldás. Az továbbra is kérdés maradt, hogy ki a szar csinálta ezt a kis idióta gyereket? Én a szintézist néztem meg, többre nem volt időm. Mondjuk engem a hideg rázott attól, hogy minden élőlényen megjelentek a zöld "nyáklapok", semmi esetre sem pozitív dolog ez sztem, de még mindig jobb, mint a többi ending.
A másik 3 opció vhol fel van töltve videón? Már nincs kedvem még 3szor végigvinni ezeket a küldiket, elfelejtettem menteni.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz FehérHolló #6658 üzenetére
BF3 nem DX11 only?
-
WonderCSabo
félisten
válasz Iron Funeral #6452 üzenetére
Igaz, de télleg jó lett.
-
WonderCSabo
félisten
-
WonderCSabo
félisten
válasz bolondember #6383 üzenetére
én leráztam mert ott volt az avatáros törpcsaj... El is bőgte magát.
???
-
WonderCSabo
félisten
válasz bolondember #6380 üzenetére
Mirandával is lehet, legalábbis ha ME2-ben összejöttél vele, akkor biztosan.
-
WonderCSabo
félisten
LOL. Ezek szerint az MEt is lehet moddolni? :S
Szerk.: Na jól van...
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Ja meg a végén ez a piros/zöld/kék színnel jelölés, ez vmi hihetetlenül gagyi volt. Az óvodások tartanak itt, hogy színekkel kell társítaniuk dolgokat... Beszarás.
-
WonderCSabo
félisten
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogyha ME2 végén nem pusztítod el a Collector baset, akkor hogyan alakul a történet? Akkor is ellenséges lesz az Illusive Man, és harcolsz a Cerberus ellen?
-
WonderCSabo
félisten
Végigvittem a játékot. Jó szar volt a vége. És csomó kérdés maradt nyitott... Ez a kis hülyegyerek LOL. Baromi jó volt a játék, az uccsó küldetés és a vége nem tetszett. Meg ez az undorító dolog, hogy a "legjobb" befejezéshez multizni kell. Szánalmas.
-
WonderCSabo
félisten
Ez a Vega kicsoda? A katona az első trailerből?
-
WonderCSabo
félisten
Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy a gameplay videókban Shepard azt mondja a Cerberus katonákra: "they are indoctrinated" ?
-
WonderCSabo
félisten
Megnéztem az összes videót, jó lesz ez a játék, nagyon jó! Csak miért most ilyen későn?
-
WonderCSabo
félisten
Csak most akadtam rá a topikra. Frissíteni kéne az első hszt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest