Hirdetés
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iron Funeral
őstag
válasz Ryder62 #8079 üzenetére
Biztos vagy benne, hogy fölöttük állt az EA és nem mellettük? Majd az elkövetkezendő játékaikból ki fog derűlni.
Ezen meg jót nevettem: EA in a nutshell
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
válasz Spectrum #8059 üzenetére
Az pedig, hogy hogy szembesülünk a választási lehetőségekkel meg ugyan az mint a Human Revoban, ott elmondja először az öregember a dolgot, aztán a főnököd/humanity frontos arc (Anderson/TIM) és végül Elizával (starshit) beszélve tudod meg, hogy hogyan lehetne végrehajtani a lehetőséged közül egyet, illetve felajánlja negyedik lehetőségként, hogy ne derüljön ki semmi, majd az emberiség megoldja magának, most az EC-ben bele került egy ugyan ilyen lehetőség miszerint te nem csinálsz semmit majd az utánad következő ciklus megoldja... Ami azt illeti ha ez "fail" endingként került volna bele akkor nem szólok semmit de ez olyan másolás ami mellett nem nézek el, BW-től, ME-től többet vártam volna, ha újítani akarnak akkor újítsanak, ne másoljanak, vagy maradjanak meg a régi, jól bevált receptnél.
-
Iron Funeral
őstag
A sötét energia létezik, a játék szerint túl van használva a biotic cuccok/relayek által és emiatt szétesne a galaxis... Eredetileg ez volt a script, ami mellesleg kapcsolódik a játék magjához, sőt még a címéhez is.
-
Iron Funeral
őstag
válasz FehérHolló #7776 üzenetére
Szerintem minden jó érzésű ember megpróbálta lelőni
SPOILER
Azért a destroy ending Normandyn felrakják a táblát Shepard nevével, kívnáncsi lennék az arcukra amikor meglátják, hogy mégis él[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz nanorambo #7744 üzenetére
Igazából, ha a Buzz Aldrin féle "epilogue"+a menekülős jokerscene(+a felrobbanó relayek) kikerültek volna a játékból akkor egész normális lett volna a destroy ending szvsz. Természetesen nem kapcsolódna továbbra sem a glowkid szövege sehogy sem a trilógiáhóz de le lehetne rendezni azzal, hogy hazudott és ennyi
-
Iron Funeral
őstag
-
-
Iron Funeral
őstag
Damn right
-
Iron Funeral
őstag
ME3: Bookends of Destruction
Én végig mosolyogtam az egészet, igaza van neki, de most valahogy nem húztam fel magam a sok bénaságon, csak mosolyogtamWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
-
Iron Funeral
őstag
válasz mrhitoshi #6901 üzenetére
Én úgy tudom, hogy az omni-tool fordítja a beszédet, persze elképzelhetőnek tartom, hogy magasan képzett egyedek, mint például Dr. T'Soni tud angolul, franciából folyékony, az biztos
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Ryder62 #6881 üzenetére
Nem a szerepével volt bajom, hanem az implementálással... néha használni valamiféle pengét != állandóan azzal rohangálni. Bár ami azt illeti ani-Shepardkét ott van a TIM, szóval éppenséggel fölösleges volt bemutatni.
És azt sem mondom, hogy elképzelhetetlen, DE: [link] > [link].
Áll a mondás miszerint: "Don't Bring a Knife to a Gunfight", maga az, hogy valakit leszúrsz az nem nagy dolog, elképzelhető, ez az opcionális mód, de KL úgy gondolja, hogy lekardoz annak ellenére hogy van nálam 1-5 lőfegyver(+ OB)... te sem kardoznál le senkit ha a másiknál egy kalas' lenne Ha legalább lövöldözött volna, közelharcnál vált kardra és nem úgy mozog ki-be fedezékből mint Lara Croft akkor azt mondom, hogy ok, de így csak annyi hozzáfűzni valóm van, hogy: burn motherf*cker, burn.[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Iron Funeral #6875 üzenetére
Mármint LSB, néha kéz-agymenésem van
-
Iron Funeral
őstag
Szerintem a 2. rész története (még DLC nélkül is!) igen jó, nem mondanám rosszabbnak, viszont meg kell hagyni, hogy az első rész "nagyobb szabású". Egyrészt a környezet/háttér miatt (Alliance+spectre vs. Cerberus+/nem feltétlen spectre) másrészt meg első részként van amolyan varázsa... bemutatja a helyeket, technológiát, embereket stb
Amiben viszont mindenképp a 2. rész a legjobb az a játékmenet folyása, illetve szerintem itt a legjobb a harcrendszer, a 3. részben szerintem túl könnyű a fegyveres harc az ide-oda vetődésekkel illetve az automatizált fedezék-fedezék mozgásokkal. Most azt meg sem említem, hogy mekkora lámaság belerakni kardozó ellent (XXII. század?), csak azért hogy legyen olyan is, KL meg maga a lámaninja nem ide való karakter a le nem lőhető pajzsával meg az ugrándozásaival >.>
Ha már ugráltatni akartak volna karaktert akkor lehetett volna olyan mint az asari spectre p*csa a TSLB-ből, na az badass volt[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Wizard of Oz #6732 üzenetére
Pont beszéltük az egyik barátommal, hogy milyen élmény volt az ME1 kezdése...
Aztán kiderült, hogy tudom fejből az "prologue" szövegétWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
válasz WonderCSabo #6666 üzenetére
Mintha a DX11 visszafelé automatikusan skálázódna
-
Iron Funeral
őstag
válasz Eli_Stone #6648 üzenetére
Nekem anno Mordin dobta fel a pacskert, aztán egy másik végigjátszásnál őt küldtem vissza a túlélőkkel, azóta nem halt meg senki. (csapatválasztásnál Garrus volt a 2. leader, aztán Jacob, Legion ment hackelni, Samara meg... pajzsolt vagymi )
-
Iron Funeral
őstag
-
Iron Funeral
őstag
válasz janos666 #6201 üzenetére
Uh nem... félreértetted, az oké, hogy lefarmolják a galaxist, de a miértjét nem tudjuk... a végéig amikor egy hatalmas nagy hülyeséggel dob arcon a játék... Egyrészt emiatt is jobb lett volna, ha nem mondják el, másrészt meg szimplán a misztikusságához hozzáadott volna azzal, hogy nem leplezik le... na erről lehetett volna spekulálni
(#6202) Eli_Stone: Összesen 6 féle bejfezéshez vannak a fájlok a játékban, szóval nem, nincs benne.
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz nanorambo #6196 üzenetére
Igen, most hogy mondod, rémlik valami, bár nem nagyon emlékszek rá, megpróbáltam spoiler-free maradni (szerintem sikerült is, csak a release trailert néztem meg ME3-nál, ME2-nél nem néztem meg semmit )
-
Iron Funeral
őstag
válasz janos666 #6187 üzenetére
Engem spéci az zavar, hogy a 3 választás 100% Deus Ex ripoff, az is zavar, hogy nincsen ráhatással az ending kimenetelére semmi (ebből a szempontból a piros elfogadhatóbb mert legalább kapsz egy pár seces cutscene-t), sem a 3. részből sem az első kettőből. Az is zavar, hogy zagyvaságokat beszél a kis nyomi a végén (amit mond önmagával nem lenne baj, de ellent mond az első két rész alapvető elveinek, persze a Twitter alapján nem kötelező elhinni mindent amit mond, na mindegy), nem látunk semmit sem (ahogy nanorambo is írta) a kék/zöld/piros robbanásokon kívül, aztán egyszer csak menekül a Normandy, majd lezuhan és kiszáll (nálam mindkét végigjátszásnál Liara/Garrus szállt ki, mindkétszer ők voltak a befejező csapatom) az utolsó squad 1-2 tagja... what? Ja meg ne említsem, hogy valami miatt szétesnek a MR-ek (szerintem ennek az univerzumnak fontos/nélkülözhetetlen részei, mindemellettemellett én nem voltam fennakadva azon, hogy nem robbant szét minden úgy mint az ominózus ME2 DLC-ben) amit nincs megindokolva semmivel sem szvsz.
TBH a piros endinget el tudnám képzelni mint "jó"(successful) endinget 3 változtatással:
- a kis nyomi nem mondja el a Reaperek létének okait (ez szvsz minden endingnek must have)
- A Relayek nem esnek szét (nem látom okát neki, arról volt szó, hogy a mesterséges életformákat pusztítom el/kontrollálom/egyesítem nem arról, hogy szétzúzom a technológiát)
- nincs a végén a Buzz Aldrin féle "epilóg"(LOL, de ez is szintén must have lenne mindenféle endingnek), egyszerűen itt azt mondja, hogy q régen volt egy ilyen esemény aztán azóta sem voltunk a csillagok között, személy szerint olyannak hatott a mondóka, mintha több százév vagy akár egy millenia után mesélt volna a papó, ráadásul pontatlanul... (tehát mint epilógnak már nincs is értelme), illetve ez azt is magával vonja, hogy a galaxis nem hozza a "régi önmagát"(minek tönkretenni a kreált univerzumot ha semmi szükség arra).Ehhez persze kellene az, hogy a játék(ok) során meghozott döntéseimmel "unlock"-oljam, illetve benne lenne a lehetőség, hogy túléld.... nem is akár hogy! Elgondolkodtam ezen, és igazából ez lenne az igazi "bittersweet ending" ahol egy olyan választást kellene csinálod, hogy elpusztíthatod a Repereket, de ehhez meg kell halnod, VAGY te túléled és megy velük minden szintetikus életforma... ME1 előtörténete ismerős? Torfan? A karakterprofilod múltja gyakorlatilag ugyan az, apró változásokkal ami jelen helyzetben a galaxisra nézve az lenne, hogy te meghalsz(vagy akár a Normandy/emberiség/stb.), vagy a szintetikusok (akikkel nem olyan rég szövetséget is köthettél ugye!) de a lényegen nem változtatna, hogy a Reaper veszély a múlté... Gyk. egy féle ending, mégis kétféle kimenetel, szerintem a megfelelő befejező animációkkal (ME1-ME2 vége példának) illetve történetelvarrásokkal (poszthumusz kitünteés, "lovely reunion", akármi) megfelelően drámai lett volna, és a játék annak a "jelmondatának" is eleget tett volna, hogy nem tudsz majd mindenkit megmenteni. Ebben van paragon meg renegade is, a választás a tied, az univerzum megmarad, szintetikus létformák előbb utóbb úgy is lesznek (ahogy a kis nyomi is mondta), te meg túlélted vagy nem. Emellett én személy szerint hiányoltam a "rossz"(failure) endinget(ami az alapértelmezett lett volna, minvel mint említettem a másik "jó" endinget unlockolni kellett volna megfelelő játékkal), ahol elbukod a meccset a Reaperek ellen, és megfelelő drámaisággal végig kell nézned, ahogy kifarmolják a galaxist, majd elűnnek...
Mindenesetre ki fog derülni, hogy mit akartak elérni ezzel ha kijön a DLC, addig meg várunk[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz sherlock1 #6172 üzenetére
Nekem 2. végigjátszásra nem jelent meg Kelly, de örök kedvencem a 2. rész óta, hogy futás (menekülés) közben odaragadok a falhoz mert azt hiszi a gém, hogy fedezékbe akarok menni, közben meg a nagy lótúrót
-
Iron Funeral
őstag
Nem kell pánikolni szvsz... múltkorában láttam valami epilogue generatort és ugyan fan made volt de kimagyarázta az endinget. Ezzel együtt persze még mindig fenn áll az, hogy a játék közbeni választásaid nem befolyásolják az endinget, csak az ha multizol (LOL), illetve sehol nincs az ígért 16 féle befejezés. Kérdés az, hogy BW mit ért "clarification" alatt, szerintem ez összességében jó hír, bár az "artistic vision"-jük egy nagy sz*r
Közben megtaláltam az említett epilogue cuccost.
Egy másik videó, ezúttal a BW-EA viszonyról.
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz tiv83us #5791 üzenetére
Kinek mi, én nehezen látok egy nőt mini atombombával a hátán, vagy úgy, hogy átránt valakit majd nagyobb ordítás közben arconszúrja egy omniblade-el (Mark Meer hangja szerintem eléggé manly man szóval nálam +1, a kedvenc jelenetem még mindig az amikor ME2-ben hátbaszúrja a csókát aki hegeszti a gunshipet Archangel küldetésében, "You're working too hard"). Én is végigtoltam egyszer női karakterrel az első részt (talán legelső alkalommal? Én alternatívval szoktam kezdeni, KoTOR-t is így toltam végig először).
-
Iron Funeral
őstag
válasz Spectrum #5757 üzenetére
Csak nekem okoz egyébként problémát Femshep-el játszani (magyarul nem játszok vele)? Mindig Bastila jut eszembe róla (ami mondjuk nem baj, de ugye itt vele kell beszélni ) Hasonló okok miatt Kaidan sem élte túl egyik ME1 végigjátszásomat sem
(Carth mekkora rinyagép volt )Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
válasz janos666 #5720 üzenetére
Na ez jó kérdés én mindig default arccal játszottam (ok. csak az első rész első ~6 végigjátszását követően ), de azt olvastam, hogy csak ME2 arcgenerátort tud átmenteni, az első részével nem kompatibilis, vagy ilyesmi, szóval elképzelhető, hogy újra kell csinálnod
(#5721) Eli_Stone: naja, eléggé érdekesen rakták össze ezt az esetkezelést a játékban
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz mrhitoshi #5633 üzenetére
Szerintem a destroy ending minden technológiát elpusztít (ezt mondja a kis nyomi is), tehát piros robbanás = KO minden szintetikus létformának és a technológia nagy részének (implantok, fegyverek)
-
-
Iron Funeral
őstag
válasz Eli_Stone #5617 üzenetére
Ha megosztanád ezt a módosított Coalesced.bin-t akkor lehet, hogy más is nekifutna mégegyszer a játéknak, persze ha valami leírás van róla, hogy mit lehet hol módosítani az is megteszi
Egy leírást közben találtam :[ Szerkesztve ]
-
-
Iron Funeral
őstag
válasz Malachi #5537 üzenetére
Fallout 3 végét jól meg is változtatták, Broken Steel
Az, hogy meghaltál ott a nagy centrifugában az egy dolog, de legalább ne ilyen retardáltan lett volna megoldva...Én szerintem ME3 után is lehetett volna még "Shepard-effect" persze feltéve, hogy nem "space magic" módszerrel fejezik be a játékot, ez csak a jelenlegi endinggel tűniki ilyennek De, hogy mondjak másik BW játékot, KOTOR 1 is "lezárta" Revan kalandjait, pedig a 2. részben elmondják, hogy valójában nem zárult le neki, szóval éppenséggel a 2. is szólhatott volna róla Arról nem beszélve, hogy az ME2-3 túlvilági helye a Normandy kapitány kabinja a jó kis napfénytetővel
Ja azt meg majdnem elfelejtettem, hogy Garrus lóg nekünk egy piával
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz nanorambo #5533 üzenetére
Nem tudom én sem, szerintem a Jedi Visszatér sem lenne ilyen jó, ha nem happy endinggel végződik (Luke+a többiek túlélik, Vader megváltást talál, az uralkodó meghal, ugyanakkor ez is kissé bittersweet, hisz ahhoz, hogy ezt elérjék meghalt OW, egy csomó plüssmackó, meg Vader ugye aki Luke faterja volt, de mégis jó/elfogadható mert megváltotta a saját karakterét, valami ilyesmi szerintem nagyon epic lett volna egy renegade Shepard karakternek, aki ily módon teszi helyre a hibáit, feltéve persze ha a player akar egy ilyen csavart a történet végére ), Ha pl. az 5. lett volna a befejező rész akkor szerintem sokkal kevésbé lenne népszerű az SW mert annak ellenére, hogy az 5. rész talán a legjobb az eredeti trilógiában simán lehangoló lenne egy trilógiára nézve, hogy a főhőst jól elverik, a gonoszok meg továbbra is kolbászt sütnek a Halálcsillagon.
Az észrevételeid szerintem helytállóak, nekem is van ismerősöm aki szerint "a vége tökéletesen illett a Mass Effecthez", mondja ezt azután is, miután rávilágítottam arra, hogy tökéletes Deus Ex ripoff az egész, és az egy teljesen más stílusú/központú sci-fi.
Azért megkérdőjeleződött bennem, hogy van-e valami f*ngja arról, hogy az előző két játék miről szólt[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Legotech #5531 üzenetére
Nem értem egyébként, hogy miért vannak az emberek ennyire rákészülve, hogy nem happy end lesz a játék vége.
Egyrészt; szerintem a főhős halála a végén legalább olyan klisés, ha nem jobban mint az amikor happy ending van, másrészt pedig a játék nagybetűkkel hirdeti a különböző endingeket(most, hogy ebből mi valósult meg azt hagyjuk).
Meglátásom szerint lennie kellett volna mindegyiknek benne, de lehetőleg drasztikus, drámai legyen pl. kihullik a normandy+shepard, kihullik az egész emberiség/naprendszer a galaxis jövőjéért, vagy a "love interest" valamilyen konfliktus elé állít (pl. indoktrinálva lett és meg akarja akadályozni a... megmentését a galaxisnak?), vagy pont, hogy ő áldozza fel magát a player helyett, akármi, annyi féle jó, megindító vége lehetett volna ennek a játéknak, kár, hogy eddig senkinek nem tűnt fel a géniuszomWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
Ugyan a könyve(ke)t nem olvastam (még ), de van valami abban amit mondasz, sőt, a Kotor2 sem volt olyan jó mint az első (most a végétől eltekintve sem, Revan csak szimplán klasszisokkal jobb main character mint az "Exile", ugyanakkor pl. Kreia jól kidolgozott karakter volt, meg kell hagyni ), annak sem ő volt az írója.
---may contain spoilers
Igazából nem lett volna semmi baj a történettel (nem is volt vele semmi baj, a végét leszámítva), a baj abban nyilvánult meg, hogy megnyirbálták a "talky talky" részeket, gondolom több erőforrásba tellett volna megírni az alternatívákat, de végül ezért (is) lenne RPG(shooter) az ME, szóval nem értem a döntést(Illetve a renegade opciókkal kapcsolatban olvastam több helyen is, hogy a "badass, gets things done at all costs" helyett csak sima "asshole" stílusú sokszor a válasz, ami nekem is feltűnt, bár alapvetően kevésszer választottam renegade választ az egyetlen végigjátszásomban). Maga a történet jó irányba folyt, tele volt olyan részekkel amiket 100% élveztem, ugyanakkor 0 mellékküldetés, companion küldetések szintén 0, a journal úgy hányadék ahogy van, nem lehet lekövetni, hogy hol tartasz, illetve szerintem az egyik legnagyobb mellényúlás a játékkal kapcsolatban Javik DLC-léte, ahelyett, hogy központi karaktere lett volna a 3. résznek. De mind ezt elnéztem a játéknak, mert jó irányba haladt a történet, jött a war asset, mama TM lezúzta a reapert, Mordin mártírt halt, jött Liara az időkapszulával, voltak kalibrációs viccek, stb. Szóval minden FONTOS része nagyon jó volt a játéknak, és szerintem a BW is tudta, hogy ezt élvezni fogom (meg sok más velem együtt), és kizárt dolog, hogy a végére is azt mondta volna a csapat, hogy "ja ez is király lesz, különösen, hogy semmi kihatással nincs rá az, hogy mit csináltál a játékban" ( pláne annak fényében, hogy pont az ellenkezőjét reklámozták, de én speciel reklám nélkül is elvárom/tam a különböző endingeket, mert ugye valamiért újra is kell játszani a játékot ).Na a következő könyvprojectem már tudom mi lesz legalább
Kai Leng meg egy csicska
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz leviske #5521 üzenetére
Igen, bennem is felvetődött, hogy a BW csinálja a dolgot, nem véletlen mentek el onnan kulcsemberek (ME/sci-fi szériát tekintve már Drew Karpyshyn is elég nagy érvágás szvsz...)
Bár igazából az zavar, hogy pont az ME3at qrták el, legalább lerakhattak volna egy normális endinget az asztalra, de inkább elment az idő arra, hogy b*zulási opciókat tegyenek a játékba meg Jessica Chogath(vagyki) bekerüljön a játékba, annak ellenére, hogy volt már ilyenre más (pl. EW) az előző részek eredeti tartalmából... na mindegy. Ha többet gondolkodok ezen akkor RetakeME3 helyett RemakeME3 lesz az agyamban úgyhogy leállok vele[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz GypsFulvus2 #5482 üzenetére
Mondani kell neki, hogy változtassa meg a személyiségét, és akkor megússza
-
Iron Funeral
őstag
válasz leviske #5324 üzenetére
Ugyan már, amúgy sem lesz olyan sikeres Cmdr. Shepard nélkül a következő ME játék nem kell ennyi gondolatot beleölni
-
Iron Funeral
őstag
válasz nanorambo #5282 üzenetére
Lehet, hogy álmodja, hogy álmodik!
[link](#5289) Derrewyn: várj, te most akkor végül is helyesnek tartod az indoc. theoryt? Csak mert nekem nem ez szűrődött le elsőre
Ha így nézzük, igen, nagyszerű, ellenben befejezetlen, miután a baráti társaság -utánam- kipörgette elmondtam én is, hogy ez hatalmas húzás-lett volna- amennyiben ezt az "endinget" álmodja (akkor én nem feltétlen gondoltam az indoc. theoryra, csak úgy képzeltem el mint egy szimpla álmot, elvégre eltalálta egy lézer, és eredetileg úgy gondoltam, hogy csak azután lett kiütve miután Anderson meghalt, anyways) és a végső ~10 perces játékmenet csak ezütán jön, bossfighttal stb. (nem feltétlen a klasszikus értelemben vett bossfight, ha egyszer már lóg a bele szerencsétlennek, itt jöhetett volna képbe a war asset/EMS, ahol -végre- mások segítenek Shepardnek.) Igazából én a mai napig azt várom, hogy hozzácsatoljanak ~10 perc játékot a végére, számítson a végénél az, hogy mennyi pontod van, kiket mentettél meg, kik élték túl az előző részeket, aztán ennek függvényében lehetne meghalni/túlélni, illetve ha bedőltél a Starchild marhaságainak akkor ott fejeződne be a játék, hogy "ASSUMING DIRECT CONTROL"[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Derrewyn #5279 üzenetére
Tehát... ha beadja a derekát akkor felrobbannak a relayek? Normandy hova menekül?
Ha igazi ending akkor a relay pusztulást megértem a "destroy" félében, de a többiben?
Ha kamu a befejezés akkor milyen (színű...) robbanástól menekül a Normandy?
... mint ezerszer le lett írva nem lécelne le egy csata közben, a két társad (vagy bizonyos esetben csak egy) akikkel szaladtál a beam fele pedig végképp nem kerülnének rá a hajóra attól független, hogy az éppen menekül-e vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz KillBorn #5268 üzenetére
Delete Starchild, problem solved.
(#5269) Plazmacucci: na pontosan, ilyen anime izé jutott nekem is eszembe róla, megölni nem lehet, nekiáll ugrálni, megpróbál lekardozni. Komolyan? Volt nálam 4 lőfegyver, high tech páncélom van, high tech kinetikus pajzsok, a második részben egy mini atombombát cipeltem a hátamon ez meg megpróbál lekardozni?
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz csab991 #5264 üzenetére
Mr. Space Ninja eléggé idegesítő/fölösleges volt szerintem, eléggé hidegen hagyott a létezése azon kívül, hogy kinyírta a kedvenc békaemberünket, meg is kapta ami járt érte, de igazából szerintem 100% fölös volt bele rakniuk a játékba ezt a karaktert...
-
Iron Funeral
őstag
Tény, hogy sok hiányossága van a játéknak, ezt megbeszéltük a barátokkal is, kevés a választási lehetőség benne, kicsit korlátolt a játékmenet, ugyanakkor ami benne van a játékban nagyon jó, pl. Liara időkapszulája, vagy amikor a mama Tresher Maw lehúzza a reapert, a végső beszédek (különösen a Garrus féle) nagyon jók voltak. Ugyanakkor mint említettük volt nem egy elmulasztott ziccer, én pl. mai napig nem értem, hogy a prothean miért nem volt központi szereplő, inkább kiadták egy 800 pontos dlc keretében, ez jobban állt volna mondjuk Vega-nak, mintsem egy (feltételezhetően) különleges karakternek. Oh well.
Ja, meg nincs vége a játéknakWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
válasz KubanitoS #5159 üzenetére
Van egy bug ami miatt néha beragad a fegyver az első részben, ilyenkor csak újra kel tölteni a játékot (quicksave/quickload megoldja) és nem kell megvárni a küldetés végét
Itt egy thread róla
sz.: off
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz nanorambo #5137 üzenetére
Más magyarázatom nincs, ha csak a Reaperek nem tudják mozgásra bírni, ami elképzelhető elvégre ők építették és nem starchild
(#5140) nanorambo: A jóhiszeműség keretén belül maradva úgy gondolom, hogy aktiváltak valamit a citadelen és ettől saját magában képes volt mozogni, gondolom amúgy is van eezo core benne, meg alapvetően van valami hajtómű rajta, hogy mozgásba(forgásba) tartsák, illetve lehet rajta rejtett hajtómű is, az első részben többször is elmondják, hogy jó részét nem ismerik a Citadel működésének és a Keeperek közreműködésével van működtetve az állomás. A kozmikus vontatókötél maradjon a "B" terv
(#5138) mrhitoshi: kár lett volna ha csak új csapattársaink lettek volna, legalábbis én Garrust nagyon csípem, ő meg Shepard olyanok mint Chewie meg Han Solo Liara is jól jött a singularity miatt, a többieket nem is nagyon vittem sehova, tiszta ME1 érzésem volt
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
Ő, attól még a konzol a mérce a játék határainak kiépítésénél nem a PC, ez a bajom...
Már minden félautomata a játékokban, hogy könnyű legyen kezelni kontrollerrel, limitált grafika, játékmenet.[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
Igen, feltűnően le lett butítva ezen a téren a játék(most a végéről ne is beszéljünk ), még a második részhez képest is, sok volt a szkriptelt átvezető, de azok legalább tényleg jók voltak, meg kell hagyni, nem törték meg a játékot. Ettől független kissé elkonzolosodott, néha gondolkodom azon, hogy jobb lenne konzolon játszani, de aztán eszembe jut, hogy ott sem jobbak a gémek mint pc-n, ellenben drágább minden játék és még Steam sincs
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz nanorambo #5110 üzenetére
ME1-Sovereign beszéde nagyon jól kidolgozott volt, hozzá képest ME2-Harby egy kisiskolás
"Rudimentary creatures of blood and flesh. You touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding."
Ha nagyon akarnám akkor szerintem az egész párbeszéd eszembe jutna, amikor először játszottam ME1-el olyan érzésem volt mint amikor a KoTOR-ban lepleplezik Revan személyiségét, simply epic.Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
válasz nanorambo #5060 üzenetére
D1 DLC-ben igazából az a szomorú, hogy a 3. rész legérdekesebb karaktere lehetett volna, de inkább kiszúrják az emberek szemét egy nagy semmivel.
(tehát, úgy értem, hogy alapvetően benne kellett volna legyen a játékban (ok. a lemezen alapból fenn van ha jól tudom ) és valami fontosabb szerephez juthatott volna a crucible építésénél vagy ilyesmi, de nem...)[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
-
Iron Funeral
őstag
válasz Eli_Stone #5005 üzenetére
És hol írja, hogy ez alap felszereltség? Már csak azért is mert legjobb emlékeim szerint rakétákkal lövöldöznek meg ágyúkkal a föld körüli csatában( ugyanúgy mint az első részben amikor Sovereign-t tunkolja a flotta).
Plusz mintha azért lett volna nagy szám ME2-ben mert az _akkor_ új volt.
[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
Aki szereti a predator filmet annak ez kincs:
-
Iron Funeral
őstag
válasz Sixkiller6 #4352 üzenetére
Nekem nem hiányzik, BW/EA állította a 16 különböző endinget... ehelyett lett ez.
biggest letdown ever.Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
válasz Dantenero72 #4301 üzenetére
Ez a lényeg az egészben... lol
Most jelent meg az me3, színváltozós ending, ugyanaz a kép a legvégén amikor a tata beszél, starchild szerepe ~ugyan az.
Az úriember a jövőből utazott vissza, hogy feltöltse a videóját 2011-ben, megnézték az me3 fejlesztők és azt mondják, "igen! ez jó lesz a játék végére!"
remélem így már érthető[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz Polllen #4296 üzenetére
Ja ok, így már értem.
erről az epilogue-ről meg starchildről van egy jó "video" youtubeon... A jövőből, vagy mégsem...
a zeneszám-féle starchild meg az Me3 starchild szerpeüket tekintve rendkívül hasonlóak, a színváltoztatós háttérkép pedig magáért beszélWhich Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
Iron Funeral
őstag
válasz S e t h #4289 üzenetére
Itt sokkal inkább van a hangsúly azon, hogy bizonyos erőforrások híján fognak meghalni emberek, illetve "destroy" endingen pedig elpusztul majd minden technológia (-most of the technology-) ami még erősebbé teszi a problémát.
Nekem személy szerint mind3 ending hatalmas nagy bullshitként jött le, őszintén megmondom azt gondoltam, hogy valami tudat alatti csata Shepard számára miközben fekszik valami rumli alatt (mert hát ily retard módon nem halhat meg semmi féle hős, mint, hogy egy random lazor eltalálja), aztán az igazi ending valami nagy bossfighttal csak ezután jön... de nem.(#4290) Polllen: starchild tökéletes zagyvaságokat állít, olyanokat amiknek az ELLENKEZŐJÉT láthattuk/hallhattuk/stb. az első két részben. Nagy részben ezért gondoltam, hogy ez valami reaper-féle "álom", aztán jött a debil A, B, C választás, és végül lezuhan a Normandy, kiszáll Joker, utána pedig mindkét(!) squadmate akikkel együtt igyekeztem lefelé a "beam"-hez
--- Más
Ti szavaztatok már ending ügyben?
van itt egy régebbi poll a BSN-en
illetve van facebook csoport is azoknak akik szeretnék hangoztatni a véleményüket
illetve az eredeti BSN thread.[ Szerkesztve ]
-
Iron Funeral
őstag
válasz nanorambo #3986 üzenetére
Azért nem kell a kardunkba dőlni...
ME3 Suggested Changes Feedback Thread - Spoilers Allowed
EA/Bioware in Full PR Damage Control Mode
...még.Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest