Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
-
IT café
Remélem nem bánjátok, hogy megnyitom a Mass Effect 3 topikját. Már régóta tudjuk, hogy a játék trilógiának készül, de a mai napon ezt a BioWare hivatalosan is bejelentette. Legalábbis az egyik technikai designerük, Christina Norman szólta el magát a Twitter-en. Ugyanis nemrég egy érdekes megjegyzést olvashattunk a blogjában:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vinyard#
aktív tag
válasz WonderCSabo #7985 üzenetére
Jah, ez teljesen így van, de hol mondtam én ennek ellenkezőjét?
Csak azt mondtam, ha a fiktív karakter mondatait tényként kezeljük, akkor minden mondatát annak kell kezelni, nem lehet szelektálni, hogy csak ezt, vagy azt. (és mivel a játékban szereplő emberek ugyanolyan emberek mint mi, egy fokkal sem butábbak, így közvetve ránk is igaznak kell lennie a tényszerűen elfogadott megállapításnak)
-
Vinyard#
aktív tag
válasz WonderCSabo #7977 üzenetére
Arról a fiktív szereplőről beszélsz, aki meg tudja mondani magáról, hogy ő a létezés csúcsa, biztosan állítja, hogy semmi gyengesége nincs, valamint azt is kinyilatkoztatja, mintha benne lenne a fizikai törvények között, hogy semmi esélyünk a túlélésre, mindenképpen el fogunk pusztulni.
Ilyen kijelentéseket, ha nem csak költői túlzások, hanem teljes valóságalapjuk van, csak olyan tehet, aki már majdnem Isten, mert mindent tud magáról, a létezésről, mindenről. Továbbra is ennyire súlytalan a ránk vonatkozó kijelentése szerinted?VAGY.
A sokkal valószínűbb lehetőség az, hogy nem mindentudó, egyszerűen csak túloz. Így aztán nem feltétlen ő a létezés csúcsa, nem feltétlen gyengeségektől mentes, és nem feltétlen van igaza abban, hogy tökfejek vagyunk, mert nem tudunk megérteni semmit.
Amelyik szimpatikusabb azt válaszd.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz WonderCSabo #7972 üzenetére
Miféle kérdés ez?
Spectrum érvelése alól próbáltam kihúzni a talajt azzal, hogy ha elfogadja szentírásként Sovereign szavait, akkor ugyanúgy azt is el kell fogadni, hogy nem tudjuk felfogni a miértekre adott magyarázatokat, így fölösleges ezen rágódni. Ennyi. A magam részéről persze, hogy nem gondoltam komolyan, pont azért, mert én Sovereign szavait erősen túlzónak tartom, így azt is, hogy nem vagyunk képesek megérteni létezésük mibenlétét.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz WonderCSabo #7956 üzenetére
Mert? Nem attól féltek, hogy szintetikusokká válnak, hanem attól, hogy nem lesz többé, ami organikusnak mondható. Ezek szerint azzal nekik nem volt bajuk, hogy magukból szintetikus válik...globálisan gondolkoztak és azzal volt bajuk, hogy az indokolatlanul mindig gonosz és gyilkos szándékú (???) szintetikusok miatt nem lesz előbb-utóbb organikus.
-
Vinyard#
aktív tag
válasz WonderCSabo #7933 üzenetére
Nem ő csinált belőlük Kaszást, ilyenre ő nem képes. Még mindig túldimenzionáljátok a képességeit szvsz. (pont ezért jó ilyen szempontból az EC, mert korábban a Starchild isteni tudású, hatalmú lénynek tűnt, aztán most szerencsére kiderült, hogy valójában csak egy kollektív intelligencia)
Annyit mondott erről, hogy ők magukból is Kaszást csináltak, ők lettek az első Kaszás. Lehet így akarták nyomatékosítani, hogy támogatják ezt a megoldást...azzal nyomatékosították, hogy ők is részt vesznek benne.
(Mondjuk első, "true Reaper"-ről beszél, ezt lehet úgy kell érteni, hogy ők voltak az elsők akik nem csak egyszerű gépek voltak, hanem egy faj szintetikus manifesztációi. Ha a "megoldásukat" komolyan gondolták, mindenképpen úgy kellett útnak indítani a dolgot, hogy szép létszámú sereg álljon rendelkezésre, vagyis eleinte biztosan volt sok olyan Kaszás is, aki csak egy mezei robot volt)
-
Воланд
titán
válasz WonderCSabo #7874 üzenetére
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Polllen
nagyúr
Jutubén fent van minden. Illetve van autosaving, így csak a beszélgetést kell újra letolni.
Egyébként szerintem a kontroll egész jó. A szintézis nekem is kicsit gusztustalan... Egyetértek Shepivel, azt mondta, hogy mindenki az eredeti formájában szeretne túlélni... Ehhez a kontroll kell, már ha a geth-ket megmentetted vala.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
mrhitoshi
veterán
válasz WonderCSabo #7876 üzenetére
Őket azok a lények alkották meg, akik elindították az ősrobbanást.
PS4
-
GeneraL_XTX
veterán
Az továbbra is kérdés maradt, hogy ki a szar csinálta ezt a kis idióta gyereket?
Bár név szerint nem említi, de úgy emléxem azt mondja a kissrác AI, hogy a reapereket a megalkotója mására csinálták.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz WonderCSabo #7676 üzenetére
pont ezért taperoltam kb. másodpercenként a save gombot. rá is jöttem, hogy 64 save után nem enged menteni, csak ha átpakolom őket máshova. van is ~320 savem.
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
válasz WonderCSabo #7700 üzenetére
Nem a 10 perc a lenyeg, hanem hogy megcsinaljak, hogy a donteseink tenyleg befolyasoljak a veget es megmagyarazzak az orbitalis baromsagot, amivel a single player veget er.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
Vinyard#
aktív tag
válasz WonderCSabo #7700 üzenetére
Onnan, hogy elindulunk a Beam felé, 15 perc van a Nagypapás jelentig. Ha ezen 10+ akárhány perc nagy része ebbe a szekcióba fog esni, akkor az majdnem dupla olyan hosszú befejezést jelent. Jessica azt mondtam, hogy a DLC csakis az "after the London walktrough" részt fogja bővíteni...vagy valahogy így írta.
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz WonderCSabo #7676 üzenetére
Úgy emlékszem, hogy a vége után pont a Cerberus küldetés elé rak vissza, de már "régen" volt, nem biztos.
Steam: TheWizard0fOz || Pay no attention to that man behind the curtain!
-
janos666
nagyúr
válasz WonderCSabo #7629 üzenetére
Amúgy láttad a God bless America-t? Na ott úgy bepofáznak a BSG fanoknak, hogy még én is majdnem hátraborultam fotelestől.
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
válasz WonderCSabo #7625 üzenetére
"I have been gifted to see into the old circles of time. [...] This is happened before. It will happen again."
Erről beugrik valami?
És ott van még az Insect War és a BSG féle Cylon háború...
Véletlen sem copy-past, mert a Lexx-hez még hasonló sem létezik. És a kanadaiak is sok story-hoz merítettek ötletet másból, de legalább jól kifacsarták közben.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Malachi
addikt
válasz WonderCSabo #7426 üzenetére
legyen 15 perc.
-
Televan74
nagyúr
válasz WonderCSabo #6688 üzenetére
Én inkább azt mondanám így első ránézésre,hogy "kocka" a srác. Az a pizza és hamburgert zabáló, egész nap a gép előtt ülő és kólát ivogató fajta.
Hogy rájátszik az biztos, de csak a drámaibb hatás kedvéért.
[ Szerkesztve ]
Mindenbe beleugatok!!!
-
Iron Funeral
őstag
válasz WonderCSabo #6666 üzenetére
Mintha a DX11 visszafelé automatikusan skálázódna
Which Twilight do you like the most? Twilight of The Thunder God! /,,/
-
L4mie
veterán
válasz WonderCSabo #6666 üzenetére
Nem
csak ultránDolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
mrhitoshi
veterán
-
L4mie
veterán
válasz WonderCSabo #6385 üzenetére
Liara a avatáros törpe
Miranda sírja el magát amikor lerázod Liara miatt.
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
torma1981
veterán
válasz WonderCSabo #6381 üzenetére
Bizony összejöttem. :-) Csak azért viszem magammal mert jó a popsija. ;-) Már a végén vagyok. Na majd a második végigjátszásra. Amúgy nálam valamelyik karaktet 2 bónusz képességet is adott. Pl Garrus a páncéltörő lövedéket és az aknát.
-
bolondember
MODERÁTOR
én leráztam mert ott volt az avatáros törpcsaj... El is bőgte magát.
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
torma1981
veterán
Bizony összejöttem. :-) Csak azért viszem magammal mert jó a popsija. ;-) Már a végén vagyok. Na majd a második végigjátszásra.
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz WonderCSabo #6371 üzenetére
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
mrhitoshi
veterán
válasz WonderCSabo #6217 üzenetére
Pedig nem rövid. Nekem olyan 34-35 órába telt mire végig vittem, míg a második rész olyan 32-34 óra, és az első rész a legrövidebb.
Lehet, hogy csak úgy érződik, mint ha rövid lenne.PS4
-
Eli_Stone
aktív tag
válasz WonderCSabo #6154 üzenetére
Insanity-n én is meghaltam ott párszor mert bugos ez a bukfenc/futás és néha bukfencelt amikor futni akartam és elkapott a lézer
Te akkor mákos voltál, hogy egyszer sem haltál meg.CPT.Pirk a lassított felvételnél nekem sose volt gond, de valszeg akkor az egy újabb bug
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #6154 üzenetére
Űbersoldat!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #6148 üzenetére
Már felvilágosították a kollégát, de azért ne túlozzunk.
Pl. mikor az utolsó lövést akartam bevinni, jött a lassított felvétel, sípol a célkereső, csak éppen nem csinált semmit a fegyver. Szép lassított felvétellel meghaltam. Aztán mire újra elértem ide, addig 5x meghaltam, annyira űberkönnyű, de aztán megint jött a lassított felvétel, ekkor viszont legalább működött a célzás és kilőtték végre...-KP-: felbontást nem saccolok, de elindulni szerintem el fog vele. GF405 a hivatalos minimum, ami egy ddr2 -es rettenet, a te kártyád valószínűleg jobb nála, kora ellenére is.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Polllen
nagyúr
válasz WonderCSabo #6082 üzenetére
Szerintem amúgy az ujjak nem stimmelnek... 3 ujja van, de azok vastagok...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
leviske
veterán
válasz WonderCSabo #6084 üzenetére
A legszomorúbb pontja az a dolognak, hogy ez előre be volt jelentve. Ha ezt nem teszik meg, akkor a többség csak egy kedves kis gesztusnak vette volna az egészet.
-
Воланд
titán
válasz WonderCSabo #6082 üzenetére
igen, sajnos.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz WonderCSabo #6080 üzenetére
lehetett, de aaaa, hagyjuk kategoria.
-
mrhitoshi
veterán
-
Misály
addikt
válasz WonderCSabo #5937 üzenetére
Jah, es elvileg felhasznalja a collector base technologiait. Mivel nem lattam a masik oldalt, nem lattam a kulonbseget.
-
mrhitoshi
veterán
válasz WonderCSabo #5741 üzenetére
Lényegre törő, tömör hozzászólás- hmm szeretem.
Lehet bérbe adom a játékot, annak fejében, hogy nyomják fel nekem a multit.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Chabe89
addikt
válasz WonderCSabo #672 üzenetére
Jah szerintem ő volt a legelső trailerben bár ott még nem volt ilyen izomagyú. Homeword és az elvek képregényben van/lesz bemutatva jobban. Az előbbi a játék megjelenése után nem sokkal fog megjelenni.
Eredetileg, ahogy Oric linkjében is irják James Sanders lett volna, gondolom Kahlee Sanders valamilyen leszármazottja vagy rokona, vagy akár testvére.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz WonderCSabo #308 üzenetére
Mindig megfogadom hogy leállok a hírek olvasásával meg képek nézegetésével, de csak nem állom meg...Kell a játéko. MOST..Collector változat megrendelve...
Live-Die-Respawn
-
Tibicsucsu
aktív tag
válasz WonderCSabo #293 üzenetére
Asszem sulykolás volt az első részben (és talán a másodikban is). v_tomy megelőzött
(#294) orichalcos: szerintem nem voltak végig bábok max. a nagy törekvésben IM már megint túl közel ment valami reaper artifacthez és igazította a teste többi részét a szeméhez
[ Szerkesztve ]
-
vitaro
senior tag
Súlykolásnak fordították.
The Arcana is the means by which all is revealed.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jajaja akkor vágom...Lehet hogy az egész Cerberus a Reaperek bábja volt csupán?
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz WonderCSabo #285 üzenetére
Nekem semmi, szerettem nézegetni...a fegyverét. Thane meg szerintem tuti hogy meghal majd, hisz amúgy is beteg...
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
tiv83us
veterán
válasz WonderCSabo #251 üzenetére
Marmint en is csak "assumingolok", a kepek alapjan, hogy a Batarian bolygokkal kezdik a party-t, ott leszorjak a foldi team-eket, krealnak egy batarian husk hadsereget, aztan irany a Fold. /Szerintem a titokzatos sniper a trailerben egy batarian huskot kap le/ Ez csak az en agyam szulemenye, szerintem igy lesz valahogy. De ha nem, ha tevedtem
Holnap egyebken kidobjak az elso videot a demorol, remelem nem valami fel perces FIFA 12 trailer szeruseg lesz, hanem actual gameplay
Viszont az mostmar kiderult szamomra, hogy Harbinger vagy a Reaper vezeto/mastermind vagy valami nagy gore a Reaperek kozt es nem "csak" egy vanguard, akit izekre szedtunk az Alliance flottaval. Mondjuk Sovereign is megtette a maga kis damage-et, meg mindig dolgoznak a keeperek a szetk*rt Citadelen, dehat what can you do
Harbinger inkabb a puppet muster, aki a hatterbol iranyitja a torteneseket es annyira sem tart, hogy infot csereljen veled, mint Sovereign Virmire-on, csak elmondja, hogy hiaba vered a segged a foldhoz, ugyis jovunk es veged lesz, mint a Twin Peaks-nek baze[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
tiv83us
veterán
válasz WonderCSabo #242 üzenetére
Mert a batarian rendszerbe erkeztek volna az Alpha Relay-en keresztul az Arrival DLC-ben, gondolom igy is oda fognak becsusszani legeloszor, valszeg az esik hozzajuk a legkozelebb, meg ha az Alpha Relay el is pusztult, FTL vagy annal gyorsabb sebesseggel napok/hetek alatt eljuthatnak egy masik relay-hez, ahonnan barhova eljuthatnak.
A dragon's teeth elozor Eden Prime-on tunt fel, amire az embereket karoba huztak es huskok valtak beloluk, gondolom remlik. Mint utolag kiderult, az is reaper technologia volt.Always Outnumbered, Never Outgunned
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz WonderCSabo #245 üzenetére
Emlekszel az elso reszben azokra amikre felnyarsaltak az embereket, es atvaltoztak? Ha minden igaz azok lesznek azok.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz WonderCSabo #242 üzenetére
Az arrivalban az allomas a batarian rendszerben volt, elotte ha jol emlekszem a terkep mutatta is a helyet.
Live-Die-Respawn
-
Ryder62
őstag
válasz WonderCSabo #231 üzenetére
Az egy batari husk? Annak nézem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz WonderCSabo #228 üzenetére
Pedig csinálhatna és akkor hetekre meglenne a háttérkép adagom.
Live-Die-Respawn
-
Vistaboy
veterán
válasz WonderCSabo #224 üzenetére
Időm nekem sem sok van, viszont azért lesz pár játék idén, amik érdekelnek a Mass Effect 3-on kívül, ezért írtam. Például ott lesz még a Duke Nukem Forever, Dungeon Siege 3, Rage, Elder Scrolls V, hogy csak a nagyobbakat említsem...
Szóval azért nem mindegy, hogyan teljesít egyik-másik program, mert mindegyiket szeretném megvenni, viszont ha a ME3 kidobott pénz lesz, mint a DA2, akkor az keserű ízt hagy maga után, amit követően csak egy nagyon jól megírt játék készítése küszöbölhet ki tőlük.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Szasinka
tag
válasz WonderCSabo #219 üzenetére
És ez még csak a gyengébb játékok... mondjuk a DA 2 tényleg gyenge lett szvsz
-
Vistaboy
veterán
válasz WonderCSabo #219 üzenetére
Nem írtam le őket, mert akkor már a Mass Effect 3 sem érdekelne. De amennyiben azt sem fogom tudni kétszer végigjátszani, mint ahogyan az a DA2 esetén van (Fent van ugyan a gépen, de egyáltalán nem játszok vele, pláne most, hogy itt a Witcher 2), akkor nem túlzás kijelenteni, hogy erősen megcsappant a cég által kiadott játékok színvonala.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz WonderCSabo #210 üzenetére
Pedig ha tudnád hány olyan játék van.
Egyébként egy normális románc nyugodtan lehet a játékban, esetleg egy sejtelmes ágyjelenet...
Live-Die-Respawn
-
Rossi
addikt
válasz WonderCSabo #210 üzenetére
Ott a pont.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz WonderCSabo #196 üzenetére
Live-Die-Respawn
-
Ryder62
őstag
válasz WonderCSabo #196 üzenetére
Kaszások, Rejtőző fickó, Szkülliai, kvári, Baka, gondnok, szalári,
Csak egy pár személy név / faj név ami írtó bénán hangzik.
Sajnos a magyar ilyen, minden leakar fordítani. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz WonderCSabo #114 üzenetére
Valamennyit biztos, de ahogy olvasom az az újság eléggé népszerű ilyen exkluzív dolgokban.
Gamestart nem vette meg valaki? Van benne valami új infó?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest